Grandioos! Hatelijke Israëlbasher Tunahan Kuzu (DENK) wordt keihard afgedroogd in Tweede Kamer

In de Tweede Kamer wordt geen spaan heelgelaten van de DENK-leider, als deze zich in een debat over het Midden-Oosten meldt bij de interruptiemicrofoon. Kuzu kwam klagen over het feit dat één van zijn mede-Kamerleden het land Israël had omschreven als het meest beschaafde land in het Midden-Oosten, maar dat zou hij snel betreuren…

VVD-Kamerlid Han ten Broeke liet weinig over van het klaagbetoog van DENK-voorman Tunahan Kuzu, toen die zich prompt na Ten Broeke’s bijdrage meldde bij de interruptiemicrofoon om een potje te komen janken over het feit dat de liberale parlementariër Israël het “meest beschaafde land in het Midden-Oosten” had genoemd. Dat was natuurlijk tegen het zere been van kleintje Kuzu, die uiteraard stiekem vond dat Erdogans Turkije het meest beschaafde stukje aardkloot in die regio was.

Kuzu kwam met een hele waslijst aan aanklachten, allemaal ontleend aan de Palestijnse propagandamachine. Natuurlijk kwam de ‘bezetting’ aan de orde, en werd Israël beschuldigd kinderen bewust dood te schieten. Daarnaast nog poeha over nederzettingen en iets met “onschuldige burgers”, terwijl we weten dat het gros van de lieden die Israël heeft uitgeschakeld allemaal Hamas-terroristen waren.

Bij het ervaren Kamerlid Ten Broeke hoefde Kuzu dus niet aan te komen met die onzin. Kalmpjes legde de VVD’er uit dat de nederzettingen helemaal niets te maken hadden met de Gazastrook waarmee DENK momenteel zoveel goede sier probeert te maken binnen islamitisch Nederland. Op de Gazastrook zijn er namelijk helemaal geen nederzettingen: al sinds 2005 al niet meer.

Daarnaast is Israël het enige land in die regio met een krachtig hooggerechtshof dat zelfs met enige regelmaat het eigen leger op de vingers tikt omdat ze te ver zouden zijn gegaan. Waar elders in het Midden-Oosten tref je zo’n rechtsstaat aan? Precies: helemaal nergens. Zelfs niet in Kuzu’s geliefde Turkije, zo voegde Ten Broeke daar nog als klap op de vuurpijl aan toe.

Kuzu had in principe een follow-up kunnen stellen, maar hij stond met z’n mond vol tanden. Volledig ingemaakt zat er voor het DENK-mannetje niets anders op dan verslagen terugsjokken naar z’n blauwe zeteltje aan de rand van de vergaderzaal. 1-0 voor Israël en Han ten Broeke!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. lvdv

  Dat bedoel ik dus:
  verwarde man in de kamer wordt afgedroogd.
  Beiden hielden hun kleding aan, iedereen gelukkig, maar men bleef in verwarring achter.

 2. Adriaan

  DENK doet zijn naam toch geen eer aan. Kuzu is namelijk niet in staat om te denken. Wat een flauwekul discussie of Israël nu wel of niet een beschaafd land is. Dat zal ons toch in principe worst zijn. Wat al onze politieke partijen zich moeten afvragen of wíj wel een beschaafd land zijn. We zijn namelijk hard op weg een derde wereldland te worden. Steeds meer imbecielen bevolken ons land. Politie die geen macht meer uitstraalt omdat er te veel tuig rondloopt, hulpdiensten worden belaagd, verwarde mannen lopen rond met bijlen, messen en wat nog meer. We zijn achterlijker aan het worden. Interessant om te onderzoeken wat daar de oorzaak van is. Ik weet het antwoord wel.

  1. Frits Jansen

   Uw antwoord is vast: de islam en de vermeende massa-immigratie.

   Ik zie de oorzaak meer i “marktwerking in de media”: door de concurrentie van internet zijn ook de oudere media gedwongen vooral nieuws te brengen waar bij wijze van spreken het bloed van af druipt.

   Normale verslaggeving lijkt onverkoopbaar.

 3. Pedrito

  Het zoveelste bewijs dat deze hersenloze verzameling jank-allochtonen-club niet in het Nederlandse democratische systeem thuis hoort.

  1. lugar

   @Pedrito: Kuzu is een trekpop en een pleiter van de Palestijnse zaak. Het is niets anders dan Quispelretoriek.

  2. Meester Kong

   Drs Kuzu

   Stedelijk Gymnasium, Schiedam, 1994 – 2001
   Bachelor Bestuurskunde, Erasmus Universiteit, Rotterdam, 2001 – 2004
   Master Bestuurskunde, afstudeerrichting Public Policy, Erasmus Universiteit, Rotterdam, 2004 – 2006

   Algemeen bekend dat de man slim is..
   Daar kan Geert met zijn Mavo nog een puntje aanzuigen 🙂

   1. swetsnek

    7JAAR gymnasium toe maar hahahaha wilden ze hem daar niet missen of zo ?????
    Domme jongen

    1. Adriaan

     @Kong, jij begrijpt er in elk geval helemaal niks van, hahaha.

   2. Roughwood

    Genoeg verstand blijkbaar. Dan wordt het hoog tijd dat hij dat verstand eens gaat gebruiken!

   3. Top

    Daar Erasmus universiteit, mijn Alma mater is en ik, een oud Alumni, schaam ik mij heden ten dagen, dat ik daar mijn papiertjes gehaald heb. Groepen waar deze vleermuis toe behoort, zijn al vanaf de jaren ’80, vrijgesteld en gepamperd van allerlei tentamen en puntentelling opdrachten. Met als excuus, taal, sociale achterstand en pappen nat houden. Ook voor ‘mentor groepen’ was er geen noodzaak, terwijl het voor die domme Hollanders verplicht was.
    Dus die pretpakketten van Kuzu zegt mij niet zo veel.

    1. Roughwood

     Ergo: we kunnen wel stellen dat deze ‘positieve discriminatie’, zeker in dit geval, negatief heeft uitgepakt…

   4. Bloem

    Iemand die goed uit zijn hoofd kan leren is niet per definitie intelligent. Het simpele feit dat u deze misvatting meent te moeten melden zegt overigens veel over uw intelligentie

   5. Rechtsaf

    @Kong alles in het werk stellen om de islam met haar volgelingen te beschermen en te verdedigen.
    Mensen zoals jij zijn een gezwel in onze maatschappij..

 4. cor wit

  Heerlijk afgedroogt die stinkende kut Turk
  Met zijn zelfde ideeën als kut president van hem die sprekend op een varken lijkt !!!! hij lijkt er niet enkel op maar hij is het

  1. Ernst Quispel

   Simpele ziel.

   1. lugar

    Verwarde man.

   2. lugar

    Kuzu moet z’n huiswerk nog een keer doen. Land voor vrede?

    https://i.imgur.com/OshD2ti.jpg

   3. Bloem

    Iemand die goed uit zijn hoofd kan leren is niet per definitie intelligent. Het simpele feit dat u deze misvatting meent te moeten melden zegt overigens veel over uw intelligentieidd niet netjes, net als uw antisemitische aard

 5. Roughwood

  DENK = AKP afdeling NL. Voeren Erdoganistan agenda. Saboteren assimilatie/integratie zoals door de ‘grote Turkse roerganger’ wordt gepredikt. Beschuldigen Wilders van hetgeen ze zelf doen; haatzaaien. Een polariserende club die de Ottomaanse massamoord op Armeniërs afdoet als zijnde ‘was geen genocide’ is niet serieus te nemen.

 6. Step one

  Ze hebben toch ook IS-sympathisanten bij DENK?

 7. lalaliloh

  haha een turk die het woord beschaafdheid durft uit te spreken

 8. Babaji538

  Ik wens u veel succes.
  Petra Hermans

 9. Ernst Quispel

  Ik zie niet dat Kuzu hier wordt afgedroogd. Zijn punt (schieten op ongewapende burgers, schenden van talloze VN-resouties en het roven van land door het stichten van illegale nederzettingen) wordt op geen enkel punt weerlegd. Ten Broek lost het op door ver iets anders te gaan praten, dat is bepaald niet overtuigend.

  1. Stanly2000

   Ernst domme jongen toch!

   1. Ernst Quispel

    … argumenteerde, Stanly.

    🙂

  2. Ritter

   Ernst Quispel

   “ongewapende burgers”?
   ———-
   53 van de 62 maandag doden waren terroristen zegt Hamas zelves
   https://brabosh.com/2018/05/17/pqpct-icb-2/

   1. Ernst Quispel

    Brabosh.

    Zucht!

    1. lugar

     @Ernst: Niet ingaan op de inhoud maar wel op de bron. Een bekende tactiek van moslims die geen problemen hebben met leugens en propagandaretoriek maar die wel een probleem hebben met de waarheid. De waarheid is de grootste vijand van islam en van Ernst.

  3. Top

   Blablabla! Blaaskaak en antisemiet en eenzame lafaard.

  4. Mart

   Zit je weer te”binnenbroeksen”’ERNSTIG??

   1. palko

    Tsja Mart, als het over Israel gaat of over Palestijnen dan krijgt halal psychopaat Ernst spontaan een niet te beheersen oprisping in zijn bekkenstreek. Als geluk bij een ongeluk heeft hij nog een schone pantalon in zijn gammele hangkast hangen.

    1. Ernst Quispel

     Palko geeft even aan op welk niveau in zijn lijf hij pleegt na te denken.

 10. Ritter

  DENK is het Nederlandse filiaal van de islamitische AK Partij van Erdogan. Het is dus in essentie een (islamitische) vijfde colonne partij.
  ——————

  Turkije stort 10 miljoen dollars in de kassa van Hamas, aka de UNRWA
  https://brabosh.com/2018/06/01/pqpct-ivu-2/

 11. Mart

  Goeie God….wat hebben jullie toch binnengehaald,blij er niet meer te wonen,en hoop dat ze er hier wat van leren.Mart Brasil.

 12. Gerlos

  Kuzu is waarschijnlijk tijdelijk de weg kwijt omdat hij van de profeet niet mag eten en drinken in bepaalde tijden, ja dan ga je rare dingen zeggen of doen toch Kuzu door dat achterlijke gedoe van ramadan.

 13. palko

  Han ten Broeke heeft natuurlijk volkomen gelijk. Israel is gewoon het enige beschaafde land van het hele Midden Oosten. En zal dat ook blijven zolang de islam het voor het zeggen heeft in de landen rondom. Verstandig ook dat Ten Broeke zich niet liet verleiden tot het reageren op de bizarre en hilarisch aandoende onzinteksten van Tunahan Kuzu.

 14. garriet60

  jammer ADRIAAN de politie wil wel !! maar mag het niet van de rechters die de wet ? tegenhouden !! alleen als jij wat verkeerds doet .dan wordt je op gepakt en krijg en een boet of gevangenisstraf als zei worden op gepakt ??gaan zij de achterdeur in en gaan de voordeur uit omdat zij meer en beter geloofd worden dan onze eigen veiligheids mensen

 15. garriet60

  maar het ging voor de voorzitster te ver denk ik dat ten broeke die juzu op zijn plaats wilde zetten want toen kapte zij het eigenlijk af dus ook zij is het met juzu eens dat israel de grootste boosdoener is . nee vrouwtje dat is de ISLAM

 16. Ivan Jongbloed

  Gisteren viel de brutale Marokkaan Farid Azarkan (DENK) zijn collega Machiel de Graaff (PVV) aan in de Tweede Kamer met de vraag wat de tegenprestatie van Wilders’ partij was voor de honderdduizenden die men zou krijgen van de zionistische geldschieter David Horowitz.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.