Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

verhofstadt-aboujahjah
Foto: Guy Verhofstadt (bron: Europese Parlement) en Abou Jahaj (bron: Jahjah / Instagram).

Toen Guy Verhofstadt nog premier van België was, waren hij en Abou Jahjah gezworen vijanden. Maar nu ze een gezamenlijke tegenstander hebben gevonden zijn ze ineens de beste vrienden. Abou Jahjah is bereid om Verhofstadt al zijn ‘zondes’ te vergeven, als ze maar samen ten strijde kunnen trekken tegen de ‘kwaadaardige’ president Donald Trump!

aboujahjahverhofstadt

In België bloeit een heuse bromance op: eentje tussen de voormalige premier en huidige europarlementariër Guy Verhofstadt, en de Belgisch-Libanese Hezbollah-supporter Abou Jahjah. Verhofstadt had namelijk de – inmiddels beroemde – foto van Merkel en Trump op de G7 voorzien van zijn eigen commentaar. Op Twitter gaf de oppereurofiel zijn lezing van de situatie, en daarin zou Merkel op ondervragende toon aan de Amerikaanse president hebben verteld: “Vertel ons gewoon wat voor bewijs Vladimir [Poetin] tegen je verzameld heeft. Misschien kunnen we helpen.” De tekst verwijst naar de beruchte ‘plassekstape’, die in het bezit van het Kremlin zou zijn maar het bestaan van welke nooit is aangetoond.

Abou Jahjah maakt dat allemaal niet uit, en vindt het sowieso allemaal prachtig omdat het tegen Trump is. Hij is zelfs bereid om Verhofstadt te vergeven voor zijn arrestatie in 2002, toen de leider van de liberalen in het Europese Parlement als premier van België de arrestatie van Jahjah had bevolen. Nu is Jahjah bereid de strijdbijl te begraven, zegt hij op Twitter:

“De dag is gekomen dat ik Guy Verhofstadt retweet, de man die de scheiding der machten in België schond om mij in de gevangenis te krijgen op basis van politieke motieven. Nu speelt hij de grote democraat in Europa. Misschien is hij gegroeid. Ik moet het hem nageven, soms is hij erg grappig. Zoals hier.”

Wie had dat gedacht? Vriend en vijand vallen elkaar snikkend in de armen, alleen maar om zich te verenigen tegen de Amerikaanse president Donald Trump. En iedereen Trump maar beschuldigen dat hij de wereld uit elkaar aan het spelen is. Wat dacht je? De wereld sluit elkaar nu juist dichter in de armen dan ooit tevoren; de voormalige Belgische kemphanen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah bewijzen het…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

41 reacties

 1.   

  Je lacht je hier de pleures om zoveel insinuaties .
  Valse krengen in overvloed bij DDS

  1.   

   Luister w.i.m hu.t.ten je stopt onmiddelijk hier mee of ik kom nu nog bij je langs

   1.   

    Oef, dat is schrikken

    1.   

     :)

    2.   

     klefbek

    3.   

     ook jij bent een lamzak eerste klas homo

 2.   

  Ik denk dat Trump indien hij dit ooit mocht horen er zijn billen mee afveegt

 3.   

  Ondanks dat Verhofstadt een ultra-eurofiele mafklapper is, heeft hij een zeker gevoel voor humor. Komisch.

  Volgens mij is zoiets hetgeen Abou Reliegekkie uitdrukt.

  1.   

   Noem het maar humor. Deze man heeft samen met van Balen eigenhandig een burgeroorlog verooraakt in Oekraïne. Wat mij betreft flikkeren ze hem in dezelfde cel als Jaja en verstoppen ze de sleutel voorgoed

   1.   

    Zuurrechts heeft geen humor.

    1.   

     Er is behoorlijk wat zuur voor nodig om alles van Trump belachelijk te maken. Het is makkelijk, goedkoop en werkt averechts. Het getuigd eerder van slechte smaak dan humor

     1.   

      U kunt eenvoudigweg niet tegen een grapje: bezie Twitter, en er zijn veel meer teksten bijbedacht door andere twitteraars.

      Komisch ook, de reactie van de oikofoben, waaronder de hoofdredacteur van het blog, wiens eerste reactie het altijd is om het voor de grote held Trump op te nemen en Europa af te branden. Je zou, in het specifiek bij een protectionistische koers van de VS, meer patriottisme verwachten voor dit land dan wel het continent, maar kennelijk is de adoratie voor de roodharige clown in de VS groter.

     2.   

      Beste heer Geluk, dit heeft niets met humor te maken.
      Kritiek leveren op Trump is prima zolang het feiten betreft.
      Echter iemand continu belachelijk maken, kleineren en schofferen is geen humor meer. Dat is kinderlijk pestgedrag. Bovendien is Verhofstad, in mijn ogen een oorlogsmisdadiger die het bloed van velen aan zijn handen heeft, wel de laatste die kritiek op dhr. Trump mag geven.

     3.   

      Bloem,

      Afgezien van het “normale” mallotige gedrag van Verhofstadt, is mij geen treitercampagne door Verhofstadt ten opzichte van de Amerikaanse president bekend.

      In aanvulling daarvan zie ik niet in wat er mis is met een beetje humor? :-(

     4.   

      Overigens heeft de mallotige Verhofstadt wel een beetje een punt. Deze prima column dienaangaande las ik gisterenavond bij de koffie in de krant.

      https://www.rd.nl/opinie/commentaar/trump-is-weer-eens-boos-1.1493297

 4.   

  “Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah”

  Tim begint de laatste tijd zo door te schieten dat de vraag rijst of hij het zelf allemaal nog gelooft.

  1.   

   Net zoals u gelooft dat u geen antisemiet bent

  2.   

   Blablablabla! Pisvlek/Blaaskaak/lafaard/parasiet!

 5.   

  Voorlopig is Trump trouw aan zijn kiezers. Verhofstadt is een graaier pur sang en verkwanselt er lustig op los. De Belgische pensioenen zijn al op aan de expansiedrift van de EU over de ruggen van de Europese burgers. De immigratie kost de EU-burgers miljarden en ontwricht totaal de samenleving.

  1.   

   No doubt; Niet voor niets hoor dat dikke Willem al een grote Boeing heeft besteld! Dan kunnen, naast zijn golddigger, alle Europese verraders mee. Vluchten naar de vrinden van Willem; de salafisten in Saoudi Arabië. Er is zelfs een uitgebreide bar aan boord, op verzoek van Juncker. Ze komen wel weer terug hoor, als de burgeroorlog over is. Kunnen ze weer vrolijk verder met potverteren over uw en mijn rug.

 6.   

  Verhofstadt is een GEVAAR voor EUROPA deze man moeten ze uit de eu gooien IS een oorlog zoeker die niet meer weet wat hij doet

  1.   

   Nee nee nee , een zwaktebod , dan zou de EU nog steeds bestaan . Beter , in mijn ogen : weg met de EU .

 7.   

  En dat allemaal klaarblijkelijk onder het motto: De vijand van mijn vijand is mijn vriend. Persoonlijk vind ik beide figuren tuig van de richel.

 8.   

  Beschamend, Verhofstad zou zijn eigen moeder aan de islamieten verkopen.

  1.   

   Het is een soort Nazi gedrag ook de Nazi’s sloten een verbond met de islam met het doel om de joden te vernietigen nu dus Trump.

  2.   

   Wat een domme opmerking.

 9.   

  Wat geniet ik toch altijd bij die mooie foto’s op DDS! Twee randdebielen bij mekaar.

 10.   

  Luister wi.m hutte.n jij stopt hier mee of ik neem morgen vrij en kom jou koppie verbouwen let wel verbouwen je zult je zelf niet meer herkennen lamlul

  1.   

   Heftig!!!

 11.   

  DDS verlaagt zich hier mee wel heel ver om toe te staan dat er trollen rond heulen hier die namen gaan gebruiken Tim je doet hier wat aan anders zijn jullie totaal ongeloofwaardig

  1.   

   Allez zeg, gij wordt toch ook toegelaten.
   Niet zeuren als klein kind, je bordje leeg eten en lief gaan slapen.

   1.   

    Heftig!!!

 12.   

  Vertel mij wie uw vrienden zijn en ik vertel u wie( of wat) u bent…..

 13.   

  Ondertussen werkt Trump hard aan de wereldvrede.

  Uiteraard hopen de criticasters in de gevestigde media dat de besprekingen mislukken. Zo groot is de haat voor Trump in de gevestigde media.
  ——-
  Trump zegt dat gesprekken met Kim goed gaan, prijst ‘uitstekende relatie’ na tientallen jaren van spanning.

  Tump says talks with Kim going well, praises ‘excellent relationship’ after decades of tension
  http://www.foxnews.com/

  1.   

   Het product van het “gesprek” is een A4-tje, waar Kim Jong Oen zijn reet mee afveegt. Nee, niet uit minachting maar omdat ze in Noord-Korea gebrek hebben aan alles, zelfs WC-papier.

 14.   

  Een blinde eurofiel en een antisemitische terrorist, perfect stelletje mafklappers!

 15.   

  Verhofstadt heeft de visie om te begrijpen waar de EU voor nodig is. Als liberaal heeft hij goede contacten met het bedrijfsleven, en die heeft hem dat ingefluisterd.
  Wacht eens, bedrijfsleven is toch rechts, en DDS ook?

 16.   

  Het zou jouw zoon maar zijn.
  Of een ander kind.
  Petra Hermans

 17.   

  Soort zoekt soort. Maar Dyab heeft als in Libanon uitgekotste ‘vrijheidsstrijder’ Guy natuurlijk niet zoveel te bieden.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!