Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

Toen Guy Verhofstadt nog premier van België was, waren hij en Abou Jahjah gezworen vijanden. Maar nu ze een gezamenlijke tegenstander hebben gevonden zijn ze ineens de beste vrienden. Abou Jahjah is bereid om Verhofstadt al zijn ‘zondes’ te vergeven, als ze maar samen ten strijde kunnen trekken tegen de ‘kwaadaardige’ president Donald Trump!

aboujahjahverhofstadt

In België bloeit een heuse bromance op: eentje tussen de voormalige premier en huidige europarlementariër Guy Verhofstadt, en de Belgisch-Libanese Hezbollah-supporter Abou Jahjah. Verhofstadt had namelijk de – inmiddels beroemde – foto van Merkel en Trump op de G7 voorzien van zijn eigen commentaar. Op Twitter gaf de oppereurofiel zijn lezing van de situatie, en daarin zou Merkel op ondervragende toon aan de Amerikaanse president hebben verteld: “Vertel ons gewoon wat voor bewijs Vladimir [Poetin] tegen je verzameld heeft. Misschien kunnen we helpen.” De tekst verwijst naar de beruchte ‘plassekstape’, die in het bezit van het Kremlin zou zijn maar het bestaan van welke nooit is aangetoond.

Abou Jahjah maakt dat allemaal niet uit, en vindt het sowieso allemaal prachtig omdat het tegen Trump is. Hij is zelfs bereid om Verhofstadt te vergeven voor zijn arrestatie in 2002, toen de leider van de liberalen in het Europese Parlement als premier van België de arrestatie van Jahjah had bevolen. Nu is Jahjah bereid de strijdbijl te begraven, zegt hij op Twitter:

“De dag is gekomen dat ik Guy Verhofstadt retweet, de man die de scheiding der machten in België schond om mij in de gevangenis te krijgen op basis van politieke motieven. Nu speelt hij de grote democraat in Europa. Misschien is hij gegroeid. Ik moet het hem nageven, soms is hij erg grappig. Zoals hier.”

Wie had dat gedacht? Vriend en vijand vallen elkaar snikkend in de armen, alleen maar om zich te verenigen tegen de Amerikaanse president Donald Trump. En iedereen Trump maar beschuldigen dat hij de wereld uit elkaar aan het spelen is. Wat dacht je? De wereld sluit elkaar nu juist dichter in de armen dan ooit tevoren; de voormalige Belgische kemphanen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah bewijzen het…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Zwetsnek

  Je lacht je hier de pleures om zoveel insinuaties .
  Valse krengen in overvloed bij DDS

  1. swetsnek

   Luister w.i.m hu.t.ten je stopt onmiddelijk hier mee of ik kom nu nog bij je langs

   1. EU kok

    Oef, dat is schrikken

    1. lugar

     🙂

    2. swetsnek

     klefbek

    3. edoc431

     ook jij bent een lamzak eerste klas homo

 2. DolleDries

  Ik denk dat Trump indien hij dit ooit mocht horen er zijn billen mee afveegt

 3. Guus Geluk

  Ondanks dat Verhofstadt een ultra-eurofiele mafklapper is, heeft hij een zeker gevoel voor humor. Komisch.

  Volgens mij is zoiets hetgeen Abou Reliegekkie uitdrukt.

  1. Bloem

   Noem het maar humor. Deze man heeft samen met van Balen eigenhandig een burgeroorlog verooraakt in Oekraïne. Wat mij betreft flikkeren ze hem in dezelfde cel als Jaja en verstoppen ze de sleutel voorgoed

   1. Guus Geluk

    Zuurrechts heeft geen humor.

    1. Bloem

     Er is behoorlijk wat zuur voor nodig om alles van Trump belachelijk te maken. Het is makkelijk, goedkoop en werkt averechts. Het getuigd eerder van slechte smaak dan humor

     1. Guus Geluk

      U kunt eenvoudigweg niet tegen een grapje: bezie Twitter, en er zijn veel meer teksten bijbedacht door andere twitteraars.

      Komisch ook, de reactie van de oikofoben, waaronder de hoofdredacteur van het blog, wiens eerste reactie het altijd is om het voor de grote held Trump op te nemen en Europa af te branden. Je zou, in het specifiek bij een protectionistische koers van de VS, meer patriottisme verwachten voor dit land dan wel het continent, maar kennelijk is de adoratie voor de roodharige clown in de VS groter.

     2. Bloem

      Beste heer Geluk, dit heeft niets met humor te maken.
      Kritiek leveren op Trump is prima zolang het feiten betreft.
      Echter iemand continu belachelijk maken, kleineren en schofferen is geen humor meer. Dat is kinderlijk pestgedrag. Bovendien is Verhofstad, in mijn ogen een oorlogsmisdadiger die het bloed van velen aan zijn handen heeft, wel de laatste die kritiek op dhr. Trump mag geven.

     3. Guus Geluk

      Bloem,

      Afgezien van het “normale” mallotige gedrag van Verhofstadt, is mij geen treitercampagne door Verhofstadt ten opzichte van de Amerikaanse president bekend.

      In aanvulling daarvan zie ik niet in wat er mis is met een beetje humor? 🙁

     4. Guus Geluk

      Overigens heeft de mallotige Verhofstadt wel een beetje een punt. Deze prima column dienaangaande las ik gisterenavond bij de koffie in de krant.

      https://www.rd.nl/opinie/commentaar/trump-is-weer-eens-boos-1.1493297

 4. Ernst Quispel

  “Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah”

  Tim begint de laatste tijd zo door te schieten dat de vraag rijst of hij het zelf allemaal nog gelooft.

  1. Bloem

   Net zoals u gelooft dat u geen antisemiet bent

  2. Top

   Blablablabla! Pisvlek/Blaaskaak/lafaard/parasiet!

 5. NoDoubt

  Voorlopig is Trump trouw aan zijn kiezers. Verhofstadt is een graaier pur sang en verkwanselt er lustig op los. De Belgische pensioenen zijn al op aan de expansiedrift van de EU over de ruggen van de Europese burgers. De immigratie kost de EU-burgers miljarden en ontwricht totaal de samenleving.

  1. meijer61200

   No doubt; Niet voor niets hoor dat dikke Willem al een grote Boeing heeft besteld! Dan kunnen, naast zijn golddigger, alle Europese verraders mee. Vluchten naar de vrinden van Willem; de salafisten in Saoudi Arabië. Er is zelfs een uitgebreide bar aan boord, op verzoek van Juncker. Ze komen wel weer terug hoor, als de burgeroorlog over is. Kunnen ze weer vrolijk verder met potverteren over uw en mijn rug.

 6. Duckday

  Verhofstadt is een GEVAAR voor EUROPA deze man moeten ze uit de eu gooien IS een oorlog zoeker die niet meer weet wat hij doet

  1. bifbof

   Nee nee nee , een zwaktebod , dan zou de EU nog steeds bestaan . Beter , in mijn ogen : weg met de EU .

 7. palko

  En dat allemaal klaarblijkelijk onder het motto: De vijand van mijn vijand is mijn vriend. Persoonlijk vind ik beide figuren tuig van de richel.

 8. Ni28

  Beschamend, Verhofstad zou zijn eigen moeder aan de islamieten verkopen.

  1. DolleDries

   Het is een soort Nazi gedrag ook de Nazi’s sloten een verbond met de islam met het doel om de joden te vernietigen nu dus Trump.

  2. Guus Geluk

   Wat een domme opmerking.

 9. meijer61200

  Wat geniet ik toch altijd bij die mooie foto’s op DDS! Twee randdebielen bij mekaar.

 10. swetsnek

  Luister wi.m hutte.n jij stopt hier mee of ik neem morgen vrij en kom jou koppie verbouwen let wel verbouwen je zult je zelf niet meer herkennen lamlul

  1. EU kok

   Heftig!!!

 11. swetsnek

  DDS verlaagt zich hier mee wel heel ver om toe te staan dat er trollen rond heulen hier die namen gaan gebruiken Tim je doet hier wat aan anders zijn jullie totaal ongeloofwaardig

  1. EU kok

   Allez zeg, gij wordt toch ook toegelaten.
   Niet zeuren als klein kind, je bordje leeg eten en lief gaan slapen.

   1. lugar

    Heftig!!!

 12. Nasrani

  Vertel mij wie uw vrienden zijn en ik vertel u wie( of wat) u bent…..

 13. Ritter

  Ondertussen werkt Trump hard aan de wereldvrede.

  Uiteraard hopen de criticasters in de gevestigde media dat de besprekingen mislukken. Zo groot is de haat voor Trump in de gevestigde media.
  ——-
  Trump zegt dat gesprekken met Kim goed gaan, prijst ‘uitstekende relatie’ na tientallen jaren van spanning.

  Tump says talks with Kim going well, praises ‘excellent relationship’ after decades of tension
  http://www.foxnews.com/

  1. Frits Jansen

   Het product van het “gesprek” is een A4-tje, waar Kim Jong Oen zijn reet mee afveegt. Nee, niet uit minachting maar omdat ze in Noord-Korea gebrek hebben aan alles, zelfs WC-papier.

 14. Roughwood

  Een blinde eurofiel en een antisemitische terrorist, perfect stelletje mafklappers!

 15. Frits Jansen

  Verhofstadt heeft de visie om te begrijpen waar de EU voor nodig is. Als liberaal heeft hij goede contacten met het bedrijfsleven, en die heeft hem dat ingefluisterd.
  Wacht eens, bedrijfsleven is toch rechts, en DDS ook?

 16. Babaji538

  Het zou jouw zoon maar zijn.
  Of een ander kind.
  Petra Hermans

 17. sjun

  Soort zoekt soort. Maar Dyab heeft als in Libanon uitgekotste ‘vrijheidsstrijder’ Guy natuurlijk niet zoveel te bieden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.