Illegale migrant wilde verblijfsvergunning scoren door dagenlange verkrachting 19-jarig mentaal gehandicapt meisje

Een gruwelijke zaak die speelde bij onze zuiderburen: een 30-jarige illegale migrant heeft een 19-jarig mentaal beperkt meisje dagenlang opgesloten en haar tot bloedens toe verkracht. De reden? De man hoopte dat de jonge vrouw zwanger zou raken, zodat zijn kansen om in West-Europa te blijven aanzienlijk zouden toenemen.

Illegale immigratie is nog altijd een groot probleem in onze contreien. Wie dat niet wil geloven moet maar eens met een schuin oog kijken naar de strapatsen van het gewelddadige We Are Here in Amsterdam en Amstelveen.

Maar het kan altijd nog gekker, misdadiger, crimineler, mensonterender en gestoorder. Kijk maar eens naar België, waar een 30-jarige illegaal dacht dat het opportuun was om een 19-jarig meisje langdurig te verkrachten om haar zwanger te krijgen. Een kind zou een goede kans zijn op een verblijfsgarantie, dacht de kerel. Door bruut geweld verwekt of niet, maakte kennelijk geen zier uit:

“Een illegaal in België verblijvende man heeft geprobeerd zijn verblijf veilig te stellen door een 19-jarige vrouw met een verstandelijke beperking dagenlang te verkrachten. De 30-jarige Karim hoopte dat de jonge vrouw zwanger zou raken, waardoor hij in België kon blijven.

Om dat doel te bereiken, verhinderde hij dat zijn slachtoffer anticonceptiepillen innam. Ook ging hij met haar naar een centrum voor gezinsplanning om haar daar een zwangerschapstest te laten ondergaan.”

Het desbetreffende meisje was 19 jaar oud, maar door haar verstandelijke beperkingen gedroeg ze zich eerder als een kind van 8 á 9 jaar oud. Eigenlijk heeft meneer Karim dus gewoon een kind verkracht.

Laten we hopen dat deze kerel inderdaad voorlopig nog even in België mag blijven. Maar dan niet als vrij man, maar als iemand die nog jarenlang over z’n gedrag kan nadenken in een celletje van 2 bij 2 meter. Wát een criminele freak!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. B. Pascal

  Karim, of Harem!
  Bijzonder hoog moraal!
  Daar zijn we maar druk mee.

  Er is geen beter bewijs, neem afscheid de oosterse cultuur!

  Heel erg, één weg! Aan de paal!
  Zodat de gieren zijn haren kunnen plukken.
  Helaas, hij zit nu 4 jaar in een Belgische gevangenis.
  De straf voldoet op geen enkele wijze aan de wrok waar het slachtoffer mee zit.

 2. Two Ravens Black Kettle

  The Brave New World van de deugende Mensch.

 3. Ni28

  Tja, waar zijn vrouwen anders goed voor? Dat heet cultuurverrijking.

 4. Henk-Jansen

  Het is natuurlijk verschrikkelijk en deze jongen moet natuurlijk keihard gestraft worden. Waar ik me echter wel aan stoor is het onderscheid dat door de redactie en reaguurders gemaakt wordt tussen vluchtelingen aan de ene kant en autochtone Nederlanders aan de andere kant. Want het lijkt alsof ze verkrachtingen door autochtonen minder ernstig vinden dat verkrachtende vluchtelingen. Ik zeg, elke verkrachter moet keihard aangepakt worden, ongeacht of hij zijn huid wit of bruin is en of hij in drenthe of in Aleppo geboren is!

  1. Seneca

   @henk-jansen
   wat wilt u nu? bedenk eens hoeveel autochtone Nederlanders een meisje/jongen verkrachten en bezie nu eens zonder die vervloekte rode bril, het aantal verkrachtingen, dikwijls gepaard aan moord, zowel bij meisjes als jongens door dit smerig islamitisch tuig.
   het ergste is, dat u door uw reactie dit vergoelijkt, u merkt wel op, dat deze jongen (wat jongen, een volwassen kolerelijer) keihard gestraft moet worden. er is slechts één straf voor dit stuk kots. dat is de straf volgens de sharia. ophangen, dan wel verdrinken dan wel verbranden. ondanks hun wens om snel naar Allah met de 72 maagden te gaan, hebben zij voor dit soort straffen respect. de sharia is zo gek nog niet voor islamitische landen met moslims. maar ik hoop van ganser harte dat uw zoon/dochter of kleinzoon/kleindochter, mits u die heeft, eens mag ervaren wat het betekent om door zulke smerige varkens verkracht te worden. kijken hoe u dan reageert.

   1. meijer61200

    Seneca; Wat een dom gelul. Leer je dit bij de cursus van de verkrachter in de witte onderbroek Fascisco van Jole van Joop? Je bent net zo hypocriet als deze hypocriete lamlul van de wanstaltige en hypocriete Vara.

    1. Seneca

     @meijer
     LUL kan je niet lezen? als je wat zinnigs te melden hebt, kom dan eens terug maar rot liever op. stuk kots.

  2. Adriaan

   @Henk-Jansen, ik citeer: ‘…Want het lijkt alsof ze verkrachtingen door autochtonen minder ernstig vinden…’ Hoe haal je het in je botte hersens om dit te stellen. Waar schrijven wij dat wij dit vinden? Of het nu een Marokkaan, Irakees, Belg of een Nederlander is, deze verkrachters verdienen de zwaarste straf. Hou op om telkens de slachtofferrol te spelen.

  3. denk eens na

   henk met je eens, geen onderscheid , wat dacht je van de doodstaf?

  4. Steve Van der Vekens

   De arme jongen.

  5. Ernst Quispel

   Ja, DDS doet aan racistische stigmatisering en dat is niet iets om vrolijk van te worden.

   1. Adriaan

    @Ernst, dat zie je toch echt verkeerd. Het is nu een Kut-Moslim. De volgende keer als een niet-kut-Moslim zoiets doet, dan staat het ook top DDS. Dus wat is nu je punt?

   2. meijer61200

    Dan zoek je toch een andere werkgever, domme lul!

    1. Seneca

     @temeijer
     waar slaat dat nu weer op. je bent werkelijk gestoord klootzak!

     1. meijer61200

      En jij te dom om te schijten sukkel.

 5. Two Ravens Black Kettle

  De multiculturele geneugtes van massa-immigratie.
  De kletsnatte droom van Femke Halsema en companen (maar wel natuurlijk de eigen kids met een vervuilende auto naar een roomblanke school brengen).

  Onze cultuur is zo extreem verrijkt dankzij het CDA, de VVD, PvdA en D’66

  Eerwraak
  Genitale verminking
  Middeleeuwse gebruiken
  Dieren levend en onverdoofd uit elkaar rukken
  Gelegaliseerde pedofilie
  Dode cineasten en toekomstige mp’s
  Beton blokken
  Kindbruidjes
  Tribale twisten uit de 7e eeuw
  Religieuze orthodoxie
  Joodse winkels in puin
  Instellingen bewaakt
  Bataclan, Charlie Hebdo, Nice, Berlijn, Stockholm, Madrid, barceloba, ad infinitum
  Gemuilkorfde cabaretiers
  Politieke rechtbanken
  Echte Journalisten in kerkers
  Fake journalisten collaborerend
  Massale verkrachtingen door islamitische bendes
  Beroepsverboden dissidenten
  Baby’s onder vrachtauto’s
  Peuters aan stukken gereden tegen stoepranden
  Kleuters misbruikt en gewurgd
  Schoolkinderen opgeblazen
  Pubers op concerten afgeslacht
  Meisjes met opengesneden halzen
  Passagiers aangevallen met bijlen
  Onthoofdingen op klaarlichte dag
  Priesters de strot afgezaagd
  et cetera

  Prachtig
  Met de complimenten van de Deugmens.

  1. Steve Van der Vekens

   Mooi opgesomd.
   ++++++
   En dan zijn er nog de ontelbare zaken die we niet weten.

 6. NoDoubt

  In zijn eigen cultuur geen enkel probleem. Abu Dawud 2150 en Koran 4:24. Ik denk dat hij het voorbeeld van zijn profeet heeft afgekeken. Nu is hij verward want we begrijpen hem niet. En om de woorden van Svetlana te gebruiken. “Een enorme verrijking”.

 7. meijer61200

  Hij was toch tijdelijk de eigenaar van deze vrouw? Hij volgt alleen de regels op van de pedofiele profeet, als dat ook al niet meer mag. Meer meer meer islam!!!

  1. Henk-Jansen

   In de bijbel staat ook dat de vrouw minderwaardig is aan de man. Deze fixatie op de Islam is misselijkmakend!

   1. Adriaan

    @Henk-Jansen, jij zegt nu iets waaraan Moslims zich ernstig schuldig maken. De bijbel zegt dit, de bijbel zegt dat, de koran zegt dit, de koran zegt dat. Vergeet nu eens die onwaarheden die in deze boeken staan. OK, misschien gold dat ‘in den beginne’. In het moderne westen hebben we dit soort achterlijkheden achter ons gelaten. Vrouwen zijn in onze cultuur gelijk gesteld aan mannen. Moslims leven nog in achterlijke tijden. Die weten niet beter, omdat ze, wat er in de koran staat, met de paplepel hebben ingegoten gekregen. Zij nemen dit aan als waarheid. Moslims hebben dus nooit voor zich leren denken. Daarom botsen de culturen. In mijn ogen zijn Moslims barbaren en dat zullen ze blijven totdat zij gaan inzien dat ze achterlijk bezig zijn. Dan bereiken ze het punt dat zelfdenken heet.

    1. Bloem

     Beste Adriaan, helaas zijn er ook nog steeds een, al is het een kleine minderheid, beperkt groepje christenen dat dit soort onzin regeltjes uit de bijbel klakkeloos voor waarheid aan neemt en in de praktijk brengt. Dit soort viespeuken vind je met name bij aanhang van de SGP en de ChristenUnie. Dit soort huichelaars houdt zich krampachtig vast aan idiote regeltjes die golden aan het begin van onze jaartelling. Nogmaals gelukkig is dit slechts een minderwaardige minderheid.

     Bij de Islam daarentegen is dit algemeen gedachtegoed, slechts een minderheid uit deze politieke stroming is ontwikkeld genoeg om te beseffen dat deze levenswijze afkeurens- en minderwaardig is.

     Dhr. Jansen hoort vermoedelijk bij het selecte groepje christelijke godsdienstwaanzinnigen die meer heeft met de Islam dan de vrijheden die in de westerse samenleving gemeengoed zijn (waren als het aan de Islam en hem ligt). Bijna vol continu praat deze figuur alle ellende goed, die de Islam voort brengt. Dat geeft te denken.

   2. Bloem

    Uw tomeloze goedpraterij in dienste van de Islam is misselijk makend. Bovendien is uw stilzwijgen over de gruwel van dit beest zijn daden een indicatie voor een zeer gering empathisch vermogen

   3. Dubbele Komma

    De staatsmongool Henk Jansen komt weer met de bijbel aan. Ook op de bijbel pis ik. Net als op jouw geliefde koran.

 8. JanKlaasen

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2152539/monster-michael-p-van-moord-naar-echo
  Niet verder vertellen hoor maar Michael.P was eigenlijk stiekem een moslim.

  1. Dubbele Komma

   Niet verder vertellen hoor,maar Michael p. Is een binnenlands probleem. Daar hebben we er al genoeg van. Waarom zouden we dit soort problemen importeren die onder invloed zijn van de pedoprofeet?….

 9. EllyD18

  Wat zeggen onze politici ?
  De immigranten moeten onze normen en waarden nog leren en ze geloven het zelf, want dat is het gemakkelijkste.

  1. Steve Van der Vekens

   En om de immigranten onze normen en waarden aan te leren, (ze staan te springen) mogen al wat mensenlevens opgeofferd worden.

 10. Pescador

  ik snap werkelijk niet dat dat soort volk niet gewoon het land uit geschopt wordt, dit is toch vragen om allende

 11. Ritter

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa migreren vanwege economische/financiële voordelen ( lees uitkeringen en dat soort dingen).

  Daarvoor maken ze (mis) gebruik van de asielprocedure.

  Ook de “vluchtelingen” die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen (zoals b.v. Syriërs) zijn illegale migranten omdat ze vanuit veilige gebieden in de regio ( b.v. Turkije, Libanon, enzovoorts) naar Noord/West Europa reizen vanwege ons sociaal stelsel.

  Behalve het financiële plaatje is er ook en sociaal/religieus plaatje. De meeste illegalen zijn moslims en die nemen hun religie mee naar Europa en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie.

  Als gevolg daarvan vind er een sluipend proces van islamisering plaats met zelfs de oprichting van islamitische partijen die ieder jaar sterker zullen worden.
  ——–
  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw

  De verslaggever bezocht zelf het land en hoorde van bronnen ter plaatse dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreërs elk jaar daar vakantie vierden. “Dat zijn niet allemaal vluchtelingen, maar overwegend wel”, aldus Karskens, die sprak van “Eritrea Asiel Holiday Tours”.

  “Het moment dat ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug”, aldus de oorlogsverslaggever. De uitzonderingen worden gevormd door mensen die daadwerkelijk slachtoffer zijn geworden van het regime in het land. “Die zijn te bang.”

  https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

 12. Vit

  @Henk-Jansen
  “Want het lijkt alsof ze verkrachtingen door autochtonen minder ernstig vinden dat verkrachtende vluchtelingen.”
  Nee hoor, ook die zou ik met liefde overhoop schieten.

 13. Two Ravens Black Kettle

  De deugende, moreel voortreffelijke Gütmensch is zondermeer bereidt anderman’s kinderen te offeren op het altaar van hun Virtue signalling.
  Dat noemen ze in die kringen solidariteit.
  Elkaar veren in de aars duwen als Lifestyle.
  To be or not to be met een pauwenveer tussen de goedgekeurde billetjes geklemd

  Een Gütmensch zal nooit uit de band springen, altijd schichtig naar de gelijkdenkenden turen, is van aars tot huig afhankelijk van de goedkeuring van hun mede-robotten, op originaliteit en oorspronkelijkheid de sociale doodstraf. Dissidenten worden geëxcommuniceerd.

  En de Gütmensch is en bloc van mening dat er best honderdduizenden kinderen verkracht mogen worden voor die pauwenveer.
  Kapot gesneden, kapot gereden, opgeblazen, in rivieren verzopen.
  Want zij deugen namelijk.
  Het is nog erger.
  Stoute kinderen die wijzen naar de naakte keizers en de stampende kamerolifanten worden door de Deug-SS ook (wederom en bloc) gelynched.
  Het is eigenlijk nog erger.
  Komen er geluiden dat kinderen worden verkracht door hun favoriete knuffelgroep dan sturen ze die kinderen weer terug naar hun beulen terwijl ze daarna de vingers strak in de oren pluggen, de ogen afplakken en wat prevelen over racisme, islamofobie en meer van die lege termen.
  De gütmensch is de Ich Habe Ess Nicht Gewusst collaborateur van WO2.
  (maar dan met kolossale waaiers van deugveren in de kont)

 14. sjun

  Op soortgelijke wijze is Dyab Abu Jahjah toch ook binnengekomen?

 15. Bes Tolen

  In principe geen nieuws. Al duizenden Nederlandse vrouwen gingen haar voor. Het is ook Nederlandse cultuur, die een grote rol speelt. Naar mijn oordeel vooral christelijke die voor brokken zorgt. Koppelen van heel jonge Nederlandse vrouwen aan vreemdelingen. Bedoeling eerst zo’n vrouw met een paar kinderen opschepen want na vijf jaar kan zo’n kerel verder zijn eigen aparte gang gaan in Nederland. Ik noem dat ook verkrachten.
  Op één punt is men, dat zijn er Nederlanders, wel zorgvuldig en dat is het uitzoeken van slachtoffers. Dat zijn nogal eens vrouwen, die in een gebroken gezin opgroeien. Bijvoorbeeld waar de vader jong is verongelukt. Of de moeder. Vroeger was er in de meeste gezinnen en familie waakzaamheid, dat jongens, meisjes en vrouwen niet in handen zouden vallen van criminelen.
  In Rusland vindt in veel grote steden plaats openbare bewaking op bepaalde plekken nog plaats (tegen vreemdelingen uit … en bepaalde bevolkingsgroepen uit eigen contreien. In meer Oost Europese landen een probleem. Ook daar is tegenwerking door wat ik ”mensenrechtenfiguren” noem).
  Sinds er niet meer gediscrimineerd mag worden, wat al gauw zo heet, wat aangeeft dat de belangen van de Nederlandse bevolking zijn verkwanseld, gaat het mis. De overheid werkt tegen. Jonge vrouwen trappen in de mooie praatjes als ze een baan krijgen bij … ja, vult maar in. In hoofdzaak zijn het regelmatig naar de kerk gaande christenen, die het illegalen en asielzoekerswezen ondersteunen. Nou ja, van gereformeerde gemeenten en aanverwant verwacht ik zoiets niet. Dus gaat het niet alle christelijke groepen aan maar wel de grote. Deze bevolkingsgroep moet hoognodig de wacht worden aangezegd. Voor praktijken van ondertussen al tientallen jaren.

 16. Antidotum

  Deze illegale immigrant treft geen blaam, maar de verantwoordelijke overheid, die de macht bezit, maar die niets doet aan grensbewaking, laat staan het niet registreren van al het tuig dat binnen komt, om het volk te beschermen, dat is de kwade genius!
  De veroorzaker van al de Europese slachtoffers, die zijn getroffen en nog zullen volgen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.