Ismail Ilgun gespot in de Tweede Kamer!

Geen categoriejun 12 2018, 19:00
Opeens, zonder context of nadere informatie zag ik een foto van Ismail Ilgun, de ex-treitervlogger (maar nog steeds net zo irritant), verschijnen op Twitter.
[embed]https://twitter.com/JaapJansen/status/1006515647428415488[/embed]
Is hij nu politicus-treiterraar? Gaat hij zelf de politiek in? Is hij ingehuurd om zijn expertise rondom treiteren, haatzaaien of hoe je neus als wapen in te zetten? Ik dacht dat ik er nooit achter zou komen, gelukkig duurde het niet lang voor er langzaam steeds meer duidelijk werd. Ineens was daar namelijk premier Rutte in beeld die met hem in gesprek raakte:
[embed]https://twitter.com/JaapJansen/status/1006519931704414208[/embed]
En even later ook nog een filmpje waar de context al wat uitdrukkelijker naar voren kwam. Hij is er namelijk op uitnodiging van DENK:
[embed]https://twitter.com/Jorn/status/1006520326459666432[/embed]
Rutte krijgt de vraag of hij Ilgun nog steeds 'tuig van de richel' vindt. 'Iedereen verdient een tweede kans' zegt de premier, maar voegt er wel aan toe dat het gedrag van Ilgun in zijn treitervlog-jaren voor Rutte nog steeds als 'tuig van de richel' wordt gezien. Daarna ging Ilgun een beetje z'n eigen showtje promoten want veel meer kan hij natuurlijk niet op zo'n moment.
Dat DENK hem heeft uitgenodigd is natuurlijk niet zo heel raar. Als er iemand heer en meester is op het gebied van slachtofferschap en niveau 'ik raak je niet aan' irritant gedrag, dan is hij het wel. Precies in het straatje van hoe de mensen van DENK zich soms gedragen. Kijkt u vooral even naar zijn optreden op de radio een paar dagen geleden, dan snapt u direct wat ik bedoel.
Het hele gebeuren oogt in ieder geval ontzéttend ongemakkelijk voor zowel Ilgun, Rutte, als alle omstanders. Laten we dat vooral zo houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten