Ka-ching! Kassa voor Marokkaanse ISIS-haatimam die €100.000 krijgt van Nederlandse moslims

Dat is even lekker cashen voor de islamitische haatprediker die in Spanje van terrorisme verdacht wordt, nietwaar?

Nederlandse moslims hebben de lieve som van €100.400 overgemaakt naar de bankrekening van de echtgenote van de Marokkaanse haatimam Tarik Ibn Ali. Het geld is opgehaald door de Nederlandse islampropagandazender Islaam.tv, en is bedoeld voor de onderhoud van Ali’s gezien alsmede zijn advocatenkosten. Want Ali staat namelijk in Spanje terecht voor het recruteren van jongelui voor de ‘jihad’ in Syrië. Nederlandse moslimgelovigen houden echter vol dat Ali onschuldig is, en proberen hem met een ton geld min of meer vrij te kopen. Schattig hoor.

Helaas voor de Hollandse Mohammed-fans zou hun actie nog wel eens een vervelend strafrechtelijk staartje kunnen krijgen. Mocht Tarik Ibn Ali daadwerkelijk schuldig worden bevonden aan het werven van moslims voor de gewapende jihad, dan is het sturen van geld aan dit heerschap een vorm van terrorismefinancering. Zo zegt in ieder geval terrorismedeskundige Jelle van Buuren:

“Terrorismedeskundige Jelle van Buuren wijst op de gevaren hiervan. „Spanje laat hem niet zomaar oppakken. Door geld over te maken, zou je strafrechtelijk heel dicht in de buurt kunnen komen van terrorismefinanciering”, zegt hij. „En dat is toch echt verboden in Nederland.””

Ha! Dus wie weet hebben wij hier in Nederland dus straks ons hele eigen proces tegen de vrienden van de jihad…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. NoDoubt

  Hiddema heeft al eerder in de 2e kamer aangegeven dat het ondersteunen van criminele organisaties vervolgd kunnen worden ogv Wetboek van strafrecht 140, 137c en 137d. Belgie heeft hier al successen mee geboekt tav SA

 2. Floris

  “Door geld over te maken, zou je strafrechtelijk heel dicht in de buurt kunnen komen van terrorismefinanciering”, zegt hij. „En dat is toch echt verboden in Nederland.”
  ———————————————————————————-
  De Nederlandse regering maakt zich er ook schuldig aan.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Zou me niet verbazen wanneer ook Koning Salafist Jozias van Aartsen een paar centen heeft gestort voor zijn favoriete organisatie.

 4. Gerlos

  Stelletje mafkikkers die achterlijke moslims die dit geld bijéén gebracht hebben, waarschijnlijk nog ONS BELASTING geld vanwege de uitkeringen die deze figuren ontvangen.

 5. hans-e-pans

  “Nederlandse moslimgelovigen houden echter vol dat Ali onschuldig is.” Dit een prachtige zin als je bedenkt dat een geloof niet werkelijk bestaat, anders was het een wetenschap. Dus als je Christen, Moslim, Boedist of welk andere volger bent, dan geloof je ook dat iemand uit jouw richting niet schuldig is als hij ergens van beschuldigd word.

  1. sjun

   Alle anderen zijn tenslotte schuldig aan het niet geloven van Mohammed. Dus kan met een ‘schoon’ geweten de ergste van van terreur jegens ongelovigen gefinancierd worden en worden snoepjes uitgedeeld bij succesvolle aanslagen. De ‘ongelovigen’ zijn immers maar lagere wezens, onwaardig om te leven. Het begrip ‘kuffar’ symboliseerd dat. De leer legitimeert het, het grote voorbeeld de onaanraakbaar en tot ideaalmens verklaarde aanvoerder Mohammed was in vele veroveringsoorlogen, brandschatting en slavenhandel betrokken. Daarnaast leidde hij de genocide te Khaybar. en liet hij kritische dichters vermoorden.

   Vandaag zijn politici, journalisten en kerkfunctionarissen te laf om het probleem duidelijk te benoemen. Uit verkeerd begrepen tolerantie stellen ze de machtsideologie met hun bevraaglijke “geweld heeft niets met de islam te maken”-slogan mooier voor dan hij is. Waarschijnlijk zijn ze bang dat een tikkende tijdbom nu al tot ontploffing komt en voeren daarom de krokodil met steeds meer concessies in de hoop dat hij (hen) niet bijt. Zo dragen zij hun verantwoording voor de komende slachtoffers. Zij scheppen een bedrieglijke veiligheid in plaats van mensen voor te lichten over wat hen en anders hun nageslacht bij ongewijzigd politiek beleid te wachten staat. Kosovo, Noord Cyprus, Turkije, Libanon en de Islamitische Staat laten al stadia van het afglijden van respect voor mensenrechten van ‘ongelovigen’ zien. Maar kennelijk helpt dat nog niet om aan het vigerende ‘stevig wegkijken’ (na ons de zondvloed) voorbij te komen.

 6. Willem Alexander

  Tim Tim Tim….
  Dacht je nu werkelijk dat justitie moslims aanspreekt op terrorisme?
  Wat een racistische gedachte.
  Nee hoor, we bieden ze nog een gratis iftar snackje op kosten van de belastingbetaler.

  FREE TOMMY ROBINSON

 7. Rationalist

  Vroeg of laat zal de burgerij het tamelijk zat zijn in nederland.
  Vanuit de onderste lagen van de bevolking zal het verzet gaan rijzen, de politiek is al op een punt gekomen dat deze kanteling niet meer onder controle is. Ik merk het in de dagelijkse gesprekken. En mijn kennissen / vrienden zitten door vrijwel alle lagen.
  Het zal hoe dan ook op een burgeroorlog uitdraaien omdat de luie politiek te traag acteert en vooral te laf is om problemen uberhaupt te benoemen.

  Buffers opbouwen voor de emigratie naar zuid Amerika, Daar kun je namelijk wel veilig leven zonder een overschot aan islamisten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.