Kijk dan: gisteravond was het lekker islamitisch bunkeren met de Politie Amsterdam op de ‘politie-iftar’

politie-iftar-amasterdam
Foto: Een imam gaat voor in gebed bij de politie-iftar in Amsterdam. Bron: Sara Iza / Twitter.

Het was gisteravond weer “feest”. Althans, als je nog altijd gelooft in het multiculturele ideaal waarin autochtonen zich in zo veel mogelijk bochten wurmen om het de (veelal islamitische) nieuwkomers naar de zin te maken. Als dat je referentiekader was, was de jaarlijkse iftar van de Politie Amsterdam in het World Fashion Center weer een bijzonder groot succes.

Voor ruim 1.400 eters (onder wie ook GroenLinks-afvallige Tofik Dibi) zette de politie Amsterdam gisteravond kennelijk een smakelijke pot eten op tafel. Het was alweer de zestiende keer dat de politie besloot dat het geld – eigenlijk bedoeld om boeven mee te vangen – moest investeren in het appeasen van de islamitische minderheid in de hoofdstad.

En zoals dat gaat bij overheidsinstellingen waar de scheiding tussen kerk en staat streng gehandhaafd wordt, kwam ook een imam met de hele organisatie een gebed uitspreken. Ja, echt:

Verder was het een “zeer geslaagde avond”, aldus deelnemers aan de maaltijd:

Nou, fijn hoor. Volgend jaar weer, zelfde plaats, zelfde tijd? Ondertussen zullen we iedereen even Ramadan Mubarak wensen. Dat hoort kennelijk namelijk zo.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  Ik krijg toch een raar gevoel bij de poster. Volgens mij is het het letterfront dat nogal veel gebruikt werd in nazi-Duitsland…

  1.   

   @Ries, dit is een bewuste keuze geweest. Eng.

   1.   

    Wat zou er gebeuren als een van de hoge Pieten van de politie opeens het licht ziet en hardop zegt wat hij ervan vindt/denkt en niet erheen gaat?

 2.   

  Een gezamenlijke maaltijd met 1400 gasten onder leiding van de Nederlandse politie gestoeld en gefundeerd op de fascistische, ideologische, racistische islam. Je moet maar lef hebben!

 3.   

  Let maar op. De gezamenlijk Kerstmaaltijd wordt straks afgeschaft. Dat is niet des Moslims. Paasbrunch? Bestaat straks ook niet meer. Wat zijn we toch afgedaald naar een staat waarin andere culturen ons komen verrijken.

 4.   

  De afgunst van Tim spat er vanaf.

 5.   

  Wie betaalt dit eigenlijk? En wie zijn degenen die hiermee kopgelden opstrijken?

  1.   

   dat geld gaat naar islamitische bakkers en slagers , die de prijzen vertien voudige , het is immers subsidie geld( van u en mij)

 6.   

  En dan vinden we het gek dat steeds meer fatsoenlijke, hardwerkende en weldenkende burgers in toenemende mate een hekel krijgen aan de meest gewelddadige en dus verwerpelijke ideologie van de hedendaagse tijd: de islam? Welke er niet voor terugdeinst om wereldwijd, dag in en dag uit, in naam van de Eftelingprofeet Mohammed aanslagen te plegen. Wat ik op de foto zie kan dus nooit een vreedzaam gezelschap zijn. Hoogstens een vreetzaam gezelschap.

 7.   

  Als er een goede opkomst was, dan is het een gratis gebeuren geweest.

  1.   

   @Elly, gratis bestaat niet. Iemand zal het betaald moeten hebben, toch? Misschien de belastingbetaler?

  2.   

   Gratis betekent dan dat de belastingbetalers deze rekening krijgen doorgeschoven, zoals wel met meer oplopende rekeningen van ideetjes bekostigd uit de portefeuille van de ander gebeurt.

 8.   

  Politie mag geen beloningen aannemen. Scheiding van kerk en staat. Belangenverstrengeling. Zij ondersteunen dus een pedofiele massamoordenaar.

 9.   

  Terwijl de troepen van Mohammed Mekka vanuit Medina onderwierpen zaten de notabelen van de stad bij Mohammed aan tafel. Spot de gelijkenis.

 10.   

  Ikj neem aan dat Tofik Dibi aan een apart tafeltje bij de toiletten is neergezet? Want met homo’s heeft deze “religie”van liefde en vrede”niet zoveel op. Hij durft wel! De torens van het World Fashion Centre zijn hoog genoeg om homo’s af te werpen.

  1.   

   Een simpeler conclusie is dat er blijkbaar een hoop gematigde moslims zijn die homo’s niet van hoge gebouwen willen werpen.

 11.   

  Justitie en Politie, een pot nat. Niks recht, niks eerlijk.
  Alle bijdragen hieronder. goed gezien, en natuurlijk was het voor allen gratis en gaat de rekening naar de belastingbetaler via de begroting van “binnenlandse veiligheid”. Nog een imammetje inhuren voor 5000euro netto om de broeders geestelijk te ondersteunen in de bajes en dan zien dat de “gelovigen” even 100’000 euro overnaken naar een haat predikant gezocht in Spanje. Dat van de vrijwillige bijdragen van deze hardwerkende met compassie doorspekte steuntrekkers net nu het tweede kwartaal kinderbijslag geïncasseerd kan worden.
  Politie je beste vriend. Toch?

 12.   

  Nederlanders die zich tot de islam bekeren roemen de warmte in moslimgemeenschappen. De Ramadan is vooral een feest.

  Al ergerde ik me toen ik per ongeluk net tijdens de Ramadan in Turkije verzeilde en overdag niet eens een kopje koffie kon krijgen.

 13.   

  Was von Aarsen niet daar? Of was hij druk met het vergroten van de chaos in Mokum? dat gaat dit seniele fossiel best wel goed af trouwens.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!