Koppige Sylvana volhardt in verkondigen van onzin-complottheorie “milieuracisme”

sylvana555
Foto: Sylvana Simons in een tv-spotje. Bron: Giro 555 / YouTube.

Het feit dat Sylvana met haar BIJ1-partij nu een zetel heeft in de Amsterdamse gemeenteraad en dus deel uitmaakt van de gevestigde orde van de stad maakt haar niets uit. Ze blijft gewoon lekker onzin verkondigen wanneer haar dat uitkomt. Zoals vandaag, in een social media-post waarin blijkt dat ze volhardt in de complottheorie van het zogeheten milieuracisme; het idee dat de negatieve gevolgen van het klimaat expres worden afgewenteld op de ‘zwarte’ medemens.

Wie had gehoopt dat Sylvana Simons wel even gepacificeerd kon worden met een restzeteltje in de gemeenteraad van Amsterdam komt bedrogen uit. De voormalige TMF VJ blijft radicaal en extreem, zo blijkt ook vandaag wel weer. En dan doel ik niet eens op voornemens om – ik noem maar een zijstraat – de gehele mannelijkheid af te schaffen. Maar wel op een nieuwe rant van vandaag. Waarin Sylvana volhoudt dat er toch echt wel zoiets is als milieuracisme. Echt waar! Want het staat in een rapport:

sylvana-milieuracisme

SDG Nederland is overigens een stichting die is “opgezet om in Nederland een ambitieuze, positieve agenda rondom de SDGs te ontwikkelen.” Het wordt geleid door “een stuurgroep bestaande uit de volgende leden: ministerie van Buitenlandse Zaken, Global Compact Nederland, Partos, MVO Nederland, VNG-I, IUCN NL, NWO-WOTRO en de Maatschappelijke Alliantie. Initiatiefnemers van het SDG Charter zijn: TruePrice, DSM en de Worldconnectors.”

Kortom: de hele polder heeft zo’n beetje een mannetje aan tafel zitten bij dit projectje. Allemaal even heel maatschappelijk betrokken doen en Sylvana Simons steunen met haar zelfverzonnen problemen.

Want laten we eerlijk zijn: treinen, luchtvervuiling en geluidsoverlast zijn zaken die we traditiegetrouw aanmerken als zaken die horen in wijken met lagere huurprijzen. Als dat betekent dat mensen van allochtone afkomst daar vaker mee in aanraking komen dan andere Nederlanders, dan zegt dat iets over hun woonsituatie en hun economische slagkracht. Wat het dus niet betekent is dat Nederland zogenaamd zwarte mensen extra blootstelt aan vervuiling en overlast, zoals Sylvana dat wel graag suggereert. Dat is een uiterst vileine en kwalijke beschuldiging, en het zou mevrouw Simons sieren om dat dus terug te nemen.

Wij wachten wel op antwoord hoor, tante Syl. Kom maar door met die excuses.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

22 reacties

 1.   

  en ik vrees dat ze ongelijk zal krijgen met de nieuwe uitbreidingen van schiphol airport in lelystad

 2.   

  Eerlijk is eerlijk, ze heeft haar bewering deugdelijk onderbouwd.

  1.   

   Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame lafaard.

  2.   

   Als die niet westerse migranten de moeite nemen om Nederlands te leren, een opleiding te volgen en een baan te vinden kunnen ze in een wijk gaan wonen waar ze niet worden blootgesteld aan treinen en vliegtuigen enzo.

   We kunnen ze ook in Westerbork opsluiten. Daar heb je al dat spul ook niet en dan hebben wij geen last meer van deze lichtelijk nutteloze cultuurverrijkers.
   Maken we Sylvana S. oppasser voor deze mensen. Haar initialen heeft ze alvast mee.

 3.   

  “Als dat betekent dat mensen van allochtone afkomst daar vaker mee in aanraking komen dan andere Nederlanders, dan zegt dat iets over hun woonsituatie en hun economische slagkracht. Wat het dus niet betekent is dat Nederland zogenaamd zwarte mensen extra blootstelt aan vervuiling en overlast.”
  ——————————————————————————–
  Veel meer valt er niet over te zeggen. Met racisme heeft het niets te maken.

  1.   

   Waarna de vraag rijst hoe het komt dat mensen van allochtone afkomst in de slechte wijken terecht komen en hun economische slagkracht zo laag is.

   1.   

    Omdat ze misschien niet zo slim zijn om goed voor zichzelf te zorgen?
    Omdat ze misschien gediscrimineerd worden en daardoor geen leuke baantjes krijgen?
    Omdat ze misschien onze Nederlandse taal niet machtig zijn?
    Omdat ze misschien geen goed vak hebben geleerd?
    Omdat ze misschien …

   2.   

    Tsjah. Hoe zou dat nou toch komen. En wat wreed nou toch.

    In het land van herkomst leven deze non-valeurs in een kartonnen doos, of een hutje van aluminium schroot in een sloppenwijk. Geen sanitair enzo en als je niet werkt ga je dood van de honger.

    Dan ga je naar Nederland en dat wordt je afgescheept met een 5 kamer huurwoning met volledig sanitair en een tuintje. Je kunt je luie en ongeïnteresseerde allochtone pens ook nog volvreten omdat je gratis geld krijgt.
    En mocht je echt iets willen, dan kan je studeren en carrière maken.

    Alleen dat laatste, dat is voor de nieuwkomer vaak veel teveel moeite.

    Btw. Ik woon in een mooie wijk, in een dorp nabij een grote stad met een vliegveld. Zuid-west van onze wijk is een groot verkeersknooppunt en wij zitten dus pal in die windrichting. Bij die wind komen de dalende vliegtuigen langs onze wijk. Bij winden uit noord, of oost stijgen die vliegtuigen boven onze wijk op. Dan komen die toestellen pal over onze woning.

    Nodig ik SS een dagje uit. Kan ze met eigen ogen zien, dat haar geblaat over discriminatie onzin is.

    1.   

     En in hun ‘dagelijkse standaard’ komen ze met discriminerende argumenten om aan te tonen dat er van discriminatie geen sprake is …..

   3.   

    Scholing, gebrek aan lust geboden kansen te grijpen, opvoeding, culturele verschillen, mentaliteit, beschikbaar IQ,… om zo eens enkele factoren die een rol zouden kunnen spelen maar die haastig worden ontkend om te voorkomen dat mensen wijzer worden en er eens serieus een debat kan ontstaan over meer selectieve toelating.

 4.   

  Aantal volgers Sylvana Simons: 18 K
  Aantal volgers Nijntje: 115 K

 5.   

  De “slachtoffers” hebben in meerderheid zelf gekozen voor hun woonsituatie. Ze hadden ook in Afrika of waar ze ook vandaan komen, kunnen blijven.
  Maar ja, het gratis geld, het pamperen, de positieve discriminatie en vaak de islamitische verspreidingsdrang.

  1.   

   Moet zijn: de door de EU en de policor weg-met-ons Nederlanders gesupporterde islamitische verspreidingsdrang.

 6.   

  Ik zal wel eens in haar hersenpan willen kijken welke draadjes daar verkeerd met mekaar zijn verbonden, want ze heeft nu al zoveel onzin uitgekraamd dat het daar niet goed zit.

 7.   

  De allochtone en vooral gekleurde mensen moeten wonen in een woning van minimaal drie ton en niet minder. De arbeiders woninkjes zijn dan goed genoeg voor de rijke blanken. Het is dan wel scheefwonen maar racisme moet hoe dan ook bestreden worden. Ik reageer allen omdat de onoverwinnelijke domheid toch altijd bestreden moet worden.

 8.   

  Ik weet niet wat haar probleem is. Het vervelende van haar is door provocerende discriminatie om zichzelf voortdurend in de schijnwerpers te plaatsen, heeft zij voor een klimaat gezorgd dat groepen waar zij meent voor op te komen niet meer door de Nederlanders gepruimd worden. Want de rel om de zwarte piet, de zeevaarders die worden afgeschilderd als slavendrijvers, de witte foute man heeft er voor gezorgd dat het klimaat door de eens zo tolerante Nederlanders waar oa zij een kans kreeg. Ze komt namelijk uit het land van Desi Bouterse waar de decembermoorden nog steeds niet zijn opgelost. En in de Islam had Mohammed honderden slaven (maar daar hoor je niet over). Het gevolg is dat de burger er genoeg van begint te krijgen want is alleen maar aan het zieken. Zelf geeft ze aan in het boek van Heleen van Rooyen dat zij haar positie misbruikt heeft. Bij haar ex hem misbruikt heeft. Bij DENK haar positie misbruikt heeft. Tee partijnamen gewoon gejat heeft. De autochtone burger gaat zijn positie innemen omdat we niet meer weten van de mensen uit haar cultuur wie we moeten vertrouwen. Want we weten dat er weer een volgende punt komt. Zij verziekt hiermee het voor vele andere mensen. Ieder kan hier naar school en een opleiding genieten. Dat sommigen een achterstand hebben, kan je natuurlijk niet de burger kwalijk nemen. Er zijn genoeg autochtone burgers die ook bij de voedselbank zitten. En er komen nog veel meer van die kansrijke pareltjes binnen, van onze gemeenschapsgeld. Als ik haar zo hoor was het beter geweest als we al die buitenlanders niet een paspoort hadden moeten geven en daarna weer terug. Want ze lopen alleen maar te zieken.

  1.   

   helaas zijn het meestal anderen die de boel aan het verzieken door voor de”slachtoffers” te spreken of misselijke tips te geven hoe ze het hier beter kunnen krijgen

 9.   

  Hoe mevrouw voortdurend het falend integreren en onvermogen van bepaalde groepen probeert te schuiven in de schoenen van de autochtone Nederlander is absoluut stuitend, triest en getuigt bovendien van een zeer lage mate van intelligentie of weerklankzin.
  Continue de hetze voeren en het ‘zij vs ons’ gevoel prediken. Ik kan niet geloven dat deze voetveeg ons op ook maar een enkele manier representeert. Gif is het.

 10.   

  Vragen; Ik zie dat de bril ontbreekt bij deze redder des vaderlands! Is ze blind geworden? Of heeft Hans Anders alle 130 raamkozijnen opgehaald wegens niet betalen? Of ligt ze bij haar psychiater, het vm model Cailin Kuijt op de bank??? Zoveel vragen aan deze buitengewoon intelligente mevrouw.

 11.   

  Stoere meiden en mannen van DDS, doe ons nou toch allemaal een simpel plezier. Er bestaat een eenvoudige wetmatigheid die zegt, ‘In alles waar je energie stopt, groeit, waar je stop energie in te stoppen, gaat dood…..’ Laten we in Godesnaam dit oerdomme vrouwlijk stuk vreten in Godesnaam geen enkele platform meer bieden. Het is niet leuk, het verhoogt je oplagen niet… dus waarom?

  Kap daar nou toch eens mee…. Interessant is ze ook al niet ….

  1.   

   Mee eens……
   Deze vrouw is narcistisch, egoïstisch en voegt niets toe aan onze samenleving.
   Doodzwijgen en dds inderdaad negeren dit mensje.

 12.   

  ze vindt iedere keer wel iets om in beeld te komen en te blijven?
  je zal toch zo’n karakter moeten hebben; niets of niemand deugd in haar ogen?
  wat zal ze een moeilijk leven hebben; als je in haar ogen niemand kan vertrouwen??

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!