LOL! Leeghoofdige DENK’ers spellen eigen partijnaam verkeerd in het Hebreeuws, nu staat er ‘voorover bukkers’

denk-hebreeuws
Foto: Het DENK-bestuur voor het decortje op hun partijbureau met hun naam verkeerd gespeld in het Hebreeuws. Bron: Azarkan / Twitter.

Dat DENK-partijvoorzitter Selçuk Öztürk het Nederlands onvoldoende machtig is, dat weten we al geruime tijd (yep, en yep). Maar niet alleen het Nederlands is DENK onvoldoende machtig, ook het Hebreeuws wordt maar matig beheerst door de club. Dat is zelfs zo erg, dat ze niet eens hun eigen partijnaam goed kunnen spellen in de traditionele joodse taal.

Oplettende joodse kijkers zagen iets hilarisch toen DENK-Kamerlid Azarkan (u weet wel, die oplichter) vanochtend in alle vroegte het nieuwe DENK-bestuur wilde voorstellen met een fotootje op Twitter.

De oplettende kijker zag niet alleen Kamerlid en partijvoorzitter Selçuk Öztürk omringd door twee mannen en twee vrouwen, maar ook een groot partijbord met daarop de naam ‘DENK’ in allerlei talen. Zo lezen we bijvoorbeeld het Engelse think, maar ook het Spaanse piensa. Handig hoor, dat vertaalwoordenboek op de muur van het DENK-partijkantoor in Rotterdam.

Maar die diversiteit lijkt niet echt oprecht, als je kijkt naar de zogenaamde Hebreeuwse vertaling van het woordje denk. De Nederturkse politieke partij heeft de letters van dat woord in de verkeerde volgorde gezet, waardoor er geen ‘denk’ onstaat maar een héél ander woord:

denkhebreeuws

En voor wie de drie DENK-heren dan zo graag voorover bukken, dat laat ik graag over aan de verbeelding van de lezer. U kunt zich er vermoedelijk best een voorstelling bij maken, schat ik zo in.

Maar alle gekheid op een stekje: DENK bewijst hier in ieder geval definitief dat ze ook echt helemaal niets op hebben met de Joodse gemeenschap in Nederland en hun taal. Anders hadden ze in ieder geval wel de moeite genomen om in ieder geval hun eigen partijnaam niet zo grandioos te vernaggelen. Wat een droeftoeters zijn het toch ook, hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

17 reacties

 1.   

  Waarom zit die Azarkan nog niet in het cachot ?

 2.   

  In een bukkende houding? Heel goed vertaalt zou ik zeggen. Bukken naar Ankara en Erdogan.

  1.   

   Dat is ook de houding die onze quispel tov de islam inneemt.

  2.   

   Stiekeme indoctrinatie. Iedereen moet bukken voor de islam.

 3.   

  We hebben gezien met de Turkse verkiezingen waarbij de uitzinnige NL’se Turken de overwinning van de genocidale dictator vierden dat de integratie en de natte droom van Famke Halsema en de corrupte MSM-Lügenpresse volledig mislukt is.
  Met DENK hebben we de lange arm van de Ottomaanse tiran in huis.

 4.   

  Een passende naam toch ? Denken kunnen ze niet, voorover bukken kunnen ze wel.

 5.   

  Die denken teveel en maken daardoor fouten.

 6.   

  ”In een bukkende houding” is toch de gewoonte in de islam? Dus is er mogelijk helemaal geen vergissing in het spel maar een woordspeling.

 7.   

  Het niet nadenken is een kwaal van DENK.

 8.   

  Voorover bukken dat doen zij toch drie keer per dag, niet? Of was het vijf keer?

 9.   

  Tijdens de uitzending bi Jinek wist Azarkan niet meer wie het knip- en plakwerk had gedaan om de slogan van Wilders hier en daar te wijzigen en verweet hij Eduard Nandelall, de man die was ingehuurd, het te hebben gedaan. Opnieuw blijkt dat Azarkan zich heeft bediend van het knip- en plakwerk.

 10.   

  De leden van deze voor-overgebogenen-partij van de dubbele paspoortsukkels moeten de naam van hun partij eens achterstevoren spellen. Dan krijg he KNED, wat staat voor Kunnen Niet Echt Denken. Daarmee is het IQ van deze allochtone kneuzen bondig en handzaam samengevat.

 11.   

  Wat een verschrikkelijk zielig zooitje dat idiote moslim clubje van DENK dat onder leiding staat van die maloot idioot sultan en dictator Erdogang.

 12.   

  De jongens hebben wel vaker moeite met spelling. Zo voert drs. Farid Azarkan de letters RE teveel in zijn titulatuur. De man is geen IT accountant. Misschien kan iemand hem eens bevragen op het waarom van het uitventen van een zwaarder cv dan daadwerkelijk aanwezig?

  1.   

   “(…) op het waarom van het uitventen van een zwaarder cv dan daadwerkelijk aanwezig?”

   Mohammedanen mogen dat, dat is cultuur.

 13.   

  Een bijzondere ***dag voor weldenkende seculiere Turken.
  Blijkbaar zijn er hier veel Turken die loyaal zijn aan Turkije i.p.v. loyaal zijn aan Nederland. NL zou iets aan de dubbele paspoorten moeten gaan doen.
  En Turken die op dayicim Tayyip gestemd hebben: ga a.u.b. weg uit Nederland.

  1.   

   Meneer P.S….een Turk die Loyaal is aan NL? Ze zitten hier en blijven hier en je komt er niet meer vanaf. Ze bezitten een stukje grond in hun land,waar ze hazelnoten of walnoten verbouwen of weet ik wat, maar met al onze regelingen zitten ze op rozen. Met al onze toeslagen zijn ze een grootverdiener in hun land, dat zijn ze allemaal. Al die buitenlanders komen hier om te verdienen aan de zwakte van de verdeler. Wij hebben geen Erdogan of Orban, wij hebben Rutte…hij geeft alles weg aan iedereen…alleen voor zijn eigen plekje in brussel….ik hoop dat manneke pis zn lelijke kop vol pist en dat ie mag verzuipen, samen met macronie en menkeltje….de grootste verraders van de eu ooit. Vroeger was er 1 Hitler en nu hebben we er 3…..

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!