Paus Franciscus pakt abortus van zieke kindjes aan: "Lijkt op nazi-praktijken"

Geen categoriejun 17 2018, 21:00
Dat klopt helemaal.
We zijn er onderhand al aan gewend dat paus Franciscus nogal gewaardeerd wordt door de linkse medemens die verder helemaal niets met het christendom heeft. Christenen zijn wat deze zelf-haters betreft hartstikke fout. Mensen die andere religies aanhangen zijn daarentegen prima.
De afgelopen jaren werd echter steevast een uitzondering gemaakt voor paus Franciscus, wat ongetwijfeld komt doordat de man qua politiek behoorlijk links is. Sterker nog, hij is eigenlijk gewoon een marxist.
Nou ja, niet in álle opzichten. Als katholiek zijnde is hij namelijk wel degelijk tegen abortus. Vandaag heeft hij dat maar weer eens duidelijk gemaakt, wat hem natuurlijk direct persona non grata maakt in linkse kringen:

Tijdens een toespraak voor het Italiaanse forum voor gezinsorganisaties sprak hij zijn afkeer uit van abortussen na een prenatale test: "Ik heb gehoord dat het eerste voorstel bij een aangeboren aandoening is: laten we het weghalen.” Het is kindermoord en dat allemaal om een gemakkelijker leven te hebben, zo veroordeelde hij.

Zijn conclusie:

"Het is niet anders dan wat de nazi’s deden, alleen nu met witte handschoenen."

Zo. Dat hakt er flink in... maar het klopt natuurlijk wel. Dan gaan we nu zien hoe links hier op reageert. Want ik kan het me niet voorstellen dat ze de paus hiermee 'weg laten komen.' Zoveel common sense, dat kan niet?!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten