Sjoemelende GroenLinks-leugentortelduifjes (partijvoorzitter en Kamerlid) moeten het veld ruimen

Aiaiaiai. De partij die graag het moreel-ethische geweten van Nederland speelt blijkt zelf weer eens een scheve schaats te rijden. Ditmaal door een relatie binnen de partijtop aanvankelijk te verzwijgen, en vervolgens foutief te vermelden. Resultaat: de geliefden kunnen nu allebei hun biezen pakken. De één als voorzitter, en de andere als Kamerlid.

GroenLinks afficheert zichzelf gigantisch graag als de ‘fatsoenlijke’ partij van Nederland. Zij komen op voor de armen, de kinderen, de asielzoekers, het milieu en natuurlijk de verstokte eurofielen. Zij zijn de partij van de barmhartigheid en de verheven ethische normen. GroenLinks zal nooit iets fout doen, GroenLinks hat immer recht!

Of, nou ja, dat is althans het idee. Want in de praktijk blijken GroenLinksers net zo vaak als anderen de kantjes er vanaf te lopen. Zelfs tot in de Kamerfractie en de partijtop aan toe, waar men een liefdesrelatie jarenlang geheim hield, ondanks dat via interne commissies de twee elkaar hebben moeten beoordelen op tal van vlakken. En zelfs toen Marjolein Meijer en Rik Grashoff hun relatie in dan eindelijk in de openbaarheid brachten, werd er stevig doorgejokt. Ditmaal over het beginpunt van hun opbloeiende liefde. Zelf beweerden ze dat in april 2017 het startsignaal werd gegeven, maar nu blijkt dat dit een rijkelijk laatgekozen datum was:

“Maar dinsdag kwam het partijbestuur ter ore dat Meijer en Grashoff al ruim voor de Tweede Kamerverkiezingen van vorig jaar samen waren. ,,Dat veroorzaakte een vertrouwensbreuk”, laat GroenLinks weten.

Partijleider Jesse Klaver wijst erop dat er vorige week ,,stevig is doorgepraat en indringend gevraagd: is dit het hele verhaal? Als vervolgens blijkt (…) dat de relatie eerder is ontstaan, dan is het vertrouwen beschaamd.” De twee hebben daarop hun ontslag aangeboden.”

Volgens Klaver is het heel erg “klote” dat de twee nu moeten vertrekken. Net zoals dat Rutte het heel erg vervelend vond dat Ard van der Steur, Frans Weekers, Jeanine Hennis, Halbe Zijlstra, Ivo Opstelten, Henry Keizer en noem ze allemaal maar op ook moesten vertrekken. Het zal allemaal wel, natuurlijk. Feit blijft dat de Nederlandse politiek na het vertrek van Grashoff en Meijer weer een paar leugenaars armer is geworden. En dat is natuurlijk een uitstekende zaak, nietwaar? Dat de twee daarbij ook de naam van GroenLinks nog maar eens beschadigd hebben, is de kers op de taart.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. DolleDries

  Vreemd verhaal trouwens iets over liefde snap het punt niet. Gaat dat kamerlid wachtgeld krijgen.
  Volgens de NOS peiling PVV derde partij.
  Persoonlijk vind ik het corrupte gedrag van Pechtold bij D66 veel en veel erger dan wat vrijpartijen van volwassen mensen.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Vreselijke man die Grashoff.
  Heeft miljoenen overgemaakt aan de salafistische verkrachter/bruggenbouwende haatprediker Tariq Ramadan.
  En dan hier over struikelen ?

  Rare organisatie die Groen Links.
  Wel een terrorist als Adri Duyvendak in de gelederen maar een liefdesnestje vertrappen.

  Ach
  Niet voor niets is Groen Links gerezen op de knekelbergen van tientallen miljoenen communistische lijken.
  De wortels zijn liefdeloos en rot.

 3. Ernst Quispel

  Tim spreekt er schande van.

  1. Viertel

   Ernst Quispelstaart maar weer eens.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Wie een ongezonde hekel aan rechts heeft (rechts bestaat niet in NL, het dichtste bij komt de PVV op cultureel gebied. De VVD is op cultureel vlak radicaal links en op economisch vlak het kruipwagentje van de EUSSR (lees: Merkel en Macron))

  Enfin wie dus ‘rechts’ haat maar wel van mening is dat we goed moeten omgaan met dieren en dat dieren niet bij het volle bewustzijn gefolterd en uit elkaar getrokken mag worden kan niet terecht bij de islam apologeten van Groen ‘Halal’ Links.

  Voor hen rest nog maar 1 weg en dat is de Partij voor de Dieren. Eigenlijk de enige eerlijke linkse club van NL. Kritisch op de EU, kritisch op religieuze sprookjes die zoveel leed veroorzaken overal ter wereld.

  Een stem op Groen Links is een stem op genitale verminkingen, kindbruidjes, levend uit elkaar getrokken dieren, eerwraak en kapotgeschoten Joden, conscertbezoekers, babies en kinderen.
  Of zoals hun internationale woordvoerder Judith Sargentini zou piepen: ‘er zijn helemaal geen terroristen. Allemaal hysterie’ terwijl de ledematen op de concertzaal van Bataclan bijeen geveegd werden.

  Maar aangezien de indoctrinatiefabrieken genaamd universiteiten radicaal links zijn en inmiddels volledig gezuiverd van andersdenkenden en aangezien de Orwelliaanse MSM (islam)Groen Links nooit aan de tand zullen voelen hebben ze vrij spel op het politiek grafveld.

  De jeugd stemt nu en masse op Groen Links.
  Logisch met dit onderwijssysteem.
  Ik neem ze dat niet kwalijk.
  Sterker nog; ik stemde tot Pim Fortuyn altijd op Groen Links.
  En laten we in godsnaam hopen dat er binnenkort geen Judith Sargentini non-entiteit Lowlands binnendringt om daar een nieuwe Bataclan aan te richten.
  Maar ik vrees dat pas bij een enorme aanslag de ogen geopend zullen worden die door de jaren heen vakkundig dicht gepleisterd zijn door hun cultuur marxistische hoogleraren en professors, de MSM Orwellianen en hun virtue signalling Deug Pappies en Mammies (die nooit volwassen worden) in hun bakfietsen.

  1. meijer61200

   Goed verhaal Two Ravens! En heel eerlijk dat je laat weten ooit op Groen Links te hebben gestemd. Ach, fouten maken we allemaal wel in het leven, ik heb ooit, lang geleden op de pvda gestemd. Tja je bent jong en nog wat naief. Nog even en we hebben een samenwerkingsverband tussen PVV en FVD. Die ruimen de rotzooi van links wel op.

 5. CJD

  Hypocriet gelul! Steunt die Tim Engelbart niet de VVD? Hoe vaak is deze partij onderhand wel niet in opspraak gekomen? In de woorden van rechts is dit vergeleken met al die schandalen van de VVD een ‘vogelpoepje’

 6. poldi

  Liegen door politici.
  Je verwacht het niet.
  Maar het zijn volksvertegenwoordigers. en regenten.
  Zij doen wat bijna gemeengoed is in Nederland.
  Liegen en bedriegen, van links tot rechts.
  Met opperleugenaar Mark Rutte aan ’t hoofd.
  Zijn neus moet nu toch wel een meter lang zijn.
  Het zal je land maar zijn.

 7. Ni28

  Groen, links, onbetrouwbaar en leugenachtig. Kortom, gevaarlijk. Groen links gaat zelfs zover dat het ook het liefdesleven bepaald en laat men liever jokken over de duur van het verhouding. Ik geloof dat zelfs de communisten toen niet zo ver gingen als de huidige communisten.

 8. meijer61200

  Jongens, Plaag Yasser niet zo. Hij heeft het al zwaar genoeg met zijn komaf uit een sloppenwijk in Roosendaal. Maakt dat nou uit, een beetje rondneuken? Komt door het weer vermoedelijk.

 9. meijer61200

  Kunnen die zaadsproeiers en dat tochtige vee van GL niet eens aan het werk gaan? Hup Yasser, vergeet je armzalige afkomst even uit de sloppen van Roosendaal, en pak de boel eens aan.

 10. meijer61200

  Een beetje rondneuken in de Tweede Kamer, een wijf als voorzitster waar wel 3 stevige exemplaren tegelijk inpassen zo te zien. En dat allemaal omdat dat gespuis hitsig soppend kijkt naar hun almachtige leider uit de Roosendaalse sloppenwijk, de Marokkaan Yasser Feras. Maar eind goed al goed; Ze hebben allebei al aangegeven graag gebruik te maken van de 36 maanden wachtgeld! Tjsa, de kapotjes zijn ook best duur tegenwoordig, dus je moet wat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.