Sjoemelpolitici DENK huilen tranen met tuiten nadat Kamer hen onterecht verkregen subsidie (€150.000) afpakt

De geldritselaars van DENK hebben gisteren flink op hun falie gekregen van het Presidium van de Tweede Kamer: het illustere drietal parlementariërs heeft vorig jaar namelijk dubbel geld gekregen, en weigert dat terug te betalen. Omdat DENK die regels blijft schenden, hakt de dagelijkse leiding van het parlement nu in de toelage voor 2018: de onruststokers krijgen dit jaar anderhalve ton op hun rekening gestort.

Het is weer eens feest bij DENK. Ja, feest, want iedere kans die het olijke trio Öztürk, Kuzu en Azarkan krijgt om eens goed het slachtoffer uit te hangen wordt met beide handen aangegrepen. Hoe meer achtervolgingswaan en vervolgingscomplex, hoe beter. Want dat geeft de kans om de Nederlandse rechtsstaat weer eens te beschimpen. Ditmaal moet het Presidium van de Tweede Kamer het ontgelden. De politiek-neutrale leiding van het parlement heeft namelijk besloten dat de boefjes van DENK in 2017 twee keer subsidie hebben ontvangen. Dat mag natuurlijk niet, en moet worden terugbetaald.

Maar omdat DENK weigert om geld terug te sturen, ziet de Tweede Kamer zich genoodzaakt om dan maar hardere maatregelen te nemen: de €146.000 die DENK de Tweede Kamer nog schuldig is, wordt nu ingehouden op hun subsidie voor 2018. Lekker voor ze:

“Fracties van politieke partijen krijgen jaarlijks een bedrag toegewezen voor hun ondersteunend personeel en kantoorkosten die ze maken zoals printpapier. Denk kwam na de verkiezingen van 2017 in de Kamer, maar Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk kregen dat jaar ook al ondersteuningsgeld omdat ze na hun afsplitsing van de PvdA hun Kamerzetels weigerden op te geven. Ze vormden toen de Groep Kuzu/Öztürk.

De kwestie speelt al langer blijkt uit een brief van het presidium, het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer. Aan Denk is gevraagd om het geld, 146.000 euro, terug te betalen. De partij heeft echter niets van zich laten horen. Daarom is besloten om het bedrag te verrekenen met de bijdrage aan Denk in 2018.”

Het haatzaaipartijtje zelf ontkent iets verkeerd te hebben gedaan en zet de aanval in op het presidium. Kuzu en zijn boeven beweren dat het Presidium een soort complot is van andere partijen om DENK zo hard mogelijk te treffen:

“DENK wordt het onmogelijk gemaakt om haar werkzaamheden naar behoren te verrichten en daardoor het volk goed te vertegenwoordigen.

Advies van de door het Presidium ingeschakelde onafhankelijke expert wordt in de wind geslagen.

Het heeft er alle schijn van dat in het bestuurlijk orgaan, het Presidium van de Tweede Kamer in dit geval, politieke besluiten worden genomen.”

Wat natuurlijk gewoon van A tot Z gelogen is, zoals meestal het geval is bij deze mafklappers. Wij kunnen ons echter gelukkig prijzen dat DENK kan briezen, brullen en krokodillentranen huilen wat het wil: die €150.000 gaat gewoon terug naar de Tweede Kamer, en er is niets wat die opruiende sjoemelaars daar nog aan kunnen doen. Sliep uit!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. B. Pascal

  Geen nood ! Er heeft zich al een islamitische Haat Iman gemeld, die het gestolen geld al heeft toegezegd.

  1. Onno

   Islamitische Haat Imam (met m) is dubbelop. Ofwel een pleonasme. Islamitisch kan gewoon weggelaten worden.

   1. Rechtsaf

    @onno of beter gezegd haal haat weg en je hebt hetzelfde, islamitische imam staat voor haat tegen alles wat westers is..namelijk.

 2. Meester Kong

  DDS moet wel ff het hele verhaal vertellen.
  DENK is wel van plan om 80000 euro terug te betalen.
  Verder interesseert het mij het geen reedT.

  1. Rechtsaf

   @Kong dat is de helft, moet iemand eens doen met een bijstandsuitkering, die teveel zorg/huurtoeslag heeft gekregen die moeten dit ook gewoon terugbetalen, wat Denk doet is traineren en zuigen en irriteren

   1. swetsnek

    AAPJE WEET NIET BETER Rechtsaf

    1. FLP

     Aapje rechtsaf….dan ben jij zeker het missing links.

  2. DolleDries

   Fraude voor het gerecht met die hap.

   1. Rechtsaf

    @DD dit heet in de volksmond corruptie, in politieke kringen noemt men dit fout van een ander..

    1. Onno

     De kassier van de staat heeft zijn werk niet goed gedaan.

 3. Pedrito

  Het wordt tijdom dit soort haatzaaigroeperingen te verbieden !

 4. nienke

  Het zal wel weer de fout van een ander zijn, denk maakt geen fouten.
  Ach wat zullen ze zich weer gediscrimineerd voelen die schatjes.

 5. meijer61200

  Beetje medelijden mensen! de haataap Kuzu heeft niet eens geld voor een kam zie ik. Ze kunnen kas tekorten simpel aanvullen met het beroven van oudjes en invaliden (wél autochtonen uiteraard)En die kloon van oom Adolf in Turkistan? Heeft die geen centen over voor zijn infiltratie alhier in de politiek?? Vragen…vragen…

 6. premjibodh

  DENK= Doe – Eens – Normaal – Kuzu.
  Geef goed voorbeeld, onrechtmatig verkregen subsidie moet je terugbetalen!

 7. palsterkamp

  Niks mis mee om met de pet rond te gaan bij de eigen achterban lijkt me.

 8. Ni28

  De rest van het geld wordt vast uit Ankara aangevuld.

 9. Pescador

  Opheffen die achterlijke club

 10. Lex

  ik mag hopen dat ze het geld niet terug kunnen betalen en daardoor de 2e en 1e kamer moeten verlaten, dan zijn we daar ook eindelijk van verlost.

  1. Arie B

   Tsja, vroeger zaten ze verdekt opgesteld in de pvda. Ik weet niet wat slechter is. Nu ziet iedereen open en bloot wat voor rare snuiters het zijn en welke bizarre Denkbeelden of waanbeelden hebben.

   1. FLP

    Inderdaad beter 3 van die mafkezen in de kamer ..dan in een busje onderweg naar een kerstmarkt.

 11. FLP

  Ik denk dus ik….ach wat is het verschil tussen een liegende Rutte 7 miljard of 1.5 ton weg gedenkt…. duuuus Fredtje de buschauffeurs was een bonnetje van 10 miljoen kwijt en moest weg. Rutte was een bonnetje van 7 miljard vergeten in zijn zondagse pak. En mag blijven… ik denk …denk dat het hier stinkt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.