Terroristisch Al Qaeda heeft Geert Wilders en Tweede Kamer al in het vizier dankzij Mohammed-cartoonwedstrijd

Nu duidelijk is dat PVV-leider Geert Wilders een cartoonwedstrijd rondom de islamitische profeet Mohammed gaat organiseren, zijn terroristische organisaties zoals Al Qaeda alvast aan het bekijken hoe ze daar iets tegen kunnen ondernemen. Op internet wordt al gedreigd met een steekaanval.

Gisteren maakte PVV-leider Wilders bekend dat hij groen licht heeft gekregen van de NCTb om een Mohammed-cartoonwedstrijd in de Tweede Kamer te organiseren. Mooi voor ’s lands cartoontekenaars die in de spotlights worden gezet. En mooi voor Wilders, hij heeft weer een persmomentje voor zijn partij te pakken.

Maar minder mooi voor de terreurbestrijders die pogen dit land veilig te houden. Zij hebben er een kopzorg bij, want ook terroristische organisatie Al Qaeda heeft al kennisgenomen van Wilders’ voornemen om cartoontekenaars in het zonnetje te zetten. Dat onthult Azazel van den Berg, een Hilversummer die op internet infiltreert in radicaal islamitische chatgroepen om in de gaten te houden wat daar wordt besproken rondom aanslagen en dergelijken.

Azazel toont aan dat dit nieuws wordt verspreid onder Al Qaeda-fans, en dat er al met een steekaanval wordt gedreigd. Op Twitter schrijft Azazel:

“Een Pro al- Qaeda chatgroep op telegram heeft @geertwilderspvv in het vizier gekregen doordat hij een wedstrijdje spotprenten maken van de profeet organiseert.

Ook bij 1 meer Europees gerichte Pro IS chatgroep is het nieuws doorgedrongen dat @geertwilderspvv  een wedstrijd gaat houden tav wie de beste spotprent van de profeet kan maken Ik vermoed dat de komende tijd meer terreur bedreigingen hierdoor richting Nederland geuit gaan worden.”

Hij Azazel heeft de screenshots om duidelijk te maken dat noch hij, en noch Al Qaeda, geintjes aan het maken zijn:

DfhLs50XkAUWuTF

DfhmLhWWsAA8pl0

Uitkijken geblazen dus, de komende tijd! De haatbaarden zijn het er niet mee eens dat Geert Wilders hun profeet wil tekenen, en lijken bereid daar bloed voor te vergieten. Anti-terreurinstanties in Nederland kunnen maar beter héél goed blijven opletten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

105 reacties

 1. Ni28

  Het blijkt weer dat de islam humaan en tolerant is. Opdat wij het niet vergeten.

 2. Ernst Quispel

  Zieke Geert heeft weer een relletje georganiseerd en we mogen weer meer geld uitgeven aan zijn beveiliging.

  1. Pedrito

   Ernst ! Onze trollende en haatzaaiende kwaakneus.

   1. Ni28

    Pas op dat je niet van een obsessie wordt verdacht. Want waarheid noemen sommigen hier obsessie.

    1. lugar

     De waarheid en de geschiedenis zijn de grootste vijanden voor islam, dus ook voor Ernst Boudewijn. Hij wil méér islam en heeft daardoor de oorlog verklaart aan de vrijdenkers, de onafhankelijke, de christenen en de fundamentele Nederlanders.

  2. RobertMarsman

   Jaja dus een stel moslims dreigen om mensen neer te steken maar Wilders is dan de zieke man omdat hij een onschuldige tekenwedstrijd organiseert. Dan heb je het dus echt begrepen.

   1. Ernst Quispel

    Het is natuurlijk geen onschuldige tekenwedstrijd maar een zieke provocatie, vergelijkbaar met de Pegida-barbecue.

    1. sjun

     Het lijkt me onverstandig om een totalitaire politiekreligieuze ideologie de wet te laten voorschrijven in Nederland omdat dit ten koste gaat van vrijheid van meningsuiting, veiligheid op straat, onderwijs en handel. Verstandige burgers zorgen er dus voor dat zij weerbaar zijn en blijven om terreurbedrijvers direct uit te kunnen schakelen waar de overheid het om haar moverende redenen laat afweten.

     1. Ernst Quispel

      “Het lijkt me onverstandig om een totalitaire politiekreligieuze ideologie de wet te laten voorschrijven in Nederland”

      Dat lijkt me ook.

     2. lugar

      “Dat lijkt me ook.”

      Heel verstandig Ernst!

    2. A3aan

     @Ernst: Een uitstekend plan Snert Kwispeldoor, een ludieke cartoon wedstrijd tijdens een Pegida-barbecue tegenover de grootste moskee van Nederland.

  3. lugar

   @Ernst: Ja jij ziet liever dat Geert door z’n kop wordt geschoten, net als Pim Fortuyn, toch?

   Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
   -Ernst Quispel-

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/column-jan-roos-debat-dividendbelasting-was-de-begrafenis-van-het-laatste-beetje-vertrouwen-in-de-politiek

  4. lvdv

   @Ernst.
   Wij leven in NL in een redelijk vrije samenleving.
   Zodra wie dan ook extra beveiligd zou moeten worden wegens een hier niet strafbaar
   feit, dan dient men de bedreigers met alle mogelijke middelen te bestrijden en de
   bedreigde met alle mogelijke middelen te beschermen. Doen wij dit niet, dan geven
   wij het signaal af dat bedreiging, of erger, ongeacht de reden, voldoende is om het
   dan maar niet doen. Let wel: de reden is niet relevant, onze vrijheid is dat…

   1. Ernst Quispel

    Hier ben ik het wel mee eens hoor. Geert Wilders moet bij een veiligheidsrisico worden beschermd.
    Waar ik wel moeite mee heb is dat hij alles doet om dit veiligheidsrisico te vergroten, met name door zinloze en zieke provocaties.

    1. lugar

     Met de moord op Pim had je dan weer geen moeite. Dat past precies in het beeld dat jij voorstander bent van meer islam, daar worden critici nogal eens afgeslacht.

     1. Steve Van der Vekens

      Ernst en consoorten lijken ook te vergeten dat hier vroeger geen islam was en praten erover dat het altijd al zo was en dat er niets valt aan te doen…

     2. lugar

      @Steve: De eerste moskee werd in 1955 geopend, inmiddels zijn er meer dan 450!

    2. Bloem

     Met alle respect heer Quispel. Een tekenwedstrijd of BBQ organiseren zou in een normale westerse samenleving helemaal geen veiligheidsrisico mogen opleveren. Of je het nu smaakvol vindt of niet, dat doet er helemaal niet toe.
     De vroege christenen vonden het voldoende redenen om je om zeep te helpen indien je een andere god aanbad dan die van hen. Voor de moderne Islam ligt die drempel nog lager dan bij een onderontwikkeld Europees volk van de vroege middeleeuwen. Het maken van een tekening is al voldoende reden om jou en je familie dood te martelen, het feit dat u dat niet begrijpt zegt voldoende over uw inborst. U heeft immers al vaker aangegeven dat het aanhangen van de Joodse religie voor u voldoende reden is om geweld tegen deze persoon te gebruiken of zelfs te doden. Uw moreel kompas heeft of nooit gefunctioneerd of het is reeds lang defect.

 3. DolleDries

  Geen enkele European heeft er waarschijnlijk eerder iets over gehoord maar nu is er toch een resolutie uitgelekt die de Europese unie in een totaal ander daglicht zet. Nu blijkt de ware aard achter de opmerkingen van de afgelopen maanden van eerste vicevoorzitter commissie-Juncker Frans Timmermans. Timmermans die steeds vaker de opmerking plaatst dat Europa niet zonder de Islam kan en Islam en Europa verbonden zijn en valse Frans beweerd zelfs dat Europa in de nabije toekomst Islamitisch zal zijn. Dat valse Frans meer weet dan de rest van Europa blijkt nu uit Resolutie 1743 die het volgende inhoud;
  1743-1 : Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2 : Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam.Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3 : De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9 : Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer en structurele aandacht geven aan zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.
  Dit zijn de hoofdpunten uit de door de EU opgestelde resolutie 1743 waaruit blijkt dat de lidstaten zich actief moeten inzetten om de islam leidend te maken in Europa

  1. EU kok

   Zojuist resolutie 1744 gelezen.
   Makers en/of verspreiders van fake-news dienen standrechtelijk geëxecuteerd te worden.

   1. DolleDries

    Ga dan maar vast tegen de muur staan.

   2. sjun

    Dat gaat niet gebeuren want dan verdwijnt alle vorgeschreven staatsnieuws dat via de publieke omroepen aan de burgers wordt gesleten.

  2. Guus Geluk

   Deze resolutie is op een leugenachtige wijze vertaald door islamofoob rechts, maar mij ontbeert de zin om dit middels citaten aan te tonen.

   1. DolleDries

    Wat een gelul Guus kom op man met de juiste vertaling anders je hoek in

   2. lugar

    “islamofoob”

    Staat genoteerd Guus, wat jou betreft? Meer islam?

  3. Ni28

   Uit de gang van zaken zou je kunnen veronderstellen dat dit echt waar is want alles uit deze resolutie wordt ook braaf nagekomen. Het is een laffe knieval voor de islamitische terreur.

  4. Ni28

   Onder de tegenstanders hier geen feitelijke bewijs van ongelijk van DD alleen maar gezeur.

   1. DolleDries

    Google maar even resolutie 1743

  5. Ernst Quispel

   De vertaling van de resolutie die DolleDries geeft betreft een islamofobe leugen.

   De originele tekst vind je hier. http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17880&lang=en

   1. DolleDries

    Ik zie geen verschil alkeen een bevestiging.

    1. Ernst Quispel

     Je Engels schiet dus ook nog tekort.
     Domme sukkel.

     1. DolleDries

      Ja ik ben heel dom geef even de vertaling. Dat doe ji toch wel even Ernst om je gelijk te bevestigen.

     2. Guus Geluk

      Een kind kan zien dat de vertaling van de resolutie dpor de islamofoben leugenachtig is opgezet: de échte resolutie klinkt namelijk heel anders. Het is de zoveelste islamofobe onzin die door lieden als Bron het internet wordt ingepompt.

      Tegelijkertijd slaat men zich op de borst als voorstanders van het vrije woord.

      Het zou hilarisch zijn, indien het niet zo triest was.

     3. lugar

      @Guus: “islamofoben”

      ‘Islamofobie’ is moslimretoriek, het bestaat niet en is een leugen (Taqiyya). Je doet het expres domme jongen. Kritiek op de islam heeft niets met panische angst te maken. Wil jij meer of minder islam?

     4. DolleDries

      Zo Guus geef even de werkelijke vertaling dan.

     5. swetsnek

      hahahahahaha moet je horen wie het zegt hahahahahaahahah hele tamme

     6. Guus Geluk

   2. lugar

    “islamofobe”

    Domme sukkel

    1. DolleDries

     Ik denk niet dat Ernst dom is wel gestoord en daardoor best wel een zielig sukkeltje.

     1. lugar

      @DD: Ernst is opzettelijk verward. Hij en z’n rugridder Guus, lanceren de ene foob na de andere foob terwijl ze niets anders doen dan liegen en brallen. Islamofobie bestaat niet, wat ze bedoelen is kritiek op de islam en dat, beste Dries, is volkomen terecht!

      Denk daar maar aan wanneer Ernst of z’n rugridders weer eens zo’n term neer plempen.

   3. lugar

    Wat is een fobie?
    Volgens de DSM-IV (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) is een fobie een aanhoudende overdreven of onredelijke angst die wordt veroorzaakt door de aanwezigheid of verwachting van een specifiek object of een specifieke situatie. De blootstelling aan een fobische prikkel veroorzaakt altijd een directe angstreactie. Deze kan zich uiten in een paniekaanval. Kenmerken van een paniekaanval zijn een verhoogde hartslag, zweten, beven, korte ademhaling, gevoel van verstikking, druk op de borst, misselijkheid, duizeligheid, angst om dood te gaan of om de controle te verliezen etc. etc. De persoon ziet wel in dat de angst overdreven of onredelijk is en hij/zij zal de fobische situatie zoveel mogelijk mijden. Dit kan in ernstige mate het dagelijks leven belemmeren.

    1. lugar

     Is de angst voor de islam dan irrationeel?
     Absoluut niet. Mensen lijden dan ook niet aan paniekaanvallen wanneer ze geconfronteerd worden met (aspecten van) de islam. Behalve misschien op het moment dat een haatbaard naast je ‘Allahu akbar’ roept. Deze paniekaanval is dan volkomen rationeel aangezien je dan in levensgevaar bent, dus is er geen sprake van een fobie. Daarbij komt de term ‘islamofobie’ precies nul keer voor in de DSM-IV. Nog een indicatie voor de totale onzin van de term. Hetzelfde geldt trouwens voor xenofobie.

     1. lugar

      Islamcritici de mond snoeren
      Een tweede reden van het gebruik van de foutieve term ‘islamofobie’ is om islam-critici de mond te snoeren. Op elke vorm van kritiek op de islam wordt dit label namelijk geplakt. Het is zelfs zo erg dat er in Canada (2017) een wet is aangenomen, motion 103, die islamofobie strafbaar stelt zonder dat islamofobie hierin gedefinieerd wordt. Als het daadwerkelijk over een fobie zou gaan, zou dit een erg dubieuze wet zijn. Het stelt een psychische aandoening strafbaar. Dat is net zoiets als een depressie strafbaar stellen. Natuurlijk gaat het hier niet om een fobie, maar om kritiek op de Islam.

      “Natuurlijk gaat het hier niet om een fobie, maar om kritiek op de Islam.”

     2. Frits Jansen

      Natuurlijk is de angst voor islam wel irreëel, maar het akelige lot van een fobiepatiënt is dat hij dat zelf niet ziet.

      In het DSM V kunt u lezen dat zo’n fobie best goed te behandelen is. Maar dan bent u geen lid meer van die gezellige groep islamofoben op deze website.

  6. Marija

   Dit is het in praktijk brengen van de Resolutie van Straatsburg 1975, het loopt op rolletjes !!

  7. Antidotum

   @DolleDries

   Kan me nog herinneren dat tijdens de Perzische revolutie de moslims werden geholpen door hulpvaardige socialisten, tijdens het afzetten van de sjah.
   Toen dat een feit was, mochten, als dank, de socialisten de hijskranen van bovenaf bekijken, ik zie ze nog bungelen.

 4. EU kok

  Hoe ernstig het ook klinkt, er is een gering aantal reageerders, welke nu een klein vreugdedansje maken.
  Zo ziek.

  1. lugar

   @Cock: “Zo ziek.”

   Heb jij geen kritiek op de islam? Ben jij een Mohammed-fan? Wil jij meer of minder islam?

 5. RobertMarsman

  Misschien moet je de kop veranderen van dit artikel.Want je suggereert daarmee dat dat komt door Wilders omdat hij een tekenwedstrijd organiseert en dat dat niet komt door islam.

  De reden is natuurlijk niet een tekenwedstrijd maar de islam is de reden. Wilders hoeft ook geen persmomentjes te creëren. Want Wilders krijgt persmomentjes genoeg. Hij heeft alleen maar te wachten op een uitnodiging vanuit het buitenland om ergens te komen speechen en dan staat hij internationaal in de spotlight. zoals bv afgelopen week in Engeland. En dat soort uitnodigingen daar krijgt deze held er honderden van.

  1. loes530

   Ik snap niet dat ze er op tegen zijn er ook stripboeken te koop er van

   1. RobertMarsman

    Nou dat is sharia. Het is volgens de islamitische de wet verboden om Mohammed af te beelden. Daarom is het ook goed dat dit wel doorgaat want als het verboden zou worden dan implementeer je dus gewoon sharia. En dat moeten we natuurlijk niet willen.

    En ook dat Wilders een persmomentje creëert is klinkklare onzin. Sterker nog alleen al het aankondigen van Wilders om een Mohammed cartoonwedstrijd te organiseren was voor de wereldpers al genoeg om er over te schrijven. Want het is gewoon wereldnieuws. Nou nou stop de persen er wordt een Mohammed cartoonwedstrijd georganiseerd.

    Persmomentjes creëren laat me niet lachen. Ik altijd maar denken dat het juist Baudet is die zijn persmomentjes creëert.

 6. Ni28

  Er zijn mensen onder ons die het beter vinden om zich aan de islam te onderwerpen en ja knikken. Dat zijn de echte patriotten, met hun heb je geen vijand nodig. Zij hebben genoeg aan een schijndemocratie en hebben ruimhartig gelachen toen door sommige “cabaretiers” de christelijke en vooral de katholieke kerk op de korrel werd genomen. Maar aan de islam mag je niet komen. Schijters of islamaanhangers?

 7. DolleDries

  Onlangs zijn de Belgen geschrokken van een politieke partij, die een shariastaat wil. Deze Islamitische partij, die DENK doet lijken op een clubje verwesterde afvalligen, is in 28 gemeenten in Wallonië en Vlaanderen verkiesbaar en opvallendst is dat de partij als doelstelling heeft een honderd procent IS lamitische Staat op te richten. De partij heeft momenteel in Molenbeek en Anderlecht nog één zetel. Maar, als ze van 0 naar 2 zetels zijn gegaan kunnen ze ook van 2 naar 4. En van 4 naar 6. Enzovoort. Tot ze ooit een keer een meerderheid hebben. Deze ISlam-partij weet dat zij de demografische ontwikkeling aan haar kant heeft staan.Redouane Ahrouch, voorzitter van deze Sharia partij verklaarde: “over 10 jaar zal Brussel voornamelijk uit moslims bestaan”… Met partijen als DENK, NIDA (maar ook GroenLinks,D66,PvdA,en SP) gaat ook Nederland straks snel deze kant op. Hun mentaliteit is IS-mentaliteit. Ze hebben hetzelfde gedachtengoed als IS, Boko Haram en andere moordende, verkrachtende schoften. Ze kleden zich alleen anders. Oppassen voor dit tuig. We moeten dit soort partijen in de kiem smoren, nog voor ze de kans krijgen schade aan te richten. Rond jaren 2025 á 2030, in Nederland groeiende Turken zouden in Nederlandse parlement circa 40 turken hebben als een aparte Turkse groep verwachten de Turkse autoriteiten.Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! …

 8. Ritter

  Wat is islamisering?

  ‘islamisering is het proces waarbij een gastland en haar bevolking zich stukje bij beetje aanpassen aan de islam’.

  Het vergt ingrijpende maatregelen, zoals stoppen met de immigratie uit de 57 moslimlanden van het OIC.

  Je kunt niet dweilen terwijl de kraan nog wagenwijd openstaat.

  https://opiniez.com/2018/06/12/de-bevlogen-missie-van-sam-van-rooy-tegen-de-oprukkende-islam/robertbor101/

  1. Ernst Quispel

   Ja, en een islamofobe mythe.

   1. lugar

    “islamofobe mythe”

    Je hebt ‘m weer genoemd Ernst, je plaatje blijft maar draaien, domme jongen.

    🙂

   2. lugar

    Het woord islamofobie is gefabriceerd door moslims en haar sympathisanten, zoals Ernst en Guus. En wel opzettelijk, als retorisch wapen. De vage betekenis is vooral bedoeld om de aandacht af te leiden van kritiek op de islam en om critici een negatief etiket op te plakken, ook al is die kritiek gebaseerd op eigen observatie en studie en heeft deze niets te maken met blind vooroordeel. Het lijkt wel of de hele westerse wereld – politieke leiders, media, universiteiten – druk doende is de aandacht af te leiden van islamkritiek of de critici onschadelijk te maken.

    Dus, lieve deugmensjes en andere linksaffers, ik heb nieuws voor jullie. Net als de eenhoorn bestaat islamofobie helemaal niet. Echt niet? Nee, echt niet. Denk daar maar aan als je weer eens zo simpel bent om die onzinterm neer te plempen.

   3. Holland

    Mongooltje Quispel kan maar niet onthouden dat het woord islamofobie niet bestaat. Hij gebruikt wel vaker niet bestaande begrippen: uit zo’n verward hoofd kan ook alleen maar onzin komen.

    1. EU kok

     Met welk been zou Holland vandaag uit zijn Duitse bedje gestapt zijn?

     1. lugar

      Pure distractie Cockie, pure distractie!

 9. DolleDries

  ALLAH HAKBAR !
  9-5. Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

  9-23. O gij, die gelooft, neemt uw vaders en uw broeders niet tot vrienden als zij ongeloof boven geloof verkiezen. En wie onder u met hen bevriend is behoort tot de overtreders.

  9-29. Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn

  1. Ernst Quispel

   Dolle dries is een trieste islamofoob die beter kan worden genegeerd.

   1. lugar

    “islamofoob”

    🙂

   2. DolleDries

    Is dat zo Ernst.
    Weet je wat ik neem jou serieus ik ga proberen of ik er de hele nacht niet van kan slapen.

    Trouwens maak je eigen woorden dan maar waar.Ik vind het niet erg hoor als je mij negeer.

   3. lugar

    ‘Fobie’ wordt door Van Dale uitgelegd als “irreële, ziekelijke angst voor iets”. Er is niets ziekelijks of irreëel aan angst voor de islam. Islamofobie bestaat niet.

   4. Jantje

    Dus je bent een islamofoob als je de koran citeert?
    Je werkt zeker bij het ministerie van waarheid van George Orwell?

    1. Frits Jansen

     ja als je de Koran SELECTIEF citeert.

     1. lugar

      Anders haal je gewoon een artikel van een maand oud naar boven.

 10. DolleDries

  Volgens een rapport van de officiële inlichtingendienst van de Europese Unie, EU INTCEN, zou de ISIS-zelfmoordaanslag op een vredesmars buiten het treinstation van Ankara op 10 oktober 2015 zijn gepleegd in opdracht van de Turkse regerende AKP (Justice and Development Party), aldus een bericht van de online nieuwsketen Ahval.
  De terreuraanslag, waarbij twee zelfmoordbombardisten van de islamitische staat Irak en de Levant (ISIL) in een menigte van voornamelijk linkse en Koerdische sympathisanten zich opbliezen, was de dodelijkste terroristische aanslag in de moderne Turkse geschiedenis, waarbij 109 burgers omkwamen en nog eens 500 gewond raakten.

 11. EU kok

  De man met de vele nicks, ik tel er al 12, stelt steevast dezelfde vraag.
  Ik doe ook maar een poging:
  Willen jullie meer of minder Lugar?

  1. lugar

   @Cock: Natuurlijk geef jij geen antwoord op mijn vragen [Heb jij geen kritiek op de islam? Ben jij een Mohammed-fan? Wil jij meer of minder islam?], dat bewijs je door je wedervraag. Je bent af en hebt aangetoond dat je behoort tot het meer-islam kamp.

    1. lugar

     Special voor Holland.
     Het interesseert mij geen reedt.
     Ik heb noch in Nederland, noch in Spanje last van of problemen met moslims.
     Wel ben ik blij met hun culturele erfenis hier in Spanje.
     Prachtige historische gebouwen hebben ze ons nagelaten en uiteraard heerlijke feesten.
     https://www.spanjevoorjou.com/moros-y-cristianos-feesten.html

     Dank voor je link.
     Je geeft, zoals verwacht, dus geen antwoord op mijn vraag.

  2. Ernst Quispel

   Je krijgt alleen minder van de trol Lugar en zijn leger nicknames als je er niet op reageert, EU-kok.

   1. lugar

    “zijn leger nicknames”

    Wat je zegt Boudewijn, geheel volgens Code.

    🙂

   2. lugar

    Leuke zijstraat trouwens, ook geinig dat jij je erbij aansluit. Toch nog even, speciaal voor jou als domme jongen:

    [_] Meer islam
    [_] Minder islam

  3. Guus Geluk

   Minder, minder, minder.

   1. Holland

    Inderdaad: minder, minder, minder Guus & Ernst.

    1. Guus Geluk

     Ik had het over de oppertrol, Lugar/Rechtsaf/Siemien.

     1. Holland

      Er is maar een oppertrol, dat is Ernst Quispel. En Guus Gelul is zijn profeet.

     2. Guus Geluk

      Er is maar één oppertrol, Lugar en zijn aliassen, en Holland is zijn knechtje.

     3. Holland

      Je zet je zelf voor schut Guus. Hoewel….., meer creativiteit in reacties is van jou ook niet te verwachten.

     4. Guus Geluk

      Ik kan niets anders zeggen dan de waarheid.

     5. Rechtsaf

      @Holland GuusülsÜn is Ernst’s islamitisch rugtufje waar Guusülsün verschijnt daar reageert Ernstlim en aarsom.
      Het zijn een stel islamimbecielen van ongekende hoogte en diepten, ze schofferen Nederland tot op het bot, vinden zichzelf dé allerbeste maar het zijn toch een stel islamitische randdebielen niet nor-maal meer..

     6. Guus Geluk

      Q.E.D..

 12. Svetlana

  Ik heb mijn liefde voor de islam ontdekt toen ik voor het eerst naar de turkse bakker ging. Echt heeerlijk en verrukkelijk om daar te eten. Ik moet alleen mijn benen spreiden en verder kan ik lekker gratis genieten van het brood.

  1. lugar

   Doldwaas… hoe krijg je het uit je toetsenbord.

   🙂

  2. Steve Van der Vekens

   Svetlana doet gewoon onnozel.
   🙂

  3. DolleDries

   Ik snap het niet gaat dat brood tussen je benen er in.

   1. sonar

    DD zij gebruikt de stokbrood ken ze lekker soppen.

  4. sjun

   Je zet hier een behoorlijk bedenkelijk beeld van hardwerkende Turkse middenstanders neer.

 13. Nasrani

  Tja, soms moet je in het leven even door de zure appel heen bijten. Kom maar op, stelletje haatbaarden. Bij elke aanslag in europa komen er meer anti-moslim gevoelens los. En dat is fijn. Alleen te hopen dat wanneer er een aanslag komt, er geen ‘onschuldige’ slachtoffers vallen. De rechtse golf is groeiende en niet meer te keren. Wie de goede nieuwssites volgt kan niet anders dan optimistisch worden. Watin de VS kan, kan in Europa ook. Maga en Mega.

  1. Guus Geluk

   Over dit gezwatel heeft u vast niet lang nagedacht.

   1. swetsnek

    DE waarheid is hard he hahahahahahahaah

 14. Steve Van der Vekens

  Wilders, doe zo door!
  En we mogen ook Vlaams Belang kopstuk Philip Dewinter uit België niet vergeten die samen met Wilders mee in Londen was gaan betogen tegen de vrijlating van die man met het gezonde verstand.

  1. lugar

   @Steve: Bedoel je voor de vrijlating?

 15. observer

  islamophobe (is-slahm-o-fohb) A non-Muslim who knows more than they are supposed to know about islam.

 16. Gerlos

  Mijn tekening is al klaar, Mohammed die zich vermaakt met een varken.

 17. Babaji538

  Ik handhaaf een andere en alternatieve
  houding richting het fenomeen ‘terrorisme’.
  Petra Hermans

 18. EllyD18

  Mijn gedachte is dat er weinig animo zal zijn voor deze tekenwedstrijd.
  Te gevaarlijk. Ook voor Wilders zelf.
  Hij waarschuwt voortdurend voor het gevaar van de islam, maar nu gaat hij wel heel erg met vuur spelen.

 19. Frits Jansen

  Laten we wel wezen: dat had Wilders gehoopt net zijn schaamteloze provocatie.
  Enfin, de Kamer wordt binnenkort grondig gerenoveerd dus prima als die wordt opgeblazen. Wat mij betreft met Wilders erin. Opgeruimd staat netjes.

 20. henk vintage

  Die zieke islam ideologie vermomd als godsdienst had al lang verboden moeten zijn in Europa.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.