Typisch: PvdA-miepje Fatima Elatik neemt het volledig op voor DENK na rel PVV-laster: ‘Gewoon framing! Kamervragen!’

DENK ligt momenteel zwaar onder vuur voor hun lastercampagne omtrent de PVV, waarin Kamerlid Azarkan geprobeerd heeft om Wilders in de mond te leggen dat hij “Nederland wilde zuiveren van Marokkanen.” Gelukkig krijgen ze ook steun: van Fatima Elatik. Zij laat weten zich volledig achter de heren van DENK op te stellen, en de reportage van De Nieuws BV te zien als “framing” en “nepnieuws”. Juist ja.

fatima-elatik-denktweet

Het is deze week niet de beste week in het bestaan van de jonge migrantenpartij DENK. De hele politiek en media rollen over de club heen voor hun pogingen om de PVV kwaadaardig met nepnieuws te framen om er zelf beter door te lijken. Een pijnlijke affaire voor met name Kamerlid Farid Azarkan, die het grote brein achter de operatie lijkt.

Maar zelfs in dit donkere uur blijkt DENK er niet alleen voor te staan. De partij van Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk krijgt hulp van niemand minder dan een oud-partijgenoot van de twee heren: Fatima Elatik, oud-stadsdeelvoorzitter in Amsterdam-Oost. Zij staat vierkant achter Kuzu en zijn boevenpak, zo meldt zij op Twitter. Sterker nog, Fatima Elatik wil dat BNNVARA – die met de onthulling kwam – het onderdeel wordt van ‘Kamervragen’. Ook perswaakhond Commissariaat van de Media moet worden ingeschakeld om de omroep op de vingers te tikken:

“Wauw werkt BNN/Vara mee aan het creëren van nep-nieuws? Gewoon framing? Dit is toch niet normaal? Kamervragen? Commissariaat van de media! ‘Hoe ver gaan deze journalisten om DENK moedwillig te willen beschadigen?’”

Om er een goed Hollands spreekwoord in te mikken: it takes one to know one. Fatima Elatik is zelf namelijk ook niet helemaal vrij van verzonnen verhaaltjes, lastercampagnes en corrupte maffiapraktijken. Eigenlijk mag het dan ook totaal geen verbazing meer wekken dat ze zo in de bres springt voor DENK, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. Ritter

  Demograaf Jan van de Beek vat het probleem als volgt samen:

  “De westerse wereld beleeft nu de Derde Demografische Transitie, legt Van de Beek uit. „Uit cijfers van het onderzoeksproject World Values Survey blijkt dat het Afrikaans-islamitische cultuurcluster het verst verwijderd is van ons Noord-Europese, protestantse cluster.

  Dus we halen de mensen binnen die in normen en waarden het vérst van ons verwijderd zijn.

  Veel asielzoekers willen helemaal geen westerling worden. De werkelijkheid is: velen van hen zijn weliswaar gecharmeerd van onze welvaartsstaat, maar niet altijd van onze taal en cultuur en normen en waarden. En als je over de jaren miljoenen van hen toelaat zou dat geen gevolgen hebben voor jouw samenleving?”

  1. Frits Jansen

   Alleen heeft dit helemaal niets met het onderwerp te maken.
   En verder wordt hier zoals gebruikelijk weer van alles door elkaar gehaald.
   Vooral de typische fout om de islam te vereenzelvigen met de culturen van het Midden Oosten en Noord-Afrika (die onderling ook nog flink verschillen). Er zijn ook oorspronkelijk Europese moslims, op de Balkan en in Rusland.

   Bedenk bovendien dat opvattingen (“culturen”) geen statisch gegeven zijn. In Nederland was tot in de jaren ’50 de vrouw als echtgenote handelingsonbekwaam, en tot in de jaren ’60 werd een ambtenares automatisch ontslagen als ze trouwde, want voortaan zou manlief voor het geld zorgen. En dat werd zonder enig protest geaccepteerd!

   1. Original NL

    Demograaf Jan van de Beek vat het probleem als volgt samen:

    “De westerse wereld beleeft nu de Derde Demografische Transitie, legt Van de Beek uit. „Uit cijfers van het onderzoeksproject World Values Survey blijkt dat het Afrikaans-islamitische cultuurcluster het verst verwijderd is van ons Noord-Europese, protestantse cluster.

    Dus we halen de mensen binnen die in normen en waarden het vérst van ons verwijderd zijn.

    Veel asielzoekers willen helemaal geen westerling worden. De werkelijkheid is: velen van hen zijn weliswaar gecharmeerd van onze welvaartsstaat, maar niet altijd van onze taal en cultuur en normen en waarden. En als je over de jaren miljoenen van hen toelaat zou dat geen gevolgen hebben voor jouw samenleving?”

 2. EU kok

  Ik zie een vrouw met een hoofddoek.
  Duidelijk een onderdanig en onderdrukt persoon.
  Zal wel geen eigen mening hebben.
  Moet eerst thuis overal toestemming voor vragen.

  1. lugar

   “Ik zie een vrouw met een hoofddoek.”

   En héél veel make-up.

   1. Ni28

    Dialoog tussen Quispel en kok, dus een monoloog.

    1. lugar

     @Ni28: Met de nadruk op loog (van liegen)

     1. Ni28

      🙂

   2. Original NL

    En een haakneus!

   3. palko

    Ik zie een vrouw met een schaamlap. Want dat is toch de actuele benaming voor een religieuze hoofddoek? Schaamlap dus! Welke sommige dames op hun kop dragen omdat ze zich, en volkomen terecht, diep schamen voor de aanslagen en misdaden die dagelijks wereldwijd worden gepleegd in naam van de onheilsprofeet Mohammed. Of zouden ze die schaamlap dragen om het schaamhaar te bedekken? Dat zou natuurlijk ook nog kunnen. Wie het weet mag het zeggen.

  2. Ernst Quispel

   🙂

   1. Top

    Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/parasiet/antisemiet en eenzame lafaard.

  3. Frits Jansen

   Heeft u Fatima Elatik wel eens horen praten? Het is een alles behalve bedeesde vrouw, die in sappig Amsterdams van haar hart geen moordkuil maakt.

   Mondige vrouwen met een hoofddoek: als je er op let zie en hoor je ze overal, maar de islamhaters haten ze want zij halen hun theorie onderuit.

   1. lugar

    “islamhaters”

    Eindelijk een islamongool die het snapt.

   2. sonar

    Frits vooral in verspillen van enorme bedragen van gemeente gelden aan onzinnige projecten en vriendjes politiek en dat noem jij mondig .
    Jij bent nog gekker als ik al dacht.

   3. Stanly2000

    Fritsje, zoek eens op b.v. wikipedia naar mevr. Elatik. Misschien gaan je ogen open.

   4. meijer61200

    Wordt je van Elatik nou ook al weer geil Frits?

 3. lIN-T

  Zou ze een slangetong hebben? Leugenachtig serpent.

 4. lugar

  Gewoon hard schreeuwen en roepen dat het door anderen komt. Zo kennen we de islambecielen van DENK (en haar sympathisanten) weer.

 5. Ernst Quispel

  Ik ben het geheel eens met Fatima. De aanval van Jinek gisteravond op DENK was hysterisch en buiten alle proporties.

  Extra kwalijk was dat Azarkan door Jinek tot drie keer toe de mond werd gesnoerd toen hij wilde wijzen op de wél uitgevoerde schandalige actie van de PVV jegens Pechtold die leugenachtig werd gefotoshopt tussen IS-aanhangers.

  Sinds wanneer worden de niet uitgevoerde gedachten van politici gebruikt om iemand aan de schandpaal te nagelen?

  1. Top

   Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/parasiet/antisemiet en eenzame lafaard.

   1. lugar

    Top: “Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/parasiet/antisemiet en eenzame lafaard.”

    Juist en tevens correct. Je gebruikt de juiste termen en typering voor deze islambeciel en pleiter voor méér islam.

  2. Rechtsaf

   @Ernst buiten het feit dat jij een islamprostituee bent en een kotskop, vindt je het blijkbaar dus ook nodig, om iets dat met voorbedachte rade is geplant, te verdedigen door te stellen dat DENK wordt aangevallen, het moet gekker worden natuurlijk.
   Het mooie van jouw islamitische kotskop is dat je het wel geoorloofd vindt dat Wilders aangepakt wordt.
   Ik zeg dat jij je islamitische rotsmoel gewoon eens dicht moet houden..

 6. NoDoubt

  Lieg, bedrieg en span de nuttige ongelovigen voor je karretje om de islam te beschermen en te versterken:
  Koran 2:225, 3:28, 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, 66:2

  Vrouwen zijn minderwaardig en het bezit van mannen. Zij moeten zich bedekken en altijd beschikbaar zijn voor seks. Tijdens de ramadan zijn vrouwen na zonsondergang verplicht tot seks wanneer de man het wilt. Menstruerende vrouwen zijn vies, blijf uit hun buurt. Sla ongehoorzame vrouwen. Verkracht onbedekte en ongelovige vrouwen:
  Koran 2:187, 2:222/223, 2:228, 4:3. 4:24, 4:34, 23:1-6, 24:33, 33:50, 33:59, 70:30.

  1. EU kok

   Geen twijfel mogelijk.
   U heeft het over Fatima Elatik .

   1. lugar

    “Geen twijfel mogelijk.”

    Die is dan wel weer grappig. 😛

 7. Frits Jansen

  De komkommertijd begint steeds vroeger. Wat een onvoorstelbare razernij over een “grap” die DENK al lang zelf had afgekeurd. Gaan we naar een Gedankenpolizei die mensen als straft voor foute gedachten?

  Goed, die slechte grap heeft korte tijd online gestaan. Maar is nog niet één journalist opgevallen, terwijl Azarkan gelijk heeft dat journalisten zoiets meestal meteen zien.
  Toen hij dat argument tegen Jinek inbracht riep blonde Eva glashard dat dat geen rol speelde, zonder enige argumentatie. Heel zwak. Als je iemand een bitter verwijt maakt moet je dat moeiteloos kunnen uitleggen. Azarkan had gewoon moeten wegblijven, maar bleef met engelengeduld reageren op het gezeur van de Tsjechische “schone”.

  Wat ik zelf nog het opmerkelijkste vind is dat de nep-poster zo op het gedachtegoed van de PVV aansluit dat hij net echt leek. Vreselijk, maar net echt. Dat geeft te denken.

  Ik zie net dat Wilders waarachtig aangifte gaat doen van smaad/laster. Hij vindt zoals gebruikelijk dat vooral hemzelf een grote vrijheid van meningsuiting toekomt, maar anderen niet. Gelukkig is er jurisprudentie die zegt dat met name in het politieke debat de vrijheid van meningsuiting heel ruim is. Omdat politieke twisten niet via de rechter moeten worden uitgevochten.

  Wilders verwijt DENK smaad of laster. Maar dat is iets anders, namelijk je over iemand uitspreken met bepaalde grievende beweringen. Dat is hier helemaal niet gebeurd. En strafbepalingen mogen in een rechtsstaat niet worden opgerekt. Wilders weet dat ook wel, maar doet opzettelijk een ongerijmde aangifte om daarna het OM te kunnen uitschelden als die – noodgedwongen – afziet van vervolging.

  Uh, gebeuren er nog belangrijke dingen in Nederland?

  1. Rechtsaf

   @fritsje je zit er tot je elleboogjes in…

 8. Ni28

  Elatik, is dat de moslima die de gemeente Amsterdam veel geld door de neus geboord heeft?

 9. Gerlos

  Uiteraard geeft deze MOSLIM trut steun aan die ratten van DENK.

  1. Ernst Quispel

   Je spoort niet, Gerlos.

   1. Top

    Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/parasiet/antisemiet en eenzame lafaard.

   2. Adriaan

    @Ernst, dit heb toch mis, mijn jongen. Gerlos is juist erg koersvast. Net zo als jij. Alleen rijdt jij op het verkeerde spoor.

  2. lugar

   @Gerlos: Logisch. Zij wil, net als de vele islambecielen die hier verveeld rondhangen, dat er meer islam in Nederland komt.

   1. Original NL

    Wat is het verschil tussen wilders en ronaldo?
    Ronaldo stuurt de marokkanen wel naar huis!

   2. Top

    Dus die kwispedoor, is ook latent pedofiel? Of misschien wel actief! Het is en blijft een Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/parasiet/antisemiet en eenzame lafaard.

    1. lugar

     “Pisvlek etc…”

     100% eens! 😉

 10. Gerlos

  Is Ernst onlangs ontslagen uit een psychiatrische inrichting gezien zijn commentaren. Lijkt mij verstandig om hem weer op te sluiten voor een langdurige behandeling

  1. Top

   Maak je niet al te druk, om die vette kale speklap. Gaat namelijk helemaal goed komen.

   1. lugar

    @Top: Inderdaad, dat is juist!

  2. Original NL

   En de sleutel weggooien!

 11. sjun

  Faat solliciteert nadat ze zich bij de PvdA onmogelijk maakte. Zo krijgen beroepsallochtonen niet alleen een extra gezicht naast Sylvana Simons maar ook een partij.

  1. Original NL

   Beroepsallochtonen…..mooi woord!

 12. Guus Geluk

  Deze draad is volgelopen met trol-reacties.

  Ik sla een keertje over.

  1. Rechtsaf

   @Guus logisch want het betreft een moslima, wat is eigenlijk het genderneutrale woord voor zowel mannelijke als vrouwelijke moslims

 13. Nasrani

  De ene moslim neemt het op voor de andere moslim. Het onkruid groeit en bloeit.

 14. Hank

  Hoe durft die mongool nog iets te beweren. heeft ze al die fraude al eens terug betaald?
  Geweldige steun voor denk van zo’n crimineel

  1. Ernst Quispel

   Elatik heeft nooit fraude gepleegd, Hank.

   1. sjun

    Misschien zeggen de beklijvende termen MuziQ en Sailboottochtje beiden gerelateerd aan de toenalige stadsdeelvoorzitster van stadsdeel Oost namens de PvdA, Fatima Elatik, je iets Ernst.

    1. lugar

     @Sjun: Meestal blijft het hierna stil…

     1. meijer61200

      HIJ HEEFT ZICH EINDELIJK OPGEKNOOPT!!!! FEEST VOOR DUIZENDEN DDS VOLGERS!!

    2. Ernst Quispel

     Fatima is voor geen van deze zaken vervolgd, laat staan veroordeeld. Sterker, ze werd er volledig van vrijgesproken en keerde als bestuurder terug.

     De beschuldiging van fraude betreft pure laster.

     1. Ernst Quispel

      En toen bleef het stil.

     2. sjun

      Dat dacht ik niet. De gehoofddoekte politiefluisteraar declareerde 250.000 euro’ aan belastinggeld in ruil voor weggelakte informatie. Gedekt door een zichzelf als bijzonder deugend presenterende rozenrode politietop Amsterdam Amstelland komt er geen rechter tot veroordeling van zulke fraude. Dat wordt even handig weggemasseerd om te voorkomen dat er straks nog veel meer op straat komt dat alternatieve politieke partijen maar in de kaart zou spelen.

     3. Ernst Quispel

      Sjun spreekt dus niet tegen dat Elatik voor de genoemde feiten nooit is vervolgd en zeker niet veroordeeld.

      Dat was hetgeen te bewijzen viel.

 15. Bennie49

  Normaal zijn het parkieten.Kleedje erop en je hoort ze niet

 16. nienke

  Is dit walgelijk monster nog steeds niet ontslagen na al het misbruiken van grote sommen geld, heeft ze het al terug betaald.
  Als ik ergens een bloedhekel aan heb is het aan dit doortrapte leugenachtig wijf.
  Verdient kapitalen voor het niets doen, uitgekookt en onuitstaanbaar.

 17. Pescador

  Fatima kan ook gewoon ophoepelen.

 18. poldi

  Ook zo’n vreselijk kopvodden wangedrocht net als Farid Azarkan.

  Kamerleden die zo overduidelijk het verlengstuk zijn van een vreemde mogendheid horen niet thuis in het Nederlandse parlement.

  DENK polariseert de samenleving tot op het bot.

  En het erge is… Ze scoren met dit soort praktijken geweldig bij hun eigen achterban.

  Lees de reacties op hun pagina’s er maar op na…

  Volgende keer winnen ze nog meer zetels in de kamer, daar is het ze alleen om te doen!

  En deze “fout” heeft de rat Farid Azarkan bewust gedaan voor de achterbannen bij de Turkse en Marokkaanse “Nederlanders”.

 19. palko

  Ik zie een vrouw (?) met een schaamlap. Want dat is toch de actuele benaming voor een religieuze hoofddoek? Schaamlap dus! Welke sommige ‘vrouwen’ tegenwoordig op hun kop dragen omdat ze zich, en volkomen terecht, diep schamen voor de aanslagen en misdaden die dagelijks wereldwijd worden gepleegd in naam van de onheilsprofeet Mohammed. Of zouden ze die schaamlap dragen om het schaamhaar te bedekken? Dat zou natuurlijk ook nog kunnen. Toch? Wie het weet mag het zeggen.

 20. Willem Bever

  Elastiek wil de “onafhankelijke pers” via kamervragen bespreken ….uhhhhh met wel doel …regulering ?

 21. meijer61200

  Is Elatik nog niet veroordeeld? Toch iets van 7 jaar en tbs???

 22. meijer61200

  Zit die Elatik (haakneus) niet vast dan. wegens verregaande corruptie? Of worden alleen autochtonen opgepakt als ze doen aan vriendjespolitiek, en corruptie?

 23. P.Sisterons

  Kijk ze daar nou staan. Is het familie van de haakneus vlogger?
  Buitenlanders maken steeds meer stennis in NL.
  Waarom? Ja, ze haten het Westen maar zijn verslaafd aan de Westerse technologie.
  We kunnen niet rusten voordat al die prehistorische medemensen een mobiele telefoon in hun jatten heeft. Wel met levenslang betaald abonnement natuurlijk. Schei toch uit zeg.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.