VARA-orakel Erik van Muiswinkel heeft gesproken: “Donald Trump eindigt achter de tralies!”

BNNVARA-komiek Erik van Muiswinkel durft er wel geld op in te zetten: Donald Trump zal over enkele jaren de bak in draaien. De oud-hoofdpiet heeft al een levendige fantasie hoe dat dan zal gaan: “Als het systeem overeind blijft moet hij ooit geboeid worden voorgeleid.”

Nu zijn cabaretshows niet meer zo goed verkopen en de één na de ander floppen moet Erik van Muiswinkel in zijn carrière noodgedwongen uit een heel ander vaatje gaan tappen. Grapjes maken is uit, de bloedserieuze waarzegger uithangen is in. Dat kunnen we althans opmaken uit berichten die Van Muiswinkel dit weekend op Twitter heeft gezet. Hij haalt een rijtje met Trump-medewerkers aan die in serieuze juridische problemen zijn gekomen, en voegt daar vervolgens zijn eigen voorspelling aan toe.

Volgens Van Muiswinkel zal de Amerikaanse president Trump zijn laatste levensjaren namelijk moeten slijten in een gevangenis. De linkse ex-grappenmaker ziet het al helemaal voor zich, hoe de president van onze belangrijkste bondgenoot doodleuk de bak indraait:

“Heb al hier en daar weddenschapje lopen: D. Trump eindigt achter tralies. Als het systeem overeind blijft moet hij ooit geboeid worden voorgeleid.”

Zo zie je maar weer: al die cabaretiers zijn stuk voor stuk geboefte van de richel. Theo Maassen jatte een beker van PSV, en Erik van Muiswinkel heeft kennelijk de glazen bol van één of andere zigeunerwaarzegger gegapt. Maassen kreeg een paar jaar na zijn daad echter spijt en heeft de bokaal teruggebracht naar Eindhoven. Eens kijken hoe lang het duurt totdat Van Muiswinkel tot inkeer komt en zijn bizarre voorspelling weer inslikt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Frits Jansen

  Trump dreigde al tijdens de campagne zijn tegenkandidaat met gevangenis, dus van deze voorspelling kijkt hij zeker niet op.
  Hij zal de cipier trouwens zo’n stevige hand geven dat de geharde kerel kronkelend van de pijn instort.

  1. lugar

   Second.

 2. Ritter

  Donald Trump: De Verenigde Staten zullen geen migrantenkamp worden – ‘niet terwijl in President ben”
  —————

  Donald Trump: The United States Will Not Be a Migrant Camp — ‘Not on My Watch’
  http://www.breitbart.com/big-government/2018/06/18/donald-trump-the-united-states-will-not-be-a-migrant-camp-not-on-my-watch/

  1. lugar

   @Ritter: Misschien een beetje als het inschoppen van een open deur, maar ben jij geïnteresseerd in wat Ernst vindt?

   1. Ritter

    lugar

    Ik neem de mening van Ernst voor kennisgeving aan.

    1. lugar

     @Ritter: Dat vind ik nog netjes, ik negeer ‘m doorgaans.

     1. Rechtsaf

      @lugar ik zeg precies wat Ernst is.. 😉

   2. Dubbele Komma

    Ik totaal niet lugar.

    Als ik wil lachen lees ik altijd even dopper (ernst) met al zijn andere valse niks. De enige die deze randdebiel gelijk geeft zijn zijn eigen fake-accounts.

    Hij maakt me altijd aan het schaterlachen de ongeinformeerde LIEGENDE dorpsimbiciel.

    MUHAHAHAHA

    😀

 3. Ernst Quispel

  Ik denk ook dat Trump het niet gaat redden. Het net sluit zich langzaam maar zeker. Of het tralies worden is niet zeker maar een impeachment is zeer waarschijnlijk.

  1. Dubbele Komma

   Het maakt geen reet uit uit wat jij denkt,kinderneukerlover kwispeldoor. Jij hebt alle geloofwaardigheid allang verloren met al je nep accounts, achterlijke autist.

   Trump gaat met 2 vingers in zijn neus zijn 2e termijn in, wedden,Achterlijke?

   😀

 4. Ritter

  Ondertussen is nu duidelijk dat er geen samenwerking heeft plaatsgevonden tussen Trump en de Russen tijdens de verkiezingen en dus de media hem daarvoor niet kunnen aanvallen en demoniseren zoeken ze andere onderwerpen om Trump te demoniseren.

  Maar helaas voor de tegenstanders van Trump; de economie onder Trump doet het zeer goed; de werkeloosheid is zeer laag en er zijn vredesbesprekingen met NK.

  Kortom, Trump doet het goed als President.

  Dus als dit standhoud zal Trump wel herkozen worden. Zelfs zijn tegenstanders geven dat toe.
  ——-
  ‘It’s the Economy, Stupid’: CNBC Correspondent Says Trump on Track to Win Again
  http://insider.foxnews.com/2018/06/18/cnbc-correspondent-jane-wells-says-trump-wont-be-defeated-if-economy-remains-strong

 5. NoDoubt

  Nee, de Clintons hadden al lang al achter de tralies moeten zitten:https://www.youtube.com/watch?v=gprUhbsiRos

 6. Pescador

  Muiswinkel heeft ook al Co2 vergifting verschijnselen hij zal ook wel lid van de pvda zijn , wat een mafklapper

 7. denk eens na

  zolang de muis zijn geld toe geschoven krijgt is er mij familie de muis niks aan het handje

 8. denk eens na

  de muisgaat steeds meer op de hoofd piet lijken met die neusgaten

 9. palko

  Erik van Muiswinkel, zucht! Welke fatsoenlijke, hardwerkende en weldenkende burger neemt deze seniliteitsrijpe ‘grappenmaker’ nog serieus?

 10. palko

  Erik van Muiswinkel: ‘Ooit komt Donald Trump achter de tralies terecht. En moet hij geboeid worden voorgeleid’. Ik hoop van harte dat Van Muiswinkel op 7 december a.s. in een afsluitbare postzak wordt gestopt en door Sinterklaas en een paar potige Zwarte Pieten per stoomboot naar Spanje wordt afgevoerd.

 11. Kees

  Ik zie Eric eerder in een inrichting terecht komen dan Donald achter tralies.

  1. Dubbele Komma

   In ieder geval in een afkickkliniek voor debieĺ geworden alcoholisten hahaha.

   Zou ernst gewoon van muiswinkel zijn met al zijn nep accounts? Ze worden beiden met de dag gestoorder en ze kunnen alle bij de waarheid niet handlen..

   😀

   Aan beiden kun je zien dat de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg de grootste malloten in de samenleving laat rondlopen…

   😀

   1. Blue monday

    Wat zeggen ze ook alweer over mensen die zichzelf gevat en grappig 🙂 vinden?

  2. Nasrani

   LOL. Ik denk dat jij de weddenschap wint.

 12. Blue monday

  Geboefte van de richel….en toen kwamen er toch een enorme hoeveel wapenfeiten op tafel…..

  Wel 1 tijdelijk geleend UEFA-replicataatje van 5 cm hoog! Schande!

  Maar Trump gaat heus de bak niet in, dat kan het presidentschap niet aan.
  Hij zal als een soort Nixon verder door het leven moeten en we mogen zijn
  verdere leven in de roddelbladen volgen….

 13. sjun

  Lobbyt van Muiswinkel tegenwoordig ook al voor goksyndicaten? Het valt vast niet mee om de schoorsteen te laten roken als ex cabaretier en bedroevende fatsoenspopulist.

  1. lugar

   @Sjun: Met Muiswinkel denk ik altijd aan de volgende zin: “Denken dat je leuk bent is iets heel anders dan leuk zijn.”

   Vroeger, toen links nog gewoon het links van de aanslag op Hans Janmaat en zijn secretaresse was, en van vroeger toen Aad Kosto’s huis (woensdagnacht 13 november 1991),werd gebombardeerd, ja toen kon ik nog wel een lachen om een grap van Freek of W*m (oeps bijna m’n tekst weg). Maar Muiswinkel? Nee ik krijg steeds beelden van Anton Mussert c.s.

 14. P.Sisterons

  Vroeger was die gozer nog enigszins te pruimen maar nadat hij zijn neus zwaar is gaan poederen is dat megalomane mannetje niet meer om aan te horen.

  1. palko

   @Sisterons, als ik zo naar de foto kijk dan heeft het er alles van weg dat Erik van Muiswinkel niet van de snuifdoos kon afblijven. Zullen we ‘m voortaan maar Erik van Snuifwinkel noemen?

 15. Lex

  Och och wat heb je in Nederland toch een hoop Trump haters.

  Als hij niet oppast beland hij zelf in de gevangenis. Zie die ogen het lijkt wel een gedetineerde die uit de gevangenis is ontsnapt.

  Wat heb je toch enorm veel doorgedraaide linkse politiek correcte gekkies in Nederland.
  de zogenaamde goedhartige Nederlanders die het beste voor hebben.

  Dat deze nederlanders met hun eigen ondergang bezig zijn daar komen ze pas achter als het te laat is.

  1. Ernst Quispel

   Trump zit in elk geval wel in zwaar weer. Naast het schandalige immigratiebeleid waarin hij hopeloos vastloopt, heeft hij te kampen met inzakkende beurzen door de door hem veroorzaakte handelsoorlog, de mislukte top met Noord Korea en het rapport Mueller dat dezer dagen wordt verwacht.

   Ik kan niet goed zien hoe hij dit politiek kan overleven.

  2. lugar

   @Lex: Het linksgewauwel kent nog geen einde. De houdbaarheidsdatum van de linksgekkies is allang overschreden, de verkiezing van president Donald Trump bewijst dat, net als de onstuimige groei en de opmars van FVD. Jammer genoeg moeten we het gezwets van de islambecielen nog even aanhoren, veel heeft het gelukkig niet meer in de politieke melk te brokkelen.

  3. Vit

   Ik heb altijd dolle pret om de voorspellingen van ons aller halve tamme.

   1. lugar

    @Vit: Het feit dat onze islambeciel in een topic over Von Mauswinkel begint te wauwelen over Trump en NK, is inderdaad lachwekkend, net zo lachwekkend als de grap die m’n mongoloïde buurjochie laatst vertelde: “Het is groen en het drijft op het water…”

    1. Vit

     Ik weet het ik weet het niks zeggen ik geef het op.

 16. Pindas

  Als jij zo door gaat,SMOESWINKEL,zit je er straks nog eerder in als Trump!

 17. Paaldanseres

  Ik raad het joop orakel van rattenwinkel het volgende stuk eens goed door te spitten. Kijken of hij dan nog zo’n grote bek opzet. Misselijkmakend hypocriet kutventje.

  https://opiniez.com/2018/06/17/trumps-daverende-succes-in-singapore/uri4u/

 18. hitje89

  He joh ga voor Zwarte Piet spelen!

 19. Bes Tolen

  Van Muiswinkel zal echt niet door hebben dat veel nieuws over Trump nepnieuws is. Onder meer dit. Wat lieden uit het vijandige kamp geven zich uit als oud medewerker of advocaat van Trump. Dat levert mooie verhalen op maar het zijn alleen bedenksels om de persoon te beschadigen. Van een werkelijk betrokkene zijn verhaal. Een bepaalde opdracht, groot tientallen miljoenen dollars. Nog altijd heel blij met de uitgevoerde opdracht. In de pers lees je het tegendeel. (1). Van een bepaald financieel geval viel na te gaan hoe het verloop precies was geweest. Trump had toen een moeilijke liquiditeit maar heeft de schulden wel met vertraging alle voldaan. De bewering dat hij toen failliet was gegaan, klopt niet. Dat is dan wel afkomstig van een filmmaker, die er dik voor door links wordt betaald.(2).

 20. Gerlos

  Zo Muiswinkel heeft gesproken en denkt de wijsheid in pacht te hebben, de linkse rakker.

 21. Florissa

  Trump gaat zich gelijk zorgen maken over de uitspraken van v muiswinkel ,die slaapt niet meer lekker .

 22. Arie B

  De hypocriete zwarte piet. Ik denk dat Trump nu slecht slaapt. Dé van Muiswinkel.. whoehaha.. heeft ook alleen maar inkomen door de gesubsidieerde staatsomroep.

 23. shidaian

  Moet je die blik in die van Muiswinkels ogen zien! Die man is ernstig verward en moet tegen zichzelf beschermd worden….

 24. dinaro

  Die Ernst Quispel jaagt de mensen hier, die kennis van zaken hebben gewoon
  in de gordijnen. Zou die een trauma hebben? PTSS misschien
  Of heeft ie gewoon thuis bij moeders niks te vertellen hebben.
  Zielig mannetje of vrouwtje, kan ook…..

 25. Arie B

  Kijk naar die kop.. waarschijnlijk die rode huid door de jarenlange schmink van de hoofdpiet. Toen hij ineens zwarte pieten in de ban wilde doen terwijl hij er jaren flink aan verdiende heeft deze grappenmaker (schijnen toch echt mensen te zijn die hem grappig vinden) zijn geloofwaardigheid totaal verloren. Dit van Trump zal ook wel weer een grapje van hem zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.