Vermoeiend We Are Here-tuig spant weer rechtszaak aan om ontruiming te voorkomen

De asielkrakers van We Are Here staan ook op het punt om Amstelveen uitgesodemieterd te worden. Een rechtszaak die vanochtend is aangespannen moet het definitieve antwoord geven of dit inbrekende tuig mag blijven of niet.

Het is weer eens zover: het krakende gajes van We Are Here gaat weer eens bij de rechter bedelen om alsjeblieft te mogen blijven wonen in panden die helemaal niet van hen zijn. Het rondreizende asielcircus is eerder deze maand neergestreken in Amstelveen, en wil daar graag blijven wonen. De gemeente wil dat deze uitgeprocedeerde asielzoekers zo spoedig mogelijk weer ophoepelen, maar zelf zien deze inbrekers dat toch echt anders. En daarom gaan ze vanochtend jengelen bij de rechter om nog even illegaal te mogen blijven wonen in andermans woning:

“De ongedocumenteerde vluchtelingen van actiegroep We Are Here staan maandag opnieuw voor de rechter. Ze vechten het besluit van burgemeester Bas Eenhoorn van Amstelveen aan over de voorgenomen ontruiming van het door hen gekraakte pand.

Eenhoorn besliste vorige week dat de krakers uiterlijk maandag om 12.00 uur weg moeten uit het gebouw aan de Groen van Prinstererlaan. De groep trok hier op 5 juni in nadat ze de eerder gekraakte woningen aan de Rudolf Dieselstraat in Amsterdam-Oost hadden verlaten. Amstelveen liet al direct weten dat ze niet welkom zijn in de buurgemeente en de eigenaar van het gebouw deed aangifte, waarop het Openbaar Ministerie (OM) een ontruiming aankondigde.”

Nog even de tanden op elkaar dus, en met een beetje geluk is de rechter deze geharde criminelen ook zat. Voordat het middaguur goed en wel is aangebroken, kan dan ook Amstelveen weer een gemeente worden waar je gewoon netjes je huur of hypotheek betaalt als je een pand betrekt, maar niet op wederrechtelijke wijze woonruimte van andere mensen gaat zitten afpakken.

We kunnen het namelijk niet vaak genoeg benadrukken: We Are Here zijn tuig, tuig, tuig van de richel. Uitgeprocedeerde asielzoekers die eigenlijk terug moeten richting hun – veilige! – land van herkomst, maar te beduveld zijn om dat te doen – en in plaats daarvan de Nederlandse belastingbetalers het bloed onder de nagels vandaan komen halen. Weg met die gasten dus, en snel een beetje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Archetype01

  kraken is crimineel, waarom worden dit soort mensen niet gewoon vast gezet.

  1. Rechtsaf

   @01 dat komt omdat dit Nederland is en niemand dit snapt behalve diegene die weten wat voor slappe ruggetjes ze in Nederland hebben..

 2. Vit

  Lijkt mij niet zo moeilijk, gewoon oprotten. Ik begrijp de eigenaar ook niet want zelf zou ik ze er met geweld uitzetten desnoods met een knokploeg.

  1. Marija

   Ja dat zou je wel denken, maar in dit inmiddels dolgedraaide land ga je dan zelf nog de bak in. Dat tuig wordt door linkse idioten geadviseerd en geholpen, wie de blanke sukkeltrut in het midden van de groep.

   1. Marija

    Wie = Zie

   2. Vit

    Die muts is inderdaad een aanfluiting, godsamme.

  2. Rechtsaf

   @Vit dan moet je mij ook even bellen natuurlijk 🙂

 3. Paaldanseres

  Die linkse lijpe deugtrut op de foto, houd zo te zien wel van een interracial “gangbangetje”.

  1. Steve Van der Vekens

   Heb het ook gezien. Een linkse sloor met het verstand van een schimmelkaas.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Geef ze aan Matteo Salvini of Victor Orban die zouden dit zaakje binnen 1 seconde hebben geregeld.
  Maar niet de corrupte narco staat Nederland.

  1. Heinz

   Of aan Erdogan.

 5. DolleDries

  Het is al vreemd dat een illegaal hier een rechtszaak kan beginnen.

 6. lugar

  In Nederland is het OM niet verplicht tot vervolgen, ze zijn niet verplicht een strafzaak te starten. Hetzelfde zou moeten gelden in dit soort gevallen. Er moet en mag geen aangifte worden aangenomen van dit soort criminelen. Al van te voren staat vast dat ze een criminele daad hebben begaan, kraken is namelijk niet toegestaan, dus moet de navolgende aangifte worden genegeerd. Uitzetten die gasten, eerste de beste bootje terug, er liggen er genoeg.

 7. DolleDries

  Krijg de indruk dat die blond Dolly in het midden wat te kort komt en wanhopig is.

  1. Original NL

   Dit soort trutten die een natte la krijgen van alles wat niet blank is, zijn een gevaar voor de samenleving.
   Zijn een soort quispels met hangtieten.

   1. Guus Geluk

    Original NL: “trutten (…) natte la (…) met hangtieten”

    Svetlana-niveautje, zullen we maar zeggen.

   2. lugar

    @Original: Zet’m in de hoek! 😉

  2. palko

   @DD, Blonde Dolly? Meer een Grijze Duif die me doet denken aan haar soortgenoten die bij herhaling een vakantiereis naar Gambia boeken om daar nacht in nacht uit bevredigd te worden door het soort volk waarmee ze zich op de foto heeft laten vereeuwigen. Hoe diep moet je wel niet gezonken zijn. Krakers van een woning of kantoorpand zijn inbrekers. En die kunnen, wat mij betreft, niet snel en hard genoeg aangepakt te worden.

 8. Ni28

  Rechteloze mensen hebben in Nederland dezelfde rechten als de belastingbetalende burgers. Zij heten dan als “niet gedocumenteerd” en dat terwijl het strafbaar is als je je ID niet bij je hebt. Wat een enorme zooi is dit land geworden. Wetteloosheid regeert.

 9. Ni28

  Zoals Nederland met dit soort zaken bezig is werkt sterk polariserend.

 10. Ritter

  Ze gaan net zolang door totdat ze hun zin krijgen. Eindeloos procederen op kosten van de belastingbetaler.

  Daarom moeten opvangkampen buiten Europa liggen…………….want eenmaal in Europa krijg je de illegalen er niet meer uit. Die gaan op alle mogelijke manieren tegenwerken.

 11. Heinz

  Een rechtszaak aanspannen kan wel in een rechtsstaat. Het gaat er om of deze ontvankelijk wordt verklaard. Op zich is dit dit verhaaltje onnodige commotie. Afwachten maar.

 12. Paaldanseres

  Wat begrijpen die zwarte criminelen niet aan de woorden “illegaal” en “uitgeprocedeerd” ?
  Arresteren, oppakken, busje in, naar schiphol, busje uit, trapje op, vliegtuigje in, deurtje dicht, uitzwaaien en 20.000km verderop dumpen. Doei !!

 13. Steve Van der Vekens

  Breng dit type parasiet naar Afrika.
  Bind hen vast op de grond en schreeuw een hele dag met megafoons in hun oor: “Now you are in Afrika!” (repeat)

 14. Bennie49

  Bananenrepubliek Nederland

 15. nienke

  Hoe kunnen deze illegalen nou een recht zaak beginnen ze hadden allang het land uitgezet moeten worden.
  Wie is nu eigenlijk de verantwoordelijke figuur om dit zooitje op te pakken en naar het land van herkomst terug te sturen.
  Het is toch waanzin om hun maar hier te houden en dat zij constant voor overlast zorgen.
  Niemand doet iets dit wordt zo maar geaccepteerd, ongelooflijk wat een wanorde.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.