Vermoeiende DENK-trawanten nemen het op voor haatimam Fawaz Jneid en vallen Aboutaleb aan

DENK laat zich weer eens van hun allerlelijkste kant zien. Terwijl men de uitstekende burgemeester van Rotterdam nog maar eens door het slijk wordt gehaald, breekt DENK-Kamerlid Farid Azarkan nog maar eens een lans voor één van de meest misselijkmakende haatpredikers van ons land.

Wie nog wat extra bewijs zoekt dat DENK fungeert als een soort democratische façade van het radicale islamisme, die moet niet verder kijken dan naar bovenstaand filmpje dat de jonge politieke partij nota bene zelf op internet heeft gezet. Het is een video van een speech van DENK-Kamerlid Farid Azarkan, die op het eerste gezicht het lijkt op te nemen voor de Nederlandse democratische rechtsstaat en de bijbehorende vrijheid van meningsuiting.

Maar schijn bedriegt, want wie de video afluistert, hoort er iets bijzonder naargeestigs in. Uiteindelijk zijn alle argumenten alleen maar aangewend om de walgelijke haatuitspraken van de homohatende terreurimam Fawaz Jneid te bagatelliseren. Ondanks dat de hoogste rechter van het land gebiedsverboden op z’n plaats acht voor deze gevaarlijke haatprediker, meent DENK’er Azarkan dat Jneid binnen de grenzen van de wet blijft. Jneid wordt heel cynisch gewoonweg omschreven als “een imam”. Nog even en ISIS-eindbaas Abu Bakr al-Baghdadi is ook doodleuk “een imam”, en Anders Breivik niets meer dan “een ondernemer”.

Tegelijkertijd krijgt de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb er wél van langs. Hij zou dan weer wél te ver gaan, ondanks dat Azarkan zelf stelt dat de prominente PvdA’er in principe dezelfde vrijheden heeft als één ieder ander, meent de DENK-parlementariër te moeten ontwaren dat Aboutaleb “niet pal achter onze rechtsstaat staat”. Juist ja.

Weet je, het begint zo langzamerhand ontzettend vermoeiend te worden. DENK neemt het keer op keer op voor extremisten, haatzaaiers, Nederlandhaters en lui die overduidelijk niets te maken willen hebben met de egalitaire democratische principes van Nederland. Lieden die dat wel op hebben worden aangepakt, en dan met name mensen van allochtone afkomst. Ahmed Aboutaleb, Khadija Arib, Ahmed Marcouch en Sadet Karabulut: allemaal wordt hen direct of indirect verweten dat zij “te goed geïntegreerd” zijn. Want ware Turken en Marokkanen, die strijden samen met elkaar tegen die Nederlandse kaaskoppen. Nooit of te nimmer mét hen. Dan ben je een verrader, en word je eeuwig achterna gezet met lasterlijke fabeltjes door lieden van het kaliber Farid Azarkan.

Ja, het zijn en blijven echt ongelofelijke mispunten, die lui van DENK. Bah.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. swetsnek

  IK BLIJF ERBIJ 9MM DOET WONDEREN

  1. Bloem

   Wilt u dat alsjeblieft niet schrijven, zeggen of roepen. Daarmee haalt u het niveau van discussie naar het niveau van Azarkan. Volgens mij moeten wij daar boven staan. We mogen eens in de 4 jaar stemmen, waarmee we met woorden kunnen strijden tegen dit soort ellendelingen. Ooit, hoop dat het niet te laat is, zal het overgrote deel van de Nederlandse bevolking tot inkeer komen en wordt er door een ooit hopelijk capabele overheid met dit soort lieden afgerekend.

   1. penis aqua di rosa

    Stemmen? Ook al doe je dat, wordt er toch weer gepimp-pam-pet en rolt er uit wat er nu zit. Puur voor zichzelf of partijdiscipline en indien nodig ook met persoonlijke beveiliging en wij, de stemmers, mogen het weer vier jaar proberen te redden. Helemaal als je in een gemeente woont waar dit de overhand neemt!!!

   2. lugar

    “We mogen eens in de 4 jaar stemmen, waarmee we met woorden kunnen strijden tegen dit soort ellendelingen.”

    Die 4 jaar klopt, de rest klopt natuurlijk ook wel maar dat werkt niet echt. Ik ben tegen die 9 mm. maar ben ook tegen de huidige parlementaire praktijk die niet meer van deze tijd is. 1848 is allang voorbij, het is tijd voor directe democratie.

    1. Bloem

     Beste Lugar. Ik ben het helemaal eens met de kritiek op ons parlementaire stelsel desondanks keur ik aansturen op geweld af. De oorzaak ligt bij ons laffe volkje dat het niet aandurft om afwijkend te stemmen

  2. Ernst Quispel

   Ik heb dat nog nooit gezegd maar ik adviseer DDS deze oproep tot moord niet te accepteren.

   1. Bloem

    Zolang de slachtoffers niet joods zijn toch mijnheer Quispel

 2. NoDoubt

  ze doen gewoon weer een ‘mohammedaantje’. En ieder die dat gematigder doet, valt onder afvallige.

  1. Bloem

   Het heeft allemaal te maken met onverdraagzaamheid en de neiging tot gewelddadigheid.

 3. waakhond

  De NPO had weer voor de zoveelste keer een begripvol deug programma
  Voor Marokkanen vanwege het voetbal zucht!!!!!
  En Jinek heeft de Turk opgespoord die aanleiding was voor de pleur op uitspraak van Rutte.
  Grappig de rede voor de uitspraak werdt bij Jinek als bij de wereld draait door. In het begin eruit geknipt
  En nu doen ze begripvol naar de rede zucht!!!!!!!!

 4. waakhond

  En op klap op de vuurpijl
  Is er een moslim bendt in het HOLLAND FESTIVAL!!!!!!!!
  Geweldig echt geweldig!!!!!!!!!
  Kortom Denk is eigenlijk overbodig Nederland zet zichzelf in de verkoop.

 5. Frits Jansen

  Precies: alleen vrijheid van meningsuiting voor uitingen die passen bij de klassieke Nederlandse cultuur, want andere uitingen horen niet bij Nederland, toch?

 6. peterkestassen

  De pen is sterker dan het zwaard,MAAR zo nu en dan eens een flinke klap voor die varkenskoppen doet ook wonderen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.