Vuil spel van DENK: partij wilde vervalste PVV-campagne lanceren met “Wij gaan Nederland zuiveren van Marokkanen”

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen jaar heeft DENK een campagne laten ontwikkelen waarin de partij zich voordeed als de PVV en zaken beweerde als “Wij gaan Nederland zuiveren van Marokkanen”. Dit om de PVV via nepadvertenties in een kwaad daglicht te stellen.

De nationale Ankarapartij heeft zichzelf weer eens lelijk in de vingers gesneden. Radioprogramma De Nieuws BV kan vandaag namelijk onthullen dat DENK tijdens afgelopen Tweede Kamerverkiezingen op het punt stond een campagne te lanceren waarin de PVV zeer extreme uitspraken in de mond werden gelegd. De teksten zouden moeten verschijnen op banners bij websites, en doorverwijzen naar de PVV-website. Teksten als “Wij gaan Nederland zuiveren van Marokkanen” stonden op die internetbanieren, en moest onderstrepen hoe ‘extreem’ de PVV wel niet is.

Geestelijk vader van die walgelijke campagne is niemand minder dan DENK-Kamerlid Farid Azarkan:

“Het advertentiebedrijf ontwierp zelf ook een extremere variant van de nepadvertentie. Daarop stond de tekst: „Na 15 maart [datum van de verkiezingen, red.] gaan wij Nederland zuiveren van Marokkanen.” Dat was „expliciet” het idee van Azarkan, zegt directeur Nandelall. Azarkan ontkent dat ten stelligste, en zegt die banner zelfs nooit te hebben gezien. Azarkan: „Zo doen wij niet aan politiek.”

In een reactie aan NRC woensdagochtend ontkent Denk het initiatief te hebben genomen tot het maken van de nepadvertentie. Na het zien van de banner is „direct besloten om daar geen gebruik van te maken”, schrijft een woordvoerder van de partij. Dat is in tegenspraak met uitspraken van Azarkan in het eerdere gesprek met De Nieuws BV, waarin hij erkent dat Denk de poster bedacht.”

De bewuste banner heeft korte tijd online gestaan: zo’n 11.000 Duitse YouTube-bezoekers hebben de lasterlijke Azarkan/DENK-banner gezien, die onder meer bij filmpjes van kinderprogramma’s (!) werd geplaatst.

Het antwoord van DENK op deze onthulling is weer veelzeggend: in plaats van ruiterlijk het boetekleed aan te trekken, ontkent laffe veldhaas Azarkan gewoon dat hij de advertentie bedacht heeft. Daarnaast kondigt de partij aan te zinnen op een aangifte tegen journalisten van radioprogramma De Nieuws BV, dat met de onthulling kwam. Laat dat even tot je doordringen: onwelvallig nieuws wil DENK via de politie van de radio krijgen.

Zo zie je maar. Er is dus wel degelijk een partij in Nederland die oproept tot ‘zuivering’. Alleen is het niet de PVV met Marokkanen, maar DENK met DENK-onvriendelijke berichtgeving. Je gaat je haast afvragen waar ze dat vervelende karaktertrekje hebben opgepikt. Haast. Want het antwoord op die vraag is zo duidelijk als wat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

81 reacties

 1. denk eens na

  goede slogan trouwens.

  1. Ernst Quispel

   Deze bijdrage van denk eens na illustreert wellicht goed dat de overwogen campagnespot van DENK inhoudelijk zo idioot nog niet was.

 2. Ritter

  Het lijkt Turkije wel. Niet verrassend omdat DENK de lange arm is van de AK partij van Erdogan. Zeg maar de vijfde (islamitische) colonne.

 3. meijer61200

  Die gorige turken zijn al tijden bezig. Beetje jalouzie naar de PVV en FvD toe veronderstel ik. Denk is een zooitje getroubleerde fascisten. Laat ze oplazeren naar Turkije. Kunnen ze in het parlement van de uber fascist Erdogan. Wat een tuig is het.

 4. meijer61200

  Welk advertentiebedrijf heeft die turken geholpen? Want fatsoenlijk Nederlands wordt er niet gesproken door deze geestelijk gemankeerden. Iemand bekend??

 5. Ernst Quispel

  Hoe moeten we de uitspraak van Wilders dat hij gaat regelen dat we minder Marokkanen krijgen anders interpreteren dan dat hij Nederland wil zuiveren van Marokkanen?

  1. Top

   Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/parasiet/antisemiet en eenzame lafaard.

   1. Heinz

    Top gaat los. Helemaal voor de Pulizer prijs.

  2. sonar

   Kwippemans zullen we DDS een gaan zuiveren van zulke figuren zoals jij ,welbekend bij iedereen hier op de site.

  3. Bloem

   Heer Quispel u houdt er zeer extremistische antisemitische denkbeelden op na. Toch leggen wij u ook geen woorden van gelijke strekking in de mond. U heeft reeds meerdere malen op dit forum aangegeven begrip te hebben voor geweld tegen joden en zelfs begrip opgebracht voor geweld met dodelijke afloop. Wilders is wat dat aangaat vele malen genuanceerder dan u, hij doelt slechts op criminele Marokkanen. U heeft gewoon een hekel aan alle Joden.

   1. Guus Geluk

    Bloem,

    Dat heeft hij niet specifiek aangegeven: het ging Wilders om “Marokkanen”. Laten we even zeggen dat hij daarmee doelde op allochtone Nederlanders.

    1. Bloem

     Hij heeft dat volgens mij later genuanceerd naar “criminele”. Dat neemt niet weg dat deze actie van Denk niet gewoon een beetje onder de gordel is, doch pure laster en smaad. Sterker nog, in deze tijd is het haast aanzetten tot haat en geweld, gezien het beperkte incasseringsvermogen van de Marokkaanse bevolking. Vermoedelijk hebben ze dat ingezien en hebben ze de actie gestaakt om strafvervolging te voorkomen.

     1. Guus Geluk

      Bloem,

      Inderdaad: het doet me bijna denken aan alle smeercampagnes bij de presidentsverkiezingen in de VS. Goed dat DENK de banner heeft teruggetrokken.

   2. Blue monday

    Nooit gelezen van Quispel en kritiek op het Palestijnen-beleid van Israël is geheel wat anders DNA hekel hebben aan joden.

    Uw gedachten gaan met u op de loop, gelijk als de waard zijn gasten enzo.

    Het zegt veel ver uw belevingswereld, waar alles uit het verband moet worden gerukt.

  4. Siemien

   @Ernst jij moet je islamitische rotsmoel gewoon dichthouden, je bent echt om te kotsen jij vuile vieze smerige islamprostituee

   1. Guus Geluk

    Siemien is de oppertrol Lugar: negeren.

  5. Rechtsaf

   @Ernst jij moet echt je vieze smerige islamitische rotsmoel dichthouden met je “Hoe moeten we de uitspraak van Wilders”
   Denk is hier het gesprek en wat doet onze vuile smerige antisemitische islamprostituee, jawel even de aandacht verleggen.

   1. Rechtsaf

    @Siemien ik zie dat Guus als operruggetuffer van Ernst zijn rug ingesmeerd heeft en heel hard schreeuwt naar Ernst..joehoeee Ernst ik ben hieeerr

 6. Ni28

  Moslims mogen toch straffeloos liegen voor een hogere doel? Dat is een ware geschenk voor de westerse wereld.

  1. loes530

   Vraag mijn af als dat wel mag

 7. Beukman

  Het zou het beste zijn als Wilders deze laster aan de kaak stelt. Bijvoorbeeld door helder uit te spreken dat hij Nederland helemaal niet wil zuiveren van Marokkanen.

  1. RobertMarsman

   Wilders heeft nog nooit gezegd dat hij Nederland zou willen zuiveren van Marokkanen. Dus waarom zou hij moeten benadrukken. Wilders heeft gezegd dat criminele Marokkanen kunnen vertrekken. Dat is wat Wilders heeft gezegd. En dat weet jij, dat weet EQ en dat weten ook die relmoslims van DENK.

   Maar het probleem met mensen zoals jij en ook EQ is dat de Wilders haat zo diep in je zit dat je daarvoor de waarheid nog aan de kant schuift. En dan doe je net alsof dom en onwetend bent.

   Hier kan Wilders gewoon aangifte van doen want dit is strafbaar wat die smeerlappen van DENK doen.

   1. Ernst Quispel

    Nee, Wilders vroeg of we meer of minder Marokkanen wensten en toen de opgehitste en vooraf geïnstrueerde zaal ‘minder, minder’ riep zei Wilders ‘dat hij dat zou regelen’.

    Dit is onmogelijk anders te interpreteren dan dat hij Nederland wil zuiveren van Marokkanen.

    1. RobertMarsman

     Je moet niet zo dom zwetsen en net doen alsof je bloeit. Wilders heeft namelijk duidelijk en meerdere malen benadrukt dat hij de criminele Marokkanen bedoelde zoals dit filmpje duidelijk laat zien.

     https://www.youtube.com/watch?v=7gJLyMok3w4&t=

     Een filmpje die hier inmiddels al 100 keer is geplaatst en die ook jij hebt gezien. Je weet dan ook dondergoed dat je staat liegen waarmee je mijn gelijk aantoont dat je Wilders haat zo groot is dat je daarvoor de waarheid gewoon aan de kant schuift. Je bent zo hypocriet als maar kan.

     1. Ernst Quispel

      Marsman, Wilders had twee dagen voor de beruchte uitspraak hetzelfde gezegd in Den Haag zonder de nuancering ‘criminele Marokkanen’ en daarvoor veel kritiek gekregen. Toch koos hij ervoor in Lelystad over Marokkanen te spreken zonder de nuancering. Hij deed dat dus heel bewust en daarvoor is hij terecht veroordeeld.

    2. Koos sssss

     Zoals je al stelt: “interpreteren”. Een interpretatie van, is iets anders dan een uitspraak.

     En dan nog, als derden op deze manier “campagne” voeren voor anderen zitten wel wel op een zwaar hellend vlak.
     Temeer omdat Denk sterk onder invloed staat van een Turkse dictator, die geen haar beter is dan Adolf Hitler.

    3. sjun

     Het is ook te intrepreteren als een verstandige segregatie opdat oude mensen vrouwen en kinderen veilig in eigen buurt kunnen wonen en onderwijskansen groeien voor wie daar zelf in investeert.

   2. Ni28

    Je kunt alle uitspraken een linkse draai geven en dan krijg je gelijk iets anders.

   3. Beukman

    @Robert
    De heer Wilders heeft zijn gehoor gevraagd of ze meer of minder Marokkanen wilden. Toen ze “Meer!” antwoordden, beloofde hij vervolgens dat hij dat zou gaan regelen.

    Uit reconstructies is gebleken dat hij van tevoren zijn woorden zorgvuldig heeft gewogen. Hij heeft besloten om niet “criminele Marokkanen” te zeggen, maar “Marokkanen”. Later heeft hij dit nog herhaald. Nimmer heeft hij zijn woorden teruggenomen.

    Dit lijkt me een uitgelezen kans om het alsnog te doen. Ik zie eigenlijk het probleem niet, in tegendeel. Het zou de lucht klaren.

   4. meijer61200

    Dat heeft hij ook nooit gezegd. Ik moet de eerste niet liegende turk nog tegenkomen…

  2. Ernst Quispel

   Dat gaat hij niet doen, Beukman, want dat wil hij niet.

 8. Svetlana

  Kuzu laat zich hier echt weer kennen als staatsman! Een heerlijke politikus

 9. Ni28

  Een uitspraak kunt je een linkse draai geven. Je voegt gewoon een woordje bij, “zuiveren”. Goh, het klinkt gelijk anders het is geen rot op nu maar een genocide. Nu is het pas een ware Nazi propaganda, daar kan Wilders niet bij met zijn slappe uitspraak met minder,minder, belachelijk! Dat is dus wat Wilders echt bedoelde, hij wilde genocide plegen op Marokkanen.
  Zo werkt linkse propaganda machine hier door een kwispelende trol aangetoond. Net of je bij Pauw of Jinek zit.

  1. Holland

   Bravo Ni28! Helemaal juist: zo draait links inderdaad. Zo draait Quispel, zo draait Beukman. Nooit de waarheid, altijd verdraaien.

   1. Beukman

    Nooit de waarheid, altijd verdraaien. Juist @Holland! Wat een kans voor Wilders om nu eens voor eens en voor altijd duidelijk te maken wat hij werkelijk bedoelde met zijn beruchte uitspraak.

   2. Ni28

    En merk je hoe blij zij met DENK zijn?

    1. sonar

     Ni28/het zijn er vazallen van,een speciaal groepje islambecielen.

     1. lugar

      “islambecielen”

      Juist!

  2. Beukman

   Het is weinig fraai van Azarkan. Van de andere kant dwingt het Wilders om kleur te bekennen. Sterker nog: deze campagne biedt Geert een uitgelezen kans om de lucht te klaren.

   1. Holland

    Beukman: Wilders uitspraak “dan gaan we dat regelen” kan op vele manieren ingevuld worden. Vanaf stimuleren met een royale vertrekpremie, tot de eis van het opgeven van een dubbel paspoort.

    ‘Zuiveren’ echter kan maar op een manier geduid worden en riekt volledig naar Hitler’s endlösung.

    Wilders heeft het woord zuiveren nooit uitgesproken. Er is dus ook geen enkele reden waarom ‘hij kleur moet bekennen en de lucht klaren’. Het is gewoon een vieze, smerige manipulatietruc van jou.

    1. Beukman

     @Holland
     Als Wilders nou gewoon eens toegaf dat hij fout zat met zijn bewust provocerende en zorgvuldig voorbereide én zelfs geteste vraag of zijn gehoor meer of minder Marokkanen wilden, dan zou dat de kou uit de lucht halen. Wat is eigenlijk het probleem?

     Verder vond Azarkan zelf zijn eigen campagnetekst te ver gaan. Mensen doen nu dus hysterisch over een campagne die helemaal niet heeft plaatsgevonden. Een stormpje in een glaasje water derhalve.

     Goed trouwens dat kwaliteits-MSM er weer bovenop zat!

     Het idee was volgens Azarkan om met de nagemaakte PVV-advertenties te laten zien „dat het zover kan komen” als de PVV aan de macht komt. Denk zou dan „later” onthullen dat de banners niet door de PVV, maar door Denk zelf waren geplaatst. Wanneer precies, is onduidelijk. Het plan was om kiezers zo „het gevoel te geven dat Wilders steeds verder gaat in zijn aanpak”. Azarkan zegt ook dat het „nooit de intentie” was om de advertentie te gebruiken, omdat het „te ver” ging.

     1. Holland

      “Wat is eigenlijk het probleem?”
      ————————————————————-
      Het probleem is Beukman, dat jij het kennelijk niet als een probleem ziet om te heulen met Denk en het doodnormaal vindt om het woord ‘zuiveren’ in de mond van Wilders te leggen terwijl hij dat nooit gezegd of bedoeld heeft.

      Nu lul je er met mooie woorden omheen, waarschijnlijk omdat je zelf ook wel voelt dat je te ver bent gegaan en fout zit. Dat te bekennen is duidelijk ook een probleem voor jou Beuk.

     2. Beukman

      Ik heb toch duidelijk afstand genomen van de campagne van DENK, beste @Holland. Hoewel dat eigenlijk mosterd voor de maaltijd is: DENK zelf vond de campagne óók te ver gaan, reden waarom er niets mee is gedaan. Afstand nemen van iets dat niet echt bestaat, kan dat eigenlijk wel, ouwe worstendraaier?

      “Minder Marokkanen” klinkt wel degelijk als zuiveren. Alleen zie ik bij dat woord geen visioenen van gaskamers, zoals ik dat ook niet zie als er in Turkije wordt gerept van zuiveringen.

      Hoe je het ook wendt of keert, kennelijk leidt Geurts uitspraak tot misverstanden. Waarom blijft de grijze politicus dan toch halsstarrig weigeren om dit misverstand recht te zetten?

     3. Ernst Quispel

      Ik zie dat Wilders alweer ‘woedend’ is, terwijl hij eigenlijk geconfronteerd wordt met een (niet geserveerd) koekje van eigen deeg.

      https://www.telegraaf.nl/nieuws/2194961/wilders-woedend-over-nepnieuwsplan-denk

     4. Holland

      Quispel, Wilders stelt volkomen terecht: “Maar net doen alsof je een andere partij bent, dat is valsheid in geschrifte.”

      Wat begrijp je daar niet aan? Denk is een outlaw-partij. Met de wet en de democratie heeft dat tuig niets op.

     5. Ernst Quispel

      Misschien is Holland ontgaan dat DENK het ideetje nooit heeft uitgevoerd.

     6. Holland

      Nee Quispel, dat is me niet ontgaan. Maar het feit dat Denk dit campagneplan serieus bedacht en uitvoeringsgereed maakte -en pas op het laatste moment van plaatsing afzag- schetst de smerige armoede en subversieve gerichtheid van dit tuig. Echt moslims, zou ik bijna zeggen. Dat jij dit schorem verdedigt verbaast dan ook niet.

     7. Beukman

      @Holland
      In feite zijn Geurt en jij verontwaardigd vanwege iets dat iemand heeft bedacht, maar niet uitgevoerd.
      Om een Duitse songtekst aan te halen: Die Gedanken sind frei. Wie het daar niet mee eens is, kan beter in Noord Korea gaan wonen.

     8. Rechtsaf

      @Ernst misschien is het voorop gezet waarbij rekening is gehouden met, als het eerder ontdekt wordt ontkennen wij glashard, je mag immers liegen van de koran..

     9. Holland

      Beuk, de intentie tot het (laten) uitvoeren van een moord, is strafbaar, ook al wordt de moord niet daadwerkelijk gepleegd. De intentie tot een bewuste lastercampagne is misschien niet strafbaar, maar het feit dat het in de hoofden van de DENKers opkomt, onderstreept de smerige en misdadige rattenmentaliteit om deze middelen in te zetten.

     10. Beukman

      @Holland
      De vergelijking met de uitgesproken intentie om iemand uit te roeien slaat als een tang op een levend gekookt varken, maar dat weet je zelf ook wel.

      Het idee achter de campagne was om de consequenties te laten zien van het gedachtengoed van Wilders. Wat zijn al die PVV-aanhangers nu opeens zo politiek correct om hier bezwaar tegen te maken!
      Ik lees hier op DDS vrijwel dagelijks dat Nederland moet worden gezuiverd van moslims. Wilders zou het liefst de islam willen verbieden. Is dat soms iets anders dan alle moslims eruit willen kiepen?

      Weet je wat ik nu begin te denken: die afgeblazen DENK-campagne bezorgt PVV-aanhangers een kwaad geweten omdat er zoveel waarheid in zit.

      Wie met pek omgaat wordt ermee besmeurd, @Holland. Het gepiep van Geurt bezorgt me plaatsvervangende medelijden. Misschien moeten we de harde schijf van de luie maar geniale Bosma eens hacken om te zien wat voor onfrisse campagnes of uitspraken die zelf in de loop der jaren heeft bedacht.

 10. Scaldis

  Ze hebben wel iets met een bepaalde vorm van ‘zuiveren’ hè, die Denk-types

 11. Heinz

  Ach, storm in een glas water. Hier ziet men toch ook graag de gehele “staatsmedia” verdwijnen. Onwelvallig nieuws van TV, NOS etc. Jinek !

 12. Rosasolis

  Gisteren was er een korte, maar interessante artikel in Trouw, geschreven door een jonge
  niet-islamitische vrouw, van Turkse afkomst. Die geboren en opgegroeid is in Nederland.
  Een intelligente vrouw, met een goede ban. Ook kreeg zij een oproep om te stemmen op de nationale Turkse verkiezing, op 24 juni. Ze schrijf dat zij en vele anderen zullen niet gaan stemmen. Zij schreef “ik ben Nederlandse, en heb niets met Turkije te maken.” Daarom gaat zij niet stemmen. Anderen schreven dat het niet zo best met Erdogan en zijn regering gaat, dus hoopt hij voor veel steun van Europees Turken.

  1. Blue monday

   Maar ze heeft wel 2 paspoorten….anders kreeg ze geen uitnodiging.

   Ik ben wederom verbaast dat dit bij u geen enkel probleem is.

   Vind ik ook, ondanks 2 paspoorten kun je wel degelijk loyaal aan een land zijn.

   Fijn dat u dat even bevestigd!

 13. meijer61200

  Hé Azarkan,

  Hoe zit het nu ook alweer met die genocide op miljoenen Armeniërs? Of zat Wilders hier achter? Bedankt PvdA voor het binnen halen van dit volstrekt achterlijke volk.

  1. Blue monday

   Zucht…jaren 50 en 60.

   PvdA was bevreesd dat de gastarbeiders voor minder loon de plekken van de Nederlandse arbeiders in zou nemen.

   VVD en KVP/CHU/ARP waren echter voor en zo geschiede.

   In de jaren 80 heeft met name het CDA voor gezinshereniging gepleit.

   Ken aub de feiten.

 14. henk vintage

  Is dat niet het plan van Denk en de moslims met betrekking tot de Joden in Nederland.
  Ze zijn reeds een behoorlijk eind op weg.

 15. henk vintage

  Minder, minder, minder, is iets anders dan allen, allen, allen, is dat nu zo moeilijk.

 16. Blue monday

  Wat zijn onze bruine vrienden toch veranderlijke wezentjes…

  Ik begrijp dus dat niemand hier ons land van Marokkanen wil zuiveren?
  (Zelfs niet als ze moslim zijn Duh?)

  Wel vreemd dat ze het zo hoog opnemen, dit is toch alles waar de PVV in hun meest bruine dromen voor staat?

 17. Zcooby

  Ik vind dat partijen die zulke praktijken uithalen in verkiezingen en erbuiten verboden moeten worden. Als ze dit nu al doen kan je nagaan wat zullen ze doen als ze gewonnen hebben.

 18. Ries

  De altijd draaiende Kwispelstaart, maakt er weer het zijne van. Volgens mij heeft Wilders niet gezegd dat hij dat ging regelen. Hij zei: ‘Dan gaan WE dat regelen’. Het is een nuance, maar Kwispeldoor houdt van nuances als hem dat zo uit komt. Bij hem is het als bij de bekende balk en splinter. Hij ziet de splinters in andermans ogen, maar de oogverblindende balk in eigen ogen niet. Een minderwaardig stuk mens vind ik het. Let wel: Ik zeg niet dat hij een minderwardig stuk mens IS, want dan zou ik iets feitelijks zeggen. Cursusje van drie dagen bij de balie en je kunt net zo zwammen als Kwispelmans…

  1. Ernst Quispel

   Dat ‘WE’ lijkt me op deze verkiezingsbijeenkomst van de PVV te slaan op de PVV.

 19. Ni28

  Gelukkige kwispelende beukennootjes ontmaskerd. Zo maak je nepnieuws en zo houd je mensen dom. Toevoegingen, verdraaiingen en zwartmaking totdat het precies klinkt zoals het in hun propaganda past. Daar willen de Deense socialisten nu vanaf. De Nederlandse moeten nog een lange weg naar de vrijheid afleggen. De Denen doen het direct en daardoor ook zonder gezichtsverlies. De Nederlanders verwerken het veel zwaarder. Knap van de Denen als het tenminste iets wordt.

 20. lugar

  Ik DENK het niet!

 21. Pescador

  Denk is een waardeloze ongeintergreerde partijn sukkels, het land uit en die partij gewoon verbieden

 22. ZwartePiet

  Ik kijk met smart uit naar de dag dat dit smerig tuig de tweede kamer uitgetrapt wordt.
  Laten ze lekker in hun eigen land gaan lopen zeiken, want daar hebben ze toch het meeste mee op.

 23. B. Pascal

  Praktisch voorbeeld van Takiyya, toegestane gedragsregel om de Islam onder alle toestanden te verbergen om een vijand er schade mee te berokken.
  Dat Takiyya mogelijk is binnen de Islam, laat zien dat ze een valse religie en een ideologie is. Je mag mensen beliegen en bedriegen om de islam vooruit te helpen. Immers Allah is niet machtig genoeg om het met waarheid te winnen. Immer Allah is geen waarheid!

 24. Frits Jansen

  DDS verdraait de werkelijkheid zover dat een bijna onleesbaar verhaal overblijft.
  Ik vindt het plan van DENK wel geestig, want de boodschap van die nep campagne ligt zo dicht bij de gangbare uitingen van Wilders dat iedereen die voor echt had aangezien.

  Ik denk dan ook dat DENK advocaten de partij hebben gewaarschuwd dat die zich wel eens schuldig zou kunnen maken aan strafbare feiten, met zo’n bedrieglijk echte actie. Natuurlijk zal Marokkaan Azarkan niet pleiten voor minder Marokkanen, maar als de afzender wordt vervalst speelt dat geen rol.

  Intussen is het nog niet zo lang geleden dat Rutte “Nederland terug wil geven aan de Nederlanders”. Maar Rutte schuift langzaam uit de extreem-rechtse hoek. Na PVV en FvD heeft Nederland niet nog een stel racisten nodig.

 25. Nasrani

  Zou niet verkeerd zijn…….ben voor!

  1. Guus Geluk

   Arme man!

 26. Gerlos

  Stelletje ratten die idioten van DENK.

 27. Beukman

  Krokodillentranen inderdaad weer van Geurt. Nu zielig lopen doen dat DENK hem demoniseert met een nep-campagne. Maar onlangs deed ie hetzelfde door een foto van Pechtold temidden van oproepen tot de sharia te verspreiden.

  https://goo.gl/mGpU2i

  1. Ernst Quispel

   Beukman, ik zag zojuist een idioot hysterische aanval van Jinek van de Linksche Staatsomroep op Azarkan over dit niet geïmplementeerde campagne-ideetje en laatstgenoemde wilde ook graag wijzen op de wel geïmplementeerde nepfoto van Geert. Dat mocht niet van Jinek.

   De Linksche Staatsomroep is tegen DENK. Dat zal wel vanuit het Torentje zijn gedicteerd.

   1. Beukman

    Hmm. Dit zet alle theorieën over de door cultuurmarxisten gepenetreerde (staats)media op hun kop. Doet Eva het met Mark? Ik ga kijken.

   2. Frits Jansen

    Jinek bleef voor mijn gevoel wel een half uur doorzeuren tegen Farid. De man verdedigde zich prima, maar ik kreeg bijna medelijden met hem. Ik had die Amerikaanse Jinek wel op haar Tsjechische sjoel willen slaan. Niet dat ik een aanhanger ben van DENK, maar ik ben een verklaard tegenstander van journalisten die leren “hard” door te vragen ook lang nadat duidelijk is geworden dat ze bot vangen, en de geïnterviewde niet het “gewenste” antwoord zal geven. Jinek kon gewoon niet tegen haar verlies. En ze werd zelfs onbeschoft toen ze zonder enig argument een argument van Farid terzijde schoof. Farid bleef beleefd. Ik moest weer denken aan die Duitse politicus die ooit wegliep bij een interview nadat hij zijn misnoegen kenbaar had gemaakt over het niveau van de journalist.
    Nee, journalisten hoeven van mij geen ouderwets respect te hebben voor politici, maar elementair fatsoen is nooit misplaatst. Het is een zwaktebod als Jinek haar fatsoen niet houdt.
    Misschien is ze getraind door de vreselijke Clairy Polak, die door haar collega’s schijnt te worden bewonderd, maar mij doorlopend ergerde. Wat het nog erger maakte was dat ze altijd begon te lachen om haar eigen grappig bedoelde opmerkingen die helemaal niet grappig waren.

    Je hoort mij niet klagen over de zogenaamde staatsomroep, maar wel over “marktwerking in de media”, waardoor we almaar slechter worden geïnformeerd.

   3. Beukman

    @Ernst
    Ik heb het gezien. Sterk optreden van Azarkan, ik kan niet anders zeggen. Er wordt moord & brand geschreeuwd over een campagne die niet doorging, en die ook niet verder ging dan de doemfilmpjes van de PVV.

 28. Willem Bever

  Dit moet onderzocht worden, stop politie!

  1. lugar

   Hehehe Jalta Uitzendbureau Ooooooh

 29. Bes Tolen

  Duidelijk is wat is gebeurd. Dat was beslist fout. Het bestuur van DENK vond het ook. Helemaal goed kunnen ze het niet meer maken omdat velen kennis namen. Welaan dan zou men een rectificatie met spijtbetuiging op het betreffend Duitse medium kunnen plaatsen. Fatsoenshalve moeten plaatsen.

  1. Rechtsaf

   @Bes ik zeg, het is met voorbedachte rade gebeurd hoor…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.