Walgelijk salafistisch raadslid Arnoud van Doorn: ‘Nazi’s waren de goeden die Europa tegen zionisme beschermden!’

“Waren de nazi’s de beschermers van de Europese beschaving tegen het (o.a. Amerikaans) zionisme en het communisme van Stalin?” Aldus Arnoud van Doorn, die zich even extreem-rechts als salafistisch toont binnen in één enkele tweet.

doorn-zionisme-nazi's

Het steeds verder radicaliserende Haagse raadslid Arnoud van Doorn heeft opnieuw een stap gezet richting de morele afgrond: ditmaal vraagt de man – ooit PVV’er, nu salafistische moslim – zich af of de huidige geschiedschrijving over de Tweede Wereldoorlog wel helemaal juist is. Over het algemeen worden daarin de nazi’s afgeschilderd als de ultieme bad guys. Niet zo verwonderlijk als je beseft dat zij degenen waren die met een “blut und boden“-ideologie heel Europa gewapenderhand wilden veroveren. Om het Germaanse edelras ‘Lebensraum’ te geven, en daarbij alle ongewenste bevolkingsgroepen uit te roeien. Behalve gehandicapten, Roma, Jehova-getuigen en verzetslieden waren dat uiteraard ook… de Joden.

En als het J-woord valt, dan is Arnoud van Doorn altijd te porren om een portie zieke haat te spuien. Zoals ook nu weer. Want hij is zelf als salafistisch moslim tegen de Joden, en de nazi’s ook. Is één en één twee? Daar valt wel wat voor te zeggen, aldus de voorman van de Haagse Partij voor de Eenheid. Op Twitter suggereert hij openlijk dat niet de geallieerden ‘de goeden’ waren, maar juist de nazi’s. Het is “iets om over te denken”, aldus de geradicaliseerde mafklapper:

“Zojuist interessant artikel gelezen. “Hebben de ‘goeden’ WO2 gewonnen of niet?”. Of waren de nazi’s de beschermers van de Europese beschaving tegen het (o.a. Amerikaans) zionisme en het communisme van Stalin? Is er sprake van geschiedvervalsing? Iets om over na te denken… “

Ik zou zeggen: hallo Openbaar Ministerie? Hoeveel meer hatelijk antisemitisme is er nodig om de heer Van Doorn te dagen in een strafzaak? Bovenstaande tweet lijkt me ruimschoots meer dan voldoende, of niet soms? Waar wachten we dus nog op? Met loeiende sirenes naar zijn huis, dus, en arresteren deze volkomen van het padje geraakte antisemiet!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Bloem

  Het is net of je Quispel hoort. Wat een idioot

  1. B. Pascal

   Mooi voorbeeld van een mens die duidelijk laat zien een leugenaar te zijn. De Nazi’s wilden doormiddel van Europese waarden de Europese waarden om zeep helpen. De Islam helpt de Europese waarden omzeep met verdraaide Europese waarden. Deze verdraaide waarden noemt men dan oude Europese waarden. Het is precies hoe een demonische macht werkt! Leugen, bedrog en draaien!

   We mogen Links Nederland bedanken voor het nieuwe Nazi-gedachtegoed! De wereld is zo oud …. De mens is doorzichtig … ze komt altijd weer met een oude ideologie in een nieuw jasje.

  2. Vit

   Ja dat kwam ook meteen in me op.

 2. Ritter

  Zo word er gedacht in islamitische kringen over Joden.

  Niet verrassend. Want in het onderstaande gesprek spreken Turkse jongeren ( die in Nederland zijn geboren) hun bewondering voor Hitler uit.
  ———
  Schokkende beelden. Turkse jongeren willen nieuwe Shoa
  https://www.geenstijl.nl/3360511/ntr_onbevoegd_gezag_turken_hat/

  1. Antidotum

   @Ritter

   Het fascisme van de nazi’s is bijna gelijk aan het ultrafascisme van de islam.
   Daarom kunnen zij het goed met elkaar vinden, nog wel.
   Totdat de islam de baas is, dan zullen ook de ongelovige nazi’s eraan moeten geloven.

 3. Ritter

  In de tweede wereldoorlog werkte Hitler samen met Haji Amin al-Husseini (1897-1974), de grootmoefti van Jeruzalem.

  Al-Husseini was behulpzaam bij de vorming van de Waffen SS-divisie op de Balkan, bestaande uit moslims. Hij had nauwe banden met Heinrich Himmler.

  Uit de documenten blijkt dat Al-Husseini en de SS overeenstemming hadden bereikt over de ideologische educatie van deze divisie: een synthese van het nationaal-socialisme en de islam. Deze Bosnische SS-divisie pleegde ernstige oorlogsmisdrijven op de Balkan.

  Aan het einde van de oorlog vluchtte Al-Husseini naar Zwitserland en werd later uitgeleverd aan Frankrijk. Hij had, net als tal van anderen, door het Neurenberg Tribunaal moeten worden vervolgd.

  Maar al op 23 juni 1945 kwam het Amerikaanse Office of Strategic Services tot de conclusie dat de berechting van deze moslims tot meer vijandigheid jegens het Westen zou leiden in het Midden-Oosten. Dus werden ze niet berecht.

  Nazi-Duitsland pleegde genocide, daarbij geholpen door grootmoefti Al-Husseini en andere moslims. In 1945 had het islamofascisme in Neurenberg kunnen worden ontmanteld.

 4. Ries

  Van Doorn lijkt me een vreselijke vent, maar volgens mij kan hij niet gedaagd worden voor het feit dat hij zich iets afvraagt. Had hij iets stellig beweerd, dan lag de kwestie anders. Had Wilders toendertijd zich publiekelijk afgevraagd of ‘Het wellicht beter zou zijn om minder en veel minder Marokkanen binnen de Nederlandse grenzen te hebben?’ dan had hij niet eens gedaagd kunnen worden.

  1. Top

   Mijn beste Ries, neem het maar van mij aan, dat Wilders gedaagd wordt, al zou hij het alleen maar denken. Ik volg met regelmaat en ik heb het idee, dat je best wel weet hoe de lafaardjes bij het OM lopen. En dan heb ik het niet eens over het arbeidsschuwe en handophoudende vuilnis, wat zich hier met regelmaat roert.

  2. Ernst Quispel

   Ja, eens, die van Doorn is een mafketel maar stelt in zijn tweet hoogstens wat vage vragen.

 5. Ni28

  Een verwarde gewauwel of nog minder dan dat?

 6. Svetlana

  Deze vent is toch afkomstig van de PVV? Dit laat goed zien wat voor addergebroed er bij deze partij zit

 7. Koos sssss

  Vrouwe Justitia heeft haar blinddoek afgeworpen en is door en door partijdig. Wilders zou voor zo een tweed tot in de hel worden vervolgd door het OM, maar AvD ontloopt zijn vervolging.

 8. henk vintage

  De Mossad heeft nog niet gereageerd jammer genoeg.

  1. sjun

   Die laten hem lopen. Elke dag dat de man rondloopt in zich uitlaat maakt meer mensen bewust van de Mohammedaanse zaak en de werelddominantie met gebruik van alle middelen waar het voor staat.

 9. NoDoubt

  De islam is de enige religie die zijn gelovigen opdracht geeft niet-gelovigen te doden.
  De islam is de enige religie die oproept tot het doden van apostaten.
  De islam is de enige religie die totalitarisme ondersteunt.
  De islam is de enige religie die kindbruiden/pedofilie ondersteunt.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft mensen te onthoofden.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen de opdracht geeft vrouwen aan zich te onderwerpen.
  De islam is de enige religie die tegen de vrijheid van meningsuiting is.
  De islam is de enige religie dat geen kritiek verdraagt.
  De islam is de enige religie met een eigen volksrecht. (Islamitische sharia rechtbank)
  De islam is de enige religie waarbij religie in het huwelijk belangrijker is dan liefde.
  Islam is de enige religie waar slachtoffers van verkrachtingen in staat van beschuldiging worden gesteld als zij geen vier mannelijke getuigen kunnen leveren.
  De islam is de enige religie die tegen de democratie is.
  De islam is de enige religie die tegen de universele mensenrechten is.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen oproept tot onverdraagzaamheid naar niet-islamitische godsdiensten.
  De islam is de enige religie waar de twee belangrijkste sekten al 1400 jaar en met tussenpozen een heilige strijd tegen elkaar voeren.
  De islam is de enige religie die zijn eigen voedsel heeft. (Halal en Haram).
  De islam is de enige religie met een eigen islamitische Bank.
  De islam is de enige religie met een eigen gebedsrichting.[Ka’aba]
  De islam is de enige religie die opdracht geeft de baard te laten staan.
  De islam is de enige religie waarvan de aanhangers gruwelijk gewelddadig, gevaarlijk en barbaars zijn.
  De islam is de enige religie die tijdelijke huwelijken toestaat.
  De islam is de enige religie met de opdracht te regeren over de mensheid op aarde.
  De islam is de enige religie die de mensheid in twee groepen verdeeld.
  Islam is de enige religie waarvan volgelingen de Koran lezen om hun onmenselijke daden te rechtvaardigen.
  De islam is de enige religie dat slavernij toestaat.
  Islam is de enige verkeerd begrepen religie op aarde met fatale gevolgen.

  1. lugar

   Islam is geen religie, het is een veroveringsideologie.

 10. Siemien

  Je moet hem dus op gelijke hoogte zetten als een nazi, een antisemitische islamverheerlijker die helemaal van de pot gepleurd is.
  Nou bij dit soort gasten voelt Ernst en daarnaast ook Kong, Guus en Frits zich kip en kip lekker..

  1. Top

   Valt het u niet op, dat dat vuilnis zich hier nog niet gemeld hebben. Behalve die kut Marokkaan, die sletlanal noemt.

   1. Rechtsaf

    @Top zeker onze islamitische islamprostituees houden zich rustig en terecht, ik heb immers ook gezegd dat zij hun islamitische rotsmoel dicht moeten houden, het zijn zuigertjes en ze irriteren

  2. van Urk

   Vroeger hadden we figuren als Karel Martel, Khan Tervel etc. beschermers van de Europese beschaving die streden tegen de oprukkende gewelddadige islam. Nu wordt er gezegd dat de islam vrede is en thuishoort in Europa. Is hier sprake van geschiedvervalsing? Iets om over na te denken…

   1. van Urk

    “De christenen waren de goeden die Europa tegen de islam beschermden” 1400 jaar islamitische expansie: https://www.youtube.com/watch?=I_To-cV94Bo

   2. B. Pascal

    Toen Mohammed de naam van Allah verbond aan de religieuze geschiedenissen van joden- en christendom, was dat een weg om deze voor de islam op te eisen. In het licht van latere gebeurtenissen, kan de bewering dat de islam de oorspronkelijke religie was, en dat alle voorgaande profeten moslims waren, worden bezien als een poging om de geschiedenissen van de andere religies tot de islam toe te eigenen. Met als gevolg om het christen- en het jodendom van hun eigen geschiedenissen te beroven.

    Die oren heeft, die hore!

 11. Holland

  Arnoud van Doorn is een zware idioot en hij mag van mij vanmiddag nog onder een stadsbus lopen met dodelijke afloop, maar ik zie niet helemaal in wat hij fout doet met zijn tweet.

  Hij heeft een (mesjogge) artikel gelezen en stelt daarover een vraag waarbij hij zowel de zionisten als communisten aanhaalt. Verder niet. Hij laat zich niet negatief uit over de Joden, de holocaust of Israel.

  Ik vind dat de vrijheid van meningsuiting heel ver mag gaan en dit valt er naar mijn idee ruimschoots onder.

  1. palko

   @Holland, als Arnoud van Doorn dan toch door onoplettendheid onder een stadsbus terecht komt laat het dan, voor zijn eigen bestwil, wel een bus zijn die uitpuilt van passagiers die aan obesitas lijden. Van mij mag deze non-valeur overigens ook spontaan een aanval van vergeetachtigheid krijgen. Als gevolg waarvan Arnoud vergeet uit zijn slaap te ontwaken.

 12. Nasrani

  Wanneer een Nederlander zich tot de islam bekeert, is er meer aan de hand.
  Ze zijn altijd, en kijk maar eens goed, echt lelijk of echt heel dom. Of beide.

 13. meijer61200

  Van Doorn mag god danken op zijn blote knietjes dat de nazi’s niet gewonnen hebben. Adolf wist wel raad met mannen van de herenliefde. Zelden zo’n domme lul meegemaakt! Voor hetzelfde geld zit gekke Arnoud morgen bij de VVD op schoot. Als hij maar een beetje aandacht krijgt deze schlemiel.

  1. sjun

   Zijn nieuwe meesters leveren hem geld en aanspraak op. Hij moest natuurlijk wat nu de rest van Nederland wel klaar met hem is.

  2. Mart

   ”Heren liefde?”…is IT nog een poot ook?

 14. shidaian

  Zeer zeer zeer verwarde man dit. Levensgevaarlijk

  1. lugar

   Hij heeft ook een eng baardje, net als zijn meester Mohammed. Dankbaar onderwerp voor een cartoon.

 15. palsterkamp

  Ook onder historici heb je revisionisten hoor, Oom josef, franklin, winston en zwarte piet die deugden allen niet. Maar van onze joden, homo’s, afro’s en blanke mannen (ook een bedreigde minderheid) blijf je af. Bevrijdingsdag hoor je niet te vieren zolang het in andere landen nog steeds ‘Victory day’ wordt genoemd en het duitse volk niet als slachtoffer mag worden gezien.

 16. Mart

  Als ik zo die”zekakop” bekijk zijn die weinige hersencellen aardig in de klem gekomen.

 17. Ruud562

  Inderdaad @Bloem, is het net of het afkomstig is van die evenzo gestoorde Q!
  Tja Tim, onze deugnederlanders én deugmedia, waaronder ook dat totaal verrot justitieel apparaat, zwijgen in alle talen, zijn geheel passief en kijken weg!

  Héél opvallend als je even kijkt naar de opgeblazen ophef over de uitspraak van Stef Blok, of ten aanzien van de uitspraken van Geert Wilders! Uitspraken die de harde en onomstotelijke waarheid tonen.
  Ach, opvallend? Het is duidelijk waar dit Nederland in verkeert!

 18. Ruud562

  En Tim, even voor de volledigheid: de homofiele mens behoorde tot de allereerste slachtoffers van de nazi’s. Dus nog voor de joden!

  1. C.von Gelbkirchen

   Leg uit… Ruud562
   Doel jij op Ernst Rohm?

 19. lugar

  In de Koran staan meer dan tweehonderd verzen die moslims oproepen tot de ‘heilige oorlog’, om de anderen te vermoorden, te martelen, de vingers af te hakken, te bedriegen, te haten, enz…

  https://i.imgur.com/UpYqzci.jpg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.