Zien! Marianne Zwagerman maakt We Are Here-kraaklosers volledig af: “Die terroristen moeten het land uit!”

Ze worden door links nog altijd vertroeteld en tot lievelingetjes gebombardeerd, maar dat is natuurlijk volledige kul: de asielkrakers van We Are Here zijn regelrechte terroristen, en verdienen het Nederland met pek en veren uitgelazerd te worden. En niemand die dat zo treffend kan opschrijven als Marianne Zwagerman.

Nu de asielkrakende terreurbende We Are Here inmiddels kraakwalhalla Amsterdam verruild heeft voor Amstelveen, lijkt voor iedereen behalve de inwoners van Amstelveen de rust voorlopig weer even weergekeerd. Ook voor de linkse We Are Here-tuigkrakers die voorlopig weer even een dak boven hun hoofd hebben.

Maar dat is onterecht, zo bewijst ook de rede van mediadeskundige Marianne Zwagerman vanochtend in het KRO-NCRV-radioprogramma Spraakmakers. De spraakzame blondine maakte zich druk om het feit dat verschillende linkse media de misdaden van We Are Here verdoezelen of goedpraten. Zo had Parool-redacteur Ruben Koops een leuk woordje uitgevonden voor het feit dat We Are Here ook huizen gekraakt heeft die helemaal niet leegstonden, maar gewoon bewoond werden. Koops noemde het ‘vergiskraken.’

Dat was reden genoeg voor Marianne Zwagerman om eens flink aan te slaan:

“Jongens, hoeveel willen we nog gaan knuffelen met dit soort terroristen? Per ongeluk een gebouw openbreken? Ik heb echt nog nooit per ongeluk een gebouw opengebroken.

Laten we die mensen gewoon weer noemen wat ze zijn: misdadigers, terroristen, tuig dat het uitgezet moet worden.”

Daar valt natuurlijk geen woord op af te dingen. Terroristisch tuig is gewoon terroristisch tuig, en is ongewenst in Nederland. Vergiskrakers? Scheer je toch weg met die onzin!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Vit

  Oh oh dat wordt brommen.

 2. meanstreak2099

  en weer een reden om het parool niet te lezen, deze vrouw heeft helemaal gelijk met deze terroristen

 3. Ritter

  Wanneer worden deze illegale migranten nog steeds door sommige media “vluchtelingen” genoemd?

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa migreren vanwege economische/financiële voordelen ( lees uitkeringen en dat soort dingen).

  Daarvoor maken ze (mis) gebruik van de asielprocedure.

  Ook de “vluchtelingen” die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen (zoals b.v. Syriërs) zijn illegale migranten omdat ze vanuit veilige gebieden in de regio ( b.v. Turkije, Libanon, enzovoorts) naar Noord/West Europa reizen vanwege ons sociaal stelsel.

  Behalve het financiële plaatje is er ook en sociaal/religieus plaatje. De meeste illegalen zijn moslims en die nemen hun religie mee naar Europa en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie.

  Als gevolg daarvan vind er een sluipend proces van islamisering plaats met zelfs de oprichting van islamitische partijen die ieder jaar sterker zullen worden.
  ——–
  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw

  De verslaggever bezocht zelf het land en hoorde van bronnen ter plaatse dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreërs elk jaar daar vakantie vierden. “Dat zijn niet allemaal vluchtelingen, maar overwegend wel”, aldus Karskens, die sprak van “Eritrea Asiel Holiday Tours”.

  “Het moment dat ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug”, aldus de oorlogsverslaggever. De uitzonderingen worden gevormd door mensen die daadwerkelijk slachtoffer zijn geworden van het regime in het land. “Die zijn te bang.”

  https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

 4. Ni28

  Hulde aan Marianne Zwagerman. Eindelijk iemand die dingen met naam noemt en zich niet achter allerlei politiek correcte onzin verhult zoals de Parool redacteurtje die het op een trollen manier goedpraat. Vroeger werd Europa geteisterd door Mongolen en tegenwoordig door Mongolen 2.0.

  1. poldi

   Zou dat Parool redacteurtje familie zijn van onze trollen Guus Geluk en Ernst Quispel

 5. Bloem

  Mw. Zwagerman kan de nodige tegenwerking vanuit de media tegemoet zien

  1. Vit

   Ik vermoed een aanklacht, je kunt mensen niet zomaar terroristen noemen ook al zijn ze het, dat is laster!

   1. Bloem

    We zijn helemaal gek geworden in het westen

 6. Ni28

  Op NPO radio 1. Mocht dat zo maar of wordt deze uitspraak bestraft en wordt ze nooit meer gevraagd?

 7. bifbof

  Ieder moet zijn beurt afwachten . Quispel zit niet net zoals jullie zijn tijd te verkloten , hij moet meerdere media bedienen . Hij komt heus wel .

  1. Vit

   De halve tamme zit zich suf te prakkiseren wat hij hierop zal antwoorden.

 8. Gerlos

  Dit is recht voor zijn raap geschreven Marianne Zwagerman. Hulde.

  1. Ernst Quispel

   Dit rechtse vrouwtje is bepaald niet op haar mondje gevallen.

   1. lugar

    “rechtse vrouwtje”

    🙂

    1. Ni28

     Hij heeft liever haar linkse idool S.S.

 9. nienke

  Kritiek op deze parasieten mag natuurlijk niet wij moeten het maar normaal vinden wat ze uitvreten.
  Owee als Nederlandse jongeren zoiets doen dan waren ze allang met de lange lat eruit gedonderd.
  En deze parasieten zijn echt niet van plan terug te keren ondanks dat ze uit geprocedeerd zijn.
  Het enige is hun oppakken en op het vliegtuig zetten maar niemand durft het uit te voeren.
  We horen maar steeds mag niet kan niet, waarom in godsnaam niet aanpakken dat gajes.

 10. henk vintage

  In Duitsland weer een onschuldig meisje van veertien jaar verkracht en vermoord door dat moslim-import tuig.

 11. Svetlana

  Dom mens! Ze weet niet waar ze het over heeft. Kraken is verrukkelijk

  1. lanex

   Aldus Joke Kaviaar!

 12. Two Ravens Black Kettle

  Ze was sterk, zeer sterk

  Om vervolgens diep door de ondergrens heen te zakken door te stellen dat Nederlanders dienen te betalen voor een Orwelliaanse Staatsmedia.

  Dus 10 punten voor item krakers (een geluid wat je nooit hoort op die 1984-inteeltzender)
  En 0 punten voor het vervolg.

 13. Baron von Munchhausen

  Enfin,……… deze dame heeft meer ballen dan de demente slapjanus en linkse kontenlikker:
  ik ga deze Burgemeester zijn naam niet noemen!
  Maar, ……alles wat ANTI-Nederlands is, daar is hij vóór.
  “Onze” Rutte is een goede leerling van deze demente burgemeester! EU voor en Nederland weg!

 14. HaZ

  Deze van Nausicaa Marbe https://www.telegraaf.nl/nieuws/2142315/machtsmisbruik-van-links-paait-illegalen mag ook gelezen worden door de linkse knuffelterroristen uit Amsterdam.

 15. NoDoubt

  Ze kunnen wel even verblijven in het penthouse van Pechthold. Kijken hoe hij zal reageren. Alle gekheid op een stokje. Net als Bayeren op het vliegtuig van het betreffende land zetten. En de medeplichtigen in Amsterdam, in het gevang ivm medeplichtig aan criminelen en tevens de rekening bij de medeplichtigen uit eigen zak betalen. En ze uit de politiek zetten. Moet toch haalbaar zijn.

 16. Koos sssss

  Vergiskraken. Dat opent mogelijkheden. Wat te denken van een vergismep. Waarbij je met een honkbalknuppel hardhandig tegen het hoofd van zo een Parool-redacteur slaat?

  1. lugar

   Vergiskogel?

  2. lugar

   Ik hoorde vandaag een aardige vergelijking van een woningbouwdirecteur.

   Hij zei het zo: “Als je een auto ‘kraakt’ en er 6 maanden in rond rijdt, wat gebeurt er dan?”

 17. J.C.

  Dit anarchistische nieuwe doen in Amsterdam is natuurlijk het gevolg van bestuurders, die zeiden: als de PVV mee gaat doen in Amsterdam, maken we een republiek van Amsterdam……….

  Het hele denken in Amsterdam is inmiddels doordrenkt van deze zieke manier van denken. En daarbij komt dat de rest van Nederland zich afvraagt, maar als de wet in Amsterdam niet hoeft te worden nageleefd, waarom dan wel elders in Nederland?

  Met dank aan D66………………

 18. Ries

  Volgens mij wordt het tijd voor een burgeringreep, noem het maar revolutie!

 19. Frits Jansen

  Ik begrijp dat “zakenvrouw” Marianne Z. de politiek in is gegaan, want hier slaat ze toch echt wartaal uit waar een zakelijke partij op zou reageren met een telefoontje naar een gekkenhuis, pardon, de GGD.

  In het zakenleven staat en valt alles met haalbaarheid. Natuurlijk, de doelen moeten ambitieus worden gesteld, maar wie ijzer met handen probeert te breken is gek en niet “ambitieus”.

  Die “illegalen” zijn het uitschot van de Dienst Terugkeer en Vertrek, die de meeste mensen die hier zonder geldige verblijfsvergunning verblijven al dan niet met zachte drang terugstuurt naar het land van herkomst. Wil Marianne naar een mitrailleur grijpen? Als je de pretentie hebt van een rechtsstaat legt dat wel bepaalde beperkingen op.

  De beschuldiging van terrorisme slaat helemaal kant noch wal.
  Artikel 83a Wetboek van Strafrecht: “Onder terroristisch oogmerk wordt verstaan het oogmerk om de bevolking of een deel der bevolking van een land ernstige vrees aan te jagen, dan wel een overheid of internationale organisatie wederrechtelijk te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden, dan wel de fundamentele politieke, constitutionele, economische of sociale structuren van een land of een internationale organisatie ernstig te ontwrichten of te vernietigen.”

  Blijven die krakers in ons land en kraken ze huizen om ons bang te maken? Dat lijkt me zeer vergezocht.

  1. swetsnek

   domme jongen

   1. Frits Jansen

    Dat vind ik nou een inhoudelijk heel sterke opmerking.

  2. Rechtsaf

   @Frits uiteraard vindt jij als vuile vieze smerige islamcollaborateur dat al deze mensen moeten blijven

 20. ruudjeenjose

  Beste regeerders bedenk dat als de PVV aan de macht komt deze groep plus nog vele anderen uitgezet gaan worden.Dat beloven wij u.Eigen volk eerst!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.