Amerikaanse ambassade waarschuwt voor demonstraties in Verenigd Koninkrijk

maxresdefault
Foto: Screenshot Trump ballon via https://www.youtube.com/watch?v=j-8e1pnlHvw

Donald Trump komt donderdag aan in Groot-Brittannië. Dit zou er volgens de Amerikaanse ambassade toe kunnen leiden dat er grote demonstraties op touw worden gezet. Aldus de Telegraaf.

Óók zijn er mensen die hem juist willen verwelkomen. Die zullen er daar wel in de minderheid zijn. Enfin, het is natuurlijk opmerkelijk te noemen dat een Amerikaanse president zoveel rumoerigheid opwekt maar we hebben het over Trump en het links van 2018 dus who are we kidding.

Wat wél opmerkelijk is is de omvang en de manier waarop de demonstraties plaats zullen gaan vinden. De Amerikaanse ambassade spreekt namelijk niet van enkelvoud maar over meerdere demonstraties waaronder een met plannen om een gigantische oranje Trump-baby-ballon door de straten te laten vliegen.

De Amerikaanse president zal tijdens zijn bezoek zowel Theresa May als koningin Elizabeth ontmoeten én even langswippen bij zijn eigen golfbanen in Schotland. Even kijken of het er allemaal nog mooi en groen bij ligt, zullen we maar zeggen.

Of er tegen een specifiek beleid of gewoon tegen Trump zelf wordt gedemonstreerd is niet uit het artikel op te maken. Trump zal zich de woede sowieso op de nek hebben gehaald om zijn immigratiebeleid en zijn steun van Brexit-voorstander Nigel Farage.

Of er (en hoe groot de) rellen zullen zijn moeten we ook maar zien. Een situatie zoals in Hamburg een tijdje terug is wellicht niet geheel ondenkbaar.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

28 reacties

 1.   

  Ze kunnen beter demonstreren tegen hun eigen linkse Joden hater. Ach die linkse gekkies moeten altijd wat te demonstreren hebben

 2.   

  Prachtig om te zien hoe @DD de grote kapitalist adoreert.
  Sadomasochisme ?

  1.   

   Welke regeringsleider is geen kapitalist. Zelfs Mao verrijkte zich.

   1.   

    In je werkzame leven was je fel tegen het kapitalisme maar met je islamfobie ben je de weg totaal kwijt geraakt.
    Volg je nu al zo’n 10 jaar en zie iemand die de gehele dag bezig is met de islam.
    Jammer

    1.   

     10 jaar dat is wel erg lang Kong.
     Maar de islam is ook een groot gevaar Kong. Jammer dat jij dit niet door hebt en je SP ook niet.

    2.   

     Islamfobie bestaat niet,Mongool Dong.

     Dat heet gezond verstand.

     Als je je eigen wereldgeschiedenis niet bij elkaar zou verzinnen,had je allang geweten dat de islam al 1400 jaar hele volksstammen uit heeft gemoord,tot op de dag van vandaag.

     Domme domme nitwit.. .

     Wie probeer je nou in de maling te nemen behalve jezelf?

     290 miljoen doden,en counting….

     1.   

      Je weet niet wat een fobie is.
      Goed, nu voetbal kijken..

     2.   

      Ik ben eigenlijk wel blij met de terugkeer van Dubbele Komma.
      Niemand kan zo goed laten zien tot welke diepe zwakzinnigheid islamofobie voert.

     3.   

      Nee jij kan ons uitleggen welk democratisch islamitisch land er zeer op vooruit is gegaan sinds de ideologie van de dood daar aan de macht is natuurlijk,Ernstig verward?

      En iedereen die in vrijheid is opgevoed die daar niet op zit te wachten is “islamofoob” natuurlijk….

      :-D

      Tuuuuurlijk,Ernstig verward. Islamfobie bestaat niet na 1400 jaar dood en verderf,gras is echt groen.. .

      Ik ga toch ook geen cyankali eten omdat ik dan volgens complete debieĺen als jij “cyankalifobie” heb? Of een leeuwenkuil in springen omdat jij zegt dat dat wel meevalt en ik anders een “leeuwenfobie” zou hebben?

      Dat heet gezond verstand. En nogmaals iedereen die wel eens een geschiedenisboek heeft opengeslagen en de bloederige geschiedenis van de islam kent,is beter geïnformeerd dan jij met al je nep accounts die de geschiedenis vervalst en ontkent….

      Wie wil je nou bij de neus nemen? Ernstig Aan Een Dwangbuis Toe?

      Onze geschiedenisboeken zijn geschreven door “islamofoben”?

      :-D

      Domme achterlijke mafketel WHAHAHA.

      :-D :-D

      Volgens jou is elk prachtig land waar de islam aan de macht is vrijwillig bekeerd?

      Tuuuuuurlijk…. WHAHAHA.

      Dorpsgek.

     4.   

      –> “islamofobie” <—

      islamofobie bestaat niet

    3.   

     –> “islamfobie” <—

     Islamfobie bestaat niet.

  2.   

   Dat heb jij toch met die dronkelor van een Juncker,meester Dong.. ..

   Nep-accountje…

   :-D

   1.   

    Sarko en nepaccount ?

    1.   

     Jij natuurlijk debieĺ.. .

     Weet je beter dan ons.

     Maar je zit weer eens met je LIEGENDE mond vol tanden.

     Met je “waarheidfobie”

     :-D

 3.   

  Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’

  Straatbeeld in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. (Afbeelding: Getty Images (2)).
  Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.

 4.   

  Nee! Toch niet een gigantische oranje Trump-baby-ballon?!
  Nuken dat VK!

  1.   

   Ach dat is het niveau van links,ze hadden liever nog wat oorlogen gevoerd onder heks killary.

   Oorlog voeren en geweld geilt de linksmens op,Vandaar hun gedweep met islam.

   1.   

    En, dubbele Komma, wie spoorden Trump aan om de Rocket Man een toontje lager te laten zingen na een dreigement van Kim ?

  2.   

   Misschien moeten de Amerikanen hetzelfde met Nukes doen in hun eigen land. Tijdens zijn campagne voor de pres. verkiezing in Amerika waren er in vele plaatsen door het hele land grote staande beelden tentoongesteld van Trump als een grote gillende baby. Velen van deze stenen beelden werden nog gered, voordat de anderen werden vernield. Hoewel dat die Amerikaanse Trump beelden van toen der tijd, illegaal werden geplaatst, is de gigantische Londense Trump ballon wel helemaal legaal, en wordt niet weg gehaald.
   De baby Trump krijgt ook steun van de politie, zodat er geen rellen onder de bevolking komen.

 5.   

  Trump is een stuk stront van de smerigste soort. Zo n keutel uit een KANKER REET

  1.   

   Wat er in iemand zit komt steevast naar buiten. Veel sterkte en word je maar niet al te bewust van de wereld om je heen om een depressie te vermijden..

 6.   

  Onvoorstelbaar deze hetze tegen president Trump in the UK. We zullen maar zeggen dat eea wordt toegestaan om de aandacht van eigen falen te verdoezelen. Daar komt bij dat de burgemeester van Londen, een idiote moslim, maar wat graag deze protesten toestaat. Persoonlijk zou ik ervoor kiezen the UK voor een officieel bezoek links te laten liggen.

  1.   

   Uit angst voor meer aanslagen,
   daar moet alles voor wijken.

  2.   

   “Een idiote moslim”

   De haat die hier soms wordt geuit is schrijnend.

 7.   

  Het valt mij op hoe de Fransen de Belgen versloegen met een elftal bestaande uit veel spelers met een migranten achtergrond. Evenzo in Parijs vierde men feest waarin geen onderscheid werd gemaakt in etniciteit te midden van de supportersschare. Het elftal van België idem. Geweldige spelers. Het geeft hoop op de toekomst. Er komt nog een generatie aan met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat complete elftallen opstaan met een 100% migranten achtergrond.

  1.   

   Zwartjes kunnen harder rennen. Die komen uit landen zonder openbaar vervoer (of openbaar vervoer dat niet meer rijdt door oorlogsgeweld) waar ze vaak tientallen kilometers moeten lopen.

 8.   

  Trump moet een Pausmobiel aanschaffen voor zijn veiligheid. Past ook wel bij zijn status.

  1.   

   @Frits Jansen. Misschien zal hij inderdaad binnenkort een Trumpmobiel nodig hebben.
   Zijn jarenlange trouwe chauffeur, doet nu een proces tegen Trump wegens het niet betaald hebben gekregen voor uren van overwerk, dat door is gegaan voor vele jaren! Dit oude chauffeur, heeft al zijn dienst tijden bewaard, en hij heeft ook vele getuigen. Dit wordt de zoveelste proces van gewone Amerikanen tegen Trump.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!