Bootmigranten dreigden bemanning reddingsschip te vermoorden als ze zouden worden teruggebracht naar Libië

Zijn dit vluchtelingen of gewoon ordinaire zware misdadigers?

Het wordt steeds “leuker” met de bootmigranten die vanuit Libië op zee-onwaardige vlotjes het Europese vasteland proberen te bereiken. Niet alleen weten ze dat ze in Europa doorgaans niet in aanmerking zullen komen voor een verblijfsvergunning, ook zijn enkelen van hen alvast op de reddingsschepen begonnen met gewapenderhand hun eisen ingewilligd te krijgen. De nieuwe Italiaanse regerings is namelijk bezig met een push om zoveel mogelijk migranten te laten terugsturen naar Libië.

Eén groep zogenaamde vluchtelingen liet dat zich echter niet zomaar overkomen

“African migrants threatened to kill the crew of an Italian cargo vessel that had rescued them in the Mediterranean, in an attempt to avoid being returned to detention centres in Libya.

The Italian coastguard picked up the migrants after receiving a call for help from the ship. They were being taken yesterday to Italy where the ringleaders will be questioned by police over the incident.”

Het wordt steeds erger op de Middellandse Zee. Het schip in kwestie dat de migranten vervoerde, was trouwens niet eens één van de bewuste NGO-watertaxi’s, maar gewoon een commerciële vervoerder die op zee een boterham probeert te verdienen.

De tijd is dus aangebroken om de Italiaanse minister Salvini te steunen: ieder vluchtelingenschip moet worden teruggestuurd. Nee, niemand hoeft te verdrinken. Maar nee, er hoeft ook niemand aan land te komen in Europa. Als mensen willen dreigen elkaar te vermoorden, laat ze dat dan in de gevangenis in een ver oord doen. Maar bespaar Europa alsjeblieft dat soort criminele lieden. We kunnen ze missen als kiespijn. Echt!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Ernst Quispel

  Het zijn wanhopige mensen.

  1. Vit

   Jij bewijst het maar weer eens, zwakzinnig met hoogmoedswaanzin, een halve tamme dus.

  2. Holland

   Het is triefel, geteisem, asociaal tuig van de richel, misdadig schorem en crimineel drek, net zoals degene die de opmerking ‘wanhopige mensen’ maakt. Erop uit om Europa onder de voet te lopen en kapot te maken.

   1. DirkSteen

    Dit komt mij bekend voor!!!

   2. Rosasolis

    @Holland. Mijn reactie op uw bericht van 40 minuten geleden. Ik scheld niet. Ik schrijf alleen de waarheid. Het schelden laat het over aan jullie domme trollen. Jammer voor deze uitstekend informatief site. Gisteren heeft u geschreven dat u niet meer zou reageren op mijn berichten! U kunt het trollen niet laten, he?
    Wat zou u gaan doen, als de redactie van DDS, zou zeggen: Genoeg is genoeg.
    Er zijn te veel trollen op deze site. Dit gebeurde geen jaar geleden met
    Dutch News , een dagelijkse informatieve site voor Engelse ex-pats. in onze land.
    Het ging zo erg met het trollen, i.p.v. reacties op hun artikelen en rapporten, dat helaas heeft de redactie van dit site besloten alleen te blijven met dagelijkse info door te geven…maar geen commentaren meer. Heel jammer, want ik mis nog steeds de goede correspondentie die ik had met een aantal niet-tollen op dit excellente Engelse-Nederlandse site.

  3. Rosasolis

   @Ernst Quispel. Ja, inderdaad zijn het wanhopige mensen. Duizenden willen uit hun vreselijk levens omstandigheden ontvluchten: extreem droge, mislukte oogsten,
   honger, dorst, overbevolking, ernstige ziektes, werkloosheid. En helaas bestaat er vreselijke mensenhandelaren in ieder arme Afrikaanse land, die geld ontvangen van die wanhopige mensen, om ze daarna aan overvolle gammele bootjes te zetten, richting Europa. De plannen voor “Fort Europa” gaat helemaal door, hopelijk zo gauw mogelijk.

   1. Ernst Quispel

    Ja, Rosasolis, elke reaguurder op dit blog zou hetzelfde doen als deze vluchtelingen.

   2. denk eens na

    Rosa zit in de overgang , zakdoekje rosa?

    1. Rosasolis

     @denk eens na. Vieze, ordinaire, domme troll! Hoe is het met je liesbreuk,
     of was het ernstige prostaat problemen?

     1. Holland

      Rosa valt door een woedeaanval uit haar rol van keurige dame en gaat hard schelden. Welkom bij de club Roos!

  4. HW

   Kwispel,
   Je hebt gelijk, het zijn wanhopige mensen, die zichzelf in deze toestand hebben gebracht. Ze hebben voldoende geld om zich in zo’n schuitje in te kopen. Ze willen uit economische overwegingen naar Europa, alleen daar hebben we er inmiddels voldoende van. Er moeten er nog zoveel teruggezonden worden, die zich onterecht hebben gemeld als vluchteling, terwijl ze uit veilige landen komen.
   Deze mensen horen hier niet thuis en zouden linea recta naar Libië moeten worden verscheept. Geen medelijden, want zij hebben deze keuse zelf gemaakt.

   1. Ernst Quispel

    Als ze geen legale vluchtelingen zijn dienen ze inderdaad geen verblijfsvergunning te krijgen.

    1. HW

     Jij ziet het helemaal verkeerd, ze moeten Europa niet in, dan hoeven we ze ook niet terug te sturen.

     1. palko

      @HW, zelfs een klein kind snapt dat wat je niet binnen laat hoef je ook niet terug te sturen. Mijn buurvrouw roept al jaren dat de vuilnisbak vol is.
      Al zal dat tegen het zere been zijn van wat leeghoofdige en randdebiele non-valeurs die het liefst miljoenen ongeciviliseerde en de islam belijdende Afrikanen in het veel te druk bevolkte Luilekkerlandje aan de Noordzee zouden willen onderbrengen.

  5. Pedrito

   Ja en jij bent een hopeloos geval van permanente verwardheid !

  6. Guus Geluk

   Zo is het precies: wanhopig. En bij wanhoop is men in staat gekke dingen te doen.

   1. swetsnek

    MILJARDEN HEBBEN ZE VERKWANSELD JAMMER VOOR HUN HADDEN ZE BETER HUN BEST MOETEN DIE DIE LUIE FLIKKERS

  7. Rechtsaf

   @Ernstlim niet allemaal hoor, veelal zijn het goldiggers of ze worden geronseld onder valse voorwendselen, mensen smokkelaars zijn zeer actief natuurlijk, het idee dat iedereen wanhopig is, is feitelijk niet waar en is pertinent een leugen, maar jij als islamimbeciel heb het vermogen om alleen maar zo te denken..

  8. Adriaan

   @Quispel, hoe dikwijls zijn wij het met elkaar eens. Weinig. Maar dit is weer eens zo’n geval. Ik denk ook dat er heel veel wanhopige mensen tussen zitten. Ik ben veel in dit soort landen geweest en ik weet hoe hun levensstandaard is. Maar misbruik maken van ons sociaal stelsel terwijl er Nederlanders zijn die een voedselbank nodig hebben, stuit mij enorm tegen de borst. De EU leiders moeten ALLES in het werk stellen opvang in de regio te regelen en tevens foute regimes aan de kant te zetten. Deze arme mensen kunnen eenvoudigweg niet in onze samenleving integreren. De cultuurverschillen zijn veel te groot. En al helemaal niet, als ze ooit in Nederland zijn, hun eisen ten aanzien van huisvesting gaan stellen. Ze eisen dat er in een kraakpand gas, licht en water aanwezig moet zijn. Het moet niet veel gekker worden.

   1. Ernst Quispel

    Adriaan, ik gaf al dat ik vind dat dit type vluchtelingen naar mijn mening geen verblijfsvergunning moeten krijgen, dus daar zijn we het wel over eens.
    Ik maakte slechts bezwaar tegen de zienswijze waarin deze stakkers criminelen of klaplopers worden genoemd en zeker tegen de barbaarse pleidooien om deze mensen te vermoorden.

  9. swetsnek

   WELNEE JE LULT UIT JE NEK

  10. Antidotum

   Ernst Quispel

   Idd ze zijn wanhopig, bij de beesten af zelfs.
   https://www.geenstijl.nl/4564161/schokkende_beelden_migranten-hel_italie/
   Leger er op zetten, voordat het mooie Italië ten gronde gaat.

  11. Antidotum

   @Ernst Quispel,

   Dit uitschot is zeker wanhopig.
   Om reden dat ze niet kunnen wachten om Europa te bestelen, te verkrachten en te vernietigen.
   Komt door hun religie en cultuur.
   Sommige van hen zijn kannibalen, met het idee dat als je de hersenen van een blanke eet, je net zo slim zal zijn.
   Dit soort pre historisch tuig mag zich verblijden op een verblijfsstatus in het geciviliccerde westen.
   Niet deze achterlijke barbaren zij de kwade genius, maar de overheden die dit soort mensachtige idioten toelaat binnen onze grenzen.

   1. Ernst Quispel

    Wat een vies racistisch gebral, Antidotum.

    1. Antidotum

     @Ernst Quispel

     Dat mag jij vinden, doch het is wel de waarheid.
     Lees eens iets meer artikelen over de gang van zaken en de uitheemse volkeren die worden binnengebracht door de op geld beluste ngo’s en mensensmokkelaars, i.p.v. dat je ook hier weer de linkse paternalist uithangt.

  12. BB

   Hoe weet je dat?

 2. Ritter

  Schokkende gelekte cijfers: slechts 7% van de migranten die Europa bereikt is echt vluchteling, 93% is klaploper
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/schokkende-gelekte-cijfers-slechts-7-van-de-migranten-die-europa-bereikt-is-echt-vluchteling-93-is-klaploper/

 3. Steve Van der Vekens

  Vallen de maskers af?
  Dat het moordenaars zijn zien we dagelijks.
  Maar wij hoefden de moorden niet te zien, wij wisten dat dit volkje alleen maar kwam om te plunderen, moorden en verkrachten.
  Niet zo moeilijk, dat zijn ook mensen, en we weten hoe hopeloze mensen kunnen zijn.
  Dat zij hopeloos zijn, is hun probleem.
  Niemand verplicht hen om onophoudelijk kinderen te maken, en wie in zulke omstandigheden kinderen maakt, is barbaars naar het ongeboren leven toe.
  Dat moeten wij hier niet willen hebben.

 4. Pieter Vroonland

  Wanhopige mensen ? Als je op een rubberbootje stapt om de oversteek naar Europa te maken dan weet je dat het gevaarlijk is.

 5. Rosasolis

  De plannen van de EU voor Fort Europe moeten heel gauw rond zijn, zodat de bouw van opvangkampen rond de Noord-Afrikaanse landen kan beginnen. Het zal ons veel belastinggeld gaan kosten, maar dan krijgt Europa geen hordes illegale Afrikaanse migranten te onderhouden en verzorgen. Deze mensen zijn niet te vergelijken met de echte vluchtelingen uit oorlogsgebieden van Syria en Iraq. Deze illegale Afrikanen proberen de grote problemen in hun thuislanden te ontvluchten. Marine fregaten zouden hen moeten begeleiden weg van de hele middellandse zee gebied, rond Europa.
  Velen zijn verzwakt en ook ziek, en zullen geen verzet (kunnen) doen. Maar de marine zou de gevaarlijke oproerkraaiers in hechtenis kunnen zetten.

  1. denk eens na

   Dit is door de EU opgezet , chaos creeren en dan met DE oplossing komen om daarna door te pakken en de verenigde staten van Europa uit te roepen , twee dracht maakt macht.

  2. Antidotum

   @Rosasolis
   Geen idee wie of wat u bent, maar dat enige vorm van dementie u parten speelt is wel duidelijk. 🙁

   De echte vluchtelingen zitten in kampementen buiten Europa.
   Wat hier binnen komt, met hun volgevreten koppen, stevige posturen en mobieltjes door de ngo’s, zijn mensen die geld hebben om de overtocht te betalen, met als doelstelling Europa te vernietigen in al haar facetten.
   De sociale ruiven, het gratis geld, huisvesting en voor hun begrippen, half naakte westerse vrouwen, lonkt enorm bij deze merendeels jonge kerels uit de Afrikaanse landen.

 6. denk eens na

  99,9% van deze parasieten heeft zijn overtocht bij elkaar gescharreld door criminelen daden te plegen , we halen boten met asiel tuig binnen het wordt tijd dat de regering uitelkaar valt en er orde op zaken word gesteld.

 7. Tinneke

  Het zijn wanhopige vieze rubberen dobbernegers…………per direct elimineren! ja en dat vind ik…….dus Robert Mulligan spaar je de moeite!

  1. Ernst Quispel

   Tinneke bepleit deze mensen te vermoorden.

   1. Tinneke

    Ja dat zeg ik toch, waarom herhaal je dit? en wel per direct!!!

    1. Ernst Quispel

     Omdat het nuttig zichtbaar te maken dat er nogal wat barbaren op dit blog rondhangen.

     1. Holland

      Quispel heeft een missie en ziet zichzelf als een waarschuwende ‘leraar & profeet’. Hoogmoedswaanzin ontbrak nog net aan zijn ziektebeeld.

     2. Ernst Quispel

      Men hoeft naar mijn inzicht geen leraar en profeet te zijn om het vermoorden van medemensen af te wijzen.

     3. Dubbele Komma

      De hele koran staat vol met teksten om andersdenkenden te vermoorden Ernstig verward.

      Je bent weer een heel klein beetje hypocriet vind je niet?

      😀

      Gekkie…

    2. lugar

     @Tinneke: Erntslim heeft er een handje van de dingen te herhalen. En iedereen mag hier reageren, ook als dat helemaal nergens op slaat, zoals dat bij hem zonder uitzondering het geval is.

     1. Tinneke

      Hoeft die nu nooit eens naar het toilet, te eten, stukje wandelen?

     2. Rechtsaf

      @Tineke nee Ernstlim draagt tena ladys..

 8. NoDoubt

  Niet slim van die ‘vluchtelingen’. Want dan staakt de pendeldienst.

 9. Pedrito

  Gewoon dit drijvend gelukzoekend geteisem negeren en laten verzuipen !

 10. Ni28

  Deze “vluchtelingen” zijn de nieuwe bezetters. De boef Khadaffi had gelijk en zijn woorden zijn nu werkelijkheid. Als je in de boten kijkt zijn het enkel jonge jongens die hun eigen regeringen zouden moeten bevechten en niet in Europa lanterfanten.

  1. Steve Van der Vekens

   Ze zijn immers allemaal moslim.

 11. Ni28

  Waarom zou de bemanning van het schip zich moeten laten vermoorden? Dit neigt naar piraterij.

 12. Ni28

  Op moment dat zij op Europese bodem voet zetten zijn zij niet meer weg te krijgen. Onder andere door Europese domheid. Zo ontstaan groepen zoals We are here en parallelle samenlevingen.

 13. Tinneke

  Spaar je de moeite Robbert , je hoeft het niet zichtbaar nuttig te maken. Ik ga er van uit dat iedereen zelf kan lezen en interpreteren (oeps) wat ik bedoel! barbaar.

 14. Ni28

  Wanhopige mensen mogen moorden, maak ik hier van uit. Het is gezegd.

  1. Ni28

   Nog een: als je wanhopig bent doe je rare dingen, moorden bijvoorbeeld. Dat is dan mooi goedgepraat, de moordenaars krijgen hier openlijk steun.

   1. Guus Geluk

    Ik steun geen moord, maar breng een nuance aan.

    1. lugar

     @Guuslim: “(…) maar breng een nuance aan.”

     Inderdaad, hier en daar nuanceer jij alles de vernieling in. Middelmaat en oppervlakkigheid in de idee dat het allemaal wel meevalt.

     1. Guus Geluk

      Lugar,

      Uw commentaar bevat een weinig concreet argument.

      Niettemin is het voor kennisgeving aangenomen.

 15. Gerlos

  Nou daar zitten we op te wachten zooitje tuig die gelukszoekers. Terug thuisland of overboord zetten kunnen ze terug zwemmen naar Libië

 16. Pescador

  Afschieten die gasten

 17. Frits Jansen

  Het zou kunnen dat die mensen echt wanhopig zijn, en dus tot alles in staat.
  De oorzaak van deze wantoestanden ligt kilometers eerder. Aan het eind zijn er alleen maar verliezers.

 18. Hetzalwelweer

  Aan alle lieve linkse deugmensen, zij die de islam als hun eigen beschouwen, zij die het liefst alle migranten opnemen in hun huis….
  Jullie weten niet wat islam is en weten niet wat jullie in huis halen….
  Het zijn geen artsen of architecten…maar simpele mensen met enkel maar 1 gedachte, de islam is groot en machtig.
  https://www.youtube.com/watch?v=wjGTmCkU9U8&pbjreload=10
  Kom allemaal naar de EU zodat jullie veilig zijn en hier ditzelfde kunnen doen met ongelovigen….
  @Ernst, Frits, Svetlana en al die andere wannabee islamlovers….
  binnenkort ook in jouw wijk….omdat ze jouw niet willen….maar de EU hun wel….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.