Circusattractie Amsterdam, nu met pratende vuilnisbakken!

maxresdefault
Foto: Screenshot Holle Bolle Gijs via http://www.upcoming.nl

Dat Amsterdam een gigantisch themapark is waar niets Nederlands meer aan is, is al langer bekend. Dat iemand daaruit opmaakte dat beleid maar moest worden afgestemd op het themapark idee, is nieuw, en achterlijk.

Via AT5 kun je lezen hoe het blijkbaar heel normaal wordt gevonden dat een vuilnisbak je een complimentje geeft als je je een keer als een beschaafd mens gedraagt. De Indische buurt moet het als eerst ontgelden omdat het daar waarschijnlijk zo’n grote pestbende is dat ze wel wat complimentjes kunnen gebruiken om ze van hun bank af te lokken.

Buurtbewoners noemen zwerfafval hun grote ergernis maar vertikken het blijkbaar om daar zelf iets aan te doen. Gemeente Efteling heeft nu de leiding en Hollebolle Gijs’t die hele buurt helemaal de moeder tot ze die vuilnisbakken mollen en het weer een normale klerezooi is daar.

Woningcorporatie Eigen Haard en stadsdeel Oost zijn waarschijnlijk de hoofdverantwoordelijken voor dit ronduit debiele beleid. Als je nu gaat klagen bij hun loket mag je waarschijnlijk eerst drie ballen gooien op de blikken om wat stoom af te blazen en na je klacht aan een touwtje trekken, áltijd prijs!

Geef iedereen in die buurt een bezem in de hand en een paar flinke containers, werken ze samen en is goed voor de diversiteit waar Amsterdam zo op geilt. Achterlijk circus-beleid wordt niemand beter van.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

82 reacties

 1.   

  Als de Efteling een patent heeft op holle bolle Gijs, krijgt Amsterdam problemen.

  1.   

   Nemen ze holle bolle Rutger Groot Wassink. Dezelfde leeghoofdige figuur, met slechts een andere naam en een ander pakkie.

 2.   

  Hier op dds hebben we al jaren een pratende vuilnisbak. Met vele nep-accounts om zichzelf gelijk te geven.

  DOPPER,a.k.a Guus gelul,ernst kwispeldoor,blue Mongol,meester Dong, eu kok,zweedse cock, en noem al zn valse nicks maar op!

  Meest zielige en droevige figuur wat ik ooit op internet heb mogen zien!

  :-D

  En het stuk afval blijft maar doorgaan met klinkklare leugens verkopen!

  1.   

   Kromme Lul.

   ):

   1.   

    De regressie van Quispel schrijdt voort, waardoor we hem steeds beter leren kennen. Dat is geen onverdeeld genoegen.

    1.   

     :)

    2.   

     @Holland: Alleen de juiste knopjes indrukken. ;)

    3.   

     Dat bedoel ik nou,zieliger en droeviger heb ik ze nog niet meegemaakt,en nog harder liegen dan Rutte….

     :-D

   2.   

    Sterk argument,Dopper. Heb je het even te druk om met andere namen in te loggen?

    Valt bijna niet op hoor,rasleugenaar.

    :-D

    Het is pas de zoveelste keer…

    :-D

  2.   

   Kubbele domma.

   “…Meest zielige en droevige figuur wat ik ooit op internet heb mogen zien!…”

   Dat zegt in jouw geval niet echt heel veel….

   1.   

    Jij hebt ook niks gezegd, MUHAHAHAHA

    Waren dat al je argumenten meinoud?

    :-D

    Ik zal er van wakker liggen.. .

    WHAHAHA

    1.   

     Ok.. dubbel”Muhaha”komma,
     Je hebt een punt daar.
     M’n argument:

     Goed om te weten dat Nederland zo rijk is om een vuilnisbak met extra opties te produceren en te plaatsen.
     Of het geld wat er aan opgaat wijs besteedt is valt nog te bezien. ;)

  3.   

   @Dubbele Komma
   Cypres en Graatsma waren enkele van zijn vele alter egos op het forum opinari van weleer.
   Helaas blijft deze kwelgeest herkenbaar door zijn nooit aflatende tegenstelling van de realiteit en geniet kennelijk in hoge mate van de realistische reacties daarop van de weldenkenden.

   1.   

    Ja dat weet ik, maar de lijst met al zn valse nicknames word met de dag langer,dus ik herhaal de laatst meest bekende om onwetende meelezers in te lichten dat Ernst met al zijn valse nicks een geesteszieke islamgeile LIEGENDE manipulant is die alles aan elkaar liegt en feiten en geschiedenis domweg ontkent om hier dag en nacht zn geesteszieke pro-islam verhaaltjes te herhalen.

    Terwijl iedereen wel beter weet….

    :-D

    Je kan mensen niet genoeg informeren,antidotum!

    Meelezers mogen mijn beweringen nazoeken. Graag zelfs! Gaan de oogjes open,en worden gluiperts als Ernst in dit geval steeds belachelijker. En ontmaskert

    Die islam-leugenaar!

    :-D

    1.   

     Recep Taayaf Ërnstdoğan en Güs Gülük zijn hier alleen maar om klikjes te scoren….Het zijn goedkope niets zeggende verzinsels van de redactie van DDS.

    2.   

     Dubbele komma,
     “..Meelezers mogen mijn beweringen nazoeken…”

     :)
     Hèhè….
     Ja.. die springen er wel uit ja.

    3.   

     Het blijft grappig dat iemand die zich Dubbele Komma noemt niet weet hoe je een komma moet plaatsen.

     1.   

      Recep Taayaf Ërnstdoğan, het is grappig dat iemand zoals jij zowieso iets mag plaatsen hier, maar ik heb je door, jij bent van de redactie zelf. Een DDS bedenksel….met vele namen. Een klikkentrekker…..

     2.   

      Recep Taayaf Ërnstdoğan is van de redactie van de DDS, het is tijd voor hun om naar huis te gaan. Fap Fap in de rukbunker en morgen is er weer een nieuwe dag…met vele klikjes….

     3.   

      “Fap Fap in de rukbunker”

      Het is ongelooflijk hoeveel gestoord volk hier voorbij komt.

     4.   

      Recep Taayaf Ërnstdoğan, ja klopt, je hoofddoekje gebruiken om je “fapje”mee op te ruimen…leg dat maar eens uit…..bah, smeerlap

     5.   

      Ernst Quispel,

      Helaas werkt het forum als een magneet op gestoord dan wel radicaal-rehts volk, omdat het nadrukkelijk ageert tegen de “islam” en “links”. Het is jammer, maar tezelvertijd is het niet anders.

     6.   

      Ernst Quispel,

      Jouw citaat:
      “Helaas werkt het forum als een magneet op gestoord dan wel radicaal-rehts volk, omdat het nadrukkelijk ageert tegen de “islam” en “links”. Het is jammer, maar tezelvertijd is het niet anders.”
      http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/01/top-psychiater-links-denkenden-hebben-psychologische-stoornis/
      De islam en het dhimmitude Policor links zijn het werkelijke gevaar voor het voortbestaan van Europa.
      Wij realisten begrijpen dat en buiten het feit te moeten ageren tegen een buitengewoon kwaadaardige veroveringsideologie, welke Europa zonder slag of stoot, op den duur, zal veroveren, komen de zwakzinnige adepten van deze religie immer van links.

     7.   

      Antidotum,

      U verward mij met Enst Quispel, maar dat riedeltje over de moslims en links is me wel bekend. Echter: daar ging het niet om. De kern van mijn commentaar was dat dit forum volslagen malloten als Komma en Hetzalwelweer aantrekt.

     8.   

      Guus, je kletst. Jij begint in je reactie zelf over de islam; “…omdat het (DDS) nadrukkelijk ageert tegen de “islam” en “links”.

      Dan moet je ook niet zeiken als Antidotum daar op in gaat.

      Bovendien kan dit ‘riedeltje’ niet vaak genoeg herhaald worden, in de hoop dat de kern van dit betoog eindelijk tot die botte koppen van jullie doordringt.

     9.   

      Holland,

      U kletst zelf, zoals vrijwel altijd. In het vervolg beter lezen en zaken niet uit de context halen.

 3.   

  Ik vind het erg bedroevend om te zien hoe iedereen elkaar op deze site uitmaakt voor rotte vis. We moeten hier fatsoenlijk met elkaar omgaan door liefde en respect voor elkaar op te brengen. Jezus zei dat we onze vijanden lief moeten hebben en voor hen moeten bidden die ons veroordelen. Daar kan de gemiddelde DDSer wel eens een voorbeeld aan nemen. Wij hebben allemaal behoefde aan Jezus Christus in ons midden. Laat Jezus je redden van de kwaad en duisternis. Ontvang de heilige geest!

  1.   

   Jezus ggristus Christ: we moeten helemaal niks. Fuck off met je evangelisatiedrang – ga lekker bidden in je eigen achterkamertje en val anderen niet lastig.

  2.   

   “(…) en voor hen moeten bidden die ons veroordelen.”

   Waar zegt Hij dat dan?

 4.   

  Kunnen ze niet een kop van een zwartjoekel gebruiken ?
  Zo’n kop van een der lieden van “We are here”zou als model kunnen dienen.

 5.   

  Multiculturaliteit en diversiteit loont. Samen met de voor een grote pest bende.

 6.   

  quote:Circusattractie Amsterdam, nu met pratende vuilnisbakken!
  .
  Hiermee is dus de woon en/of verblijfplaats van Lugar en vriendjes onthuld.

  1.   

   Eigenlijk feitelijk als het ware ben jij best wel een rare snuiter.

 7.   

  GG, uw stelling over het magneet kunt je ook makkelijk omdraaien(zoals jullie altijd zo graag doen) bovendien zit u met uw uitspraken en stellingen hier op het verkeerde blog. Wie dat consequent doet is aan het trollen.

  1.   

   Wie de “verkeerde” uitspraken en stellingen heeft hoort hier niet thuis. De verwrongen logica vannde rechtspopulistische kerk.

   1.   

    Mag ik Guus nog even herinneren aan de definitie van een trol en z’n werkwijze?

    “Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar.”

    Er is op zich niets tegen het poneren van een conflicterende mening, dat houdt een forum juist levendig, maar het gaat om a) de intentie waarmee het gebeurt en b) de kwantiteit.

    Als de intentie niet deugt ontaard het al snel in een hanengevecht wat op de lange duur het forum de kop kan kosten. Dit is overal gebeurd waar Ernst Graatsma kwam trollen.

    Soms maakt hij even de indruk serieus in debat te willen gaan, maar al gauw komen dan de denigrerende opmerkingen waar je een trol feilloos aan herkent. Zeker als hij het debat verliest.

    Een dergelijke trol trekt ook andere linkse trollen aan en zo wordt de sfeer op een forum langzaam maar zeker verziekt. DDS zit in een vergevorderd stadium van verzieking. Ook van de kant van rechts daalt nogal eens het niveau als reactie op de trol. Dit zag ik overal gebeuren waar Ernst Graatsma verscheen.

    Sommige van die trollen kunnen sokpoppen zijn maar hard bewijs is zelden of nooit te leveren. Daar profiteert de trol van conform de puber en de crimineel die weten dat ze vrijuit gaan zonder hard bewijs.

    Een goede remedie tegen trollen als Ernst is wanneer gelijkdenkenden hem gaan bekritiseren wegens z’n wangedrag en stuitend narcisme. Dat is in het verleden gebeurd, onder andere op het ter ziele gegane forum Opinari, waar hij met de staart tussen de benen verdween.

    Hier neem ik dat (nog) niet waar. De enige die schoorvoetend enige kritiek heeft geuit is Beukman.

    1.   

     Dat u niet inziet hoe Komma, Swetsnek en dergelijke trollen dit blog verzieken was bekend.

     1.   

      Guus, Floris beschouwt trollen als Lugar, Komma, en Swetsnek als medestanders.
      Het bewijst dat hij evenmin op de inhoudelijke discussie is gericht.

     2.   

      Ik stelde dat ook van de kant van rechts het niveau daalt ALS REACTIE op de trol. Dit mechanisme treedt vrijwel per definitie op en zag ik in vele gedaantes op fora voorbij komen.

      Het tekent je wel dat je verder met geen woord ingaat op mijn post.

     3.   

      Precies.

     4.   

      Floris,

      De sfeer van dit blog wordt verziekt als reactie op het trollentrio Dubbele Komma, Swetsnek en Lugar/Rechtsaf.

     5.   

      Floris meent dat trollen als Lugar, Komma en Swetsnek slachtoffer zijn van de inbreng van mensen als Guus, Beukman, Kong, Kok en in en daardoor niet anders kunnen dan trollen.

      Wie gelooft deze onzin?

     6.   

      “Floris meent dat trollen als Lugar, Komma en Swetsnek slachtoffer zijn van de inbreng van mensen als Guus, Beukman, Kong, Kok en in en daardoor niet anders kunnen dan trollen.

      Wie gelooft deze onzin?”
      ———————————————————————
      Nee, verdraaier van andermans woorden (iets waar trollen ook al aan te herkennen zijn) het gaat om JOUW inbreng en de reactie daarop.

      Dus verschuil je niet achter anderen, laf wezen.

      De mensen die je noemde (onder andere) blijven met name in gebreke omdat ze jou actief danwel passief steunen.

     7.   

      De trollen Lugar, Swetsnek en Komma staan aan de zijde van Floris, dus zal hij het constante geziek, gezuig en getreiter van deze lui niet veroordelen. Liever scheldt hij voortdurend op zijn obsessie Ernst.

      Steun aan trollenin optima forma

     8.   

      Als jouw bewering, Floris, dat de trollen alleen maar door mijn inbreng tot hun zieke trolgedrag kwamen blijft onverklaard waarom ze in dezelfde mate hun wangedrag tonen in reactie op Beukman, Guus, Kong en Kok.

      Je stelling lijkt me hiermee gefalsificeerd.

     9.   

      “Floris,

      De sfeer van dit blog wordt verziekt als reactie op het trollentrio Dubbele Komma, Swetsnek en Lugar/Rechtsaf.”
      ———————————————————–
      Je laat je hier kennen als een notoire factfree omdraaier.

      Nogmaals: je gaat MET GEEN WOORD IN op mijn post.

      Wil jij jezelf nu nog steeds profileren als een serieuze debater, Guus?

      Laat me niet lachen.

     10.   

      “Liever scheldt hij voortdurend op zijn obsessie Ernst.”

      Inderdaad, Guus, Floris koestert een persoonlijk rancune jegens mij. De reden is bekend: in inhoudelijke discussie wordt hij door mij nogal eens tegengesproken en zijn weerwoord is inhoudelijk vaak zwak. Daardoor is bij hem een diepe wrok ontstaan die tot een welhaast pathologische obsessie is uitgegroeid.

     11.   

      “Als jouw bewering, Floris, dat de trollen alleen maar door mijn inbreng tot hun zieke trolgedrag kwamen blijft onverklaard waarom ze in dezelfde mate hun wangedrag tonen in reactie op Beukman, Guus, Kong en Kok.”
      —————————————————————
      Dat is zeker niet in dezelfde mate.

      Maar het is natuurlijk niet onlogisch dat degenen die jou (tegen beter weten in) blijven steunen eveneens weerstand oproepen.

      Dat geldt met name voor Guus. Ook hij zou toch moeten zien hoe gemeen jij bent en wat daar de motor achter is (narcisme).

      Maar mogelijk ziet Guus dat helemaal niet, want ik herken in hem een autist.

     12.   

      Floris maakt bezwaar tegen mijn inbreng maar ziet er geen been in om Guus uit te kafferen voor autist en mij voor psychopaat.

      Ik vrees dat je zelf niet ziet dat dit weinig geloofwaardig overkomt.

     13.   

      Floris schreef: “Je laat je hier kennen als een notoire factfree omdraaier.”

      Dat is niet waar, ik wijs hier op de échte trollen, die hier door u altijd de hand boven het hoofd wordt gehouden. Ook deze post staat weer vol werk over Ernst, terwijl de échte trollen worden genegeerd.

     14.   

      “Inderdaad, Guus, Floris koestert een persoonlijk rancune jegens mij. De reden is bekend: in inhoudelijke discussie wordt hij door mij nogal eens tegengesproken en zijn weerwoord is inhoudelijk vaak zwak. Daardoor is bij hem een diepe wrok ontstaan die tot een welhaast pathologische obsessie is uitgegroeid.”
      ——————————————————————-
      Dan is het toch gek dat mensen die nog nooit met jou een inhoudelijke discussie zijn aangegaan zo tegen jou tekeer gaan. Op ALLE fora waar je je vergif hebt achtergelaten de afgelopen 15 jaar.

      De reden daarvan is glashelder: ze herkennen in jou het serpent dat je bent.

      Verder draai je het weer om: JIJ bent inhoudelijk niet tegen mij en nogal wat anderen hier (waaronder Holland) opgewassen. De obsessie ligt geheel en al bij jou.

      Je bent, zoals onlangs de heer ingenieur Nogmaals ook observeerde, weinig erudiet en probeert de eerste viool te spelen op terreinen waarvan je geen kaas hebt gegeten. Die zelfoverschatting kwam je al vaak duur te staan, zoals gisteren op het gebied van warmtepompen.

      Zelfs als je volledig met argumenten en feiten bent afgedroogd kan je het niet opbrengen om je ongelijk ruiterlijk toe te geven. Nee, zelf DAN NOG probeer je de “overwinning” op te eisen met holle retoriek.

      Het is niet vreemd dat mensen aan zulke narcistische valsspelers een grote hekel krijgen.

     15.   

      Ernst,

      Volgens mij heeft u gelijk met de rancune. Op het artikel met betrekking tot de warmtepompen is namelijk geen bijdrage van Floris aan te treffen. De conclusie is dat hij u vanachter zijn computertje, maar zonder zich in de draad moeide, obsessief volgde.

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/burgers-krijgen-de-rekening-van-het-klimaatakkoord/

     16.   

      “De heer ingenieur Nogmaals (..) zoals gisteren op het gebied van warmtepompen.”

      Ik vroeg de zelfverklaarde ingenieur Nogmaals de relatie tussen warmtepomp en warmtewisselaar te verhelderen maar de academicus koos subiet het hazenpad. Ik plaatste toen maar een artikel waaruit blijkt dat warmtewisselaar en warmtepomp bij elkaar horen als zuiger en cilinder en als kleppen en nokkenas, de reden waarom ik ze in de discussie ook als synoniem hanteerde.

      Floris meende dat ik de discussie om die reden ‘verloor’ en mijn ongelijk zou moeten bekennen.

      Hij vond dat ook altijd in de discussies die hij met mij voerde.

      :)

     17.   

      “Ik vroeg de zelfverklaarde ingenieur Nogmaals de relatie tussen warmtepomp en warmtewisselaar te verhelderen maar de academicus koos subiet het hazenpad.”
      —————————————————————-
      Hij koos niet het hazenpad maar gaf aan geen paarlen voor de zwijnen te willen werpen.

      Dat is volkomen begrijpelijk want ir Nogmaals heeft, zoals zovele anderen, allang gezien dat met jou geen goed garen te spinnen valt. Het is verloren energie.

     18.   

      “Hij koos niet het hazenpad maar gaf aan geen paarlen voor de zwijnen te willen werpen.”

      Ja, dat bedoel ik met het hazenpad. Hij zag in dat hij geen inhoudelijk technisch argument had.

     19.   

      @Floris……warmtepomp en warmtewisselaar, Ernstoğan denkt aan een vibrator waarbij je de temperatuur kunt verstellen….maak je niet druk….Güs Gelük denkt hetzelfde

     20.   

      @Floris: Uiteraard sta ik vierkant achter jou, niet verdekt, niet stiekem, maar ronduit! ;)

    2.   

     Floris, als het niveau van dit blog je ter harte gaat zou ik proberen niet op de man maar op de bal te spelen.

     Dit soort persoonlijke aanvallen verzieken de sfeer en beschouw ik als destructief trolgedrag.

     1.   

      Als de man het probleem is schroom ik niet om dat kenbaar te maken.

      JIJ bent het probleem. Dat was je op de fora die je verziekte voordat je PolitiekDebat, het beste forum ooit, kapot maakte. Dat was je op Opinari, waar de linksen jou door hadden en vanwaar je het hazenpad koos. En nu ben je dat hier. Voor zolang het nog duurt want steeds meer deelnemers houden het voor gezien en hun plaats wordt ingenomen door non-valeurs van het type EU kok en Frits-Jansen.

     2.   

      Ik noteer dat je deelnemers als EU kok en Frits-Jansen, die hier altijd inhoudelijke en vooral ook beschaafde bijdragen plaatsen, uitscheldt voor non-valeur en partij kiest voor Komma, Lugar en Swetsnek.

      Helaas kan ik niet zeggen, beste Floris, dat jouw bijdragen altijd als beschaafd zijn aan te merken en ze zijn ook steeds vaker niet inhoudelijk.

      Je zet jezelf te kijk.

     3.   

      “Ik noteer dat je deelnemers als EU kok en Frits-Jansen, die hier altijd inhoudelijke en vooral ook beschaafde bijdragen plaatsen”
      ————————————————————
      Als jij hun bedragen inhoudelijk en beschaafd vindt dan ben je ver van het padje af, maar dat was uiteraard allang bekend.

     4.   

      Floris fantaseert zo zijn eigen geschiedenis bij elkaar. Ik postte in het grijze verleden inderdaad op zowel PD als Opinari, waar jij postte onder nicknames als Catweazle, Cat en nog een naam die ik kwijt ben.

      Beide fora gingen ter ziele maar beide lang nadat ik er vertrok. De bewering dat ik de ondergang van die fora afdwong slaat dus nergens op.
      DDS zal ook niet ter ziele gaan door mijn bijdragen. Ik denk wel dat DDS lijdt onder het spervuur van trolgedrag waar jij je helaas ook steeds meer aan schuldig maakt.

      Ik bepleit dat we ons op de inhoud gaan richten. Dit gezeur leidt nergens toe.

     5.   

      Quispel zwaait met de witte vlag.

      Misschien helpt het ook als je je wat aardiger opstelt naar alle andere reaguurders, in plaats van altijd te proberen ze in de pan te hakken en je vermeende superioriteit te tonen. Accepteer van jezelf dat je lang niet alles weet. Hoewel dat erg moeilijk voor je zal zijn.

     6.   

      Recep Taayaf Ernstoğan, nog een half uurtje volhouden dan mag je weer fap fap je rukbunker in, of ben je daar al?

     7.   

      Holland zal het wel vreselijk arrogant vinden maar als ik het geborneerde gezwatel van Hetzalwelweer op me laat inwerken voel ik met zowel intellectueel als moreel boven hem verheven.

      Mooier kan ik het niet maken.

     8.   

      Recep Taayaf Ernstoğan, het feit dat je al een reactie geeft zal Holland zeer amusant vinden….en nu hup hup je rukbunker in….slaap lekker ome Ernstoğan…..en handjes boven je dekentje

     9.   

      @Ernst alle islamimbecielen voelen zich verheven boven alle volken dat schrijft de koran ook voor namelijk, islamitische stinkmongool dat je d’r bent..

     10.   

      @rechtsaf…..vind dat je mongolen een beetje tekort doet door hun te vergelijken met “mensen” als Ernstoğan, doe je ze een beetje te kort. Denk dat deze personen meer waardigheid bezitten als Ernstoğan.

     11.   

      “Beide fora gingen ter ziele maar beide lang nadat ik er vertrok. De bewering dat ik de ondergang van die fora afdwong slaat dus nergens op.”
      —————————————————————-
      Bij PD ben je verbannen, meerdere malen zelfs. Kort daarna ging daar het licht uit.

      Opinari ging inderdaad nog een tijd door nadat je was vertrokken.

      Op beide fora wist je evenwel de sfeer compleet te verzieken. Opinari ging later verder als Network to go, waar je samen met die andere psychopaat, de zelfverklaarde autist Eduard die zich op internet nog gehater wist te maken dan jij, de boel hebt gesloopt.

      Tja, psychopaten zoals jij zullen nooit verantwoording nemen voor de schade die ze aanrichten. Daar kijk ik niet van op, want zo zijn psychopaten nu eenmaal.

      Wat mij stoort is dat mensen die zichzelf als beschaafd beschouwen (oa Beukman en Guus) het voor jouw soort opnemen. Een soort die niet eens beseft wat beschaving is.

      Zowel Beukman als Guus komen nogal naïef over (understatement) maar zelfs dan zouden ze door jouw “beschaafde” pose heen moeten kunnen prikken.

      Deze slagenwisseling is voor Guus alweer een gemiste kans gebleken waarin hij zich andermaal als de onderdanige beftekkel van een psychopaat manifesteert.

     12.   

      @HZWW ja ik moet oprechte excuses maken naar mongolen toe, het is een schande om deze mensen te vergelijken met Ernstlim..

     13.   

      “Bij PD ben je verbannen, meerdere malen zelfs. Kort daarna ging daar het licht uit.
      Opinari ging inderdaad nog een tijd door nadat je was vertrokken.”

      Bij PD ben ik niet verbannen maar uit eigener beweging vertrokken. Hoe het zij: kennelijk was dit geen reden voor dit, goedlopende, drukbezochte, forum om niet de poorten te sluiten. De reden lag, naar ik me herinner, bij de beheerder die geen zin meer had om het in de lucht te houden.
      Opinari ging nog geruime tijd door na mijn vertrek, zeg je zelf.

      Kan Floris zien dat zijn bewering dat ik die fora naar gort heb geholpen nergens op slaat?

     14.   

      @Ernstoğan, snorremans Adolf heeft ook de eer aan zichzelf gehouden toen hij vuistdiep in de shit zat…..uit eigener beweging vertrokken…net zoals jij….beetje laf niet?

     15.   

      “de onderdanige beftekkel van een psychopaat”

      Deze trieste uitlating komt van Floris die meent dat mensen door mijn beschaafde ‘pose’ heen zouden moeten prikken.

      Hij weet dat ik zo’n platte en grove formulering nooit zou gebruiken. Dat is geen pose maar de overtuiging dat een beschaafd mens dat nooit zou moeten doen. Bovendien toon je ermee de inhoudelijke discussie niet aan te kunnen.

     16.   

      “Bij PD ben ik niet verbannen maar uit eigener beweging vertrokken.”
      ————————————————————-
      Deze aperte leugen is typerend voor de psychopaat Ernst Graatsma.

      Hier houdt elke normale conversatie op.

     17.   

      “Hij weet dat ik zo’n platte en grove formulering nooit zou gebruiken.”
      ————————————————————–
      Ja, dat weet ik, griezelmans.

      Jij doet het in bedekte termen die evenwel de bedoeling hebben om veel diepere wonden te slaan. Veel laffer kan het niet.

     18.   

      Floris, ik heb geen andere herinnering dan dat ik met de beheerder overeenkwam dat ik zou vetrekken en hij mijn account zou wissen. De reden was, zoals jij heel goed weet, de stalkende beweringen over mijn vermeende privé-identiteit waarvan derden schade zouden kunnen ondervinden.

      Voor jouw stellige bewering is het echter niet relevant: ook al zou ik zijn verbannen was dat voor de beheerder geen reden om het forum in de lucht te houden. Dat deed hij een tijd na mijn vertrek niet om totaal andere redenen.
      Ook Opinari is na mijn vertrek nog jaren in de lucht gebleven.

      Wat blijft er dan over van jouw bewering dat ik die fora naar gort zou hebben geholpen?

     19.   

      @Ernstoğan….je bent dus met een beheerder overeengekomen om jouw account te wissen…..en dan kom je terug met een andere? Ze zijn je overal spuugzat….

     20.   

      “het in bedekte termen die evenwel de bedoeling hebben om veel diepere wonden te slaan”

      Je erkent dat ik me in elk geval in de formulering beschaafd uitdruk. De intentie om anderen te kwetsen heb ik niet maar ik begrijp uit de woedende reacties van jou dat die diepe wonden wel bij voortduring worden geslagen.
      Ik meen dat hier de scholastische vraagstelling van toepassing is of een steekwond te wijten is aan de scherpte van het zwaard of de doorsteekbaarheid van het menselijk lichaam. Ik meen dat jouw doorsteekbare gevoeligheid je minder geschikt maakt voor deelname aan inhoudelijke discussies. Je wordt namelijk niet door de scheldwoorden (want die gebruik ik niet) maar door de inhoud zo diep geraakt dat je altijd in hysterische woede verzeild raakt. Ik begrijp niet waarom je jezelf steeds in die kwetsbare positie brengt.

     21.   

      @Ernstlim: “(…) dat ik zou vetrekken…”

      Dat woord bestaat niet, hè domme jongen!

     22.   

      @Ernstoğan , ben je nu bepaalde spreuken, of sprookjes, uit de koran op mij aan het loslaten? “Ik meen dat hier de scholastische vraagstelling van toepassing is of een steekwond te wijten is aan de scherpte van het zwaard of de doorsteekbaarheid van het menselijk lichaam”. Gast…jij bent echt niet goed in je harses….

     23.   

      Ik stel voor dat iedereen die ad nauseam wil dooremmeren over dit uitgekauwde onderwerp dit doet op de plek die daarvoor zo’n beetje gemaakt is: het uitingsvrije forumpje.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!