Duitse politie “pakt antisemitisme aan”: arriveert, slaat Joodse professor in z’n gezicht, laat de jodenhater lopen

De Duitse politie heeft afgelopen week een pijnlijke fout gemaakt. Een Israëlische academicus werd aangevallen door een Jodenhater die zijn keppeltje van het hoofd van het slachtoffer bleef stoten en hem uitschold. De reactie van de dienders? De Joodse man bespringen en op z’n hoofd timmeren.

De wetsdienders bij onze Oosterburen hebben deze week een pijnlijke fout gemaakt. Terwijl een Israëlische professor werd aangevallen door een agressieve Palestijnse gek die maar bezig bleef met het keppeltje van het hoofd van de Joodse man slaan en hem uitschelden, besloot de politie in te grijpen.

Maar in plaats van de antisemitische vechtersbaas in de boeien te slaan, werd juist de Joodse geleerde hard aangepakt:

“According to a Thursday report in the Rheinische Post, the 20-year-old German Palestinian attacked the 50-year-old Israeli academic  and yelled insults at him in German and English, including: “No Jew in Germany!”

The 50-year-old Israeli academic, who – like the German-Palestinian – remained unnamed in media reports, called for help and the police jumped and punched him in his face. It is unclear why the police confused the victim with the suspect.”

De politie sprak achteraf van een “spijtwaardige beslissing”, maar ja: berouw komt na de zonde. Inmiddels is de geschrokken professor weer teruggevlogen naar Israël. Want als onschuldige Jood door de Duitse politie volkomen worden afgeranseld… het zijn taferelen waarvan we hadden gehoopt dat die na 1945 nooit meer vertoond zouden worden. Maar helaas: terug van weggeweest.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. meijer61200

  De jaren 40-45 komen weer angstig dicht bij in Duitsland. Dat kan ook niet anders met de moffin Merkel aan het roer. Gek hé dat de AFD steeds hoger scoort?

  1. Meinoud Marinus

   …je bedoelt zeker de jaren ’33 t/m ’45.
   … 😉

   1. meijer61200

    GAAAAAAAP

    1. Meinoud Marinus

     ..just saying

   2. lugar

    Droomjaren, Meinoud?

   3. Mariposa78

    Je bedoelt maar! zeker november 1938 tot 30 April 1945?

    1. Meinoud Marinus

     Nee, ik bedoel wel degelijk 1933 tot en met 1945. Mariposaatje

     1. Holland

      De hoogtijdagen van zijn geliefde Führer.

     2. Rechtsaf

      Adolf Meinoud pronkt graag met z’n fascistische gedachtegoed..

     3. Mariposa78

      Dan heb je nog steeds niet door waar de data voor staan en het moet van 1932 tot en met 1945 zijn,

  2. henkie

   De subtiele onderdrukking, repressie en censuur in Duitsland kent zijn weerga niet. Gesteund door wereldwijde fake nieuws en propaganda wordt het in nevelen gehuld, de leugen wordt waarheid.

   Daarmee probeert de gevestigde orde de groei van de zogenaamde “populistische partijen” te stuiten.

   “Populus”betekent niks anders dan volk, dus partijen voor het volk moeten worden geband geweerd en onderdrukt.

   Het volk moet misleid en geïntimideerd worden opdat ze toch weer de gevestigde orde kiezen. Binnenkort is dit dilemma verleden tijd, dan is de dictatuur van de EU politieke unie een feit.
   Dan is de stem van het gewone volk (toch te stom om iets te beslissen) van generlei waarde.

   1. Troelstra

    De media willen ons dom blijven houden, zodat de elites ons arm kunnen blijven houden.

  3. Frits Jansen

   Ik was zelf getuigen van een zielige AfD demonstratie in Berlijn met een heel magere opkomst, die werd beantwoord met een indrukwekkende tegendemonstratie. De tegen-demonstranten scandeerden “nazi’s raus”.
   Hoewel er praktisch geen Duitsers meer zijn die de nazi-tijd nog bewust hebben meegemaakt zit de schaamte voor wat de nazi’s deden bij de Duitsers nog heel diep, en wordt die er bij de nieuwe generaties steeds opnieuw ingeramd,
   Als het waar is dat de Duitse immigratie-autoriteiten geen verschil maakten tussen vluchtelingen en gespuis – dan is het beleid van Merkel makkelijk voor verbetering vatbaar. Want ik geloof wel dat de Duitsers de massale Zuwanderung inmiddels des guten zuviel vinden.

 2. oeioeivogel

  Laten wij maar hopen dat de geschiedenis zich niet herhaald.

 3. Bloem

  Kom maar op Quispel, vertel maar weer eens hoe u hier over denkt, lucht uw antisemitische hart.

 4. DolleDries

  Zit toch nog steeds diep in het Duitse DNA.

 5. Antidotum

  Laat me raden……..
  Van de antisemiet valt meer te vrezen dan van de joodse professor.

 6. fusilier

  Een Duitse vos verliest wel zijn haren , maar niet zijn streken.

  1. JubbeFeenstra

   Misschien was die agent wel persoon met moslim achtergrond?

   1. Troelstra

    Dat verdient zeker nader onderzoek. Ik ben ook benieuwd of deze agent links stemt.

   2. Meinoud Marinus

    Nou, dat zou zomaar kunnen Jubbe,
    Of beter nog, een als Palestijn verklede rabbijn in opleiding…
    ..tjonge jonge

 7. Troelstra

  Met dank aan hun linkse bloedbroeders kan het 1400 jaar oude virulente Islamitische anti-Semitisme weer hoogtij vieren in Duitsland:

  https://sceptr.net/2018/07/opnieuw-antisemitisme-in-duitsland-jood-mishandeld-door-syriers/

 8. Ernst Quispel

  Een vergissing waarvoor excuses zijn aangeboden.

  Wat heeft dit in hemelsnaam met antisemitisme en WO II te maken?

  De artikeltjes van Tim worden met de dag problematischer.

  1. Mariposa78

   Dan moet je bij Meinoud Marinus zijn, hij heeft het de tweede wereld oorlog.

   1. Meinoud Marinus

    @Mariposa78.

    U schreef:

    “..hij heeft het de tweede wereld oorlog…”

    Die moet je even uitleggen.

    1. Holland

     Het is een overbelasting van Meinoud’s twee werkende hersencellen om zelf het woordje ‘over’ tussen te voegen.

     1. Meinoud Marinus

      @Holland,

      Dat kun jij wel zeggen, maar jij zegt wel vaker dingen…
      Ik hoor t liever van Mariposa78

     2. Mariposa78

      Tja als het OVER is is het OVER.

  2. Blue monday

   Eergisteren veroordeelde justitie nog een nazi-sympathisant voor het vermoorden van buitenlanders….

   Dat is wel een voortvloeisel van WO2…. een ware inspiratiebron voor velen hier….

  3. Adriaan

   Mee eens @Quispel.

  4. Bloem

   Net als voor de shoa, ook daar zijn later ontelbaar vaak excuses voor aangeboden. Daarmee is er niets foout gedaan

 9. denk eens na

  Wat zal ernst zich heerlijk gevoelt hebben toen hij de kop boven het stukje las

  1. Ernst Quispel

   ‘Gevoeld’ schrijf je met een d, Einstein.

   1. Floris

    “Dt-fetisjist, grammar nazi of hoe je jezelf ook wilt noemen: je bent een onaangenaam persoon en je hebt een moeilijk karakter. Dat staat althans in dit onderzoek van de Universiteit van Michigan.”

    https://www.esquire.com/nl/stijl-carriere/news/a3391/taal-moeilijk-mens/

    Onaangenaam persoon is nog een understatement voor de psychopaat Quispel, die zijn taalneukerijen louter aanwendt om anderen te kleineren.

    1. denk eens na

     onze ranto ernst zou niet meer op mij reageren , maar naar het schijnt heeft hij een typ fetisj , het schuim staat hem er bij op zijn bek

    2. Mariposa78

     Dat is een goed en treffend artikel wat W.i.M. aangaat.

 10. Rosasolis

  Hopelijk wordt er spoedig een uitgebreide onderzoek in deze brutale aanval op een onschuldige hoog-geleerde man. Maar ik vrees dat er meer zullen komen. Terwijl de populatie van de Joodse gemeenten en nederzettingen in Israel groeit, groeit ook de bevolking van de Palestijnen. Er wordt steeds meer land van hen afgepakt om nieuwe
  Joodse nederzettingen te bouwen…Vorige week was er een bericht over de nieuwste
  nederzetting dat binnenkort vlakbij Jordanie wordt gebouwd.

 11. NoDoubt

  Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.

  De beruchte Sheikh Yusuf Al Qaradawi voorspelde ooit dat ‘de islam zal terugkeren naar Europa en over het Westen zal heersen. Die verovering hoeft niet door het zwaard te gebeuren. Er is namelijk ook een stille verovering.’ En dat is exact wat er de afgelopen jaren in de EU met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten aan het gebeuren is.

  Vooral de Moslim Broederschap helpt moslims bij het stapsgewijs inlijven van Europa in het Islamitische Kalifaat. Yehezkeli zegt dat journalisten alleen de waarheid hierover kunnen ontdekken door een andere identiteit aan te nemen. ‘Ik moet ophouden Zvi te zijn, en Abu Hamza worden.’ Met behulp van de geheime dienst kreeg hij valse Syrische identiteitspapieren voor zijn reis naar Turkije, en vandaar naar Europa.

  Samenwerking Turken en moslimbroeders ‘grootste bedreiging voor het Westen’

  Turkije is reeds verloren, zo stelt de journalist. De ‘stille’ jihad heeft er middels dictator Erdogan – die met zijn hand vaak de typische Moslim Broederschap groet brengt- definitief gewonnen. Nergens ter wereld is de moskee dichtheid hoger dan in Turkije. De seculiere democratie is en wordt in pijlsnel tempo afgebroken en vervangen door een islamitische dictatuur.

  ‘Erdogan bepaalt wie hij van de miljoenen vluchtelingen naar Europa laat gaan. Met hen stuurt hij de islam mee. Zij moeten hun dankbaarheid tonen door hem loyaal te zijn… en door de regels van de islam en de Moslim Broederschap in Europa te verspreiden.’ De 47 jarige Yehezkeli noemt de samenwerking tussen Turkije en de Moslim Broederschap dan ook de ‘grootste bedreiging voor het Westen’.

  Nadat hij als Syrische ‘vluchteling’ Abdullah Alatrash in Berlijn was aangekomen, en hem zonder ook maar één achtergrondonderzoek naar zijn identiteit onmiddellijk asiel was verleend, kreeg hij van een Arabisch sprekende, uit Gaza afkomstige medewerker van het immigratiebureau zelfs de tip om zijn familie via Griekenland naar Duitsland te smokkelen.

  Vrijwel alle moslimmigranten hebben islamisering Europa als hoofddoel

  De undercover journalist dook vervolgens diep in de moslimgemeenschap in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. Syrische migranten vertelden hem daar openlijk dat ze in opvangkampen in o.a. (het door de NAVO ‘bevrijde’) Kosovo door de Moslim Broederschap waren geradicaliseerd, en nu de totale islamisering van Europa als levensdoel hebben. Over 20 jaar moet de Sharia in Duitsland zijn ingevoerd. Er wordt weliswaar wat verzet van de Europese bevolking verwacht, ‘maar er is geen ontsnappen aan, ze zullen de realiteit moeten accepteren.’

  Yehezkeli kwam erachter dat deze droom, die voor iedere vrijheidslievende Europeaan een gruwelijke nachtmerrie is, niet slechts door enkelen wordt nagestreefd – integendeel. Werkelijk alle moslims die hij sprak, ook degenen die in Europa zijn geboren en getogen, streven naar het omverwerpen van de democratische EU-staten door de islam en de Sharia. ‘Wij zullen hun leraren zijn. Wij zullen hen naar onze religie leiden,’ kreeg hij letterlijk te horen.

  ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Op het station van Berlin Schöneberg sprak hij af met een extremisme expert, die per se anoniem wilde blijven vanwege de vele doodsbedreigingen die hij had gekregen nadat hij in diverse Duitse en Europese media openlijk had gewaarschuwd voor de opkomst van de radicale islam.

  ‘Maar je leeft toch in een vrije samenleving?’ wierp Yehezkeli tegen. Het antwoord van de expert: ‘Vrij voor degenen die hun mond houden, ja… ISIS is hier, de Moslim Broederschap is hier, Al Qaeda is hier… Ikhawan (de MB) zegt dat ze geen explosieven nodig hebben om de islam in Europa in te voeren. Nee, zij proberen via de media hun religie te promoten.’

  En toen onthulde hij dat ‘er geen enkel overleg met kanselier Angela Merkel plaatsvindt zonder dat de Moslim Broederschap daaraan deelneemt, en op de eerste rij zit. Dit zijn mensen die de afgelopen 4 jaar een grote wereldwijde campagne hebben gevoerd om de Europese samenleving ervan te overtuigen dat geweld in naam van de (islamitische) religie niets met die religie te maken heeft.’

  ISIS houdt op zeker moment op te bestaan, maar het echte gevaar schuilt nu juist in de islam zoals die door bijvoorbeeld Erdogan, maar ook door Europese moskeeën en via het internet wordt verspreid. ‘Dat is het grootste gevaar. Niet in de komende een tot twee jaar, maar wel in de volgende 20, 30, 40 jaar. In de komende generatie zal er een groeiend aantal jonge Duitsers zijn geboren die zich tegen alles keren wat Duits is.’ Hetzelfde geldt voor de rest van West Europa, zolang de massa immigratie en islamisering niet actief wordt bestreden.

  ‘Komende generatie hier geboren moslims zal islam aan Europa opleggen’

  De komende generatie Europeanen dreigt dan ook hetzelfde mee te gaan maken als Erdogan in Turkije heeft gedaan: het ‘zuiveren’ en compleet overnemen van de media, de politiek, de rechterlijke macht, het onderwijs, de politie, het leger, en alle overheidsinstellingen. Tegelijkertijd worden mensen die zelfs maar verdacht worden hiervan tegenstanders te zijn ontslagen, vastgezet of ‘opgeruimd’. Nu al worden overal Koranscholen geopend, waarin alle kinderen gedwongen worden geïndoctrineerd met de totale overheersing van de ‘ware islam’ over alle aspecten van het leven, en over alle mensen.

  ‘De Moslim Broederschap is een nest vol extremisten,’ vervolgt de journalist. ‘Niet langer Qatar, maar Ankara is hun centrum. De samenwerking tussen de Broederschap en Turkije is op dit moment de grootste bedreiging voor de Westerse wereld.’ En met behulp van Erdogan is het deze moslimextremisten nu ook stapsgewijs aan het lukken om de islam niet alleen aan Turkije, maar aan heel Europa op te leggen. (1)

  Helaas beseffen hier enkel nog de –weliswaar sterk in opkomst zijnde- vrijheidspartijen hoe ernstig deze dreiging voor ons, onze kinderen en onze toekomst is, en wordt de islamisering van ook ons land nog altijd geen strobreed in de weg gelegd door het overgrote deel van politiek Den Haag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.