Filmpje! Nederlander bij Tommy Robinson-demonstratie in Londen ownt BBC-journalist: “Fuck off!”

Oei! Daar stond iemand van de BBC even lelijk voor paal…

Er zijn veel Nederlanders die een mening hebben over de gevangenschap van de Britse anti-islamactivist Tommy Robinson. Nederlanders beheersen het Engels namelijk goed genoeg om zich op een zeer behoorlijk niveau op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Dat intrigeerde een BBC-journalist, die op één van de vele #FreeTommy-demonstraties besloot een Nederlander aan de tand te voelen.

Om het even in de moedertaal van de BBC uit te drukken: he got much more than he bargained for. Want de jongen die hij een paar vragen wilde stellen over de vrijheid van meningsuiting en Tommy Robinson, bleek van meer dingen wat af te weten dan alleen die twee zaken. Hij was ook op de hoogte van het bestaan van de BBC, en dat dit medium zich grofweg laat vergelijken met onze eigen NPO. Oftewel: een stel televisiezenders die heel gewichtig proberen om neutraal over te komen, maar daarin keer op keer opzichtig falen.

Dus wat zeg je dan tegen als je geen zin hebt om geframed te worden door de BBC? Nou ja, je kan het proberen met “nee, dankuwel, maar daar heb ik geen zin in”. Maar deze Hollandse jongeman heeft er wat scherper taalgebruik voor gereserveerd

Kijk, luister, en lach je rot!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. denk eens na

  npo bbc 1 pot nat

 2. Guus Geluk

  Plaatsvervangende schaamte komt in me op.

  1. Bloem

   Bij mij ook Guus dat we heden ten dage mensen weer vervolgen om het uitten van een mening. Dat gebeurde vroeger in de USSR en toen spraken de BBC en NPO daar schande van. Tegenwoordig het tegenovergestelde.

   1. Guus Geluk

    Bloem,

    Daar is geen enkele aanwijzing toe.

    1. Holland

     Guus Gelul schaamt zich niet voor hypocriete smeerlapperij. Hij moet haast wel een grefo zijn, die liegen als ze ademhalen en zijn dol op katjes in het donker knijpen.

     1. Guus Geluk

      Hypocriet? Ik meen eerder realistisch.

    2. Bloem

     Beste heer Geluk, daar gaat dit hele verhaal over! Hoeveel aanwijzingen wilt u hebben. In Nederland wordt Wilders vervolgd om een vraag, niet eens een stelling. Pim fortuyn vermoord om zijn mening en de dader speelt een spelletje met justitie. Aanwijzingen genoeg u wilt ze alleen niet zien. Net als uw weigering om dhr. Q zijn antisemitisme te erkennen. Het is kennelijk makkelijker voor om te blijven geloven dat het allemaal niet zo is.

     1. Guus Geluk

      Bloem,

      Deheer Robinson werd ingerekend toen hij de voorwaarden van zijn invrijheidsstelling schond. In Groot-Brittannië is de wetgeving voor de pers namelijk draconisch (dixit Elsevier). Omdat er sprake is van juryrechtspraak en de jury kan worden beïnvloedt.

      Populistisch rechts heeft zich jammerlijk laten misleiden. De bewering dat men Robinson de mond wilde snoeren is namelijk niet op feiten gebaseerd.

     2. lugar

      @Guuslim: “feiten”

      Feiten, daar weet jij alles van wat dat zijn jouw grootste vijanden.

     3. Bloem

      Beste heer Geluk, de reden die u aandraagt is mij welbekend. Echter is dit in de ogen van velen incl. mijzelf een drogreden. Een excuus om hem monddood te kunnen maken. Jeane d’arc werd ook uit de weg geruimd omdat ze lastig werd voor het gezag. Tegenwoordig geloven we het excuus heks niet meer en dus zocht men een andere grond om het gepeupel te misleiden. Ik schat u intelligent in…. stelt u mij s.v.p. niet teleur

     4. Guus Geluk

      Bloem,

      Populistisch rechts heeft het monddoodmaken-verhaaltje verzonnen om van Robinson een soort martelaar van het vrije islamkritische woord te maken. Daar is een massa mensen ingestonken.

      De waarheid steekt heel anders in elkaar.

     5. lugar

      @Guuslim: “(…) het vrije islamkritische woord…”

      Het kan mij niet kritisch genoeg, of wil jij een paar voordelen van islam opnoemen? Doe er maar drie!

     6. Floris

      “Ik schat u intelligent in…. stelt u mij s.v.p. niet teleur”
      ————————————————————
      Dat is dan een foute inschatting.

      Wie denkt dat een jury zich laat beïnvloeden door een filmpje van Tommy Robinson is niet helemaal lekker.

      En voor zoiets futiels 13 maanden achter de tralies zonder vorm van proces is een rechtsstaat onwaardig.

      Net als voorgedrukte aangifteformulieren.

     7. Bloem

      Beste Floris ook al heeft de heer Geluk subversieve gedachten, onderschat hem niet

     8. Guus Geluk

      Floris,

      Het gaat er niet om wie iets denkt, het gaat erom dat de wet moet worden gehandhaafd. En het proces was er wel, ik citeer de rechter nogmaals.

      “This is not about free speech, not about the freedom of the press, nor about legitimate journalism, and not about political correctness. It is about justice and ensuring that a trial can be carried out justly and fairly, it’s about being innocent until proven guilty. It is about preserving the integrity of the jury to continue without people being intimidated or being affected by irresponsible and inaccurate ‘reporting’, if that’s what it was.”

      Vervolgens komt u met de voorgedrukte aangifteformulieren. Wat u er vergeet bij te vertellen is dat het een massa-aangifte betrof. Het was praktisch eenvoudiger de aangiftes voor te drukken.

     9. Guus Geluk

      Bloem,

      Floris heeft nog al eens de gewoonte tegenstanders in de discussie neerbuigend te behandelen. Ik negeer dit altijd.

     10. Bloem

      Beste heer Geluk ondanks uw intelligentie stelt u mij nu toch een beetje teleur. Met uw huidige instelling had u vermoedelijk olie op het vuur gegooid bij Jeanne. Stuitend, u draait de zaken om. U bent 1 van die mensen die roept dat de verhalen over het heldendom van Jeanne niet kloppen en dat ze wel degelijk een heks is. De verhalen die het tegendeel menen zijn ingegeven door de duivel! Denk daar maar eens over na

     11. Floris

      Beste Bloem, Guus is een naïeve papegaai.

      Papegaaien kunnen leuk praten maar ze kunnen alleen de klanken nadoen. De betekenis ervan realiseren ze zich niet.

     12. Floris

      “En het proces was er wel, ik citeer de rechter nogmaals.”
      ————————————————————–
      Guus citeert de rechter…

      De papegaai.

     13. Guus Geluk

      Bloem,

      Ik kan niets anders dan op de feiten afgaan en die liegen er niet om.

      De hypothese over een monddood gemaakte islamcriticus acht ik als ruis op de zender. Contraproductief en niet op de feiten gebaseerd.

     14. Guus Geluk

      Andermaal kleineert Floris de tegenstander in de discussie.

     15. Floris

      “Floris heeft nog al eens de gewoonte tegenstanders in de discussie neerbuigend te behandelen. IK NEGEER DIT ALTIJD.”
      ———————————————————–
      Niet dus.

      Het heeft zo z’n redenen, Guus. Dat heb ik je al eens verteld.

     16. Bloem

      Beste Guus uw redenatie is dezelfde die gebruikt werd om vele onschuldigen in de loop van de geschiedenis uit de weg te ruimen. Marinus vd Lubbe, Jeane d’Arc en Jezus zijn slechts enkele bekende namen die het zwijgen werden opgelegd, ten einde de zittende macht te versterken. U kunt volharden in uw naïviteit of uw ogen openen. Zelfs het verhaal achter Desi Bouterse (en het binnenlands conflict in Suriname) is een andere dan de overheid u doet geloven. Ken uw geschiedenis, lees de achtergrond verhalen, praat met anderen, getuigen, zaakdeskundigen en vergewis uzelf van de waarheid, loop niet achter de praatjes van politici (ook benoemde rechters zijn politiek geörienteerd) aan. Denk zelf na, ontwikkel uzelf laat uzelf niet voor de gek houden! U bent een intelligent mens dat zelfstandig na kan denken, gebruik uw hersenen waarvoor ze bedoeld zijn, DENK NA

     17. Bloem

      Ik heb genoeg gezien en meegemaakt om nog langer blind achter overheid media en rechters aan te lopen. I’ve seen it all, meer dan me lief is

     18. Guus Geluk

      Bloem,

      De vergelijkingen met figuren in de historie gaan niet op. Tommy Robinson heeft namelijk echt de wet overtreden door verslag te doen van een zaak die bij het gerecht in behandeling is. Het zou mij vreemd voorkomen als de rechtbank Robinson niet in de kraag had gegrepen en hem gewoon zijn gang had laten gaan.

      Het spijt me: ik kan slechts afgaan op de feiten die ik zie.

      We zullen elkaar hier, vermoed ik, nooit in vinden.

     19. Guus Geluk

      Floris,

      Dat klopt, in dit geval reageerde ik er wel op.

     20. Floris

      “Ik kan niets anders dan op de feiten afgaan”
      —————————————————–
      Je gaat niet op feiten af maar op wat je voorgekauwd wordt door overheden die hun geloofwaardigheid allang hebben verloren. Daarom noem ik je hopeloos naïef en ook dom, want even logisch nadenken is er bij jou niet bij.

      1) De verkrachtingszaken door met name Pakistanen zijn jarenlang in de doofpot gestopt door politie en justitie.

      2) Robinson heeft dat schandalige beleid doorkruist door met gevaar voor eigen leven hier ruchtbaarheid aan te geven.

      3) Robinson het zwijgen opleggen door diezelfde politie en justitie ligt dus voor de hand. Toen ze die kans kregen hoefde de rechter niet lang na te denken: maar liefst 13 maanden cel!

      Het zijn Sowjet-methoden en jij praat het nog goed ook. Je bent schandalig diep gezakt, gladde lakei van de overheden.

     21. Floris

      Bloem schreef: “Marinus vd Lubbe, Jeane d’Arc en Jezus zijn slechts enkele bekende namen die het zwijgen werden opgelegd, ten einde de zittende macht te versterken. U kunt volharden in uw naïviteit of uw ogen openen.”
      —————————————————————-
      Guus zal volharden in z’n naïeviteit.

      Waarom blijft gissen, maar sommige mensen kunnen de gedachte niet verdragen dat hun eigen overheid de boel flest.

     22. lugar

      @Guuslim: “(…) het vrije islamkritische woord…”

      Het kan mij niet kritisch genoeg, of wil jij een paar voordelen van islam opnoemen? Doe er maar drie, als dat niet lukt mogen het er ook twee zijn.

     23. Floris

      “Tommy Robinson heeft namelijk echt de wet overtreden door verslag te doen van een zaak die bij het gerecht in behandeling is.”
      ——————————————————————
      Hij stond voor het gerechtsgebouw en sprak een paar verdachten aan. Dat is iets anders maar dat hij daar de wet mee overtrad zal wel zo zijn.

      Maar dat is het punt niet. Het punt is dat hij binnen 3 uur werd gevonnist zonder dat hij maar een advocaat kreeg toegewezen en een volkomen disproportionele straf kreeg opgelegd.

      Wat denk je, Guus, zou een BBC-reporter dat ook zijn overkomen?

     24. Guus Geluk

      Floris,

      U beweert dat het voor de hand zou liggen dat Justitie Robinson het zwijgen op zou leggen, waarmee u iets veronderstelt en geen feit constateert. En vanuit deze veronderstelling, dat men Robinson het zwijgen zou opleggen, meent u dat men hem monddood heeft gemaakt.

      Dit alles rust dus op een factfree verhaaltje. Iets anders kan ik er niet van maken.

     25. Floris

      Gewoon logisch nadenken, Guus. Zelfs jij moet in staat zijn hier de juiste verbanden te leggen. Een brugklasser kan dat zelfs.

      Ik ga het niet nog een keer voorkauwen.

     26. Floris

      “Maar dat is het punt niet. Het punt is dat hij binnen 3 uur werd gevonnist zonder dat hij maar een advocaat kreeg toegewezen en een volkomen disproportionele straf kreeg opgelegd.

      Wat denk je, Guus, zou een BBC-reporter dat ook zijn overkomen?”
      ————————————————————-
      Hier reageert Guus weer niet op.

      Dat maakt hem tot een laffe discussiepartner die wegloopt voor logica en lastige vragen en steeds maar weer hetzelfde verhaaltje afdraait.

      Heb je je al op autisme laten testen, Guus? Want neem van mij aan dat jouw manier van “discussiëren” typerend is voor een autist.

     27. Guus Geluk

      Floris,

      Ik zie hier een nieuwe complottheorie opdoemen. De autoriteiten die hem het zwijgen willen opleggen, vanwege onthullingen die hij heeft gedaan.

      Verder begreep ik dat Robinson de beschikking had over een pro-deo advocaat. Hij kreeg tien maanden inzake minachting van het hof en drie maanden vanwege het schenden van de voorwaarden van zijn invrijheidsstelling.

      Of dat disproportioneel is? Een raadsman plaatste later op Twitter een bericht met de melding dat radicaal-rechts hem bijna een zaak had doen verliezen. Ook is bekend dat Robinson een fors strafblad heeft.

     28. Guus Geluk

      Inmiddels zie ik dat u weer neerbuigend wordt. Aanvankelijk meende ik dat “autist” als scheldwoord het internet werd opgeplempt, maar kennelijk meent u weer eens over de vaardigheid te beschikken om vanachter uw computer een diagnose te stellen.

      Kan een discussie dan ook nooit zonder kleinerende opmerkingen verlopen?

     29. Rechtsaf

      @Guusülsün “U beweert dat het voor de hand zou liggen dat Justitie Robinson het zwijgen op zou leggen, waarmee u iets veronderstelt en geen feit constateert. En vanuit deze veronderstelling bladiebladiebla”

      Over complottheorieën gesproken

     30. Guus Geluk

      Rechtsaf,

      We spraken inderdaad over een complottheorie.

 3. Ritter

  Er is gisteren een rapport uitgekomen over het grote misbruik van jonge meisjes door “Pakistani grooming gangs” die blanke meisjes misbruikten.

  Het blijkt dat de regering wist van het misbruik maar niet ingreep.

  UK Government Office Knew About Mass Rape Gangs Decade Before Investigating
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/filmpje-nederlander-bij-tommy-robinson-demonstratie-in-londen-ownt-bbc-journalist-fuck-off/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter?t=1532008655629

 4. DolleDries

  Evangelisch Kerk wil samen met Vaticaan nog meer migranten naar Europa halen

  Linksdictatuur in Duitsland: Recht totaal omgedraaid, vier Syriërs zouden één Duitser ‘uit noodweer’ hebben vermoord – Prominente historicus: Algemeen mensenrecht waarmee je naar ieder land van je keuze zou mogen emigreren, bestaat niet

  Afbeelding: Getty Images (5).
  De Evangelische Kerk in Duitsland (EKD) wil gaan samenwerken met het Vaticaan om de ‘noodreddingen’ op de Middellandse Zee te ‘reactiveren’, om zo nog meer migranten uit Afrika naar Europa te halen. Ondertussen worden in Duitsland vier Syriërs die een Duitser aanvielen en doodsloegen door een officier van Justitie niet vervolgd voor moord, omdat ze beweren ‘uit noodweer’ te hebben gehandeld.

  ‘Wij zullen verder overleggen met onze oecumenische partners hoe wij de druk kunnen verhogen, of creatieve oplossingen kunnen vinden,’ verklaarde Manfred Rekowski, de voorzitter van de EKD afdeling voor migratie en integratie. Rekowski was afgelopen week op Malta, waar de autoriteiten het illegale mensensmokkelschip Sea Watch aan de ketting hadding gelegd.
  Ook heeft het mede door de EKD gefinancierde smokkelvliegtuig Moonbird op Malta een vliegverbod gekregen. Rekowski hoopt met behulp van het Vaticaan dit verbod van tafel te krijgen, zodat er ook per vliegtuig migranten naar Europa kunnen worden gehaald. (1)
  Prominente historicus: Emigratie naar land van keuze is geen mensenrecht
  De gerenommeerde historicus Heinrich August Winkler roept de EU op om onderscheid te maken tussen immigratie en asiel. ‘We moeten namelijk niet de indruk wekken dat er een algemeen mensenrecht bestaat waarmee mensen naar ieder land van hun keuze mogen emigreren,’ aldus Winkler, die erop wijst dat het redden van mensen in nood op zee ons er niet toe verplicht om ze dan ook maar gelijk een verblijfsvergunning te geven. In plaats daarvan moet Europa helpen om de problemen in de thuislanden van de asielzoekers op te lossen. (4)
  Vier Syriërs vermoordden ‘uit noodweer’ een Duitse man?
  Eén van de beroemdste auteurs en historici die ooit heeft geleefd, de Rus Aleksandr Solzhenitsyn, destijds uitgesproken criticus van de Sovjet Unie, schreef dat een klassiek kenmerk van een linkse dictatuur het buigen van het recht is, waardoor daders tot slachtoffers worden gemaakt. Dat is anno 2018 exact de situatie in Merkels Duitsland.
  Vier Syrische migranten die in september vorig jaar een Duitse man aanvielen en vermoordden, worden hiervoor door een officier van Justitie niet voor vervolgd, omdat ze ‘uit noodweer’ zouden hebben gehandeld, ondanks het feit dat op beveiligingscamera’s duidelijk is te zien dat de agressie van de vier Syriërs –wier tijdelijke verblijfsvergunning al op 5 januari was verlopen- uitging.
  Het slachtoffer, Markus Hempel, had nota bene een integratieproject voor migranten opgezet. Hij wilde hen aan het werk helpen, maar de langste tijd dat één van de nieuwkomers wilde werken was welgeteld drie dagen. Immers, waarom werken als je ook alles gratis van de overheid en kerken kunt krijgen? (2)
  Weer een vrouw verkracht door migrant, bevolking raakt afgestompt
  Ondertussen gaan het geweld, de aanrandingen en verkrachtingen door migranten in Duitsland dagelijks door. Zo werd afgelopen zaterdag een 31 jarige vrouw in Landshut, die van het station naar huis liep, aangevallen en verkracht door een ‘atletische man met een zuidelijk uiterlijk’. De bevolking lijkt inmiddels te afgestompt te zijn om zich er nog druk over te maken, precies wat de gevestigde orde wil bereiken. (3)
  De Duitse regering heeft besloten dat –net als in Nederland- ook in de toekomst de herkomst van daders niet in de criminaliteitsstatistieken mogen worden opgenomen, omdat dit maar ‘stigmatiserend’ zou werken. Migranten die inmiddels een Duitse pas hebben gekregen, staan in deze statistieken sowieso als ‘Duitser’ te boek (4). Als de migrantenafkomst van daders wel zou worden vermeld, dan wordt duidelijk dat zij al jaren verantwoordelijk zijn voor het leeuwendeel van vrijwel alle criminaliteit in heel West Europa.

  1. Bloem

   Beste Dries bedankt voor uw bijdrage. Het vooruitzicht wordt steeds somberder. Overigens, wel eens in Landshut geweest…..? Dat was altijd een authentiek Beiers stadje tegen de alpen, waar de meeste mensen elkaar kenden en groetten. Geen grote stad waar geweld en misdaad ingeburgerd waren. Ook dit slachtoffer komt weer op het conto van Frau Merkel

  2. Holland

   Prima Dries, deze bijdrage van X-nieuws. Je weet toch dat malle Guusje dit als een complotsite ziet? Dat komt omdat hij nooit verder kijkt dan zijn kerkenblaadje, het Reformatorisch Dagblad. Guus is allergisch voor alle nieuws dat buiten zijn MSM-zekerheid om gaat, net zoals die mongoloide rat Quispel. Treurig extreemlinks volk.

   1. Guus Geluk

    X-zooi heeft inderdaad veel complotrommel gegenereerd. Mijn advies is een goede krant te raadplegen of de meer betrouwbare alternatieve media.

    Jammer dat de rommel door Dries wordt geëxporteerd naar dit blog. Dat haalt het niveau wel omlaag. Anderzijds: u meende dat veel reageerders hier X-zooi al bezoeken, waarmee de noodzaak van het copy/paste ook duister blijft.

    1. Holland

     Guus, als je zo’n verhaal van Xander Nieuws leest wat Dries hier plaatst, zit daar toch niks complotterigs bij? Je lult gewoon uit je nekharen. Nee, Floris heeft het beter verwoord: je papegaait gewoon je Meester Quispel na. Want ondanks dat je een beftekkel bent, kun je dat heel goed, papegaaien.

     1. Guus Geluk

      Holland,

      Ik vind uw opmerking langzaam tegen het getrol aanschuren, maar elk weldenkend mens die de complotsite X-zooi raadpleegt, is direct in staat de conclusie te trekken dat het een complotsite betreft.

      Daarnaast is het significant dat X-zooi artikelen publiceert waarin verwezen wordt naar Engelstalige complotsites. Zegt wel iets over het troebele brongebruik van de bobo’s op de “redactie”.

     2. Holland

      Daar weet jij niks van Guus: jij leest X-Nieuws immers helemaal niet. Dus je praat alleen anderen na, die de site ook niet lezen maar wel hun vooroordeel klaar hebben.

      Overigens is X-Nieuws voor mij marginaal en beslist niet leidend in mijn meningsvorming. Ik lees veel andere nieuwssites, de reguliere en ook alternatieve. Op X-Nieuws kijk ik hooguit een keer per week om te zien of ze iets interessant te melden hebben. En dat hebben ze met regelmaat. Neem dat van me aan.

      Maar het ergert me dat je als een gedrogeerd schaap achter de domme meute aanloopt en blert en blaat zonder van iets af te weten of je er ergens in te willen verdiepen. dat doen alleen heel domme mensen. Alhoewel dat natuurlijk wel heel goed bij je past.

     3. Guus Geluk

      Holland,

      X-nieuws leerde ik kennen op het moment dat Dries, toen actief onder een andere nick, hier een link met complottheorie poneerde. Even door de archieven bladeren en te zien is dat zulke complottheorieën op die site meer regel dan uitzondering zijn.

     4. Holland

      Nee Guus, dat is niet waar. En je geeft jezelf wel bloot: ‘even door de archieven bladeren en je weet hoe de complotvlag erbij hangt.’

      Nogmaals, X-Nieuws is op zich niet belangrijk. Het brengt (vooral politiek en achtergrond)nieuws vanuit een bepaalde hoek, maar zo zijn er vele. Het gaat om de manier waarop jij iets afserveert en er een grote, betweterige muil over op zet zonder er eigenlijk iets van af te weten. Dat is kwalijk. En erg dom.

     5. Guus Geluk

      Holland,

      Het is wel komisch dat u het heeft over “nieuws”. Wat X-zooi brengt zijn complottheorieën en geen nieuws. Zo werd bijvoorbeeld de bekende complottheorie over het pedofielen-netwerk dat Clinton zou runnen – deze theorie leidde overigens tot écht geweld – aangewakkerd. Ik serveer het niet af omdat ik anderen zou naspreken, maar omdat ik de complottheorieën eenvoudigweg zelf heb vastgesteld.

      Maar gaat u gerust uw gang – lees evident onbetrouwbare samenzweringsites. Tezelvertijd kunt u er rekening mee houden dat deze bronnen allerminst serieus worden genomen. Er zijn nu eenmaal grenzen.

     6. Holland

      Ook de Volkskrant, het NSB Handelsblad en de Telegraaf (vandaag nog) hebben vaak uit de lucht gegrepen, foutieve en gemanipuleerde complotartikelen die ze even zo vaak moeten rectificeren. Dus wat is je punt?

      De Telegraaf moest vandaag dit complotartikel rectificeren: “In de zaterdageditie van De Telegraaf van 3 februari 2018 stond een artikel, waarin de krant verslag deed van een interview met Rian van Rijbroek. In dat artikel staat dat Van Rijbroek de krant zou hebben verteld dat zij op Kerstavond 2017 een in Utrecht gevestigd “wereldberoemd Russisch softwarebeveiligingsbedrijf” met een hoofdkantoor in Moskou gehackt heeft. In een door Kaspersky Lab aanhangig gemaakt kort geding bij de rechtbank Amsterdam heeft De Telegraaf niet aannemelijk kunnen maken dat Van Rijbroek heeft gezegd dat zij Kaspersky Lab heeft gehackt. Van Rijbroek ontkent dat zij Kaspersky Lab heeft gehackt en dat zij zich in deze zin zou hebben uitgelaten jegens De Telegraaf. De Rechtbank Amsterdam heeft de publicatie onrechtmatig bevonden en De Telegraaf veroordeeld deze rectificatie te plaatsen.”

     7. Guus Geluk

      Holland,

      Een rectificatie, pontificaal op de homepage van een (weliswaar vooringenomen) krant. Het zou X-nieuws sieren bij een naar later blijkt evident onjuiste complottheorie eveneens over te gaan tot rectificatie.

   2. DolleDries

    Dat is vreemd van Guusje want het is een religieuze site.

    1. Guus Geluk

     DolleDries,

     Er zijn religieuze complottheoristen en derhalve ook religieuze complotsites.

     1. DolleDries

      Religie is een groot complot het niet gebaseerd op feiten.

    2. sonar

     DD je wilt toch niet beweren dat Guus gans christelijk is ,aan zijn reacties moet dan vaststellen dat hij naar de hel zal gaan na zijn dood,door alle waarheid naar leugen omzetten enleugend voor waarheid te ventileren.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Super !!!

  Een Nederlander met cajones
  Zeldzaam.

  De MSM; de BBC (en NPO voorop) weigert al jaren te rapporteren over de tienduizenden kapotverkrachtte meisjes
  Zij zijn mededaders.
  1 humanistische Tommy is meer waard dan 10.000 gewetenloze NPO-draaihalzen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.