Filmpje: stomdronken, omvallende Juncker moet door Rutte en co. worden voortgeduwd

Op de NAVO-top is Europese Commissievoorzitter Jean Claude Juncker haast niet meer voort te stuwen door alle drank die hij genuttigd heeft. Uiteindelijk moeten zo’n drie premiers, waaronder Rutte, er aan te pas komen om te zorgen dat de cognac-verslaafde Luxemburger niet ter plekke omkukelt.

Zijn we allemaal niet apetrots als EU-burgers? Met zo’n voornaam man als Jean Claude Juncker die de leider is van ons eenvoudig gepeupel? Die zich totaal niet laat vollopen met champagne en wijn terwijl wij ploeteren om z’n riante salaris te betalen? Nou, you bet!

Het bovenstaande filmpje, vandaag geschoten op de NAVO-top in Brussel, toont maar weer eens aan hoe gelukkig wij ons ware Europeanen mogen wanen met zo’n ingetogen kerel als Juncker als onze dappere leider.

Maar alle gekheid op een stokje, de Vlaamse publieke omroep omschrijft het tamelijke genante tafereel als volgt:

“Tijdens een korte show met acrobaten werd Juncker stevig vastgehouden door de president van Finland Sauli Niinisto en de Oekraïense president Petro Porosjenko. Onder meer de Finse president hielp hem daarna het podium af. De premier van Portugal Antonia Costa zorgde ervoor dat de Juncker niet achterover viel. Uiteindelijk werd hij door de Nederlandse premier Mark Rutte samen met Porosjenko in balans gehouden en naar het diner begeleid.”

Ook buitengewoon aardig was het feit dat Rutte de hele toestand met de mantel der liefde willen toedekken. Drankprobleem? Nee hoor. Volgens Rutte was het een rugpijn die de Luxemburgse eurofiel al een hele tijd velt:

“Aan de Nederlandse premier Rutte werd gevraagd naar de gezondheid van Juncker. “Voor zover ik weet, heeft hij geen ernstige gezondheidsproblemen, maar hij heeft al een tijdje een rugprobleem”, zei Rutte.”

Het is niet de eerste keer dat een in een zwaar beschonken toestand verkerende Juncker zich belachelijk maakt bij EU-regeringsleiders. Eerder strompelde hij al met een stuk in z’n kraag door Rome, en besloot hij om de Hongaar premier Orbàn te begroeten met “hallo, dictator!”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

132 reacties

 1. lugar

  Nee!

 2. Gerlos

  En dit is dan onze voorzitter van het gedrocht EU, die ONS de les wil lezen. Godsgeklaagd deze zuipschuit die iedereen voor lul zet in de openbaarheid, en niet voor de eerste keer. Schorsen en/of zijn functie zetten dit is de zoveelste blamage.

  1. Dubbele Komma

   Kappen met die fascistische EU.

   En dan heb je nog gekkies in europa die kritiek op President Trump hebben,terwijl die dronkenlap de EU moet leiden.

   Het moet niet gekker worden!

   NEXIT!

   1. Steve Van der Vekens

    Ha! Inderdaad! Maar de reguliere media zwijgt als vermoord over Juncker.

 3. Ries

  Zolang de EU nog bestaat hebben we iemand nodig met een ruggengraat, zo mogelijk letterlijk en figuurlijk. Het is genant om te zien dat Trump nog eens meewarig opzij kijkt en snel wegbeent. Je wilt op het wereldtoneel toch echt niet op een plaatje staan met een rugloze leider. Iemand die zo vreselijk lijdt, moet je echt van die vreselijk zware job vrijmaken. Het is toch niet menselijk meer om zo’n wrak voort te laten ploeteren? Rugprobleem? Als Rutte dat zegt dan kan Juncker van alles hebben, maar geen rugprobleem! Ik verwed er een flesje Vieux om. Geen cognac want dat kan ik niet betalen…

 4. Guus Geluk

  Lieve hemel, hoe gênant.

 5. DolleDries

  Beschamend.

 6. Diederik van Walsum

  Breaking!!!

  Wie een NOS-App gebruikt op zijn slimme telefoon moet is kijken hoe de NOS het gedrag van Juncker omschrijft…je blijft lachen maar ook weer niet, vanwege het NepNieuws dat de NOS verspreid.

 7. Ernst Quispel

  Kennelijk is een neiging tot een te hoog alcoholgebruik geen belemmering om een bekwaam bestuurder te zijn.

  1. Roughwood

   Kennelijk is een neiging tot een obsessieve 24/7 aanwezigheid als zijnde reaguurder alhier geen enkele belemmering om inhoudelijk niets, maar dan ook echt helemaal niets, bij te dragen.

   1. Hetzalwelweer

    tja wat een fake news weer…..Juncker is ziek en niet dronken….

  2. henkC

   Beetje van het padje af kerel?
   Of schrijf je dit zelf terwijl je omder in de fles kijkt?

  3. Original NL

   Quisling….Ja idd, tijdens een delirium tremens worden de beste bestuurlijke besluiten genomen.
   Het is nu wel duidelijk waarom de eu bezopen maatregelen neemt.
   En quispeltje die dom is, praat recht wat krom is.

 8. Diederik van Walsum

  Wat een wanvertoning… en dat Rutte hem nog helpt tegen het omvallen helemaal !!! lol

  O nee, geen lol, dit is …….ik heb er geen woorden voor.

 9. Vraagtekentje

  Dacht al een déjà vu te ervaren toen ik die foto zag, en i.d.d. na even verder lezen las ik dus dat dit heerschap zichzelf in Rome al eens bezopen in functie had vertoond. Wat een discipline heeft die l*l.

 10. Vraagtekentje

  Ps. als wij bezopen op het werk komen krijgen we geen EU salarisje neem ik aan, maar hoogstwaarschijnlijk op staande voet ontslag, maar in Brussel kan alles van onze knaken.

 11. Ries

  Het is zo genant dat Guus Geluk er nog een parapluutje op zet Gênant.

 12. Beukman

  Het is heel gebruikelijk dat minkukels de spot drijven met mensen die een kwaal hebben. De minkukels van DDS zijn daarop geen uitzondering.

  Ik laat Juncker zelf even aan het woord:

  “I have some difficulties to walk. I am not drunk. I have sciatica. I would prefer to be drunk.”

  http://www.euronews.com/2018/07/12/juncker-seen-stumbling-before-nato-gala-dinner-leaders-step-in-to-help

  1. lugar

   “Ik laat Juncker zelf even aan het woord:”

   Ik laat mijzelf aan het woord: Tijd voor Juncker om het veld te ruimen.

   ‘We besluiten iets, laten het dan even rusten en kijken wat er gebeurt. Als niemand dan herrie maakt en er geen opstand uitbreekt, omdat de meeste mensen sowieso niet begrijpen wat er is besloten, dan gaan we weer verder. Stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.’

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/jean-claude-juncker-katholiek-die-leugentje-niet-schuwt~bbce1dea/

   1. Ni28

    Dat zijn de democratische besluiten van de EU vertegenwoordigers.

  2. Vit

   Dronken droppie en de pisnicht, dat is dan de EU.

  3. Guus Geluk

   Dank voor dit citaat. Dit werpt een ander licht op de zaken.

   1. Beukman

    Graag gedaan @Guus.
    Mijn reflex is dat iets niet waar is als Tim het schrijft. Daarom het beste om eerst effe te checken.

    1. Guus Geluk

     Beukman,

     Dat blijkt maar weer.

    2. Guus Geluk

     Als bedankje andersom ook een link.

     https://nl.wikipedia.org/wiki/Ischias

  4. Vit

   Wat een jokkebrok hé Beuk, nou daarmee is hij bij Rutsefluts in goede handen.

  5. Rechtsaf

   @Beukman ik laat Juncker ook even aan het woord.

   Uitspraak der spiegel uit 1999

   “We beslissen ergens over, laten het liggen en wachten af ​​wat er gebeurt.
   Als niemand zich druk maakt, omdat de meeste mensen niet begrijpen wat er is besloten, gaan we stap voor stap verder totdat er geen weg meer terug is.”

   1. Beukman

    @Rechtsaf
    Ik zal je geen strobeeld in de weg leggen als je Juncker een veeg uit de pan geeft vanwege deze uitspraak. Maar lazer dan op met die hetze tegen hem over zijn vermeende drankgebruik.

    1. Rechtsaf

     @beukman uh, ik heb niets maar dan ook helemaal niets gezegd over vermeend drankgebruik, daar kom jij mee.
     Verder is deze man een gevaar voor Nederland en ik vind, maar dat is mijn persoonlijke mening, het een heel vies mannetje..

     1. Beukman

      Ok. Houden zo.

    2. Vit

     Het is een apart stel hij samen met die kobold Verhofstadt.

  6. Dubbele Komma

   Hmmmm Neukfout komt met betrouwbare bron EURONEWS aanzetten.

   WHAHAHA

   Ben jij Rutte de aartsleugenaar toevallig?

   😀

  7. Dubbele Komma

   @Neukfout

   Oöoooh dus jij beweert gewoon dat Juncker last van zijn rug heeft na het zuipen?

   Nou dat verklaart alles toch?

   😀

  8. Adriaan

   Minkukel Beukman leest voor uit “eigen werk”. Eerst kijken wie dit bericht voortbrengt en dan gaan nadenken, klopt dit wel? Natuurlijk schrijft Euronews dat Juncker rugklachten heeft. Je gaat je vuile was toch niet buiten hangen? Of beschikt Beukman toevallig over het medisch dossier van Juncker?

  9. JubbeFeenstra

   Dit zou dan te vergelijken zijn met ischias. Precies dezelfde verschijnselen maar in plaats van 2 zijdig, 1 zijdig. Nou Beukman, ik ben ervaringsdeskundige. Om de zoveel jaar verschuift er iets en komt zenuw klem te zitten. Echter, als je al kunt lopen ondanks de pijn, dan loop je echt niet zoals Juncker. Je hebt handen en voeten nodig om zelfs maar in de benen te kunnen komen. Lopen kan alleen met handen op de heup om deel van gewicht op die manier op te vangen. Heen en weer zwalken zoals Juncker deed is er niet bij.

   1. Pjotter

    Jubbe: exact, de lamstraal moest als straf die pijnen werkelijk krijgen, als je goed kijkt ze hebben hem tussen 5 man opgesloten om zijn dronkenschap zoveel mogelijk uit beeld te houden en hem voor omlazeren te behoeden te behoeden en dan die 2 zoenen die hij op het filmpje weg geeft, typisch gedrag van een straal bezopen iemand, walgelijk misbaksel.

  10. Stanly2000

   Beukman, zeer betrouwbare bron!

  11. Pescador

   ik ben zelf rug patiënt en heb daar behoorlijk last van ook met lopen, maar die eikel Juncker is gewoon straal bezopen , zijn gedrag heeft helemaal niks met rugklachten te doen. liegen dat kunnen ze daar prima.

 13. Diederik van Walsum

  De NOS:

  Opmerkelijke beelden van Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker tijdens de NAVO-top. In de video, die gemaakt is op een gala in Brussel, is te zien hoe hij wankel op zijn benen staat en met moeite een trapje op en af komt.
  Juncker werd door verschillende wereldleiders, waaronder de presidenten van Finland en Oekraïne, overeind gehouden. Later moest premier Rutte de Commissievoorzitter begeleiden bij het weglopen.

  Rutte werd gevraagd naar het gedrag van Juncker. Volgens de premier had Juncker last van zijn rug.
  De Commissievoorzitter had gedurende het hele evenement toch een flinke glimlach op zijn gezicht. Volgens Rutte was dat omdat Juncker een man met “een goed humeur is”. Ook zegt hij dat de rugproblemen bij Juncker al langer aanhouden. “Het is niet op enige manier levensbedreigend, maar het is een probleem waar hij last van heeft. Dan heeft hij pijnaanvallen.”

  1. Ernst Quispel

   Waarmee een en ander is verklaard.

   1. Vit

    Het zoenen zal al geweest zijn waarschijnlijk.

    1. Rechtsaf

     @Vit ja Vit dat doet Juncker maar al te graag en ik zag dat Rutte dit ook héél graag doet..

 14. DolleDries

  Op een of ander manier doet mij die foto en het filmpje aan de The Godfather denken.

  1. denk eens na

   mij meer aan bassie en adriaan

 15. Ritter

  En toch zal je de NOS en andere gevestigde media hier niet over horen.

  Maar als Trump dit zou doen ( Trump drinkt overigens geen alcohol) zou dit filmpje de hele week bij de gevestigde media te zien zijn.

  1. Beukman

   @Ritter
   Juncker lijdt aan sciatica en Trump zuipt urine.

   1. Vit

    Wellicht is een rolstoel een idee?

    1. Beukman

     Dan krijgen we hier op DDS te lezen dat Juncker zo lazarus was dat hij in een rolstoel moest worden vervoerd.

     1. Vit

      Ja dat is ook wel weer zo, zo zie je maar dat als je eenmaal de naam hebt wat niet onterecht is, er niet makkelijk vanaf komt.

     2. Beukman

      Yep.
      Gelukkig blijven er nog genoeg inhoudelijke dingen over waar Juncker op te pakken is.

     3. Vit

      Eensch!

     4. Dubbele Komma

      WHAHAHA

      Neukfout,Jij bent echt een volslagen debieĺ.

      Vandaar dat Druncker bij andere mannen zn tong naar binnen probeert te duwen. Door zijn rugpijn natuurlijk.

      Bonnie st clair heeft ook altijd last van dr rug…

      BWHAHAHA

      Je gelooft het zelf. Helemaal koekie.. .

      😀

    2. Guus Geluk

     Vit,

     Een rolstoel heeft Juncker al.

     https://www.politico.eu/article/eu-commission-jean-claude-juncker-swaying-and-stumbling-needs-help-from-nato-leaders/

     Hopelijk herstelt de voorzitter spoedig van zijn gezondheidsproblemen.

     1. Vit

      @Guus

      De man waggelt alsof hij elk moment door zijn knietjes kan zakken, hij zal vast wel rugklachten hebben (heb ik ook) maar dat is hier duidelijk het probleem niet. Btw de kerels die hij stond af te lebberen zijn nu ook onder invloed door zijn adem.

   2. Dubbele Komma

    @Neukfout.

    Trump heeft kiezers. Druncker niet.

    1. Ernst Quispel

     Jawel hoor, hij werd benoemd uit de grootste politieke fractie die die Europese verkiezingen in het Europarlement is gekozen.

     1. Holland

      Quispel zegt het duidelijk: “….hij werd benoemd..”.

      Benoemd ja, niet gekozen.

   3. sonar

    Beukman en neem jij een slokje vitriool.

 16. Ni28

  Juncker in gevechtspositie zoals hoort bij de NAVO heeft vast heel veel glazen geschoten en wordt opgevangen door zijn gelijke, de Tsjechische president ook een bekende dronkaard die nauwelijks op de benen staat. Officieel heeft het Juncker in zijn rug en Zeman in zijn benen, allebei wankelende grootheden waar de gemeenschap zich voor mag schamen.

  1. Ni28

   En voor de leugentje over de rug hebben zij moeiteloos de goede uitgekozen.

  2. Guus Geluk

   Melos Zeman wandelt met een stok.

   1. Ni28

    Milos Zeman heeft o.a. een zware ouderdom suikerziekte veroorzaakt door jarenlange overmatige alcoholconsumptie. Vandaar die stok. Hij gebruikt hem ook tegen zijn politieke rivalen als wijzende lange vinger. Op YouTube zal vast meer van hem zichtbaar zijn.

    1. Guus Geluk

     De enige reden dat Juncker wankelde was de pijn. Geloof toch niet alles dat u leest.

     1. Holland

      “De enige reden dat Juncker wankelde was de pijn. Geloof toch niet alles dat u leest.”
      —————————————————————————-
      Als overheidstrol moet Guus dit soort bizarre en ridicule boodschappen de wereld in sturen, terwijl hijzelf donders goed weet dat hij flauwekul verkoopt. Wat zul je je dan dom en ongelukkig voelen. En wat moet dat een frustratie opleveren!

     2. Ni28

      Ik geloof wat ik zie en wat ik weet. En ik verdedig niemand die dat niet verdient. Daar vallen beide heren onder.

     3. Guus Geluk

      Het IX-nieuws warhoofd Holland laat zijn overheidstrol-theorie niet los, maar dat is niet gek voor een persoon die zich laat indoctrineren door complotsites.

     4. Holland

      Guus gelooft alles wat de MSM-leugenmedia melden. Als de NPO zegt dat het rugpijn is van dronken Druncker gelooft hij dat. Terwijl een kleuter kan zien dat de zatlap starnakel bezopen is en al lallend opgevangen en voortgesleept moet worden.

      Aangezien Guus Flater al zijn informatie uit de leugenmedia haalt, is het niet moeilijk voor te stellen dat de man voortdurend onzin zit te kletsen en dat ook nog tracht te verdedigen.

     5. Ni28

      U vindt het erg van uw baas maar iemand met ischias krijgt echt geen glimlach voor elkaar, enkel een scheven grimas. Ik heb genoeg rugpijnen meegemaakt en geloof het, die mensen lachen niet al hebben zij anders een goed humeur. Juncker is een dronkaard. Een automobilist zou zijn papieren kwijtraken maar Juncker mag Europa besturen. Het ziet er ook naar uit.

     6. Steve Van der Vekens

      Guus Flater,
      de heilige pater,
      heeft een kater,
      door het drinken van
      rioolputwater.

 17. Ni28

  Alcoholisme is inderdaad een kwaal.

 18. DolleDries

  Heeft Juncker nog gezoend met Trump.

 19. DolleDries

  Je ziet Trump snel weglopen met een gezicht met wat voor idioten heb ik nu aan tafel gezeten op naar een echte kerel Poetin.

  1. Dubbele Komma

   Ja mooi he dolledries. Wat een stel malloten bij elkaar,wat zullen de Engelsen blij zijn dat hun WEL afscheid mogen nemen van de EU josti band….

   😀

   1. Rechtsaf

    @DK Nexit?

    1. Dubbele Komma

     @rechtsaf

     Graag! Weg met de EU!

     NEXIT! NU!

     EU is en was al een voor de multinationals en de banken. 1 corrupte smerige zakkenvullerij!

     En zo te zien een orgie van drank!

     Eruit!

  2. palko

   @DD, en ook Viktor Orbán, het uithangbord van het anti immigratiebeleid in de EU, denkt er het zijne van.

 20. HierBenIk

  Geen woorden voor. Laat hem lekker doorzuipen en een alcoholvergiftiging krijgen en het loodje leggen…. Wat erger nog is dat wij burgers dit accepteren. Waar is de tijd dat honderdduizenden mensen de straat op gaan om te demonstreren…. Allemaal in Brussel voor de deur….

 21. Ni28

  En dit was een reclamespotje van de NAVO, de krachtige organisatie die ons tegen alle wereldse gevaren zal beschermen en dat onder de introductie muziekje van Laurel en Hardy.

  1. Ni28

   Ik vrees dat Trump nu de NAVO snel verlaat.

   1. Dubbele Komma

    @ni28

    Zou ik ook doen als ik Trump was.

    Die dronkenlap kan morgen wel een oorlog beginnen.

    Kan Trump zn leger inzetten voor een hersenloze ongekozen EU leider die altijd compleet lamlazarus is…

 22. Holland

  Het filmpje staat ook op GeenStijl, maar net wat duidelijker. Glashelder is te zien dat Juncker stomlazerus bezopen is en compleet lam. Hij waggelt, valt bijna om, heeft geen controle over zijn benen of bovenlijf, knikt met zijn kop alle kanten op en kan ook in stilstand niet zijn evenwicht bewaren.

  Het ergste is dat de media hem in bescherming nemen en leugens verspreiden om deze dronkelap uit de wind te houden. Het zoveelste bewijs dat alle mainstream media door en door corrupt zijn: je zult er nooit de waarheid lezen.

  1. Rechtsaf

   @Holland Juncker is ook echt een vies mannetje probeert iedere man te zoenen, echt een goor mannetje hoor

   1. meijer61200

    Het is net een moslim.

   2. Steve Van der Vekens

    Wanneer hij gedronken heeft, wil hij anderen zeggen dat hij hen ondanks het geruzie onder zware omstandigheden, ondanks alles, toch nog graag ziet.
    En hij wil het bezegelen met een tongzoen. (want een zoen,
    zegt zoveel meer als woorden)

 23. Ni28

  Vermeende drankgebruik, het staat er echt.☺

 24. Ni28

  Door “te hoog alcoholgebruik” maak je de beste beslissingen. Correct, daarom is de huidige EU zo zooitje.

 25. Nasrani

  Als je deze man ziet lopen krijg je bijna medelijden met hem en de EU. Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die menen dat deze zuipschuip een bekwaam bestuurder kan zijn. Om het maar eens op z’n Nederlands te zeggen:
  Is de drank in de man, de wijsheid is in de kan. Maar verder staat Europa er wel goed op……LOL.

 26. Ni28

  Ischias is er tegenwoordig ook in de fles te koop. Juncker weet waar. Heerlijk, wat een lol hier als je het allemaal leest. Red wat te redden valt, heet het.

  1. Nasrani

   Ja, je blijft lachen. ( als het allemaal niet zo triest zou zijn).

 27. Hetzalwelweer

  Dat kussen ook met al die andere mannen…..oow wacht dat doen moslims ook elke dag….en dan homo’s in elkaar trimmen omdat zij hetzelfde doen….tja….alle moslim mannen zijn ook allemaal een beetje homo….en pedo niet te vergeten

  1. Ernst Quispel

   “alle moslim mannen zijn ook allemaal een beetje homo….en pedo niet te vergeten”

   Je gelooft hier soms je ogen niet!

   1. Hetzalwelweer

    Ernstoğan, heb jij ogen dan? Dacht alleen extreem fascistisch links typende vingertjes….

   2. Rechtsaf

    @HZWW mohamed was in ieder geval zo pedofiel als het maar kon en Ernstlim ja Ernstlim zal dit gedrag altijd verdedigen, sterker nog, Ernstlim heeft sympathie voor de pedosite Martijn..

    1. Hetzalwelweer

     @rechtsaf….dat Ernstoğan sympathie heeft voor die pedosite is mij ontgaan maar zal mij niets verbazen.

     1. Rechtsaf

      @HZWW Ernstoğan heeft pedosite martijn met hand en tand verdedigd en dan druk ik mij nog zachtjes uit..

 28. EllyD18

  Dus Rutte heeft weer een leugentje om bestwil gedaan ?
  Nu lacht de hele wereld.

 29. Vraagtekentje

  “Juncker zelf zei dat hij geen alcoholprobleem had” Hij drinkt, wordt dronken, valt in slaap, no problem…….

  1. Rechtsaf

   @VT wat je ziet is gewenning, maar het lichaam verraad alles..

 30. Bes Tolen

  Je kunt Juncker en zijn voorganger Barroso als geïndoctrineerde belangenbehartigers van Rome beschouwen. Centrum van de veruit het grootste syndicaat in het bankwezen. De EU staat onder invloed.

 31. Florissa

  Deze opname maakt nogmaals duidelijk dat het hele zooitje feestgangers daar een stel totaal overbodige uitvreters zijn .

  1. Kees

   +++++

 32. denk eens na

  Schitterend om te zien een zwalkend eu

 33. Duckday

  NL EXIT zo snel mogenlijk UK doet het goed

 34. Antidotum

  En de paladijn Rutte loopt er breed lachend naast, zoals gewoonlijk.
  Mijn hemel, wat een blamage om bestuurd te worden door een korsakov patiënt.
  Terecht dat Trump minachtend kijkt naar deze Druncker.

 35. EllyD18

  Wat een zootje. Zuipen, liegen en bedriegen.
  En dan komt er iemand die de waarheid zegt en dan zijn ze helemaal van slag.

 36. meijer61200

  Ronduit schokkend dat een alcoholist als Druncker zijn baantje gewoon mag houden. Dit is toch echt niet te geloven? Dat hele EU gebeuren zit vol met alcoholisten, dieven, corruptie en verkrachters. En dat nooit gekozen zooitje uitschot moet “het volk”vertellen hoe het moet. Onderwijl probeert Rutte de portemonnee te rollen bij Druncker als ik de beelden goed bekijk. NEXIT!!!NU!!!

 37. henkC

  Och.. Vind Juncker een kwal van een vent maar moet hier toch even de tegenpool uithangen.

  Het zou goed kunnen zijn dat de man NIET DRONKEN is.
  Deze manier van lopen (Whats in a name) komt bij meerdere mensen voor en noemt men (helaas) dronkenmans gang. https://www.ntvg.nl/system/files/publications/2007103950001a.pdf

  Zelf heb ik verdomd veel moeite om het niet te zien als “bezopen” maar wil toch een tegengeluid laten horen.

 38. Kees

  Zelfs Karel De Gucht vond dit veel te ver gaan. En als notoire dronkenlappen de dienst uitmaken bij de EU, dan zegt dat genoeg over dat instituut. Weg ermee.

 39. Troelstra

  Wie hebben er nou een pleefiguur in Brussel geslagen? Donald Trump of heel die kliek Juncker, Tusk, Timmermans, Verhofstadt, Rutte, In ’t Veld, Van der Laan, Sargentini?

 40. Troelstra

  Zie ik hier dichtbij Neutje Juncker en zijn schandknaapje Mark Rutte ook bullebak Poroshenko in beeld? Oekraïne is toch geen EU-lid en geen NAVO-lid? En dat associatieverdrag zou toch niets te maken hebben met toetreding tot de EU..?

  http://cdn-02.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2018/07/vlcsnap-2018-07-12-19h29m30s452.jpg

 41. Troelstra

  Kijk naar hoe ketter Victor Orban zijn inquisiteur en beul Neutje Juncker ook straal voorbij liep. “Ik ga niet helpen, ik heb niets gezien hoor”, moet Victor Orban gedacht hebben. En geef hem eens ongelijk.

  https://www.youtube.com/watch?v=JKC_EeA4LUU

 42. fusilier

  Dit is toch openbare dronkenschap? Gewoon pijpje laten blazen, of bloedproef. Hoe die mp van Nederland zijn handje vasthoud is toch om te gieren, en dat kussen zijn ze wel goed bij hun hoofd

 43. Ni28

  “Hopelijk herstelt de voorzitter spoedig van zijn gezondheidsproblemen”.
  Alleen via A.A.

 44. meijer61200

  Van het continue zuipen krijg je leverkanker, en een pijnlijke dood die niet te behandelen is. Dus we houden hoop. Proost Juncker!!!

  1. DolleDries

   Kijk dan.

   BRUSSEL – Jean-Claude Juncker bedankt premier Mark Rutte voor de ondersteuning die hij hem woensdagavond bood toen hij pijnaanvallen had als gevolg van een aandoening aan zijn rug. De voorzitter van de Europese Commissie dankt daarnaast de Portugese premier António Costa, die ook hielp om Juncker op de been te houden rondom een diner tijdens de NAVO-top in Brussel.

   Wat een doorzichtig spel.

 45. A3aan

  Pijn in de rug, ja, dat ken ik, dat heb ik al héél lang. Mijn rechter been, ik ben met de hand én met de voet rechts, doet het wat minder en is dunner geworden. Zo nu en dan zak ik een beetje door mijn rechterbeen, vervelend, het geeft een onzeker gevoel. Pijn heb ik altijd, het klinkt misschien gek maar daar wen je aan, het zijn de momenten van “piekpijn” waar je maar niet aan kunt wennen.

  Gék hè, als ik weer eens bijna door mijn been zak of een moment van flinke pijn heb, dan heb ik nimmer de neiging om een vent op zijn wang te kussen of een man op zijn kale schedel te timmeren, zélfs niet als ik dronken zou zijn.

 46. Pescador

  ik heb het filmpje meerdere malen bekeken, ik ben zelf vrij ernstig rug patient , een van de dingen die je meteen ziet als iemand last van zijn rug heeft dat hij altijd voorover gebukt loopt, en dat hij zeker niet zolang kon staan als die eikel, ook ga je niet achterover vallen of achteruit wankelen als je last van je rug hebt. hij is gewoon echt hartstikke stom dronken. hij moet zich dood schamen.

 47. Stanly2000

  Guus, als Wikipedia klopt dan zou ik Juncker maar binnen houden.
  Alarmsignalen zijn:

  1) uitstraling naar de benen met gevoelloze tenen of delen van de voet als gevolg
  2) spieruitval (bijvoorbeeld klapvoet)
  3) verlies van controle over de sluitspieren van blaas en darm (incontinentie)
  Ik zie Rutte nog niet in staat om hem te verschonen!

  1. meijer61200

   Juncker heeft rugpijn van het sjouwen met de lege flessen naar de afvalbak denk ik. Dijsselbloem had al ruzie met dat onderkruipsel wegens het drankmisbruik van Druncker.
   Helegaar geen Ischias. Misschien leverkanker binnenkort, dan lost dat probleem zich vanzelf op, laten we er op hopen. En dat zooitje ongekozen fraudeurs en drankorgels moet ons besturen? Hahahaha.

  2. Guus Geluk

   Het wordt inderdaad tijd dat deze man zijn biezen pakt. Met zulke pijnklachten is niet te werken. In Nederland mogen ministers ook geen minister worden als zij gehinderd worden door gezondheidsproblemen.

   De Duitse Financiënminister zat niettemin in een rolstoel. Dat heeft hem niet belet zijn werk goed uit te voeren.

   1. Holland

    Krijg jij nu geen pijnklachten van je eigen gezwets overheidstrol Guus? Knallende koppijn bijvoorbeeld. Minkukel.

    1. Ernst Quispel

     DFTT.

    2. Holland

     Wat ik al lang vermoedde en vaak heb herhaald: Ernst Quispel en Guus Gelul zijn een en dezelfde persoon. Geen twijfel mogelijk.

     Anders valt niet te verklaren waarom Quispel op een dergelijke manier reageert op een reactie die puur aan Gelul geadresseerd was.

     1. Ernst Quispel

      Holland vermoedt veel en weet weinig.

 48. Wibo Ukels

  Rutte probeert altijd iedereen te helpen tegen omvallen.

 49. meijer61200

  Juncker is natuurlijk gewoon een ordinaire alcoholist. Dat kan. Maar niet in zo’n functie.
  Lijkt mij een mooie zaak voor een slimme onderzoeksjournalist om eens uit te zoeken of hij pillen slikt tegen Ischias. En welke apotheek hij die vandaan haalt. De politiek zal hem nooit neerzetten als alcoholist, hoewel Trump zou dit goed kunnen ergens tijdens een conferentie! Ben benieuwd, maar hier horen we nog wel over.

  1. Steve Van der Vekens

   Ja, Trump is enorm tegen drank, maar ik heb zo’n vermoeden dat hij er niets van zal zeggen, dat de EU door een dronkaard bestuurd wordt.
   Dat zijn zijn zaken niet, en hij zou hiermee onnodig in de problemen geraken.
   Maar wat Trump er werkelijk van denkt laat zich raden, mogelijks zoekt hij nu op Google of drank je leiderschapskwaliteiten negatief beïnvloedt.

 50. dinaro

  Het mooiste is nog, gezien op de video, dat Trump die straalbezopen Juncker voorbij
  loopt en hem geen blik waardig gunt.
  Toch te gek voor woorden dat die laps swans het te vertellen heeft in Brussel.
  Wedden dat Rutte hem op volgt??
  Hij had letterlijk echt op zijn bek moeten vallen, dat was dan heel hilarisch geweest.
  En die vetzakken TIMMERMANS en die VIEZE DIKKE van Baalen, wat doen eigenlijk de hele dag, Wie het weet mag het zeggen.
  Volvreten en zuipen van ‘ons geld’ het is schandalig.
  Trump had die lui er lang uit ge trapt.
  America first, en gelijk heeft ie.

 51. Steve Van der Vekens

  Om zijn pokerface tijdens deze buitengewoon moeilijke kwestie te kunnen behouden, dacht Juncker: “Laat ik het zekere voor het onzekere nemen en mij strontzat zuipen, dat zal er dan wel niet uitzien, maar ik ben er tenminste van verzekerd dat ik mijn pokerface zal behouden.”

 52. dinaro

  Ernts kwispel, je moet gewoon verdwijnen op deze site,
  LUL, je zit de heleboel op te naaien, omdat je reactie wilt.
  Snap sws niet dat mensen van blog reageren op jou, vieze
  dubbel spion. donder op.
  Ik snap Donald J. Trump veel beter dan ooit.
  Recht voor zijn raap, hij belooft de kiezers wat ze wilden, kan Druckert niet aan tippen.
  Die wil Europa naar de klote helpen, wat ben ik blij dat we de USA nog hebben, althans zolang Trump dit toestaat. Want die weet ook wel wat er hand is, Merkel, wir sjaffen das. Trump heeft dat wijf Merkel en onze MP , heus wel in de gaten.
  Die vindt het best, Europa naar de galemiezen, en Trump kan weer handel doen.
  Arm Europe, tis een kwestie van schaken, zoveel voor uit denken, dat kunnen de meeste niet, behalve Rutte die heeft zich ‘ingekocht ‘omdat die druckert op is ”

 53. Pescador

  Ik heb hem net in japan zien lopen , het was helemaal over werkt wel goed doe cognac

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.