ISIS is erg blij met hordes Afrikaanse vluchtelingen die Spanje binnendringen: ‘Moge Europa te gronde gaan!’

De honderden migranten die donderdag gewapenderhand door de Spaans-Marokkaanse grens in Ceuta heenbeukten, kunnen op goedkeuring rekenen van ISIS. In een bericht op één van hun chatkanalen meldt de terreurorganisatie dat zij denken dat Europa op deze manier “te gronde” zal worden gericht. En dat juichen ze bij de terroristische club van harte toe.

te gronde

De Syrisch-Irakese terreurorganisatie ISIS juicht de komst van honderden gewapende migranten in Spanje toe. Afgelopen donderdagochtend deden zij namelijk een stormloop op de grens met Marokko, waarbij zij 22 agenten wisten te verwonden met kalk en spraybussen. Ze bereikten Spanje, waar ze nu in asielzoekerscentra worden opgevangen. Daar zijn de migranten, getuige diverse video’s vol gejuich, erg content mee.

En ISIS is dat ook. Niet omdat de migranten enige connectie tot de terreurgroep lijken te hebben, maar wel omdat de terroristen an al-Baghdadi niets verwachten van deze kerels. Sterker nog, ze denken dat Europa ten onder zal gaan als gevolg van dit soort acties. Maar noem het geen doemdenken, want de terreurgroep juicht het toe. “Moge Europa te gronde gaan,” zo schrijven de lieden in een Duitse chatgroep die aan ISIS gelieerd is. Dat bericht Azazel van den Berg, de particuliere infiltrant die al jaren dergelijke groepen clandestien in de gaten houdt.

Chatgroepen zoals bovenstaande is wat ISIS hanteert om te communiceren met volgelingen in West-Europa. De moslim-radicalen jutten er elkaar op en delen afbeeldingen waarop dood en verderf voor Europa en Amerika worden beloofd. En op dagen dat er iets verschrikkelijks gebeurt op ons continent, dan viert men feest. Kennelijk was donderdag zo’n dag.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. lIN-T

  Wat is het achterliggende motief om deze ‘vluchtelingen die met geweld een grens doorbreken asiel te verlenen?

  Per direct terug waar ze vandaan komen, zo blijven ze komen.
  Ik kan er met mijn verstand niet bij dat niet direct gebeurd.

  1. Adriaan

   @lIN-T, omdat het merendeel van de Europeanen medelijden heeft met deze negers. Ze zijn in hun landen kansarm en Europeanen hebben zoveel rijkdommen dat daar best wel wat van kan worden afgestaan. Dat weten die negers en daarom komen ze naar het noorden. Die negers krijgen dus een bed, een bad en een brood. En daar hoeven ze niets, maar dan ook helemaal niets voor te doen. OK, ze moeten dan wel in een kamp gaan wonen voorlopig. Later krijgen ze een huisje. En als ze dan geïnstalleerd zijn, komt de rest van de familie. En de lui uit het Midden-Oosten weten dat ook donders goed. Eind van deze eeuw wonen er meer negers en moslims in Europa dan oorspronkelijke bewoners. Velen van ons gaan dat gelukkig niet meer meemaken. Ik zeker niet. Ik haat namelijk hun culturen.

   1. Vraagtekentje

    (bijna) niets meer aan toe te voegen, Rutte zal het in elk geval een worst wezen, die heeft toch geen nageslacht waar hij zich druk over moet maken.

   2. Antidotum

    @Adriaan

    Dat is juist, velen van ons maken deze destructie niet meer mee.
    Maar denk aan onze nog jonge autochtone kinderen en kleinkinderen, welke door de linkse policor en de regeringen een gewelddadig, onderdrukkend en armetierig bestaan zullen meemaken.

  2. Marija

   Dacht u nou dat al die regeringen niet weten waar ze mee bezig zijn?
   Natuurlijk wel !
   Lees Resolutie van Straatsburg 1975 dan wordt duidelijk dat het allemaal toen al is afgesproken (in ruil voor olie), de omvorming van Europa tot een overwegend moslimstaat, waarbij allerlei privileges worden toegestaan, zoals ook al heel duidelijk gebeurd.
   Alle landen in Europa werken daaraan mee, er is geen ontkomen meer aan, terugdraaien lukt nooit meer.

   1. Steve Van der Vekens

    De individuele landen niet.
    Volgens mij wordt de boel gemanipuleerd uit Brussel.
    Zo kan Brussel contact opnemen met een bepaald land uit de unie, daar een oneerbaar voorstel doen, en aantonen met (fake) bewijs dat alle lidstaten akkoord zijn.
    Dat zet druk op desbetreffende land om toegevingen te doen.

    1. Steve Van der Vekens

     Een gechoreografeerde wespennest.

  3. chicamo1

   Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk niet de enige. Volgens mij is dit gewoon een criminele daad die beloond wordt.

 2. swetsnek

  EUROPA RIP RIP RIP

 3. Ritter

  Een van de grootste gevaren voor Europa is de massale illegale migratie.

  De demografische veranderingen zal leiden tot culturele zelfmoord als dit zo doorgaat.

  Kijk naar de grote steden in Noord/West Europa. Deze zijn onherkenbaar geworden en onomkeerbaar veranderd.

  Over pakweg 40 jaar zal hetzelfde gebeuren met de kleinere steden.

  De autochtoon zal langzaam verdwijnen uit de grote steden en complete wijken worden overgenomen door migranten die een andere cultuur/levenswijze hebben een een andere religie( islam) die niet compatibel is met onze waarden/normen/levenswijze.

  Kijk naar Amsterdam; Londen en Rotterdam als voorbeeld.

  Over 15 jaar zal volgens de demografische voorspellingen ongeveer 70% van de Rotterdamse bevolking bestaan uit allochtonen. Hetzelfde beeld zien we in andere grote steden van Europa.

  1. Ni28

   Een doom scenario en nog waar ook, helaas.

 4. Vit

  Blij dat ze het zelf zeggen, wellicht gaat er nu een lichtje branden.

  1. Steve Van der Vekens

   Waarschijnlijk niet.
   IS weet dat wanneer ze het zelfs zeggen, de mensen uit angst blijven wegkijken.

  2. Capo

   @Vit: Het wordt tijd voor een schijnwerper!

   1. nogmaals

    De zielige “vluchtelingen” gebruiken bij hun aanvallen op de grensbewakers geen schijnwerpers, maar zelfgemaakte vlammenwerpers.
    Waarom mogen die grensbewakers zichzelf niet adequaat en keihard (bijvoorbeeld met professionele vlammenwerpers) verdedigen tegen die schoften die bezig zijn met een gewelddadige islaminvasie? Als ze dat doen, is het probleem snel over! En laat dat naieve/kwaadaardige policorvolk maar barsten.

    1. leeuwvanvlaanderen

     Wat had ik daar graag gestaan met een mitrailleur!
     Ratten; verdelg ze!

     1. Steve Van der Vekens

      Ik zou hen ook wel graag met honderden zien rond rennen wanneer ze in lichterlaaie staan.
      Zal waarschijnlijk doen denken aan 1 of andere inheemse dans…
      wij hebben de technologie, die technologie illustreert onze samenleving, door samenwerking.
      Waarom zouden wij niet mogen laten zien dat zij in een verzonnen God geloven door hen allemaal overhoop te knallen?
      Roep dan op de media en satellieten met tienduizenden kinderpornozenders uit dat Allah het zo wil.
      Het is de wil van Allah, en laat vervolgens zien dat zij vastlopen in berenklemmen, verslonden worden door bloeddorstige afgerichte honden en door vlammenwerpers in de hens worden gezet.
      Zeg dan: het is de wil van Allah.
      Ik denk dat die kwaadaardige sprookjesfiguren zich dan vragen beginnen te stellen…
      Laat zien dat hun manier van leven gedoemd is te mislukken door je superieure technologie – welke een gevolg is van democratie, dat wat zij haten – te etaleren.
      Zij eigenen zichzelf ook het recht toe om onze landen te bezetten en hoe de oorspronkelijke inwoners hier tegenover staan zal hen aan hun jonge reet roesten.

      Eigen jezelf als Westers land ook even onbeschoft – net als zij – het recht toe om onder hen eveneens chaos te creëren.
      Op alle mogelijke manieren!
      Laat zien dat onze manier van leven, superieur is aan hun levensvisie die zij – egoïstisch als zij zijn – aan ons opdringen.
      Wees ook zo, vecht met dezelfde mentaliteit terug, maar gebruik daarvoor de vruchten van uw levensvisie.

 5. Chauvinist

  Veel mensen zeggen dat we ons niet tot het niveau van bijv. IS en agressieve Afrikanen moeten verlagen maar wanneer wij blijven vasthouden aan onze beschaafdheid en o.a. IS en agressieve Afrikanen elke vorm van beschaafdheid missen en lukraak mensen aanvallen en/of afslachten, wie gaat er dan winnen? Zeker niet wij!

  Daarom moeten wij ons juist meer dan verlagen tot dat niveau, met scherp schieten wanneer ze onze grens benaderen en niets minder dan dat! Zij spreken enkel de taal van agressiviteit en geweld dus dienen wij ons ook zodanig op te stellen! Ook jegens de beesten die al in ons lands aanwezig zijn!

  Bedreigingen, intimidaties, aanrandingen, verkrachtingen, zelfs moorden… we lezen het elke dag, we zien het bij Opsporing Verzocht, in Nederland en de rest van Europa is het elke dag raak en het gaat maar door en door… we maken onszelf wijs dat het mensen zijn omdat ze rechtop lopen en ons aan kunnen kijken, maar het blijven beesten, wilde beesten! Zonder ons, de blanken, waren deze negers niets anders dan zwarte apen zonder enige vorm van beschaving. We kunnen ze kleren aantrekken en onderwijs geven maar evolutionair liggen ze ver achter ons, op ieder moment kan hun beesteninstinct de controle overnemen… bijv. wanneer ze een mooie blanke vrouw zien! Of is het toeval dat in Europa verkrachters in veruit de meeste gevallen een (donker) tintje hebben en de slachtoffers wel heel erg vaak blanke dames zijn? Natuurlijk niet!

  Laten we eens ophouden met deze ‘mensen’ te zien als zielige ‘mensen’ die een beter leven zoeken, bekijk de beelden hoe ze zich gedragen, met grof geweld proberen de grens te passeren, denk aan de Spaanse enclave: https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/07/agressieve-immigranten-laten-grof-geweld-los-op-agenten-634143/ en als ze eenmaal binnen zijn, halfnaakt rondrennen, gillen, schreeuwen, als apen op hun borst slaan, dit zijn geen mensen, dit zijn beesten! Een hond kan je aankijken maar het blijft een hond. Een koe kan je aankijken maar het blijft een koe. Negers kunnen je aankijken maar het blijven negers!

  IS (en moslims in het algemeen) precies zo, dankzij eeuwenlang inteelt en islamitische indoctrinatie kun je moslims niet meer beschouwen als ‘ons soort’, de moderne mens. De evolutie van moslims heeft een ander pad bewandeld dan de onze, wij hebben vooruitgang geboekt (uitgezonderd het feit dat we zwak zijn geworden en de vijand massaal binnenhalen zonder enig verzet), moslims daarentegen zijn barbaarse beesten geworden en dat barbaarse lijkt elke generatie versterkt te worden…

  Hoog tijd om in te zien dat mensen anders zijn, dat er verschillende rassen bestaan, van goedaardig tot kwaadaardig. Net zoals bij honden, met het verschil dat bij honden kwaadaardige honden vaak worden afgemaakt terwijl kwaadaardige ‘mensen’ gewoon vrij mogen rondlopen in onze West-Europese landen!

  1. Vit

   @chauvinist

   “IS (en moslims in het algemeen) precies zo, dankzij eeuwenlang inteelt en islamitische indoctrinatie kun je moslims niet meer beschouwen als ‘ons soort’, de moderne mens. De evolutie van moslims heeft een ander pad bewandeld dan de onze, wij hebben vooruitgang geboekt (uitgezonderd het feit dat we zwak zijn geworden en de vijand massaal binnenhalen zonder enig verzet), moslims daarentegen zijn barbaarse beesten geworden en dat barbaarse lijkt elke generatie versterkt te worden…”

   Helemaal mee eensch.

   Soms heb ik het gevoel dat het echt een ras is, wat niet kan omdat het niet bestaat.

   1. Floris

    Dat rassen niet bestaan is de zoveelste leugen van het politiek correcte evangelie.

    Vit komt van links en gelukkig zijn z’n ogen open gegaan, alleen deze laatste leugen heeft hij nog niet doorgeprikt.

    1. Vit

     Daar zullen we het nooit over eens worden waarschijnlijk, voor mij is het zo dat we hetzelfde DNA hebben met een paar mutatie verschillen in genen.

     1. Floris

      Dat is geen argument, Vit.

      ALLE zoogdieren hebben vergelijkbaar DNA omdat al die dieren immers te herleiden zijn tot een gemeenschappelijke voorouder. En het verschil tussen een mens en een aap is qua DNA al helemaal erg klein.

      Kennelijk is zo’n klein verschil in DNA reeds voldoende om tot verschillende soorten te leiden en binnen die soorten tot verschillende rassen.

      Waarom geldt dat voor de complete flora en fauna maar ineens niet voor de mens?

     2. Capo

      @Floris: kennelijk is die paar % verschil in DNA tussen mens en aap voldoende om ervoor te zorgen dat beide zich met elkaar niet voortplanten. Waarom zou dat “vroeger” wel zo zijn geweest?

     3. Floris

      @ Capo: Ken je de evolutieleer? Daar vindt je je antwoorden.

      Misschien wijs je de evolutieleer af? Die mensen (creationisten) heb je ook.

     4. IJsbrand Koudvuur

      @floris,

      “ALLE zoogdieren hebben vergelijkbaar DNA omdat al die dieren immers te herleiden zijn tot een gemeenschappelijke voorouder. En het verschil tussen een mens en een aap is qua DNA al helemaal erg klein.

      Kennelijk is zo’n klein verschil in DNA reeds voldoende om tot verschillende soorten te leiden en binnen die soorten tot verschillende rassen.

      Waarom geldt dat voor de complete flora en fauna maar ineens niet voor de mens?”

      Omdat ‘de mens’ één moet zijn. Zo zijn wij allen gelijk en komt er nooit meer oorlog op basis van rassen.
      #Sarcasme

      Goed uitgelegd Floris!

     5. Duijndam

      Beste IJsbrand Koud uur,

      De biologische discussie over mensenrassen leidt alleen maar in een doodlopende weg. Enerzijds is er biologisch veel op af te dingen, anderzijds is het koren op de molen van de cultuuurrelativisten die ons ervan willen doordringen dat alle culturen in essentie gelijk zijn.

      Vorig jaar verscheen in een mooie nieuwe vertaling het boek van Oswald Spengler, ‘De Ondergang van het Avondland’. Daarin wordt de kern verwoord van wat nu in onze tijd speelt: inferieure culturen die onze cultuur bedreigen en willen vernietigen. Die ondergang is in volle gang, gesteund door linkse decadente weekdieren die op grond van een verkeerd begrip van onze cultuur menen dat we erop vooruitgaan als we iedereen hier binnenlaten met het recht de eigen normen en waarden aan ons op te leggen of tenminste deze als gelijkwaardig te accepteren.

      Het is beter ons op deze ramp te richten dan te kissebissen over biologische mensenrassen.

     6. IJsbrand Koudvuur

      Beste Duijndam,

      De biologische discussie over mensenrassen leidt alleen maar in een doodlopende weg. Enerzijds is er biologisch veel op af te dingen, anderzijds is het koren op de molen van de cultuurrelativisten die ons ervan willen doordringen dat alle culturen in essentie gelijk zijn.
      (…)Op te leggen of tenminste deze als gelijkwaardig te accepteren.

      Het is beter ons op deze ramp te richten dan te kissebissen over biologische mensenrassen.

      Ik begrijp je punt.
      Echter is het een, voor mij persoonlijke interesse, en het discussiëren ervan zal voor beide partijen leerzaam zijn.
      Dit zonder dat er beledigende termen aan te pas komen zoals, naar wat ik de afgelopen weken allemaal heb gelezen op de DDS, er zoal voorbij komt.
      Maar ik snap wat je bedoelt.

     7. Floris

      “Echter is het een, voor mij persoonlijke interesse, en het discussiëren ervan zal voor beide partijen leerzaam zijn.”
      —————————————————————-
      @ Ijsbrand, misschien is dit interessant voor je: http://www.pbs.org/wgbh/nova/evolution/does-race-exist.html

    2. Duijndam

     Het spreken over mensenrassen is vanuit wetenschappelijk oogpunt op zijn zachtst gezegd twijfelachtig.

     Mogelijk heeft u daar geen boodschap aan.

     1. nogmaals

      Quisling weer terug van de hersenpoli.
      Hoe ver gevorderd is jouw hersenrot?
      Zelfde als Guus, of nog erger?

     2. Adriaan

      @Quispel? Of ben je een leerling van hem?

     3. Floris

      Duijndam is hoogstwaarschijnlijk een sokpop van Quispel.

     4. Duijndam

      Biologisch bestaan mensenrassen niet maar mensen die dit benadrukken wensen de verschillen in culturen te bagatelliseren.

      Die cultuurverschillen bestaan wel en dat is ook het conflict van dit tijdsgewricht waarin inferieure culturen hoogwaardige culturen ten gronde wensen te richten.

     5. IJsbrand Koudvuur

      Duijndam.

      Veel wetenschappers zien dat anders. Maar de wetenschappers zullen het ook altijd met elkaar oneens zijn.
      Maar alles toont aan dat er wel degelijk een verschil in rassen is(Nee, ik zeg niet dat het ene beter is dan de ander).
      Tegenwoordig is de enige nog bestaande mensensoort de afstammeling van de soort Homo sapiens.
      Maar deze hebben zich waarschijnlijk ook met uitgestorven mensensoorten vermengd. Zoals het bekend is dat wij, noordelijkere Europeanen, Russen en Baltische gebieden, het Homo neanderthalensis gen dragen.

     6. Duijndam

      Het is maar welke wetenschappers u bedoelt, Koudvuur, de meeste biologen zullen u niet willen volgen maar verstandige cultuurwetenschappers en antropologen zullen wel een essentie van u willen opnemen: er zijn superieure en inferieure culturen en het is rampzalig dat we daarover cultuurrelativistisch verzanden.

      Met name moedige wetenschappers als Cliqueur legden daar de vinger op, in weerwil van het dominante gehuil der linkse cultuurrelativisten.

    3. Vit

     @Floris

     Nog even, mij gaat het er niet om politiek correct te zijn maar hoe de natuur in elkaar steekt.

     Dat er een achtergebleven gebied is lijkt mij als oorzaak hebben dat deze volkeren aan religie hangen en daaruit voortvloeiend inteelt vandaar een laag IQ op zwakzinnig af, daar is nog geen mens beter van geworden.

     Ik heb btw de secularisatie van ons Nederland gezien en dat werd hoog tijd, mijnsinziens moet je tamelijk labiel zijn om anno 21ste eeuw nog in sprookjes te geloven.

     1. Floris

      “Nog even, mij gaat het er niet om politiek correct te zijn maar hoe de natuur in elkaar steekt.”
      —————————————————————–
      Dat weet ik.

      Punt is: Sinds de dominantie van het politiek correctisme is er een objectiviteitsprobleem ontstaan bij veel linkse wetenschappers. Ze kunnen het niet laten om hun politieke visie te vermengen met hun vakgebied. Dat dat tot onzuivere wetenschap en foute conclusies leidt behoeft geen nader betoog. Dit komt het meest voor bij de gedragswetenschappen maar het is dus ook tot de biologie doorgedrongen. Het ontkennen van het bestaan van rassen zou in hun ogen racisme tegen moeten gaan.

      Er is binnen de biologie op deze manier een taboe gelegd op het woord “ras” zodra het om mensen gaat. Als het om planten en dieren gaat is het geen probleem. Dat zou al een belletje moeten doen rinkelen.

      De verspreiding van de mens over de aarde leidde via evolutie tot drie hoofdrassen: zwart, geel en blank. Deze zijn nog steeds herkenbaar al is er veel vermenging opgetreden.

      Dit valt toch niet te ontkennen? En de verschillen zitten niet alleen in de kleur of spleetogen, maar ook in aanleg. Kijk alleen maar naar sport. Negers blinken uit in hardlopen maar kunnen slecht zwemmen (heeft met het skelet te maken). En ja, negers hebben gemiddeld het laagste IQ. Da’s misschien pijnlijk, maar het is wel zo.

      Azië heeft net zo geleden onder het kolonialisme als Afrika, maar Azië heeft zichzelf ontwikkeld en Afrika niet. Dat heeft een reden.

      Hier een genuanceerd wetenschappelijk artikel over dit beladen onderwerp: https://theness.com/neurologicablog/index.php/does-race-exist/

      Overigens is het ontkennen van het bestaan van rassen typisch westers. In Japan bijvoorbeeld lachen ze daarom.

 6. dinaro

  Om kots misselijk van te worden.
  Het is al eeuwenlang ellende in Africa, altijd
  waren er wel inzamel-actie’s om geld te doneren.
  Maar dit is wel heel brutaal.
  Degene die die landen besturen waarom doen
  die niets.
  Waar ik woon, ergens aan de buitenkant van een
  stadje: zie ik soms ook van die pikzwarte negers lopen.
  Overal naar binnen gluren en stilstaan.
  Die zijn nog niet zo lang hier hoor!

  1. Marija

   Zie mijn berichtop 5

 7. Nasrani

  In dit geval is Isis realistischer dan alle linkse doppertjes, guusjes en ernstjes bij elkaar. Zij hebben door dat door de enorme instroom van moslims in Europa, Europa ten onder dreigt te gaan. Dus hoe dom moslims ook zijn, soms zijn ze slimmer en realistischer dan onze autochtone medemensen die maar blijven ontkennen dat de islam een levensgroot gevaar is voor onze volgende generaties.

 8. Koos sssss

  Als dan zelfs isis openlijk toegeeft, dat de massale toestroom van deze wilden het continent zal ondermijnen, waarom wordt Brussel dan niet wakker?

  1. Vit

   @Koos sssss

   Dat zeg ik, wellicht gaat er nu een lichtje branden.

  2. AS210854

   KS. Kortstondig eigenbelang.

  3. Top

   Omdat ‘de domme kiezer’, dit blijkbaar niet wil. Want mens stemt in eigen land die clubjes, die hun onderhotigen naar Brussel sturen. De meeste stemmers in den lande, snappen niet eens wat ze gaan doen met hun stempas. Dus? Eigen schuld dikke bult.
   Of wel “Après nous, le déluge”, wat mij betreft.

   1. Onslow

    Voorlopig maak ik mij nnergens druk over. Groot zonnescherm in m’n stadstuintje “Let the good times roll”

    1. lugar

     @Onslow: Een van de grootste gevaren voor Europa is inderdaad de massale illegale migratie.

     En dat jij je nergens druk om maakt is wel te begrijpen, lekker toeren op je bakfiets, niets aan de hand. Als je ogen en je oren zijn dichtgesmeerd met linksstront is er ook daadwerkelijk niets aan de hand.

     Na jou inderdaad de zondvloed!

    2. nogmaals

     Is onslow 80 jaar en kinderloos?

    3. Ni28

     Je bent een echte Onslow zo uit die tv-serie geknipt.

     1. nogmaals

      Onslow is overleden, maar hij is zo ontstellend debiel dat hij het zelf niet heeft gemerkt

 9. henk vintage

  Over een paar weken jouw buurman.

 10. dinaro

  @Lugar haha, ja voor al die linkse bakfiets types de zondvloed
  dan maar.
  Ze vragen er zelf om.

 11. dinaro

  @Onslow, ben je zelf soms ook zo’n neger??
  Lekker niksen, geld komt vanzelf binnen.
  Maar wel van Mijn Belastingeld.
  Een parasiet ben je.

 12. Ni28

  Echte slachtoffers, dat kan je zo zien. Uitgemergeld, hongerig, zonder paspoort, iPhone in de zak, kortom zielige jongelui die nog niets zinnigs n het leven uitgevoerd hebben en waarschijnlijk lui genoeg zijn om een poot uit te steken. Maar de kleur hebben zij mee omdat wij blanken aan alles schuldig zijn. Waar zijn de zielige oude mensen? Komen die pas later i.v.m. de familiehereniging? Zo een slordige 20 man per migrant. Klaar voor de Europese sociale dienst en de beste is in de noordelijke landen. Voer genoeg voor de IS, wie nog geen sympathisant is die gaat het op den duur worden want er zal genoeg reden voor ontevredenheid zijn. Europa schuift weer een stukje naar de afgrond.

 13. Mariposa78

  Waarom doet Makroko niks?
  Ik kan een tal van redenen verzinnen, waarom ze niks doen.
  Spanje moet gewoon Makroko weer de oorlog verklaren zoals 1912 tot 1926 om ze dan vervolgens te dwingen zaken op orde te brengen.

  1. Capo

   Makroko

   🙂

 14. Ni28

  Kadhafi had gelijk met zijn uitspraak, met migranten kunnen wij Europa bezetten, en de IS weet het ook. Alleen de Europese idioten nog steeds niet met Merkels, wir schaffen das. Ja wij maken Europa kapot, ja, wir schaffen das!

 15. nogmaals

  In het draadje van gisteren over deze “vluchtelingen” reageerde Quisling op @holland die hen gewelddadige bezetters noemde.
  Quisling (de psychopatische serieleugenaar) begon in een soort tegenaanval onmiddellijk de islaminvasie te verdedigen en stelde dat ze geen bezetters zijn omdat ze slechts een veilig en leefbaar bestaan zoeken. Dat de autochtone bevolking hun veilig en leefbaar bestaan daardoor kwijtraken, zal Quisling waarschijnlijk alleen maar toejuichen, want islamlover!
  Ik zei tegen Quisling dat islamitische ” vluchtelingen” wel gaan zorgen voor een bezetting van het gastland; ook vroeg ik hem ” hoe denk je dat de islam zich zo gigantisch heeft verspreid? En kun jij uitleggen dat dit vreedzaam is gebeurd?

  Zoals gebruikelijk verdween Quisling meteen naar andere draadjes om daar zijn vuile gif te spuiten.
  Quisling begrijpt kennelijk donders goed dat de islam zich niet vreedzaam verspreidt
  En toch houdt hij de islam telkens weer de hand boven het hoofd onder het aanvallen van mensen met meer inzicht!
  Dat is een kwaadaardige misdaad tegen zijn vaderland waarvoor hij bij het uitbreken van een burgeroorlog kan worden opgehangen na te zijn berecht!

 16. Ni28

  Waarom worden deze gewelddadige en vijandige immigranten eigenlijk tot Spanje toegelaten? Moeten zij niet linea recta terug naar Afrika? Wat dom allemaal.
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/07/agressieve-immigranten-laten-grof-geweld-los-op-agenten-634143/

 17. dinaro

  @nogmaals, ja die Qwispil moet maar berecht worden.
  Die gore NSB-er.
  Een stook trol is het.

 18. Nasrani

  Gezien de ( niet aanwezige) reacties is dit een waarheid waar links niets mee kan.

  1. nogmaals

   Ze komen wel, maar wachten nu op instructies wie er wat en hoe moet zeggen!
   Misschien hopen ze wel op extra zilverlingen!!!

 19. TotDeSchijtOnsDood

  Een foto nemen van een youtube vid, en die plaatsen bij de kop…
  maar niet het hele filmpje in het artikel!???!
  Hierbij dan:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=_LBk5xBy0SA

  als je nu nog niet ziet hoe real deze shit is,
  Het zijn ook allemaal van die gezellige mannetjes…

 20. Gerlos

  Deze IS ratten opsporen en stante pede opsturen naar 70 Maagden die op hun wachten in het paradijs. Hoe verzin je zoiets, maar de islam is en blijft een achterlijk geloof wat anno 2018 een aanfluiting is.

 21. Floris

  “In een bericht op één van hun chatkanalen meldt de terreurorganisatie dat zij denken dat Europa op deze manier “te gronde” zal worden gericht.”
  ———————————————————————————–
  Dat zien ze dus beter dan onze “leiders”.

  Als een cultuur het toppunt van haar kunnen bereikt dan treedt onherroepelijk iets in wat in het engels “complacency” wordt genoemd. Een soort arrogantie in de zin van “wat kan ons nog gebeuren”. In die context is ook “wir schaffen das” te plaatsen.

  In deze fase zit West-Europa. Het gaat gepaard met hedonisme, virtue signalling, individualisering, verwekelijking en verregaande lafheid en hypocrisie. De onderlinge cohesie, verbondenheid en weerbaarheid verdampt. Alles valt als los zand uit elkaar.

  Hetzelfde overkwam het Romeinse rijk en toen ging eeuwenlang in Europa het licht uit.

  De westerse beschaving zal net als de Romeinse aan haar eigen succes ten onder gaan. Net als toen staan barbaarse volken klaar om zich meester te maken van wat het autochtone cultuurvolk heeft opgebouwd en zij zullen het in minder dan geen tijd verzwelgen en doen verdorren als een zwerm sprinkhanen.

  De barbaarse volken kunnen zich op geen enkel intellectueel vlak meten met het autochtone cultuurvolk. Maar ze hebben één kracht die het autochtone cultuurvolk heeft verloren: strijdlust.

  Dat hadden de primitieve moslims uit de arabische zandbak ook voor op de hoogstaande culturen in Perzië en Byzantium. We weten hoe dat is afgelopen…

  1. Duijndam

   Floris, u ziet scherp de naderende ondergang van onze cultuur. Waarom zijn er zo weinig mensen die dit met dezelfde scherpte doorzien?

 22. Gerlos

  Oppakken en gelijk richting zandbak gratis vlucht en tent.

 23. nienke

  Heb van de week het programma gezien dat ging over onze multiculturele samenleving.
  Een boel NED.en moslims.
  De vraag was wat de Nederlanders mateloos irriteerde, je wilt het niet geloven er waren er maar drie of vier die het woord kregen en niemand irriteerde zich aan iets.
  De moslims waren constant aan het woord en die hadden natuurlijk heel wat dingetjes waar zij zich aan irriteerden en de hele goe gemeenschap was het met de moslims eens.
  Wat een afschuwelijke hypocrieten, stelletje huichelaars.
  Een moslim vrouw vond het raar dat wij ons irriteerden aan de hoofddoeken en ja hoor de hele goe gemeenschap vond het belachelijk van de Ned. dat zij zich aan de hoofddoeken ergerden.
  Ongelooflijk dat de Ned. die daar zaten hun mond niet open deden en nog met de moslims eens waren dat het belachelijk was.
  Wat mij opviel dat de moslims weer constant aan het woord waren om hun zegje te doen en de Nederlanders, zwegen in 7 talen.
  Zo kan ik ook wel een debat organiseren.

  1. Floris

   “Ongelooflijk dat de Ned. die daar zaten hun mond niet open deden en nog met de moslims eens waren dat het belachelijk was.”
   ———————————————————————————-
   @ Nienke:

   Op zich is dat helemaal niet zo ongelooflijk, want de Nederlanders (autochtonen) worden al decennia gehersenspoeld door linkse activisten in onderwijs, ambtenarij, etc.

   Uiteraard zorgen de programmamakers (dat zijn immers ook linkse activisten) er wel voor dat het publiek in hun programma’s hun linkse liedjes meezingt. Maar dat publiek is dus gemakkelijk te vinden.

   Reken eens uit hoelang het zo al gaat. Dan moeten we teruggaan tot de linkse Sonja Barend (wat mij betreft met stip het engste wijf aller tijden op Angela Merkel na) met haar VARA indoctrinatie-programma’s zoals Sonja’s Goed Nieuws Show.

   Het linkse gif zit overal. En diep, heel diep. Zie daar nog maar eens vanaf te komen. Dat gaan wij niet meer meemaken.

   1. Duijndam

    Floris, mag ik u een gewetensvraag stellen? Denkt u dat de huidige generatie bestuurders nog over de vitaliteit en het inzicht beschikken om de instroom van miljoenen ‘vluchtelingen’ uit inferieure culturen te keren?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.