Italiaanse minister Salvini wordt superster: bemind door lading bikinivrouwen vanwege stoppen migrantenboten

Heel strandbezoekend Italië komt minister Matteo Salvini bedanken vanwege het tegenhouden van allerlei migrantenboten uit Afrika. De ene na de andere badgast, zowel mannelijk als vrouwelijk, wil een selfie met de vice-premier.

De Italiaanse vice-premier en leider van de rechtse Lega-partij, Matteo Salvini, mag zich een populair man weten. Dat blijkt wel als hij een bezoekje brengt aan het strand in de noord-Italiaanse streek Romagna. Salvini dacht even lekker een frisse duik te kunnen nemen, maar daar denken zijn talloze fans anders over. De minister blijft in zijn zwemshort de ene na de andere foto maken met toegesnelde badgasten die graag een foto willen maken met hun nieuwe politieke idool.

Salvini is namelijk de man achter het strenge vluchtelingenbeleid dat Italië sinds kort handhaaft. Vluchtelingenschepen worden teruggestuurd naar Libië, of botweg doorverwezen naar Europese landen met slappe linkse leiders zoals Spanje. Die strenge houding legt Salvini en zijn regering geen windeieren: zijn partij staat op winst in de peilingen, en ook zelf kan de minister niet meer over straat zonder te worden belaagd door fans.

Zelfs op het strand ontkomt de Lega-leider niet aan een hele trits selfies met schaarsgeklede fans. Niet dat Salvini het erg vindt: filmpjes van zijn bezoek aan het strand van Romagna plaatst de minister op zijn eigen Twitter-account. Met gratis boodschap voor al zijn fans en haters:

“De peilingen van het strand in Romagna vertellen mij dat we op de juiste koers zitten. Richting degenen die willen dat het slecht gaat sturen we alleen maar onze glimlach! “

Hoppa!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Duijndam

  De noodzaak om de immigrantensteden in te dammen staat buiten kijf maar dit populistische ijdele gedrag wekt slechts weerzin.

  Europa moet zich collectief sterk maken om de instroom van emigranten te stoppen. Italië heeft slechts de boten doorgestuurd naar Spanje en daarmee slechts egoïstisch gehandeld. Dit gedrag oogt misschien stoer maar ondergraaft slechts het gezamenlijke beleid.

  1. Stanly2000

   Duindam,
   Europa is al jaren bezig om zich sterk te maken en de illegale emigratie gaat nog steeds door. Dat de bootjes van de Eu en de ngo’s naar Spanje gaan is hier het bewijs van. De eussr is niet in staat om de zaak te klaren. Toen Hongarije de grenzen sloot geheel volgens de regels was de wereld te klein.
   Het lijkt er heel sterk op dat Brussel het wel goed vindt!

  2. Holland

   Er is geen gezamenlijk beleid, Quispel. Op dit moment is het ‘ieder voor zich’. Met een groep zich verzettende landen aan de oostgrens en kibbelende mediterrane landen in het westen.

   Deze laatste strubbelingen zullen gevolgd worden door bewapende schepen die alles terug slepen wat ronddobbert. De deuglanden -o.a. Duitsland en Frankrijk- zullen het onderspit delven.

   1. Tinneke

    @Holland, top geschreven!!!

   2. Capo

    Het zal je maar gebeuren, dag in dag uit een nieuwe lading met jonge, gezonde, Afrikaanse soldaten met een islamitische achtergrond op je stranden! Goed voor het toerisme en goed voor de druk op de sociale voorzieningen.

    Zullen we de hele wereld redden? In Den Haag is nog ruimte genoeg!

  3. Dubbele Komma

   Waar haal je die waanzin toch vandaan,kwispeldoor

   En waarom blijf je het maar volhouden?

   Gewoon kappen met de EU, en dronken junckie.. Dit is juist een van de beste voorbeelden waarom.

  4. swetsnek

   NEE HOOR WI.M GA JIJ MAAR LEKKR SLAPEN HET LIEFST VOOR ALTIJD DOE ONS HIER MAAR EEN LOL

  5. Troelstra

   Spanje kan ook gewoon het lichtende pad dat Italië bewandelt volgen. Maar die linkse PSOE-regering van Sanchez heet ze welkom. Geen wonder dat zoiets gewelddadige invasies aanzuigt, zoals we in Cueta en Melilla hadden gezien. Daar had met scherp geschoten moeten wirden.

   En die invasiebootjes vol gratis geldeisers moet je zien als een vijandig militair object dat buiten de eigen territoriale wateren gehouden dient te worden. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

   Met piraten maken ze in normale landen immers ook zonder pardon korte metten en zeer terecht.

   https://m.youtube.com/watch?v=uTYkcnJdDio

 2. Ni28

  Als de EU niets doet, en daar zijn ze goed in, gaan afzonderlijke landen uiteindelijk hun eigen gang om zichzelf te beschermen. Althans de verstandige landen. Dat zijn er steeds meer en Noord Europa moet zich af gaan vragen in hoeverre zij het continent nog willen blijven schaden. Links denkende regeringen maken de hoop van vele mensen nietig zoals nu weer de Spanjaarden hebben gedaan.

 3. Dubbele Komma

  En nog wat, WlM,

  Wat wekt weerzin? En bij wie?

  Je eigen bevolking voor de leeuwen gooien en onderdrukken wekt nog veel meer weerzin..

 4. Gerlos

  Wanneer volgen de andere landen dit voorbeeld van deze minister Salvini. Niemand meer oppikken op zee maar de bootjes retour naar waar ze vandaan komen. Dit verhaal gaat dan snel genoeg naar al die gelukszoekers die deze kant op willen wat dit is het paradijs voor ze, althans dat denken ze.

  1. Capo

   @Gerlos: Ik heb de indruk dat er genoeg te doen is in Afrika en omstreken.

   De werkloosheid in Nederland is nog steeds 3,9% (357.000) dus hier hebben ze ook niets te zoeken. De werkloosheid in Europa is ongeveer 9,3% (15 miljoen) dus is zou zeggen: Lekker daar blijven!

   https://www.europa-nu.nl/id/vkfldrun5gtx/nieuws/werkloosheid_eurolanden_blijft_stabiel?ctx=vh6ukzb3nnt0

 5. A3aan

  Niks bootparelende afro’s Italië binnenhalen. Niet in Italië, Griekenland, Spanje etc. maar retour land van inschepen. Of dat nu Libië, Tunesië of Marokko, terug met die hooggeleerden zonder uitbetaling aan het land waar zij vandaan kwamen. Als die landen een prettige bankrekening zonder schulden willen hebben zetten zij die hooggeleerden aan het werk om aldus de rijksbegroting een positieve boost te brengen.

  Met een dikke glimlach voor Rutte, kan die Juncker in zijn nek lebberen, de vetnek, met de groeten aan Soros.

 6. Paaldanseres

  Laten we hopen dat deze man goed beveiligd word. Ook daar, lopen linkse activisten rond.

  1. Nasrani

   En moslims

 7. Two Ravens Black Kettle

  Voor het eerst sinds jaren heeft Italia weer hoop.
  Ontroerend.

 8. Willem B

  @ Capo. En er is werk genoeg. Dus misschien moet die 3.9 procent die nog werkeloos is de zee in getrapt worden. Dan hebben we weer wat ruimte voor mensen die wel willen werken en een toekomst opbouwen.

  1. Dubbele Komma

   Je discrimineert! De zee intrappen die 3,7 procent die geen Nederlands kan praten,hier niet gekomen zijn om te werken en ook niet kunnen zwemmen? Die wilde je vervangen met parasieten met dezelfde cv?

   😀

  2. Capo

   “(…) er is werk genoeg.”

   Dat weet ik, er zijn 15 miljoen werklozen in de EU en er is werk genoeg.

 9. Ruud562

  @Holland, prima verwoord!
  Ja, leiders als een Salvini net zoals zijn collega’s in Oostenrijk en Hongarije e.d. hebben we nodig, héél hard nodig!

  En géén Brusselse marionet zoals een ruggengraatloze Rutte, Pechtold of een Buma c.s.!

 10. Peter Loosduinen

  Een redder des vaderlands.
  Overal in Italië de dobbernegers die aldaar aangekomen zwerfneger worden.
  Zit je op een terrasje te genieten van je wijntje word je gestoord door een neger die allerlei goedbedoelde rotzooi tracht te verkopen.
  Leve Salvini !

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.