Jottem! Amsterdam komt met tolerantie congres

Geen categoriejul 18 2018, 17:00
Haal de buttplug, latex outfit, regenboogvlag, vegan döner en Adidas hijab maar tevoorschijn want we gaan weer keihard deugen in onze hoofdstad!
Wethouder Rutger Groot Wassink, die halve communist, heeft vandaag toegezegd dat het gemeentebestuur aan de slag wil met een congres over tolerantie. Tjakko Dijk (VVD), ook zo'n linkse rakker, riep in maart al om zo'n congres en zei daar vorige week het volgende over: "Ik kan het namelijk niet verkroppen dat ik in de stad als de onze, dat mooie en lieve Amsterdam, moeite heb om een andere man op straat te zoenen of hand in hand met hem te lopen."
En dat is precies wat je krijgt met die overdosis tolerantie die er over die stad is uitgesmeerd, teveel mensen met verschillende waarden op hetzelfde stukje grond en totaal verschillende levens die niet te verenigen zijn. Zo'n congres zou daar wat tegenin moeten brengen, althans, zo is de hoop bij GroenLinks, VVD, BIJ1 en anderen.
Concrete plannen of ideeën heeft niemand het over (natuurlijk) maar de rode draad is dat Amsterdam weer een voortrekkersrol moet krijgen op internationaal niveau. Dan zijn een paar goeie ideeën vrij essentieel lijkt me.
Of de straatschoffies, fundamentalisten, allochtonen an sich en andere minderheden op basis van welke categorie dan ook zich zullen aanmelden, of überhaupt welkom zijn, is onbekend. Dikke kans dat het zo'n links congres vol levensbeschouwing docentes en 'vrije geesten' wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten