Ka-ching! Wilders verdubbelt prijzengeld voor Mohammed-tekenwedstrijd: $10.000 handje contantje

Wie even drie maandsalarissen wil verdienen als islam-kritische cartoonist, weet nu waar hij moet zijn. Geert Wilders heeft de aanmeldingen voor zijn cartoonwedstrijd geopend en de prijzenpot verdubbeld: $10.000 voor degene die op de meest treffende wijze de islamitische profeet kan tekenen.

Al een tijdje is PVV-fractievoorzitter Geert Wilders bezig met het organiseren van een cartoonwedstrijd omtrent de Arabische vroeg-Middeleeuwse warlord Mohammed, die binnen de islam geldt als profeet. Binnen die godsdienst geldt er een verbod op het afbeelden van de kerel, dat op straffe van dood wordt gehandhaafd. Ook niet-moslims worden geacht zich te confirmeren aan dit staaltje kunstzinnige censuur, zelfs al wonen die in het verre christelijke Nederland.

Maar Wilders is er niet om te buigen voor doodsbedreigingen van al-Qaeda en hun bondgenoten, en dus houdt hij de cartoonwedstrijd in de Tweede Kamer. Daaromtrent had Wilders vandaag twee mededelingen. De eerste is dat de cartoons zullen worden beoordeeld door niemand minder dan Bosch Fawstin. Fawstin is een wereldwijde vermaarde cartoonist, die geregeld stekelige islamcartoons tekent. Niet de minste, dus, die door de PVV naar het parlement is gelokt.

De tweede mededeling van Wilders is dat de eerste prijs het niet onaangename bedrag van $10.000 is. Dat is ruim een verdubbeling van het eerder aangekondigde geldbedrag, want in mei zou het nog gaan om slechts €5.000.

Belangrijker dan het geld is misschien nog wel de boodschap die uitgaat van het evenement. Bosch Fawstin is daar duidelijk in: free speech forever. En zo is het!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Dubbele Komma

  Gaaf!goed initiatief!

  Ik hoop dat er een hoop mensen meedoen!

  1. Bloem

   Met alle respect, $10.000,- is wel erg weinig om je leven te riskeren. We weten allemaal dat de aanhangers van dit intollerante geloof maar weinig aanleiding nodig hebben om dood en verderf te zaaien. Het bezit van een vuurwapen is verboden in Nederland, lidmaatschap van een motorclub wordt verboden, echter het aanhangen en lidmaatschap van de meest dodelijke beweging in de wereld staat geheel vrij. Sterker nog wordt met alle egards en voorzichtigheid bejegend.

   1. Antidotum

    @Bloem

    De islam is een dodelijke haatcultus, daarom durven cabaretiers het niet te wagen om daar satire over te maken.
    Van niet moslims valt niets te vrezen, maar geindoctrineerde en door de Quran geïnspireerde moslims, blijken dodelijke wapens te zijn zonder enige vorm van humor of relativeringsvermogen.
    Vandaar dat m.i. linkse lafbekjes liever vriendjes het ze zijn, in de hoop om als laatste te worden opgevreten door het grondpersoneel van Allah.
    Gelijk het voeren van een krokodil.

   2. Dubbele Komma

    Bloem dat is fake nieuws.

    Islam is vrede…

    😀

  2. Tguard

   Ik ook maar is mezelf de beveiliging etc voor 10k niet waard

 2. Ernst Quispel

  Ziek.

  1. Blue monday

   Natuurlijk ziek, maar de bruine horde hier zou met instemming reageren als
   Wilders een paar willekeurige moslims aan de lantaarnpalen zou laten ophangen naar Iraans voorbeeld.

   Die bruine jongens en de extreme islam hebben in ieder geval gemeen dat ze aartsconservatief, rechts en hypergeweldadig zijn.

   1. Rechtsaf

    @Blue je kaapt de kleur bruin terwijl jullie als een stel landverraders meer islam willen alles wat tegen de islam is bekritiseren sterker nog, verdedigen met alles wat in jullie zit..
    Jullie zijn een stel islamimbecielen..

   2. Dubbele Komma

    Noem eens wat voorbeelden dan van rechts geweld blue Mongol. Dan zoek ik ff wat voorbeelden van links geweld op….

    WHAHAHA

    Dorpsgek!

    😀

    1. Blue monday

     En dat vraag je een dag nadat in Duitsland een racist is veroordeeld voor een groot aantal moorden?

     Vreemd trouwens dat we dat hier niet mochten lezen….

     1. Hetzalwelweer

      Recep Taayaf Ernstoğan, ga lekker slapen knul….kun je morgen weer fris en fruitig gaan trollen.

     2. Dubbele Komma

      Ja blue Mongol. Dat vroeg ik is dat alles wat je hebt?

      Zal ik nu even een lijstje plaatsen van links geweld?

      😀

     3. sjun

      Het ging om een zwakbegaafde vrouw die slechts hand en spandiensten verleende. Door toeschrijving (van de daden van de verwarde mannen met bloedsuikerproblemen die uiteindelijk elkaar afmaakten) aan haar is ze veroordeeld. Kennelijk moest er weer eens een publieke veroordeling wegens “rechts-extremisme” uitgesproken worden om subsidies aan socialisten en andere Gutmenschen te kunnen laten voortduren.

  2. NoDoubt

   Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.

   De beruchte Sheikh Yusuf Al Qaradawi voorspelde ooit dat ‘de islam zal terugkeren naar Europa en over het Westen zal heersen. Die verovering hoeft niet door het zwaard te gebeuren. Er is namelijk ook een stille verovering.’ En dat is exact wat er de afgelopen jaren in de EU met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten aan het gebeuren is.

   Vooral de Moslim Broederschap helpt moslims bij het stapsgewijs inlijven van Europa in het Islamitische Kalifaat. Yehezkeli zegt dat journalisten alleen de waarheid hierover kunnen ontdekken door een andere identiteit aan te nemen. ‘Ik moet ophouden Zvi te zijn, en Abu Hamza worden.’ Met behulp van de geheime dienst kreeg hij valse Syrische identiteitspapieren voor zijn reis naar Turkije, en vandaar naar Europa.

   Samenwerking Turken en moslimbroeders ‘grootste bedreiging voor het Westen’

   Turkije is reeds verloren, zo stelt de journalist. De ‘stille’ jihad heeft er middels dictator Erdogan – die met zijn hand vaak de typische Moslim Broederschap groet brengt- definitief gewonnen. Nergens ter wereld is de moskee dichtheid hoger dan in Turkije. De seculiere democratie is en wordt in pijlsnel tempo afgebroken en vervangen door een islamitische dictatuur.

   ‘Erdogan bepaalt wie hij van de miljoenen vluchtelingen naar Europa laat gaan. Met hen stuurt hij de islam mee. Zij moeten hun dankbaarheid tonen door hem loyaal te zijn… en door de regels van de islam en de Moslim Broederschap in Europa te verspreiden.’ De 47 jarige Yehezkeli noemt de samenwerking tussen Turkije en de Moslim Broederschap dan ook de ‘grootste bedreiging voor het Westen’.

   Nadat hij als Syrische ‘vluchteling’ Abdullah Alatrash in Berlijn was aangekomen, en hem zonder ook maar één achtergrondonderzoek naar zijn identiteit onmiddellijk asiel was verleend, kreeg hij van een Arabisch sprekende, uit Gaza afkomstige medewerker van het immigratiebureau zelfs de tip om zijn familie via Griekenland naar Duitsland te smokkelen.

   Vrijwel alle moslimmigranten hebben islamisering Europa als hoofddoel

   De undercover journalist dook vervolgens diep in de moslimgemeenschap in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. Syrische migranten vertelden hem daar openlijk dat ze in opvangkampen in o.a. (het door de NAVO ‘bevrijde’) Kosovo door de Moslim Broederschap waren geradicaliseerd, en nu de totale islamisering van Europa als levensdoel hebben. Over 20 jaar moet de Sharia in Duitsland zijn ingevoerd. Er wordt weliswaar wat verzet van de Europese bevolking verwacht, ‘maar er is geen ontsnappen aan, ze zullen de realiteit moeten accepteren.’

   Yehezkeli kwam erachter dat deze droom, die voor iedere vrijheidslievende Europeaan een gruwelijke nachtmerrie is, niet slechts door enkelen wordt nagestreefd – integendeel. Werkelijk alle moslims die hij sprak, ook degenen die in Europa zijn geboren en getogen, streven naar het omverwerpen van de democratische EU-staten door de islam en de Sharia. ‘Wij zullen hun leraren zijn. Wij zullen hen naar onze religie leiden,’ kreeg hij letterlijk te horen.

   ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

   Op het station van Berlin Schöneberg sprak hij af met een extremisme expert, die per se anoniem wilde blijven vanwege de vele doodsbedreigingen die hij had gekregen nadat hij in diverse Duitse en Europese media openlijk had gewaarschuwd voor de opkomst van de radicale islam.

   ‘Maar je leeft toch in een vrije samenleving?’ wierp Yehezkeli tegen. Het antwoord van de expert: ‘Vrij voor degenen die hun mond houden, ja… ISIS is hier, de Moslim Broederschap is hier, Al Qaeda is hier… Ikhawan (de MB) zegt dat ze geen explosieven nodig hebben om de islam in Europa in te voeren. Nee, zij proberen via de media hun religie te promoten.’

   En toen onthulde hij dat ‘er geen enkel overleg met kanselier Angela Merkel plaatsvindt zonder dat de Moslim Broederschap daaraan deelneemt, en op de eerste rij zit. Dit zijn mensen die de afgelopen 4 jaar een grote wereldwijde campagne hebben gevoerd om de Europese samenleving ervan te overtuigen dat geweld in naam van de (islamitische) religie niets met die religie te maken heeft.’

   ISIS houdt op zeker moment op te bestaan, maar het echte gevaar schuilt nu juist in de islam zoals die door bijvoorbeeld Erdogan, maar ook door Europese moskeeën en via het internet wordt verspreid. ‘Dat is het grootste gevaar. Niet in de komende een tot twee jaar, maar wel in de volgende 20, 30, 40 jaar. In de komende generatie zal er een groeiend aantal jonge Duitsers zijn geboren die zich tegen alles keren wat Duits is.’ Hetzelfde geldt voor de rest van West Europa, zolang de massa immigratie en islamisering niet actief wordt bestreden.

   ‘Komende generatie hier geboren moslims zal islam aan Europa opleggen’

   De komende generatie Europeanen dreigt dan ook hetzelfde mee te gaan maken als Erdogan in Turkije heeft gedaan: het ‘zuiveren’ en compleet overnemen van de media, de politiek, de rechterlijke macht, het onderwijs, de politie, het leger, en alle overheidsinstellingen. Tegelijkertijd worden mensen die zelfs maar verdacht worden hiervan tegenstanders te zijn ontslagen, vastgezet of ‘opgeruimd’. Nu al worden overal Koranscholen geopend, waarin alle kinderen gedwongen worden geïndoctrineerd met de totale overheersing van de ‘ware islam’ over alle aspecten van het leven, en over alle mensen.

   ‘De Moslim Broederschap is een nest vol extremisten,’ vervolgt de journalist. ‘Niet langer Qatar, maar Ankara is hun centrum. De samenwerking tussen de Broederschap en Turkije is op dit moment de grootste bedreiging voor de Westerse wereld.’ En met behulp van Erdogan is het deze moslimextremisten nu ook stapsgewijs aan het lukken om de islam niet alleen aan Turkije, maar aan heel Europa op te leggen. (1)

   Helaas beseffen hier enkel nog de –weliswaar sterk in opkomst zijnde- vrijheidspartijen hoe ernstig deze dreiging voor ons, onze kinderen en onze toekomst is, en wordt de islamisering van ook ons land nog altijd geen strobreed in de weg gelegd door het overgrote deel van politiek Den Haag.

   1. Bloem

    Tegen beter weten in hoop ik op een betere afloop

  3. Adriaan

   @Ernst, consulteer dan onmiddellijk een arts. We willen je nog niet kwijt 🙂

   1. Ni28

    Quispel ziek? Ja, ik zie het , hij zegt het.

   2. meijer61200

    Adriaan; je praat geheel voor jezelf neem ik aan. Want 99,9% van de reaguurders denkt hier ietwat anders over zoals ook jij weet.

  4. lugar

   @Ernstlim: Natuurlijk, maar dat is toch logisch?

  5. Catweazle1

   Nu ook lichamelijk ernstlim?

 3. Nasrani

  Gode zaak! En dapper.

  1. Meester Kong

   Flikker toch op Trump lover.
   Je zit redelijk veilig daar in de VS

   Geert pookt met een stokje in een islamnest, waarvan iedereen weet wat er kan gebeuren.

   Welk nut heeft dat dan ?

   1. Nasrani

    Jij zou je moeder nog verkopen voor een beetje ( schijn) veiligheid. Da’s pas ziek.

    1. Rechtsaf

     @Nasrani huh verkopen! die geeft hij weg, als er maar meer islam in Nederland komt..

   2. Rechtsaf

    @Kong over Kuzu geen verkeerd woord natuurlijk, toch?

   3. Dubbele Komma

    Meester Dong. Je verspreid fake nieuws.

    Islam betekend vrede….

    😀

   4. Dubbele Komma

    Meester Dong is een duidelijk gevalletje islamfobie.

    😀

   5. lugar

    “Geert pookt met een stokje in een islamnest…”

    Klopt, zo worden de intenties en de bedoelingen van de islam openbaar.
    Niets doen maakt het alleen maar erger. Wil jij meer of minder islam?

 4. Meester Kong

  Prijzengeld verhogen doe je alleen als er te weinig animo is.

  Geert heeft nog steeds niet door dat hij voor schut staat met deze cartoon wedstrijd.

  Iedereen is er bekend mee dat veel moslims korte tenen hebben..
  Welk nut heeft dan deze actie?
  Bij een tegenactie heeft Geert bloed aan zijn handen.

  1. Holland

   Kong doet het in zijn broek voor de islam. Geweldig dat we die moordlustige bende hebben binnengehaald, nietwaar? We hadden zo’n mooi land. Maar dat is definitief weggegeven en weggegooid door de multiculturalisten. Waarvan jij er eentje bent.

  2. Dubbele Komma

   Bange schijtert Dong.

   Islam is vrede wat kan er nou fout gaan om een humoristische cartoon?

   Schei toch uit….

   😀

  3. Dubbele Komma

   Ja! bevestigd!

   Meester Dong is een xenofobe islamofoob!

   En een poepert!

   😀

 5. Guus Geluk

  Dat de PVV laag was afgedaald in de peilingen ws duidelijk, maar inmiddels is het niveau van de partij tot onder het vriespunt gezakt.

  1. Dubbele Komma

   We leven in een vrije samenleving waar cartoonwedstrijden over alle onderwerpen gewoon moeten kunnen,Guus gelul.

   Als je daar niet tegen kan kan je beter in een moslim dictatuur gaan wonen vind je niet?

   Of moeten wij onze vrijheden opgeven voor complete debieĺen als jij?

   Ik denk het niet islam lover… rot dan maar op.

   😀

 6. EllyD18

  Den k hier maar eens over na.
  Een cartoonwedstrijd moet gewoon kunnen natuurlijk. Alleen……het kan niet meer in onze vrije samenleving.

 7. Ni28

  Ik ben benieuwd wie zijn leven voor 10.000 dollar gaat riskeren. Je kunt je leven geven om een idee of uit patriottisme, vroeger had je van die mensen nog maar dat is lang geleden. Tegenwoordig ziet men meer in een knieval in ruil voor een mogelijk langere leven. In ieder geval de politici en beleidsmakers.

  1. Meinoud Marinus

   Ik ben benieuwd waar die €10.000 precies vandaan komt. Ik vind het nogal een bedrag..
   Ik heb uiteraard vermoedens welke ‘stokers’ graag willen betalen.

   1. Dubbele Komma

    Welke stokers heb je het over,hersendode?

    Wie moet er opgestookt worden dan?

    Islam betekend “vrede” niks aan de hand joh.

    Dat zeggen jij en je nep accountje toch altijd?

    Wat kan een cartoon dan voor kwaad?

    Niks toch?

    Mafkees. Je hebt islamfobie!

    😀

    1. Meinoud Marinus

     “..Welke stokers heb je het over,hersendode?..”
     Zoek dat zelf maar uit Dubbele Komma.

     “..Wie moet er opgestookt worden dan?..”
     Jij!

     “..Islam betekend “vrede” niks aan de hand joh…”
     Nee nee DK. Islam betekent onderwerping. En heeft dus met vrede niets te maken.

     “..Dat zeggen jij en je nep accountje toch altijd?..”
     Nee.

     “…Wat kan een cartoon dan voor kwaad? Niks toch…”
     Niets nee. Maar als je de altijd boze moslims expres gaat beledigen, vindt ik dat wel erg makkelijk. Laat Wilders iets nuttigs ondernemen. Een kibboets lijkt me wel een goed plan. Past beter bij zijn ‘cause’.

     “..Mafkees. Je hebt islamfobie!..”
     Hmm.. ik geloof dat je weer iets aan het roepen bent wat je weer van iemand op hebt gepikt, waar je de betekenis weer eens niet van weet. Maar ja, goed hoor.. ik heb islamfobie 😉

     1. Dubbele Komma

      Ja dat klopt! Xenofoob!

      😀

      WHAHAHA

     2. Meinoud Marinus

      ….Is die jongen gek of niet.

     3. Dubbele Komma

      Ik ben iets beter op de hoogte dan jij ,maar “iemand” stookt mij op?

      😀

      Wie is die “iemand”?

      Ik hoef niet opgestookt te worden ik ben zeer goed geïnformeerd.

      Wie stookt wie dan op,domme meindertje?

      Jij wil mensen oproepen om zich maar over te geven aan de pedo-profeet om de “rust” te bewaren?

      Welke “rust” domme meindertje?

      Islam in huis,geen rust.

      En voor lafaards als jij gaan we geen cartoonwedstrijd verbieden.

      Hoe vind je dat?

      Dat onderworpen worden is helemaal jouw ding met je domme gezwets… lafaard!

      😀

     4. Dubbele Komma

      Wie is er gek? Degene die zn vrijheid wil behouden of degene die kruipt voor de boze islam?

      Juist Ja!

      GEK!

      😀

   2. lugar

    ‘stokers’

    Leg dat eens uit? Een tekening maken betekent tegenwoordig dat je omgelegd kan worden. Dat is nogal wat, vind je ook niet? Is de tekening soms geen vrijheid van mening? En hoort satire niet bij Nederland? Ben jij soms een islamliefhebber?

    Vertel eens, wil jij meer of minder islam?

    1. Dubbele Komma

     Juist. Lugar. Dat bedoel ik!

     Maar ik schijn gek te zijn.

     WHAHAHA

     😀

     1. Meinoud Marinus

      #plaatvoordekop #dubbelekomma

     2. Rechtsaf

      @Meinoud
      #islamimbecieldiekotstopNederland (jij bent moet er nog even voor)

    2. Meinoud Marinus

     De stokers, Lugar, zijn de lieden die graag anderen voor hun karretje spannen. Om zo zelf buiten problemen te blijven of hun probleem ook andermans probleem te maken.

     Satire hoort zeker bij Nederland. En ik heb ook absoluut geen probleem met deze cartoons van de “Niet zo heel erg” Heilige profeet. Ik vind de meeste zelfs erg geestig en heb ze ook zelf gemaakt in het verleden. Wilders moet er echter misbruikt van maken door de overduidelijke kat op het wel erg vette spek te binden. Ook ben ik van mening dat Geert het idee gejat heeft van de YouTuber TJ Kirk. Hij had lang geleden eens een video genaamd: ‘draw muhammad day’, geüpload. Deze actie van Geert lijkt wel erg op deze…

    3. Meinoud Marinus

     @Lugar,

     Ik wil geen Abrahamistische religies.
     Zo goed, of moet ik alleen de Islam uitsluiten?

     1. Rechtsaf

      @lugar het valt op dat op de vraag meer of minder islam ontwijkend wordt gereageerd.
      Ik vind de vraagstelling ook wat onduidelijk, het moet zijn,

      Wil je meer of geen islam?

     2. Dubbele Komma

      Nee ik sluit ALLE religies uit. Maar de moorddadige ideologie islam nog meer.

      Jij dus niet.

      😀

      Ieder mens die een beetje geïnformeerd is en zijn ogen open heeft hoeft niet opgestookt te worden.

      De laatste 1400 jaar geschiedenis is genoeg om te walgen van islam.

      En dit is een vrij land. We schoppen tegen alle heilige huisjes en daar hoort de doodscultus islam ook gewoon bij. Of jij dat nou leuk vind of niet. Wen er maar aan! En hun ook!

      😀

     3. Rechtsaf

      @DK precies, de islam is geen religie maar een ideologie, de vraag was niet om onderscheid te maken..!!

     4. lugar

      @Meinoud: “Ik wil geen Abrahamistische religies.”

      Vanwaar je voorbehoud? Islam is geen religie!

     5. Meinoud Marinus

      @Lugar..
      De islam is wel degelijk een religie.
      Religies draaien vaak om denkbeeldige/verzonnen karakters(bijvoorbeeld de jezuS figuur die aanbeden wordt door Rechtsaf).
      Een ideologie is dat overduidelijk niet.

      @Dabbalah khama,

      “..Wen er maar aan! En hun ook!..”

      🙂

     6. Holland

      Meinoud zwamneust: “De islam is wel degelijk een religie.”
      ————————————————————————
      Nee Mein Oud, de islam is een politieke ideologie, een rechtsspraaksysteem en een maatschappijinrichtingssysteem overgoten met een religieus sausje om het verkoopbaar te maken. De islam is het nazisme avant, pedant en apres la lettre. Een satanisch hersenspoelingssysteem dat op geen enkele wijze compatibel is met onze westerse maatschappij en derhalve uitgedelgd dient te worden, ten koste van elke prijs.

     7. Dubbele Komma

      Wie heeft hier een plaat voor de kop Marinus?

      Je weet niet eens het verschil tussen een religie en een ideologie?

      😀

      Ik ga het niet eens meer uitleggen. Heeft iemand anders al gedaan zie ik. Jij zit toch vastgeroest in je eigen verzonnen waarheid.

      Jij hebt geen betonnen plaat voor je domme kop,maar een hele atoombunker.

      Wie probeer je nou te overtuigen met je klinkklare onzin?

      Nou ga jij lekker in je broek piepen voor de islam,Ik heb schijt aan de islam!

      😀

     8. lugar

      @Marinus: “De islam is wel degelijk een religie.”

      Ik ontken niet dat religie (koran, allah, Mohammed, moskee) deel uitmaakt van islam, dat ontkennen zou dwaas zijn. Echter, en daar ga jij aan voorbij, de islam is veel meer dan alleen een religie. Het omvat een compleet systeem van onderdelen zoals, sharia (juridische islam), jihad (salafistische militaire islam), oemma (islam wereldwijd).

      In het westen maakt men, soms opzettelijk, de denkfout dat de islam is op te delen en dat religie loos is te verkrijgen. De islam is niet op te delen omdat het een systeem is. Er is niet een tweede islam die wel meevalt, er is alleen één islam en die bevat alle onderdelen. Daarom is islam geen religie maar een ideologie.

      Een ideologie is een geheel van ideeën over de mens, menselijke relaties en de inrichting van de maatschappij, dat leeft binnen een maatschappelijke groep, met name een politieke partij, een denkstroming, een sociale klasse of religieuze groeperingen.

   3. Rechtsaf

    @Meinoud dat komt uit eigen zak, domme jongen, zoveel heeft Wilders ervoor over, en als hij bij mij aankomt kloppen geef ik ook een bedrag..

    1. lugar

     #metoo

     1. Rechtsaf

      @lugar 😉

    2. Meinoud Marinus

     Maar natuurlijk, Rechtsaf, dat had ik ook niet anders verwacht van jou.
     😉

     1. Rechtsaf

      @meinoud tja ik heb dan ook een sterke rechte rug, je weet waar je aan toe bent bij mij..

    3. Dubbele Komma

     Ik ook! Liever creativiteit ondersteunen dan moskees en islamscholen waar haat tegen kuffar word onderwezen!

     Liever cartoons dan haat tegen ons en onze vrijheid!

   4. Rosasolis

    @Meinoud Marinus. Dit geld komt vanuit Amerika. Er zijn een aantal Alt-rechts organizaties in Amerika die Geert ziet als de nieuwe Messiah voor Europa. Zoals de Breibart en Horowitz stichtingen. die Geert steunen. Dan wordt hij uitgenodigd om een keurige anti-islam speech te geven op een chique conferentie. De stichting betaald voor zijn verblijf in een luxe hotel en hij krijgt een uitgebreide diner met
    ’s werelds beste wijnen. En na zijn speech tijdens het diner worden de cheques aan Geert overgemaakt. En zo komt hij aan veel Amerikaanse geld. En daarom is het een gevaarlijke Wilders bedrijf geworden, dat die Amerikaanse gelden voor zijn haat tegen de moslims, en tegen onze Nederlands regering misbruikt. Terwijl hij weigert zijn PVV societeit te registreren als een echte, normale politieke partij, die alle normale leden toelaat!

 8. Pescador

  Perfect

 9. Gerlos

  Varkens beleven meer genoegen aan de Profeet en dictator Erdogang dan aan modder of zuiver water.

 10. lugar

  You can’t draw me…

  😛

 11. Rosasolis

  Geert Wilders is een politieke bedrijf geworden, met in eerste plaats vele jaarlijkse donaties van rijke Amerikanen, en in tweede plaats steun van zijn geheim PVV Societeit, die geen gewone leden toelaat. We weten dat voor zijn haat tegen de moslems geen grenzen heeft, maar gunt hij zijn gewone Nederlanders geen veilige bestaan? Heeft Geert vergeten de vreselijke aanval op de anti-moslim tekenaars in Parijs? Wat wil hij bereiken met een zo’n domme, gevaarlijke tekenwedstrijd. De fanatiek Salifistisch moslims in Den Haag zullen meteen gaan reageren, en terwijl Geert de prijzengeld uitdeelt, wordt de gewone publieke alweer lastig gevallen…of nog erger. Wat heel erg zielig en heel erg corrupt van Geert, om op deze manier de gelden die hij krijgt van rijke Amerikanen te misbruiken, en de rust en vrede in eigen land te riskeren.
  Geert is niet zo jong meer en ziet er slecht verzorgd uit. Waarom niet die afschuwelijke
  pruik afdoen, en ga weg naar een chique eiland in de Caribbean, geniet een beetje van het lekkere leven…voordat het te laat is. Laat Nederland aan onze regering en burgers over. Dit land is heel oud en heeft vele stormen overleefd. Maar dit tekenwedstrijd zal voor ons land veel ellende zorgen.

 12. FransjeKoolen

  Probleem is natuurlijk wel dat niemand weet hoe die Mohammed er uit heeft gezien. Hij mocht immers niet worden afgebeeld. Wie weet was hij wel een baardloze melkmuil. Je weet het niet.

  1. Rosasolis

   @FransjeKoolen. Ja inderdaad.
   Uw redenering is het beste tot nu toe! Niemand weet hoe Mohammed eruit heeft gezien. En ook weet niemand hoe hij was gekleed. Als een Soenni met een kleine kap en lange witte kaftan, of als een Sje-iet helemaal in zwart gekleed met een enorme
   zwarte tulband?

   1. Original NL

    Nee hoor gewoon in streepjes pyama-jurk.
    En natuurlijk heeft hij een baard..zo’n vlassig baardje want de philishave was nog niet uitgevonden..duhh!
    Waarschijnlijk stonden zijn ogen dicht bij elkaar…dat zie je wel meer bij gekken.
    En hij had een geit voor de deur en een kameel in de garage.
    En natuurlijk niet te vergeten zijn 9 jarige bruid..bezig met de couscous .

   2. Rechtsaf

    @Rosalis toen mohamed dat kleine meisje van 9 verkrachte had hij iig niets aan

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.