Ministerie van Justitie gaat complotambtenaar Yasmina “ISIS = zionisme” Haifi gratis aan nieuwe baan helpen

Wil je gratis loopbaanbegeleiding en werk je op het ministerie van justitie? Heel simpel: alles wat je moet doen is even twitteren dat ISIS een joodse organisatie is, en je krijgt gratis en voor niets hulp bij het vinden van je droombaan!

Allereerst, kennen we deze tweet nog? Jawel, hè?

yasmina-haifi-tweet

Dat is een Twitterbericht uit 2015, van de hand van een ambtenaar van het Ministerie van Justitie (en tevens actief PvdA-lid) Yasmina Haifi. Kennelijk kan je best voor onze rechtsstaat werken en tegelijkertijd idiote complotten aanhangen.

En fin, mevrouw Haifi moest dus wieberen van het ministerie. Volkomen terecht, want zeker het ministerie waaronder het OM valt moet boven iedere twijfel verheven blijven. Maar een stel mafklapper-rechters was het daar niet mee eens: Yasmientje had een waarschuwing moeten krijgen, meer niet. Dat was voldoende geweest om deze vuile verspreidster van antisemitisme aan te pakken, aldus de zogenaamde knappe koppen die zich over haar zaak gebogen hadden.

Dus kon – bijzonder cru – een jodenhater gewoon straffeloos werkzaam blijven bij het ministerie van justitie. En laatstgenoemd instituut gaat haar nu zelfs gratis en voor niets loopbaanbegeleiding geven, omdat ze zo zielig is en zogenaamd zo hard is aangepakt:

“De rechtbank heeft op 15 augustus 2017 uitspraak gedaan in de door mevrouw Haifi aangespannen beroepsprocedure tegen haar voorwaardelijk strafontslag, zoals opgelegd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De rechtbank heeft geoordeeld dat deze disciplinaire straf te zwaar is geweest en heeft dit strafbesluit vernietigd. De rechtbank achtte een berisping meer passend. Ook moet aan mevrouw Haifi een schadevergoeding worden toegekend. Het ministerie van Justitie en Veiligheid conformeert zich aan de uitspraak en handelt hiernaar. Verder is in goed overleg met mevrouw Haifi besloten dat zij zal worden begeleid naar een functie buiten het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Haar dienstverband is geёindigd op 1 juli 2018.”

Kortom, wil je in dit land iets gedaan krijgen? Dan moet je maar eens vol op het orgel over joden en zionisten. Dan krijg je je zin.

Wat een enorm raar land wordt dit ook.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Jodenhaat loont in dit land en wordt gelegitimeerd door de Staat.

  1. Troelstra

   Zo gaat dat toch ook met die Islamitische ruitentikker die bij restaurant HaCarmel een Kristalnachtje 2.0 deed?

 2. meijer61200

  Geen die rechter eens ongelijk! Straks staan bij hem thuis horden wilde zandapen voor de deur. Die man heeft ook vrouw en kinderen.

  1. henkie

   Je vergist je zeer in de motivatie van die rechters.

  2. Troelstra

   Dus het voeren van de juridische Jihad kracht bij zetten met intimidatie- en terreur-Jihad?

 3. henkie

  Let wel, politiek correct en positeif discrimineren alleen als je tot een minderheid berhoort!

 4. Ni28

  In Polen hebben zij niet voor niets de rechters vervangen. De postcommunisme heeft velen uit de communistische tijdperk gespaard. Niet democratisch? Kijk hier waar onze democratie naar toe leidt. Openlijke islamitische antisemieten worden geholpen aan een baan. Hoe wil je het vertrouwen in een rechtstaat om zeep helpen? Zo dus!

  1. Frits Jansen

   Is die mevrouw dan strafrechtelijk veroordeeld voor haar onzin?

   1. Rechtsaf

    @Frits zoals duidelijk weer blijft Fritsje de islam verdedigen nu is het wel héél duidelijk natuurlijk

  2. Janna47

   Ni28

   ++++++

   1. Ni28

    dank u.

 5. Frits Jansen

  Het OM valt niet onder het Ministerie, maar is onafhankelijk, net zoals de rechterlijke macht. Daarom draagt een OvJ ook een toga.
  Alleen in bijzondere gevallen mag de politiek het OM een aanwijzing geven. Dat is het gevolg van wetgevingsvandalime van de VVD, die gelooft in “Het primaat van de politiek”, en daarmee de klassieke rechtsstaat afwijst.
  Nu zijn Officieren van Justitie brave juristen dus laten ze het er niet op aankomen dat ze zo’n aanwijzing krijgen waardoor deze regeling veel meer impact heeft dan men zou concluderen uit het feit dat zulke aanwijzingen zeldzaam zijn.

  Om een voorbeeld te noenen: de politiek wil een zichtbaarder politie. Met het gevolg dat fietsers en voetgangers getreiterd worden die zich niet precies aan de verkeersregels houden, want dat is zichtbaar, terwijl zware criminaliteit geen prioriteit meer is. En de Officieren zitten daar bovenop.

  1. Rechtsaf

   @Frits jij moet je islamitische rotsmoel gewoon dichthouden natuurlijk, het enige dat jij wilt is meer islam en nog veel meer van dit soort types, het liefst in onze regering..

  2. Adriaan

   @Jansen, ik meen me te herinneren dat jij rechten hebt gestudeerd. Wel, dan heb je bij deze les toch niet goed opgelet. De Minister van Justitie is politiek verantwoordelijk voor het OM. Dus valt het OM wel degelijk onder het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

  3. bifbof

   Precies , en op journalisten en hun bronnen , ook daar zitten ze bovenop .

 6. Svetlana

  ISIS is een joods zionistische organisatie net als de SS trouwens, zoveel is duidelijk. Moslims zijn de dappere verzetters in deze tijd en de ware slachtoffers

  1. Lol Kwipsel

   Ach troeletje toch. Je kan t zo schattig zeggen. Vooral van die verzetters. Zo leuk. Dag troeletje en nu weer fijn met je veelkleurige eenhoorntje spelen. En verder grote mensen niet meer lastig vallen hoor.

  2. lugar

   @Sletlana: Hihihi…

 7. Ries

  Nooit veroordeeld zijnde, heb ik toch een absolute minachting voor onze rechtspraak, herstel…kromspraak. We moeten het oude boekje ‘Procederen’ van Jean Racine weer eens uit het stof halen om te lezen waartoe deze waanzin leidt…

 8. lugar

  Het kartel draait op volle toeren, nog wel…

  #fvd

 9. Bes Tolen

  Ik vrees dat in geval van Yasmina Haifi naar voren komt zoals in alle gevallen, dat Nederlandse regeringen alle jaren stelselmatig de Nederlandse cultuur niet voorop hebben gesteld maar buitenlandse culturen, die zich bovendien wel hard opstellen tegenover de Nederlandse. Als dat niet het geval was geweest dan had deze vrouw met een Nederlandse moeder nota bene, en ook zelf een Nederlands uiterlijk (verdomd, ik zal dat mogelijk niet mogen schrijven) dan waren gevallen als Yasmina Haifi onbestaanbaar. De ministers en staatssecretarissen zijn meer dan alleen tekort geschoten. Dat zullen ze blijven doen. Maar het was beter geweest dat ze hadden gehangen. In overdrachtelijke zin dan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.