Moslims willen offerfeest boycotten vanwege strengere regels omtrent ritueel slachten

1024px-Papar_Sabah_Non-Halal-Corner-in-Giant-Supermarket-01
Foto: Een supermarkt met speciale gebieden met niet-halal producten. Bron: Wikimedia Commons/CEphoto, Uwe Aranas

Strengere regels voor het ritueel slachten en daarmee dus strengere regels voor het ritueel offeren. Veel moslims schiet het in het verkeerde keelgat en zijn woedend over de nieuwe maatregelen. Ritueel slachten mag nog wel, maar als na 40 seconden het beest nog steeds bij zinnen is, moet het verdoofd worden. Dat gaat tegen de islamitische regels in. Daarom wil een deel zelfs het offerfeest boycotten, als signaal naar de politiek.

Niet alleen het offerfeest wordt geboycot, een deel wil ook vleesproducten boycotten totdat de regels zijn veranderd. Veel imams zijn het daar niet mee eens en zeggen dat het tegen de heilige regels ingaat als je het offerfeest boycot.

Volgens moskeeën in steden als Utrecht en Breda is het twijfelachtig of de beesten in Nederlandse slachthuizen wel op correcte islamitische manier worden geslacht. Zij raden daarom af om dit jaar een schaap aan te schaffen in ons land. De vereniging van imams in Nederland roept moslims juist op om wel een dier te offeren tijdens dit feest, omdat deze voor moslims belangrijke religieuze traditie anders op den duur dreigt te verdwijnen.

In Utrecht en Breda hebben moskeeën dan ook besloten het zekere voor het onzekere te nemen. ,,Omdat we geen garantie kunnen krijgen dat het slachten op de correcte islamitische rituele wijze wordt uitgevoerd, er te veel twijfel is en de slagers en slachthuizen geen openheid van zaken geven hoe er geslacht wordt, dienen wij als moslims afstand te nemen van twijfelachtige zaken. Nu Ied el Adha (offerfeest) in zicht is en wij als moslims een offer dienen te slachten, dienen wij naar oplossingen te zoeken die wel halal zijn. Vooral nu blijkt dat halal slachten in Nederland niet mogelijk is of de slagers en slachthuizen voor het slachten reeds verdoving gebruiken’’, aldus het Samenwerkingsverband Moskeeën Utrecht in een verklaring.

Dit soort gebeurtenissen geven dus de frictie aan tussen de Nederlandse normen en waarden, secularisme en het islamitisch geloof. Door politieke en economische druk wordt er druk uitgeoefend op de Nederlandse instituties, totdat ze uiteindelijk buigen. Volgens mij is het nog lang niet zo ver, maar hopelijk geeft deze gebeurtenis voor veel mensen wel goed weer wat er nu eigenlijk aan de hand is. Frictie tussen de seculaire en neutrale overheid en de islam.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

81 reacties

 1.   

  Ik vind de boycot een goede stap in de richting van integratie. Ritueel slachten kan niet, mag niet. Never nooit niet.

  1.   

   Ritueel slachten kan niet, helemaal mee eens. Maar of dat boycotten nu betekent dat ze beter zouden integreren, daar heb ik mijn sterkste twijfels over…. Ze boycotten juist omdat ze niet willen integreren….

   1.   

    @HierBenIk, weet ik, maar ik probeer het toch positief te benaderen. Kunnen ze mij nooit iets verwijten.

    1.   

     Goeie! ;-)

  2.   

   Adriaan,
   Ritueel slachten mag niet. Maar integreren helemaal niet!

   1.   

    ???

    1.   

     Meinoud Marinus is een Stormfront nazi (kijk naar zijn nick) die graag in raadselen spreekt. Staat interessant.

     1.   

      Klopt, de nazi’s hadden, net als Meinoud, geen enkele moeite met islam.

     2.   

      @ Lugar.

      ‘Tuurlijk ;)
      De (((nazi’s))) lieten ook drommen islamistische niet-germanen toe. Hele rapporten kun je vinden over hoe zij mannen in rokjes toe lieten treden in raadsbijeenkomsten. Hele wijken vol met noord-afrikanen, Turken en Afghanen. Ook lieten zij overal moskeeën bouwen, alsmede werden er gigantische beelden van mohammeD op hun statige sokkels gehesen… Ja, de nazi’s waren dol op islamieten.

     3.   

      @Stormfront Adolf Meinoud nazi’s hadden een voorliefde voor de islam..

     4.   

      De voorliefde van de nazi’s voor de islam spreekt ook helder uit de teksten van Hitler:

      ‘Mijn gevoel als christen wijst me op mijn Heer en Heiland als een vechter. Het wijst me op de man die ooit in eenzaamheid, omringd door maar enkele volgelingen, de ware aard van deze joden doorzag en mensen opriep om tegen hen te strijden en die – Gods waarheid!- niet het grootst was als lijder, maar als vechter. Als christen en als mens heb ik met een grenzeloze liefde de passage gelezen waarin hij ons vertelt hoe de Heer zich tenslotte in al zijn macht verhief en de gesel greep om het addergebroed uit de tempel te verdrijven. Wat een indrukwekkende strijd heeft hij gevoerd tegen het joodse vergif! Nu, na tweeduizend jaar, versta ik met de diepste emotie vollediger dan ooit tevoren dat het hierom was dat hij aan het kruis zijn leven moest laten. Als christen heb ik de plicht me niet te laten bedriegen, maar de plicht om een vechter te zijn voor waarheid en gerechtigheid. En als mens heb ik de plicht om erop toe te zien dat de menselijke samenleving niet op dezelfde rampzalige manier instort als de beschaving van de antieke wereld tweeduizend jaar geleden; een beschaving die door dit zelfde joodse volk naar zijn ondergang is geleid.’

      Helder toch?

     5.   

      @Ernstlim en vind jij Hitler een christen?

     6.   

      @Ernst Quispel.

      Helder zo.

     7.   

      @Rechtsaf.

      Tijdens het schrijven van ‘Mein Kampf’ was Hitler een Christen.

     8.   

      @Adolf Meinoud

      “Tijdens het schrijven van ‘Mein Kampf’ was Hitler een Christen.”

      Tuurlijk Adolfje,

    2.   

     Adriaan,

     Geen intergratie.
     Is niet moeilijk om te begrijpen.
     Ik wil mijn volk cultuur graag behouden.

     @Holland.
     Geen raadsels toch?
     Uw leeftijd zal u zo nu en dan echter parten spelen met begrijpend lezen.

     1.   

      De vieze Stormfront nazi Meinoud Marinus die zijn volkscultuur graag rein en arisch wil houden gelijk zijn grote voorbeeld Hitler, ontkent de nauwe betrokkenheid en samenwerking die Hitler en de Grootmoefti Amin al-Hoesseini hadden.

      Behalve een smerige antisemiet en racist is het dus ook een grote leugenaar.

     2.   

      @Hollangola.

      (Weer stormfront, serieus?!..domme man!)

      Hitler heeft inderdaad “samengewerkt” met die Al Housseini. Dat ontken ik nergens en heb ik ook nooit ontkend.
      Maar je snapt zelf ook wel dat Hitler het maar een rare snuiter vond, en echt niet nauw en betrokken hoefde/wilde zijn bij deze hielenlikkerige zandman.

     3.   

      Stormfront-Marinus: “Tijdens de Tweede Wereldoorlog hield Husseini heel vaak dezelfde toespraak, om duidelijk te maken dat nazi’s en moslims natuurlijke bondgenoten zijn. Hij hield deze toespraak voor nazi kopstukken om hun van de steun van de moslims te verzekeren.
      En hij hield deze toespraak voor moslims, om hen te werven voor de islamitische SS divisies. Hij wist er zo duizenden te werven. De door hem zo opgezette islamitische SS divisie heeft vreselijk gemoord op de Balkan onder Joden, zigeuners en partizanen.”

      Nazi’s en de Islam zijn natuurlijk bondgenoten: beide zijn sterk antisemitisch, wanen zich Übermenschen, zijn gewelddadig en imperialistisch. Onder andere.

     4.   

      Holland,

      Het betrof het rekruteren en bijvullen van eerst Heer en daarna (de allang niet meer zuivere)waffen ss.
      Dacht je nu werkelijk dat ze ook maar iets om jouw geliefde moslims gaven?

 2.   

  Ach, en wie gaat er dan letten op de vele duizenden illegale rituele slachtingen die op balkonnetjes en in tuintjes uit het zicht plaats vinden in wijken die bezet zijn door allochtonen?
  Overheid naïef, nee hoor…..

 3.   

  Zo staat het in de NEDERLANDSE wet dus dient een IEDER zich daar aan te houden.

  1.   

   De Nederlandser wet geldt NIET voor de import! Dat blijkt toch keer op keer. Ze nemen de wetgeving mee uit Marokko/Turkije etc. De overheid staat erbij en kijkt er naar. Maar handelen doen ze niet want racistisch enzo zoals we weten.

 4.   

  Je hoort maar weinig van het ritueel slachten door het uitverkoren volk.
  Ook over de besnijdenis van jongetjes, nada…

  1.   

   Klopt Meester Kong.
   Dat zou antisemitisme zijn.. en dat willen wij niet op de DDS!
   Nee, het uitverkoren volk wordt hier geen strobreed in de weg gelegd..

  2.   

   Inderdaad , denk dat de puntjes tot slot een soort van goedkeuring betekenen ! Ben het er mee eens . Dank voor de steun

  3.   

   Klopt er wonen nog maar 45000 Joden in Nederland en zo 800000 moslims .Dus daar hoor je minder van.

 5.   

  Nee ze willen zeker weten dat het dier voldoende pijn heeft geleden en dat het lang genoeg geduurd heeft voordat ie doodgebloed was , anders vreten ze het nl niet .

  1.   

   @joop
   Maar de joden doen het ook :):):)

   1.   

    @ Meester Kong
    Idd ja , dus ook zij moeten er gisteren mee stoppen met die aftandse manier van slachten , het is gewoon ritueel vermoorden .
    En dat geldt dus voor beide ! geen onderscheid .

   2.   

    @Kong (kinderstemmetje) ja maar, ja maar zij doen het ook en dat is niet eerlijk…..

    Verder moet jij je islamitische stinkharsesbekpleuris gewoon dichthouden, NSB-er dat je d’r bent, met je gekots over alles dat niet islamitisch is..

 6.   

  Ik weet enkele landen waar ze wel ritueel slachten. Iets voor de boycottende gelovigen?

  1.   

   @Stan je wilt alle moslims en joden terug naar waar ze behoren.
   Met je eens :) :) :)

   1.   

    Ik heb nog niet gehoord dat de Joden het offerfeest boycotten!

    1.   

     @Stan
     Slim, kan ik waarderen.

 7.   

  We zitten in de tweede fase van de Jihad. Het is een kwestie van tijd en dan zitten we in de derde fase en bepalen zij hoe er geslacht wordt.

  Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.

  De beruchte Sheikh Yusuf Al Qaradawi voorspelde ooit dat ‘de islam zal terugkeren naar Europa en over het Westen zal heersen. Die verovering hoeft niet door het zwaard te gebeuren. Er is namelijk ook een stille verovering.’ En dat is exact wat er de afgelopen jaren in de EU met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten aan het gebeuren is.

  Vooral de Moslim Broederschap helpt moslims bij het stapsgewijs inlijven van Europa in het Islamitische Kalifaat. Yehezkeli zegt dat journalisten alleen de waarheid hierover kunnen ontdekken door een andere identiteit aan te nemen. ‘Ik moet ophouden Zvi te zijn, en Abu Hamza worden.’ Met behulp van de geheime dienst kreeg hij valse Syrische identiteitspapieren voor zijn reis naar Turkije, en vandaar naar Europa.

  Samenwerking Turken en moslimbroeders ‘grootste bedreiging voor het Westen’

  Turkije is reeds verloren, zo stelt de journalist. De ‘stille’ jihad heeft er middels dictator Erdogan – die met zijn hand vaak de typische Moslim Broederschap groet brengt- definitief gewonnen. Nergens ter wereld is de moskee dichtheid hoger dan in Turkije. De seculiere democratie is en wordt in pijlsnel tempo afgebroken en vervangen door een islamitische dictatuur.

  ‘Erdogan bepaalt wie hij van de miljoenen vluchtelingen naar Europa laat gaan. Met hen stuurt hij de islam mee. Zij moeten hun dankbaarheid tonen door hem loyaal te zijn… en door de regels van de islam en de Moslim Broederschap in Europa te verspreiden.’ De 47 jarige Yehezkeli noemt de samenwerking tussen Turkije en de Moslim Broederschap dan ook de ‘grootste bedreiging voor het Westen’.

  Nadat hij als Syrische ‘vluchteling’ Abdullah Alatrash in Berlijn was aangekomen, en hem zonder ook maar één achtergrondonderzoek naar zijn identiteit onmiddellijk asiel was verleend, kreeg hij van een Arabisch sprekende, uit Gaza afkomstige medewerker van het immigratiebureau zelfs de tip om zijn familie via Griekenland naar Duitsland te smokkelen.

  Vrijwel alle moslimmigranten hebben islamisering Europa als hoofddoel

  De undercover journalist dook vervolgens diep in de moslimgemeenschap in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. Syrische migranten vertelden hem daar openlijk dat ze in opvangkampen in o.a. (het door de NAVO ‘bevrijde’) Kosovo door de Moslim Broederschap waren geradicaliseerd, en nu de totale islamisering van Europa als levensdoel hebben. Over 20 jaar moet de Sharia in Duitsland zijn ingevoerd. Er wordt weliswaar wat verzet van de Europese bevolking verwacht, ‘maar er is geen ontsnappen aan, ze zullen de realiteit moeten accepteren.’

  Yehezkeli kwam erachter dat deze droom, die voor iedere vrijheidslievende Europeaan een gruwelijke nachtmerrie is, niet slechts door enkelen wordt nagestreefd – integendeel. Werkelijk alle moslims die hij sprak, ook degenen die in Europa zijn geboren en getogen, streven naar het omverwerpen van de democratische EU-staten door de islam en de Sharia. ‘Wij zullen hun leraren zijn. Wij zullen hen naar onze religie leiden,’ kreeg hij letterlijk te horen.

  ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Op het station van Berlin Schöneberg sprak hij af met een extremisme expert, die per se anoniem wilde blijven vanwege de vele doodsbedreigingen die hij had gekregen nadat hij in diverse Duitse en Europese media openlijk had gewaarschuwd voor de opkomst van de radicale islam.

  ‘Maar je leeft toch in een vrije samenleving?’ wierp Yehezkeli tegen. Het antwoord van de expert: ‘Vrij voor degenen die hun mond houden, ja… ISIS is hier, de Moslim Broederschap is hier, Al Qaeda is hier… Ikhawan (de MB) zegt dat ze geen explosieven nodig hebben om de islam in Europa in te voeren. Nee, zij proberen via de media hun religie te promoten.’

  En toen onthulde hij dat ‘er geen enkel overleg met kanselier Angela Merkel plaatsvindt zonder dat de Moslim Broederschap daaraan deelneemt, en op de eerste rij zit. Dit zijn mensen die de afgelopen 4 jaar een grote wereldwijde campagne hebben gevoerd om de Europese samenleving ervan te overtuigen dat geweld in naam van de (islamitische) religie niets met die religie te maken heeft.’

  ISIS houdt op zeker moment op te bestaan, maar het echte gevaar schuilt nu juist in de islam zoals die door bijvoorbeeld Erdogan, maar ook door Europese moskeeën en via het internet wordt verspreid. ‘Dat is het grootste gevaar. Niet in de komende een tot twee jaar, maar wel in de volgende 20, 30, 40 jaar. In de komende generatie zal er een groeiend aantal jonge Duitsers zijn geboren die zich tegen alles keren wat Duits is.’ Hetzelfde geldt voor de rest van West Europa, zolang de massa immigratie en islamisering niet actief wordt bestreden.

  ‘Komende generatie hier geboren moslims zal islam aan Europa opleggen’

  De komende generatie Europeanen dreigt dan ook hetzelfde mee te gaan maken als Erdogan in Turkije heeft gedaan: het ‘zuiveren’ en compleet overnemen van de media, de politiek, de rechterlijke macht, het onderwijs, de politie, het leger, en alle overheidsinstellingen. Tegelijkertijd worden mensen die zelfs maar verdacht worden hiervan tegenstanders te zijn ontslagen, vastgezet of ‘opgeruimd’. Nu al worden overal Koranscholen geopend, waarin alle kinderen gedwongen worden geïndoctrineerd met de totale overheersing van de ‘ware islam’ over alle aspecten van het leven, en over alle mensen.

  ‘De Moslim Broederschap is een nest vol extremisten,’ vervolgt de journalist. ‘Niet langer Qatar, maar Ankara is hun centrum. De samenwerking tussen de Broederschap en Turkije is op dit moment de grootste bedreiging voor de Westerse wereld.’ En met behulp van Erdogan is het deze moslimextremisten nu ook stapsgewijs aan het lukken om de islam niet alleen aan Turkije, maar aan heel Europa op te leggen. (1)

  Helaas beseffen hier enkel nog de –weliswaar sterk in opkomst zijnde- vrijheidspartijen hoe ernstig deze dreiging voor ons, onze kinderen en onze toekomst is, en wordt de islamisering van ook ons land nog altijd geen strobreed in de weg gelegd door het overgrote deel van politiek Den Haag.

  1.   

   @NoDoubt
   Heb je nu echt de illusie dat er ook maar één reaguurder is die de lap tekst leest.
   Nieuwe nick @DD ?

   1.   

    Ben jij nu ook al dronken.

 8.   

  Eh @Adriaan, lugar, HierBenIk , joop Sigaar en dan vergeet ik er nog minstens zeven, allemaal @ Lugar.

  Hoeveel krijg jij aan euro’s per reaguursel ?

  1.   

   @Kong, verkeerde vraag aan de verkeerde personen. Je begrijpt het echt niet hè?

 9.   

  Allemaal door het sprookje van Abraham en izaak.
  Prima idee dat boycotten.
  Een maand lang niets meer eten de drinken lijkt me een uitstekende boycot.

 10.   

  Een uitstekend idee, boycotten dat gedoe. Allemaal, met schaap, een enkele reis zandbak alwaar een grote zwarte steen ligt. Die steen wordt onder de felle zon goed heet, uitstekend geschikt voor het bereiden van een schaap. Waarom zeuren die moslims toch als je in de zandbak alles hebt om een feestje te vieren, trek tekeer en laat Europa voor de Europeanen (zonder islam natuurlijk).

 11.   

  Ik vind dat in het kader van godsdienstvrijheid alles moet kunnen zelfs een menselijk strotje mag geen probleem zijn.

  1.   

   Zolang ze hun eigen kroost halal offeren heb ik er geen problemen mee.

 12.   

  Vlak na de waarschuwingen van de Tsjechische president Milos Zeman over een mogelijke “super-Holocaust” door moslimterroristen, waarbij burgers worden aangespoord zich te bewapenen, meldt de Washinton Post dat het ministerie van Binnenlandse Zaken van het land een grondwetswijziging doorvoert die burgers in staat zou stellen vuurwapens te gebruiken tegen terroristen als de politie vertraagd wordt of niet in staat is zich naar de plaats van een aanslag te begeven.
  De Tsjechische president Milos Zeman had al eerder voorgesteld om economische migranten uit Europa te deporteren naar “onbewoonde Griekse eilanden” of naar “lege plekken” in Noord-Afrika. De president stelde ook voor de Griekse schuld geleidelijk af te bouwen in ruil voor de kosten van de opvang van honderdduizenden economische migranten.
  Griekenland heeft veel onbewoonde eilanden en een grote buitenlandse schuld. Dus als je ‘hotspots’ hebt op Griekse eilanden, zou dit een soort betaling van buitenlandse schuld zijn,” vertelde Zeman aan Financial Times tijdens een interview op de eilanden Rhodos, waar hij deelnam aan het Rhodes Forum. Zoals The Guardian eerder opmerkte, heeft de Tsjechische president een verbale aanval fusillade tegen moslim nieuwskomers die zo intens is dat de anti-islamitische gevoelens van Robert Fico, de Slowaakse premier, en zelfs Viktor Orbán, de Hongaarse premier, in vergelijking daarmee mild lijken.
  Zeman heeft gewaarschuwd dat de Tsjechische Republiek – waar minder dan 4.000 moslims leven op een bevolking van 10,5 miljoen volgens officiële cijfers – het doelwit zou kunnen zijn van een jihadistische aanval en heeft de Tsjechen aangespoord zich te wapenen tegen wat hij een mogelijke “super-Holocaust” noemde. Aangenomen wordt dat deze bezorgdheid de ongekende introductie van metaaldetectoren heeft veroorzaakt om de grote aantallen van buitenlandse toeristen die het kasteel van Praag dagelijks bezoeken, te screenen. De alarmerende boodschap is vooral opvallend omdat Zeman, 71, in tegenstelling tot de meeste anti-immigrantenpolitici in West-Europa, een sociaaldemocraat (en voormalig communist) is in plaats van een rechts georiënteerd, en de Tsjechische Republiek grotendeels gespaard is gebleven van de vluchtelingengolven die op weg naar Duitsland de buurlanden Oostenrijk en Hongarije zijn binnengedrongen.
  Maar nu, zoals de Washington Post meldt, worden de retoriek en het ministerie van Binnenlandse Zaken van het land steeds luider en dringen aan op een grondwetswijziging die burgers in staat zou stellen om wapens te gebruiken tegen terroristen. Voorstanders zeggen dat dit levens zou kunnen redden als er een aanval plaatsvindt en de politie wordt vertraagd of niet in staat is om zich naar de plaats van het ongeval te begeven. Om wet te worden, moet het Parlement het voorstel goedkeuren; zij zullen in de komende maanden stemmen.
  Tsjechië heeft al een van de mildste wapen beleidsmaatregelen in Europa. Het land telt ongeveer 800.000 geregistreerde vuurwapens en 300.000 mensen met wapenvergunningen. Het verkrijgen van een wapen is relatief eenvoudig: Bewoners moeten 21 jaar oud zijn, geslaagd zijn voor een schietvaardigheidstoets en geen strafblad hebben. Volgens de wet kunnen Tsjechen hun wapens gebruiken om hun bezittingen te beschermen of wanneer ze in gevaar zijn, hoewel ze moeten wel bewijzen dat ze met een reële dreiging werden geconfronteerd.

  1.   

   Deze tekst bedacht DolleDries uiteraard niet zelf maar pikte hij van een extremistische site.

   http://www.geennieuws.com/2018/07/tsjechische-premier-milos-zeman-roept-bevolking-op-zich-te-bewapenden-tegen-terroristen/

 13.   

  Lekker belangrijk! Boycotten, prima! Wegwezen nog beter. Islam hoort niet in Nederland.

 14.   

  Nog maar even in herinnering onze varkensslacht; levend gekookt !

  1.   

   Nee Onno(zele), dat is niet standaard zoals jij suggereert. Er is een paar keer geconstateerd dat de voorafgaande verdoving onvoldoende werkte. Liegt links altijd, of hoe zit dat? Ik ben tegen de huidige intensieve veehouderij en slacht, maar je moet je wel bij de feiten houden.

 15.   

  Een Europeaan zal nooit begrijpen waarom de moslims gek zijn op kelen door te snijden omdat zij daar een kick van krijgen. Dat maakt ons Europeanen.

 16.   

  Moslims houden van onverdoofd ritueel slachten. En dat niet alleen van dieren maar ook van mensen. Dat hebben we de afgelopen jaren kunnen aanschouwen. Wat een walgelijke, gevaarlijke en mensonterende ideologie. Dat de islam wordt toegestaan in geciviliseerde landen is onbegrijpelijk.

  1.   

   Als primitieve volken een feestje houden moeten er altijd dieren aan geloven.
   Zag laatst nog hoe ze in indonesië een geit in de krater van een vulkaan flikkerden om de god van de vulkaan gunstig te stemmen.
   Offerfeest???.Snij je eigen snikkel eraf..dan offer je tenminste echt wat!

   1.   

    “Snij je eigen snikkel eraf.”

    DDS begint steeds meer op een open psychiatrische inrichting te lijken.

    1.   

     @Ernstlim jij als achterlijke islamimbeciel zou de islam moeten veroordelen

     1.   

      Mag ik mijn snikkel dan houden?

     2.   

      @ersntlim jij bent genderneutraal en voelt je een ezel..

     3.   

      @RA: Als niemand je meer moet, je door zo ongeveer alle reageerders voor aap of islambeciel wordt uitgemaakt, en alleen een paar rugridders over hebt gehouden, ja dan ben je ook een ezel als je geen eieren voor je geld kiest.

     4.   

      @lugar.

      Heel goed dat he Rechtsaf op zn gedrag aanspreekt.
      Netjes! :)

     5.   

      Quisling…Mag ik mijn snikkel dan houden?
      ….Jij mag je pukkeltje behouden….!

     6.   

      @Adolf Meinoud het cynisme/zionisme spat er werkelijk vanaf, wat vindt jij moet islamitisch ritueel slachten stoppen?

      Ik denk dat ik het antwoord al weet en dat het de schuld is van de Joden volgens jou..

     7.   

      Rechtsaf…

      U vroeg:

      “..moet islamitisch ritueel slachten stoppen?..”

      Daarna zeg je zelf:
      “..Ik denk dat ik het antwoord al weet en dat het de schuld is van de Joden volgens jou..”

      Dus..

      Ritueel slachten en voorhuid verwijderen is een joodse en Islamitische traditie. Al geloof ik dat sommige christenen in de VS dit ook doen.

      Ja rechtsaf, ritueel slachten moet verboden worden. Het is niet meer van deze tijd. Of je nu een jood bent of een Maleisische geitenhakker.

 17.   

  Natuurlijk buigen we..
  Helaas.. de ruggegraat van de NL politiek steekt de flexibiliteit van een natte krant naar de kroon.

  Langzamerhand ben ik doodziek van het aanpassen dat we moeten doen aan een eeuwig verongelijkte” bevolkingsgroep.
  Imo een groep mensen die er alles aan gelegen is hun eigen land en cultuur te ontvluchten om vervolgens in het land waar ze verwelkomd zijn alsnog deze cultuur te omhelzen en aan anderen op te leggen.

 18.   

  Tegen-tegen-tegen, het wordt wel erg ingewikkeld.
  Wat vergeten wordt is dat de islamitische slachtregels hetzelfde doel hebben als de officiële Nederlandse regels dienaangaande, namelijk dieren onnodig leed besparen.
  Misschien zijn er ook moderne moslims die begrijpen dat moderne technologie hun gerechtvaardigde doel nog beter dienen.
  Want star vasthouden aan ooit diervriendelijke, maar nu totaal verouderde slachtregels is juist dierONvriendelijk.

 19.   

  Rond Pasen offer ik altijd een konijn aan de grote Wotan. Zo’n grote chocolade.

 20.   

  Je moet hun tijdens een operatie niet verdoven kijken hoe deze mafketels het vinden, dan gillen ze als speenvarkens die lafbekken.
  Ritueel slachten VERBIEDEN in ons land.

 21.   

  Dieren onverdoofd de kelen afzagen vanwege gewelddadige sprookjes.

  Het kan en mag allemaal in ‘beschaafd’ Nederland.

  1.   

   En dan te bedenken dat we voor het onverdoofd afbranden van snavels bij kippen, afknippen van tanden en staarten van biggen, doorbranden van hoorns bij kalveren, om nog maar te zwijgen van het aanlijnen van zeugen, houden van varkens in het donker op betonvloeren, het castreren van biggen, legbatterijeieren en de gruwelijke misstanden in onze slachthuizen helemaal geen sprookjesboeken nodig hebben.

   1.   

    @Ernst jij eet geen vlees natuurlijk mits het halal geslacht is maar ja dat gaat op een manier die jij beschrijft..je bent gewoon een hypocriete islamimbeciel

 22.   

  Wie een dier laat lijden, kan in principe nooit een goed mens zijn , en zegt genoeg over het karakter en die persoon zelf.

  1.   

   Zo is het.

 23.   

  Ritueel slachten is een middeleeuws en zéér wrede methode! Is ook uitermate schandalig dat het nog steeds wordt toegestaan, zéker in deze moderne tijd! En dat voor gelovigen die zo nodig een sprookjesboek moet volgen om in het leven te kunnen staan. Over geestelijke instabiliteit gesproken…!

  Nee, als een dier geslacht moet worden dient dat zonder stress en pijnloos te gebeuren, op de snelst mogelijke manier! En geen zoveel seconden wachten, terwijl de hals er opengehakt bij ligt. Opengehakt ja, zeker bij de runderen!

  Als

 24.   

  met de boycot eens , ze zouden helemaal moeten stoppen met eten en drinken , dat zou de nederlandse regering leren.

  1.   

   En als ze toch stiekem wat eten er iets instoppen om de voortplanting onmogenlijk te maken :-)

 25.   

  Dat hele enge geloof boycotten.Geen islam in Nederland. Stem op de PVV.

 26.   

  Ze kunnen beter Nederland boycotten

 27.   

  Hoe minder halal, hoe beter !!

 28.   

  In de Bijbel moet men strikte regels naleven zodat het dier niet pijnlijd.

  Nergens in de Koran heb je serieuse slacht regels, dan alleen offeren en keel doorsnijden.

  In de Bijbel staat precies per handeling hoe het moet.

  Het verbaast mij dat humanisten zelf dieren slachten door dieren te vergassen, electriche behandelen of een pin door het kop te schieten terwijl het dier nog minuten lang zitten stuipen, dan zeggen ze dat zijn maar stuiptrekkingen, feit is is dat niet het geval is.

  Beide Islamitische en humanistich slachten is dier onvriendelijk, alleen de bijbel wordt zorgvuldig uitgelegd.

  1.   

   Waar kan ik die slachtvoorschriften in de Bijbel vinden, Keeswater1?

 29.   

  Ze zijn echt te stom om voor de duvel te dansen,want ze hebben er alleen maar zichzelf mee. Er is geen Nederlander (een echte) die er een traan om laat.

 30.   

  Bende barbaarse beulen uit de oudheid welke op alle vlakken voorbij gestreefd zijn en zodoende geen bestaansrecht meer hebben.

 31.   

  Het gaat ook tegen onze Westerse regels in om niet te willen integreren.
  Zij hebben maar 1 perspectief, het hunne, en de rest moet wijken.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!