Ruim 1.100 kilo cocaïne gevonden tussen bevroren vis!

Een 48-jarige Hagenaar en zes mannen uit Utrecht, Tiel, Albanië en de VS zijn zwáár de pineut vanwege de vondst van 1125 kilo cocaïne tussen de bevroren vis. Zij zouden betrokken zijn bij het ophalen van de lading. Via NU.nl.

De zes mannen werden in Zaandam aangehouden vanwege hun vermoedelijke betrokkenheid bij de Scarface-familypack die daar tussen de ingevroren Captain Iglo ligt.  De heren zouden zijn opgepakt op basis van een tip van zo’n twee weken terug.

De container met vis en coke is afkomstig uit Ecuador. De tip bleek te kloppen en er werd verder onderzoek ingesteld naar de herkomst en eindbestemming van de vracht.

De drugs met een straat waarde van zeker 22 miljoen euro, werd direct vernietigd. De vracht werd verder gewoon afgeleverd naar waar het heen moest en kwam terecht in een loods. Toen de zes heren de vracht openmaakten en wilden inspecteren dook de politie op met een inval.

De Hagenaar die is opgepakt is sowieso al een interessante vangst. Er werden invallen gedaan bij diverse bedrijfspanden die op zijn naam staan en zijn woning en caravan moesten het ook ontgelden. Bij één van de invallen is een flinke lading chemicaliën gevonden. Er wordt nu onderzocht of deze mogelijk voor de productie van synthetische drugs kunnen worden gebruikt.

De man moet zich nu wel echt als een vis op het droge voelen nu hem en zijn kameraden 22 miljoen euro door de neus is geboord op basis van één tip waardoor de politie en de opsporingsdiensten de hele zaak hebben kunnen oprollen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. A3aan

    Ach, de een vist met een bamboe hengeltje, de ander gebruikt een net met elektriciteit én je hebt ze die doen het met coke.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.