Sadistische tuigjongeren bekogelen gehandicapte vrouw met eieren en maken dan een “stoere” foto

Een stelletje straatterroristen vonden het wel geestig om een gehandicapte vrouw te bekogelen met eieren en bloem, en om de vernedering compleet te maken ook nog een foto te nemen met hun slachtoffer. Breeduit lachend plaatsten zij het bewijs van hun daad vervolgens op Instagram.

Trieste lieden als dit maken mijn bloed echt aan het koken:

“Het slachtoffer zat op een bank in een park in Suffolk en zou iets tegen de jongens geroepen hebben. Uit wraak gooiden ze vervolgens de smurrie over haar heen. Allicht was het ook een van hen die de foto vervolgens op sociale media zette. Volgens de politie werd de vrouw niet fysiek aangevallen, ze was wel zwaar onder de indruk van de feiten.

“Ik heb ze al veel op die bankjes zien zitten”, voegt een andere dame toe. “Ze zijn de schrik van de buurt. Ik passeerde op die plaats toen er al twee agenten aanwezig waren, ik vroeg me af wat er gebeurd was. Even later kreeg ik telefoon van mijn dochter om te vragen of ik oké was. Schandalig wat er met die vrouw gebeurd is. Hoe zouden ze reageren als het hun moeder, oma of zus zou overkomen?””

Gelukkig zijn al deze tuiglieden (allen tussen de 15 en 17 jaar) inmiddels opgepakt en zitten ze achter de tralies. Laten we hopen dat ze allemaal daar nog even mogen blijven.3


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Svetlana

  TUIG AUTOCHTONEN! Moslims hebben respect voor de medemens en ouderen

  1. AS210854

   Ja sletvana je hebt gelijk. Maar dan alleen voor moslims maar als je een andere geloofsovertuiging hebt , ben je de vijand en daar mag alles mee doen wat je wilt. Dan heb je in mijn gedachten een achterlijke geloofs overtuiging, die hier in het westen niet thuis hoort.

  2. Adriaan

   @Svetlana, dit keer ben ik het helemaal met je eens. Want moslims zijn in het Verenigd Koninkrijk inmiddels de autochtonen. Moslims zijn er al in de meerderheid (gevoelsmatig). Maar hoe weet je dat dit Engelse Engelsen zijn en geen moslims? Want op deze foto zijn die koppen weggephotoshopt. Of weet jij meer van deze actie?

  3. Adriaan

   @Svetlana, zoals gebruikelijk reageer je niet. Kun je ook niet, want je hebt geen verhaal. Ik zal je daarom een beetje helpen, trol van me. Het zijn geen autochtonen, maar allochtonen. Ook al zie ik geen gezichten. Maar wel twee tasjes die om twee nekken hangen. Twee Marokkaanse nekken. Alleen Marokkanen lopen rond met tasjes om hun nek. Dus makker, jouw domme reactie nemen wij dan ook niet serieus. Tot jouw volgende domme inbreng.

   1. Capo

    Keurig verwoordt Adriaan.

   2. IJsbrand Koudvuur

    Domste opmerking van de dag:

    “Het zijn geen autochtonen, maar allochtonen. Ook al zie ik geen gezichten. Maar wel twee tasjes die om twee nekken hangen. Twee Marokkaanse nekken. Alleen Marokkanen lopen rond met tasjes om hun nek. ”

    Dit zijn zogenaamde ‘chavs’ die uit alle culturen komen, maar geboren in de UK.

    https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/Chav&ved=2ahUKEwiq-Keix8fcAhUPm-AKHRmdBTsQFjABegQIARAB&usg=AOvVaw0BNaNugxKr2GHVtU_yGwSD

    Hoeveel Marokkanen wonen er in Suffolk en hoeveel Pakistanen, die dezelfde tasjes dragen?

    1. Adriaan

     @Koudvuur, Jij kunt het dus weten. Maar een Marok of een Paki die daar dan wel mag zijn geboren, is en blijft een allochtoon. Ze hebben niet de cultuur van een Engelsman. Ik blijf erbij dat dit Marokkanen zijn. Bewijs jij maar eens het tegendeel.

  4. Paaldanseres

   En zoals altijd weer op elk item hier, een domme, lege, maar vooral hersenloze reactie van sletje.

  5. Koos sssss

   Beter kijken Svet, de gezichten zijn niet voor niets geblurd. Aan de kapsels kan je nog duidelijk zien dat het Naffers zijn.

 2. Gerlos

  Dit is wederom het bewijs dat de intregatie totaal is mislukt, niet alleen in ons land maar in heel Europa, alleen de linkse kerk spreekt dit al heel lang tegen de geiten wollen sokken malloten.

 3. DolleDries

  Gezien hun tasjes denk ik toch meer aan

 4. fusilier

  Tuig moet je als tuig behandelen,zo nodig undercover met een knokploeg. Daar is weinig moed voor nodig .

 5. Svetlana

  Moslims zouden nooit zoiets doen want moslims zijn ALLEMAAL lief !! Moslims zijn goed en aardig en zoegen voor hun medemens.

  DIT ZIJN AUTOCHTOONEN

  1. Capo

   Hihihi 😛

  2. Adriaan

   Ik begrijp jouw reactie. Je bent als trol bezig meer haat te zaaien en dat gaat je aardig lukken. Ik ga namelijk moslims meer en meer haten en ik ga geen onderscheid meer maken in goede en slechte moslims, want die scheidingslijn vervaagt. Mede dankzij jou Sletlana. Er gaat een zeer bloedige strijd komen en dan mag ik hopen, Sletlana, dat jij het eerste slachtoffer wordt. Kom je in de geschiedenisboeken. Is dat dan niet het allermooiste dat je kunt bereiken?

   1. Original NL

    Idd Adriaan …….Dat heb ik quisling ook al eens duidelijk willen maken…..maar het gaat hem puur om de trollerij.
    Gewoon je 180° mening déponeren en dan wachten op de reakties.

  3. AS210854

   Sletvana je vervalt in herhaling, ga zo snel nogelijk naar je huisarts, 100 % dementie.

 6. Ruud562

  Eh, laat me raden, gezien de contouren op de foto wellicht aanhangers van de Islam?

  1. Original NL

   U twijfelt nog???

 7. Willem B

  @ Zwetslana, helaas is respectloosheid in alle culturen aanwezig. En als je zelf niet graag gepolariseerd word waarom dan andere wel polariseren. Hoezo ? Je bent het perfecte voorbeeld van een moslim zoals het niet moet.

  1. Original NL

   Willem..je gaat toch niet echt serieus op “het” reageren??

  2. IJsbrand Koudvuur

   Niet op ingaan Willem.
   Svetlana = nep.

 8. Peter Loosduinen

  Ach, ze horen gelukkig niet meer bij ons !

 9. NoDoubt

  Opnieuw het bewijs ‘religie’ van vrede:
  Hun grote voorbeeld is Mohammed
  Haat, veracht, verneder, vernietig, verwond, vermoord, vermink, verbrand, verraad, martel, mishandel, bevecht, bestraf, bestrijd, onthoofd, terroriseer, chanteer en bekeer de ongelovigen tot de wereld geïslamiseerd is.
  Koran 2:191, 2:193, 2:216, 3:32, 3:112, 3:157, 4:56, 4:74, 4:76, 4:89, 4:171, 5:33, 7:138, 8:12, 8:39, 8:60, 8:65, 9:14/15, 9:29, 9:41, 9:111, 17:18, 22:22, 25:25, 47:4, 48:25, 48:29, 96:13.

 10. Pescador

  Moslims hebben alleen respect voor andere moslims en dan nog moeten het mannen zijn vrouwen zijn ondergeschikt en gewoon persoonlijk eigendom

 11. Rosasolis

  Mensen worden overal steeds agressiever. Gisteren en vandaag waren er artikelen in de krant over de Wallen in Amsterdam, die onveilig is geworden. Zowel overdag en ’s nachts worden mensen aangevallen, en beroofd, vrij plassen op straat, en overal zijn een lege spuitjes.
  De drukte en lawaai is enorm, ambulance personeel kunnen moeilijk door de massa mensen om een leven te redden. Er is te weinig politie, en die er wel zijn worden
  gewoon genegeerd.

 12. Pescador

  dat komt doordat er allerlei soorten volk door elkaar heen lopen , als je het volk wat hier niet thuis hoort eruit donderd dan ben ja van een hoop allende af en heb je niet zo veeel extra agenten nodig

 13. fockingworst

  Typisch weer brian josh en john weer

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.