Schandalig! Criminaliteit beloond: We Are Here-hoofdkraker Khalid Abdou Jone krijgt verblijfsvergunning

snapshot
Foto: Khalid Abdou Jone van We Are Here, in de rechtbank van Haarlem. Bron: Screenshot NH Nieuws.

Ben je in dit land illegaal? Prima: kraak wat je kan, en het heeft geen enkel gevolg. Je krijgt gewoon een verblijfsvergunning, al moet je er tien jaar de boel voor op stelten zetten. De onrechtvaardigheid van het Nederlandse asielbeleid is vandaag maar weer eens aangetoond, nu We Are Here-opperkraker Khalid Abdou Jone een gelegaliseerde statushouder wordt.

Dit land is echt knetter- en knettertje gek als het gaat om het absurdistisch ruimhartige asielbeleid dat we hanteren. Ben jij crimineel en kraak jij de ene na de andere woning? Geen probleem: je krijgt gewoon een verblijfsvergunning, een woning en een uitkering. Nederland betaalt voor alles, en je misdaden negeren we gewoon. Ronduit verbijsterend, maar het is toch écht wat er gebeurd in dit land vol malle Eppies. Lees en huiver:

“De 34-jarige Soedanees Khalid Abdou Jone, beter bekend als de woordvoerder van We Are Here, heeft na 16 jaar een verblijfsvergunning gekregen. ‘Dit laat aan de anderen zien dat er hoop is.’

Toen hij dinsdag zijn email opende en las dat hem een verblijfsvergunning zou zijn toegekend, geloofde hij het niet. Het kwam totaal onverwachts. “Ik dacht eerst dat ik voor de gek gehouden werd,” zegt Jone.”

What’s next? Volkert van der Graaf de Nobelprijs voor de Vrede overhandigen? Mohammed B. benoemen tot intercultureel dialoogvoerder? Dit is ons land op z’n aller- en allerdomst: de eigen wetten ondergraven, door overtreders van die wetten te belonen met vijfsterrenbehandelingen in het onrendabelenresort Nederland. Overdrachtelijk gesproken: may God have mercy on us all.

 

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

122 reacties

 1.   

  Had iemand echt iets anders verwacht?

  Tegenwerking tegen uitzetting word beloond in Nederland.

  Als je maar genoeg stennis schopt krijg je uiteindelijk wel je zin. Dat weten de illegale migranten.

  Dit besluit zal er voor zorgen dat illegalen zich nu nog meer tegen uitzetting zullen verzetten in de hoop dat ze alsnog kunnen blijven.

  Dus kan deze illegaal blijven op kosten van de belastingbetaler die uiteraard voor de kosten kan opdraaien. ( jarenlange uitkering; gezinshereniging; gezondheidszorg; enzovoorts)

 2.   

  Een buitenlander die een misdrijf pleegt moet je meteen het land uitflikkeren! Een pand kraken is sinds 2010 een misdrijf dus waar wachten ze op?

  Maar, belastingbetalers genoeg en criminaliteit loont, zo blijkt.

 3.   

  De vraag dringt zich op waarom er nog een asielprocedure is.

  Want als uitgeprocedeerden kunnen blijven (na verzet tegen uitzetting) dan heeft een dure procedure ( betaald door de belastingbetaler) eigenlijk weinig zin.

  Miljoenen in Afrika staan klaar om naar Europa te reizen voor het “gratis geld” ( ons sociaal stelsel)

  Hoe lang is dit stelsel nog houdbaar als veel van deze illegale migranten ( onder het mom van “vluchteling”) naar Europa vertrekken en hier parasiteren van ons sociaal stelsel.

  1.   

   Dat is niet waar: het instituut Clingendael ziet hele andere grondoorzaken van migratie. Het is eenvoudigweg te kort door de bocht om te stellen dat alle asielzoekers voor het sociaal stelsel komen en dat weet u zelf donders goed.

   https://www.clingendael.org/nl/publicatie/de-oorzaken-van-de-europese-migratiecrisis

   Hoofd push-factoren: onveiligheid en onderontwikkeling

   • Conflicten, onveiligheid (angst voor vervolging), mensenrechtenschendingen;
   • Klimaatverandering (e.g. droogte en overstromingen in de regio);
   • Ongelijkheid, armoede, en demografische factoren (grote aantallen jongeren in het Midden-Oosten die aanvankelijk in de regio blijven maar verder trekken zodra zij het geld hebben).

   Hoofd pull-factoren: vrijheid en werkgelegenheid

   • Grote mate van veiligheid, vrijheid en rechtvaardigheid in Europa;
   • Economische kansen, sociale mobiliteit in Europa vergeleken met de weinige kansen op werk in het eigen land, bezit van land of het (financieel verantwoord) kunnen trouwen.

   1.   

    Guus Geluk

    Het gratis geld heeft een sterk aanzuigende werking op de illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Europa reizen.

    Want ze willen vooral naar Noord/West Europa omdat daar het beste sociale stelsel is. Dus meer “gratis geld”.

    Als er morgen alleen onderdak zou worden geboden ( en dus geen uitkeringen) zou het aantal illegale migranten met 90% dalen.

    Waarom moet de belastingbetaler opdraaien voor deze illegale migranten? Het zijn vaak jonge mannen. Ze brengen hun familie over en de meeste zullen hun leven lang niet werken en niets bijdrage aan de samenleving.

    Daarbij zijn de meesten moslims en helpen dus mee aan de islamisering van Noord/West Europa.

    1.   

     Ritter,

     Is de bewering dat migranten komen voor het “sociaal stelsel” gebaseerd op uw veronderstelling of heeft u ook een stuk dan wel onderzoek, zoals Clingendael, dat uw bewering ondersteund?

     1.   

      @Geluk, ik heb het een immigrant zelf horen zeggen. Ik kan het niet staven omdat ik het niet heb kunnen opnemen.

     2.   

      Adriaan,

      Ik heb weleens een migrant horen zeggen dat hij een betere toekomst wilde, maar dat is geen argument. Clingendael tekent duidelijk de grondoorzaken van migratie op. Wie dat blijft ontkennen en zegt dat alle migranten uit veilige landen voor uitkeringen komen gaat veel te kort door de bocht.

     3.   

      De tam-tam heeft goed gewerkt in die landen Guus.

     4.   

      zelfs een asielzoeker met een iq van 80 zal niet toegeven als het hem wordt gevraagd dat hij voor de uitkering komt, of ben je zo achterk lijk dat je denkt dat hij of zij het toegeeft?

     5.   

      Denk eens na,

      Volgens Adriaan dus wel.

    2.   

     Exact! Parasieten gaan daarheen waar ze in de watten worden gelegd. Draai het om! Voer het Australische immigratiebeleid in en je zult die parasieten niet meer aanzuigen.

   2.   

    Clingendael… hahaha. Wikipedia: “Het instituut publiceert zelf geen gegevens over zijn financiering. De website Europa Nu vermeldt dat Clingendael voor een deel gefinancierd wordt door eigen inkomsten uit de activiteiten en daarnaast door subsidies van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Defensie.”
    Met andere woorden; u vraagt wij draaien, want wie betaalt bepaalt. Dus op een kritisch objectieve manier bekijken, maar vooral met een grote korrel zout nemen…

    1.   

     Ik heb besloten niet meer te reageren op reacties waarin de bron wordt aangevallen als de bron populistisch rechts niet naar de mond praat. Zelf tracht ik, uitgezonderd de notoire complotsites, ook inhoudelijk op de tekst van een bron in te gaan.

     1.   

      Ga je stoppen met trollen? Eerlijk is eerlijk: Je terugtreden is je beste optreden tot nu toe. Ik zeg: Doen!

     2.   

      Reageren is ondoenlijk aangezien niemand van de aanhangers van een ideologie die ze zelf als “rechts” omschrijven, maar meer een mix is van Neo-conservatief x communisme met een ordinaire scheldsaus…ook maar van de geringste inhoud voorzien.

      Hoe zou deze stroming nu het beste kunnen worden omschreven?

     3.   

      HOU DAN EINDELIJK EENS JE SMOEL JE ZEGT VEEL MAAR JE DADEN ZIJN ZWAK

     4.   

      @Blue Monday de stroming die jij vertegenwoordigd is antisemitische islam idioterie

   3.   

    Het zijn geen vluchtelingen. Het zijn parasieten. En ze ontvluchten niet hun shit hole; Ze brengen hun shit hole hierheen. Weg ermee! Oprotten uit ons land!

    1.   

     Troelstra,

     Dat ziet u dus verkeerd: een deel vlucht van oorlog, onderdrukking of natuurgeweld; een deel vlucht uit de armoede om in een meer welvarend continent een beter leven op te bouwen.

     1.   

      Die armoedzaaiers hebben hier niets te zoeken. Ze kosten ons alleen maar geld en brengen hier alleen maar ellende. En al die conflicten brengen ze ook hierheen. En hun Jihad. Waarom hebben wij nu Merkel’s Legosteentjes nodig en vroeger niet? Dat is de schuld van die linkse landverraders die de Islam invasie hebben gesubsidieerd en gefaciliteerd. En daar zullen zij voor moeten gaan boeten.

     2.   

      Het zou allemaal niet zo erg zijn als zij hun instelling van werken hoezo en religie daar laten.

     3.   

      Troelstra: “Die armoedzaaiers hebben hier niets te zoeken.”

      Welnu, waarom denkt u dat uitgeprocedeerde asielzoekers terug moeten naar het land van herkomst? (Uitzonderingen daargelaten).

     4.   

      Guus, er komt nog steeds een veelvoud binnen van wat uitgezet wordt. Of had je dat nog niet in de gaten?

     5.   

      Holland,

      Ik heb de cijfers niet. Hoeveel asielzoelers worden er op jaarbasis door de vertrekservice van Veiligheid em Justitie uitgezet?

   4.   

    @Guusülsün uitgeprocedeerden dienen het land te verlaten en wel direct natuurlijk maar zoals gezegd criminaliteit loont/d in Nederland en het ergste is nog dat linkse islamimbecielen zoals jij het met hand en tand verdedigen..

    1.   

     Siemien: “uitgeprocedeerden dienen het land te verlaten en wel direct natuurlijk”

     Ja, en dat is ook beleid. Wie hier mag blijven blijft, wie moet vertrekken vertrekt – al dan niet onder dwang van de Dienst Terugkeer en Vertrek.

     1.   

      @Guusülsün “dat is ook beleid” je bent werkelijk waar nog achterlijker dan ik dacht.
      Je vindt het, als islamimbeciel, natuurlijk heerlijk wat hier gebeurd/t, het is triest om te constateren dat ons land een stel softies als bestuurders heeft..
      En gast en zoals jij/jou zijn de ergste in hun soort…

     2.   

      Pit,

      Ik wist niet dat er “soorten” bestaan, hoewel populistisch rechts tamelijk dikwijls de samenleving in groepen verdelen. Alles in een hokje maakt het lekker overzichtelijk.

     3.   

      @Guusülsün aldus onze antisemitische islamimbeciel met een Pit fetisj, jog wat ben jij toch een randdebiel, je lijkt Adolf Meinoud wel..

     4.   

      U bent weer hopeloos vastgelopen, beste man

   5.   

    Wanneer je vele veilige landen kunt doorkruisen op weg naar het piepkleine Nederland, dan ben je geen zielige vluchteling, dan ga je voor de hoofdprijs (lees: centjes en luxe voorzieningen). Daarnaast circuleren er zelfs lijsten waarop letterlijk staat dat ze naar Nederland moeten gaan omdat ze daar alles gratis krijgen! En eenmaal hier staan er tal van linkse deugmensen klaar (o.a. juristen) die hen juridisch bijstaan om zo snel mogelijk alles, letterlijk ALLES (!!!), waar ze conform onze slappe wetten ‘recht’ op hebben binnen te harken! En ja, ook weten ze dat ze zo snel mogelijk kinderen moeten fokken, ook dat is hen ingefluisterd, kinderen is immers vaak een reden dat ze mogen blijven… is het nooit opgevallen dat zelfs in AZC’s veel vrouwen zwanger zijn? En dat wanneer ze een tijdelijke (!!!) verblijfstatus krijgen ze in die periode vaak 2 of meer kinderen op de wereld werpen? Het hoort er allemaal bij… alleen een compleet hersenkreupele ziet dat niet…

    Hoog tijd om bewapende grensbewaking in te zetten en al wat hier al zit met dubbel paspoort of strafblad per direct te deporteren! Geen slap excuus dat veel landen hun burgers niet terug willen nemen, dump ze op een paar vlotjes voor de Afrikaanse kust, kunnen ze daar gered worden en zijn wij er vanaf, zo simpel is het!

    1.   

     Chauvinist,

     U maakt het erg simplistisch en u weet het. De wereld steekt ingewikkelder in elkaar dan vlotjes voor de kust van Afrika en dat weet u eveneens.

   6.   

    Daar is leipe Guusje ook weer even…

    1.   

     …evenals malle meijer.

   7.   

    Kortom Guus, ze hopen het hier beter te krijgen, welke van de genoemde redenen ook de onderliggende factor is.

    Hoeveel van de 500 miljoen Afrikanen die op grond hiervan willen migreren wil jij in Europa toelaten? 20 Miljoen? 50 miljoen? 200 miljoen? En die andere 300 miljoen dan? Wil je die achterstellen? Die hebben toch evenveel recht op geluk en een betere toekomst?

    Zelfs iemand met een verstandelijke beperking ziet in dat Europa dat niet aan kan zonder geheel -economisch en cultureel- ten onder te gaan. Daarom is de enige eerlijke manier niemand toe te laten, de grenzen potdicht te doen en de Australische manier toe te passen: alles terug slepen naar de kusten van Afrika.

    1.   

     @ Holland.

     “..Zelfs iemand met een verstandelijke beperking ziet in dat Europa dat niet aan kan zonder geheel -economisch en cultureel- ten onder te gaan. Daarom is de enige eerlijke manier niemand toe te laten, de grenzen potdicht te doen en de Australische manier toe te passen: alles terug slepen naar de kusten van Afrika…”

     Dus weg met uw schoonzoon en de kleinkinderen erbij?

     (Ja die was makkelijk, ik geef ‘toe :( )

     1.   

      LAAT JE EENS NAKIJKEN NAZIHOND

     2.   

      Onze xenofobische vervuiler en stormfrontnazi zit er, zoals gebruikelijk, weer naast. Mijn Nederlandse schoonzoon met Angolese roots, is reeds 22 jaar in Nederland (ver voor de immigratietsunami dus), is genationaliseerd tot Nederlander, is perfect geintegreerd en heeft een baan als projectmanager bij een grote organisatie. Iets wat het petekind van Rost van Tonningen nooit zal bereiken.

     3.   

      Holland..
      ..Ge zijt behoorlijk hypocriet.
      “..Nederlandse schoonzoon met Angolese roots, is reeds 22 jaar in Nederland (ver voor de immigratietsunami dus), is genationaliseerd tot Nederlander, is perfect geintegreerd en heeft een baan …”

      Verander het woordje ‘Angolese’ in ‘Turkse’ en hij kon wel verkassen? Of dan ineens ook niet meer..?

      Juist.

    2.   

     Holland schreef: “ze hopen het hier beter te krijgen, welke van de genoemde redenen ook de onderliggende factor is.”

     Dat bedoel ik.

     1.   

      Als de vuile gluiperd die je bent, laat je de rest van mijn reactie gemakshalve maar achterwege. Hoeveel Afrikanen van de half miljard die staan te trappelen wil jij binnenhalen Guus Mongool?

     2.   

      Ook Guus is te herkennen in de volgende analyse van de deugmens: http://verenoflood.nu/deugmens-is-respectloze-narcist/

     3.   

      “vuile gluiperd, Mongool”

      Ik zie dat de oude heer Holland weer een opperbest humeur heeft.

      :)

     4.   

      Holland,

      Wordt u nu vergeetachtig? De laatste keer dat u me die vraag stelde was op het artikel van het EU-akkoord. Ik streef ernaar oorlogsvluchtelingen op te vangen en economische vluchtelingen, zoals nu het beleid is, terug te sturen naar het land van herkomst.

      De Europese Unie zal voor de lidstaten tevens een budget beschikbaar moeten stellen, teneinde sobere huisvesting en de hoognodige medische zorg te bekostigen, waarna de lidstaten kunnen starten met de integratie van de nieuwkomers.

     5.   

      Floris,

      Nee hoor, totaal niet.

   8.   

    “het instituut Clingendael ziet hele andere grondoorzaken van migratie.”
    —————————————————————————–
    Mag ik even lachen? Dat “instituut” produceert alleen maar politiek correcte troep.

    1.   

     U mag altijd lachen, maar de bron staat.

    2.   

     Eén naam: Maurits Berger.

     1.   

      Ja, een solide wetenschapper.

   9.   

    MAN SODEFLIKKER EINDELIJK EENS OP HIER ,WORDT ZO LANGZAMERHAND SCHIJTZIEK VAN JOU

    1.   

     DFTT.

     1.   

      EN VERDER NOG IETS TE MELDEN???? ZEIKSTRAAL ??

    2.   

     een Neo-communist volgens het boekje.

   10.   

    Het is gewoon veel eenvoudiger: AFGESPROKEN WERK !!
    Over 50 jaar is het normaal en weten wij of nakomelingen niet beter meer.

    1.   

     Marija,

     Wat is afgesproken werk?

 4.   

  Hij krijgt nu een spoedopleiding bij Groen Links om op de volgende kieslijst geplaatst te kunnen worden. Zo’n bekwaam iemand verdient het beste.
  Maar dat gaat niet gebeuren want Groen Links is HELEMAAL wit.

  1.   

   @ JubbeFeenstra
   Hij gaat solliciteren bij die maffenpartij van Bij1 als toyboy van die kloek SS.

 5.   

  De meeste asielzoekers blijken geen echte “vluchtelingen’ te zijn maar illegale migranten die misbruik maken van de asielprocedure.

  Kan iemand mij uitleggen waarom de belastingbetaler ( die voor de kosten moet opdraaien!) dit bedrog pikt.
  ————–

  Schokkende gelekte cijfers: slechts 7% van de migranten die Europa bereikt is echt vluchteling, 93% is klaploper

  “Van alle migranten die op een bootje naar Europa stappen blijkt slechts 7% zich te kunnen kwalificeren als vluchtelingen. Cijfers van de Italiaanse overheid tonen aan dat méér dan 9 op de 10 migranten eigenlijk helemaal geen recht op verblijf op ons continent hebben, maar hier toch maanden of zelfs jaren kunnen vertoeven.

  Verreweg de meeste migranten die naar Europa komen – 13 op de 14 – hebben geen recht op verblijf en komen niet in aanmerking voor de status als vluchteling. ”

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/schokkende-gelekte-cijfers-slechts-7-van-de-migranten-die-europa-bereikt-is-echt-vluchteling-93-is-klaploper/

  1.   

   Het wordt nog erger: https://www.youtube.com/watch?v=5oV6waIAMnI Zo wordt duidelijk waarom de BRExit plaatsvond en waarom een NExit noodzakelijk geworden is.

 6.   

  Waarom al die lastenverzwaringen, bezuinigingen, pensioenen die verdampen, afbraak van de verzorgingsstaat? Nou, hiervoor dus. Van mij mogen de hooivorken uit de schuur worden gehaald. Ik neem elite links (VVD, D’66, PvdA, GL, CDA, CU) deze gang van zaken zeer kwalijk en de volkomen begrijpelijke en volledig terechte volkswoede dient dan ook op hen bot te worden gevierd. Als je het Nederlandse volk maar lang genoeg de grond in blijft trappen, trapt het op een gegeven moment vanzelf terug!

 7.   

  Hoe is het mogelijk dat dit illegale oproerkraaier een verblijfsvergunning krijgt? Terwijl er honderden gewone Nederlanders op een lange wachtlijst staan bij een huur-woningbureau? Sommige mensen wachten meer dan 10 jaar in een kleine flat om eindelijk een gewone rijtjeshuis met een tuintje te mogen krijgen. Er is een enorme tekort aan huur woningen overal in ons land. Wat heeft dit Khalid ooit bereikt in ons land? Heeft hij ooit gewerkt…belasting betaald? Ik vrees dat meer van die
  We Are Here krakers binnenkort ook zomaar een leuke woning zullen krijgen. Alleen zodat het kraken van woningen en panden zullen eindelijk stoppen.
  En dan moeten wij betalen voor al hun uitkeringen: werkeloosheid, zorg, huur, en voedselbank pakketten, die zij allemaal gratis zullen blijven krijgen. En wat gaan de gemeente besturen doen, wanneer hun familie of vriendjes arriveren?

  1.   

   Hear, hear. Zelfs Rosasolis zegt soms verstandige dingen.

  2.   

   Hoe rotter je in elkaar steekt, des te meer krijg je voor elkaar in het bestuurlijk onbekwaam Nederland.

 8.   

  Jihadisten, moordenaars, verkrachters, illegalen, ze worden niet gestraft maar beloond met OF geen straf, OF een extreem lage straf, OF een verblijfsvergunning. Opvallend genoeg blijkt het vaak om mensen met een tintje of islamitische achtergrond te gaan… toeval? Ik denk dat ik via een black market ook maar wapens aanschaf, alle wetten ga overtreden, huizen kraak, zo af en toe iemand van kant maak, gewoon omdat het kan… krijg ik dan ook niet of nauwelijks een straf of juist wel? Ik ben immers geen illegaal, geen jihadist en blank…

 9.   

  Gelijk ook maar voordragen voor een ridderorde, wegens het succesvol storen van de orde en het molesteren van andermans bezit?

 10.   

  Makkelijk om een totaal irrelevant persoon erbij te trekken om de problemen in de wereld te duiden.

  Kan mij deze eenling nu schelen als Poetin en Trump de wereld in de hens zetten?

  Helaas zijn de simpele zielen onder ons zeer gevoelig voor dit pagina 30 nieuws…

  1.   

   Jij vind ons simpele zielen en wat zal ik zeggen, ehhh dat is niet relevant.

   1.   

    Het is zeker niet relevant wat jij zoal voor scheldwoorden gebruikt.
    Inhoudelijk heb jij niets te melden.

    Kortom, doe je ding, word er gelukkig van, maar verwacht nooit meer dat ik serieus op jou en je neo-communistische gevolg reageer.

    1.   

     Heerlijk, ook brulaap Monday stopt met reageren net zoals beftekkel Guus. Eindelijk sodemietert stom policor links op. Ksssjjt Monday, opflikkeren jij met je gebral. DDS is eindelijk gered.

     1.   

      Ik lees het standaard commentaar van een typische neo-communist;
      “Beftekkel”

      De bedenker van deze kreet is overduidelijk trots op zijn taalvondst, al blijft onduidelijk wat hij er mee wil zeggen.

      Ik zag net een man met een baard een cornetto opeten, dat is het beeld wat het bij mij oproept.

     2.   

      Ik dacht dat jij niet meer zou reageren? Je hebt het nog zo beloofd.

     3.   

      Deze trollen zijn hopeloos verslaafd aan het neerplempen van hun lulkoek dus die gaan echt niet weg.

    2.   

     @Blue monday

     Wat voor scheldwoorden gebruik ik zoal?

     Btw, niets inhoudelijks? ik denk niet dat jij daar over kunt oordelen.

     1.   

      Mogelijk vindt Maandag “voorbips” een scheldwoord.

      Gereformeerden en ex-gereformeerden hebben niet zelden een verkrampte kijk op seksualiteit, zoals onder andere blijkt uit de reacties van Quispel en z’n beftekkel. Er hoeft maar een woord te worden gebruikt wat de heertjes “vies” vinden en ze beginnen te huilen.

     2.   

      HET ZOOTJE WIL EIGELIJK NOOIT MEER ANTWOORDT GEVEN … MAAR JA HET IS OOK ZOOOOOOOO MOEILIJK OM NIET TE REAGEREN HE HAHAHAHAHAAHAHAH WASLAPJES

     3.   

      @Floris
      Voorbips is de benaming voor iets moois wat vaak op GeenStijl gebruikt wordt, iets wat ons aller halve tamme nog nooit in het echie gezien heeft, btw halve tamme is ook geen scheldwoord maar een Haagse benaming voor een zwakzinnig iemand die denkt dat hij heel wat is.

     4.   

      @ Vit: het woord voorbips werd naar ik me kan herinneren gebruikt door sommige moeders tegen hun kleine dochters. En zo ontstond de zoveelste ludieke benaming van dit fascinerende orgaan.

      GeenStijl, altijd in voor creatief en ludiek taalgebruik, pikte dit op.

    3.   

     HEHE EINDELIJK ZE BEGINNEN HET TE LEREN AL ZIJN WE ER NOG NIET

   2.   

    Jij moet een in- en ingelukkig mens zijn VIT! Nu de mongoloïde Blue Monday niet meer op je plempsels wil reageren. Knap werk!

 11.   

  Fijn zo! Te zien aan de uiterst intelligente blik van deze meneer is het vast een raket geleerde of een tandarts. En daar hebben we een groot tekort aan.

 12.   

  Dit is GVD niet te begrijpen dus als je maar langgenoeg hier illegaal in NL verblijft en herrie trapt krijg je je gratis uitkering want daar gaat het ze om.
  Want denk maar niet dat hij werk gaat zoeken nee hij gaat zijn mede illegale strijdmakkers helpen.

 13.   

  Het banenland Nederland.
  Onze kapotte democratie en onze D’66 rechtsstaat zijn een volstrekt lachertje
  Geweld loont en wordt gelegitimeerd door de rechter.

  Binnenkort worden alleen nog maar Thought Crimes veroordeelt.

 14.   

  Misdaad loont. UIt de EU. Grenzen dicht. Wie is verantwoordelijk?? tzt voor de rechtbank.

 15.   

  Wat is het probleem? Is er iets verschrikkelijks gebeurd?
  Ooooh…. een oorlogsvluchteling is erkend. Het heeft weliswaar 16 jaar geduurd, de ambtelijke molen draait wat langzaam, het is bovendien een “ongedocumenteerd” geval, maar beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.
  Welkom, Khalid!

  1.   

   @Beukelmans onverschilligheid is het probleem, dit heeft niets met Khalid te maken maar met het beleid

   1.   

    @Rechtsaf
    Het beleid is dat mensen uit oorlogsgebieden waar het nog steeds niet veilig is, in bepaalde gevallen recht hebben op een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Kennelijk heeft Khalid dit recht ook.

    In 1939 stuurde Nederland uit Duitsland gevluchte joden terug naar hun land. Opgeruimd staat netjes! Daar zouden wij in ’18 natuurlijk ook nog wat van kunnen leren.

    1.   

     @Beukelmans deze krakers waren allemaal uitgeprocedeerd, dus, uitgeprocedeerd wil zeggen dat je het land uit moet, dit is beleid anno 2018.
     En als je een grote bek hebt mag je dus blijkbaar, na onrechtmatig spullen van anderen te confisqueren gewoon blijven..
     En waarom zou jij dat nou juist toejuichen?

     1.   

      @Rechtsaf
      Kennelijk liep de procedure rond Khalid nog.
      Ik ben best bereid om mijn mening bij te stellen, maar dan niet op grond van emoties maar op grond van feiten.
      Kom dus maar op met die feiten, en dan bedoel ik de feiten die hebben geleid tot het verlenen van de verblijfsvergunning. Wat klopt er niet aan die feiten?

     2.   

      @Beukman feit is dat kraken verboden is Nederland en daar staat een straf op, je hebt hier te maken met wetten en daar houden zij zich niet aan, dit noemt crimineel gedrag, vervolgens worden deze kansparels beloond met een verblijfsvergunning, dat is een feit en ipv deze uitgeprocedeerde gasten de deur te wijzen.

     3.   

      @Rechtsaf
      Kraken is inderdaad strafbaar, uitzonderingen daargelaten. Maar het land uit worden geknikkerd is volgens mij niet de strafbepaling. En tja, als de bezwaarprocedure nog loopt kan je niet zomaar de grens over worden gekiept.
      Ik onthou me even van een mening zolang er niet meer bekend is. In deze discussie ontbreken er nog een paar feiten.

   2.   

    Correct gesignaleerd rechtsaf. Neukmans heeft altijd moeite met eerlijkheid en rechtvaardigheid, vooral als er emoties mee gepaard gaan. Dan is het net een wijf en wordt ie zo week als een kwal. Achterlijk volk dat mede verantwoordelijk is voor de uitverkoop van ons land.

    1.   

     Mijn oude vleesvriend @Holland is wat in de war. Hij verwijt mij dat ik emoties laat meespelen in mijn mening. Tegelijk is hij het eens met Rechtsaf die meent dat ik onverschillig ben.
     Make up your mind, @Holland!

     1.   

      De onverschilligheid betreft de funeste gevolgen voor de samenleving van de eindeloze “goedheid” van deugmensen zoals jij.

      Lees dit artikel eens als je durft: http://verenoflood.nu/deugmens-is-respectloze-narcist/

      Het is een genadeloze analyse van de psychologie achter de deugmens. Er zijn wel verschillen in intensiteit. Bij Quispel is het narcisme veel duidelijker aanwezig en is zijn deugmens geleuter een act. Bij jou proef ik wel goede bedoelingen maar veel van wat er in het artikel staat geldt ook voor jou.

     2.   

      @Floris
      Over dit stuk hebben we het dacht ik wel eens eerder gehad. Ja, daar staan best een paar goeie dingen in.
      Net zoals in de ROB- lezing van Halsema trouwens. Hierin spaart zij haar linkse medemens niet bepaald.

      Als je een keertje tijd en zin hebt:

      https://www.femkehalsema.nl/rob-lezing-uitgesproken-in-november-2016/

     3.   

      Nee, niet dit stuk. Mogelijk een vergelijkbaar stuk. Je zegt dat er goede dingen in staan, maar herken je jezelf er niet (gedeeltelijk) in?

      Ik zal Halsema vanavond lezen.

     4.   

      Warrig artikel, Floris, hoe kan de bekommernis van de deugmensen voor de medemens in hemelsnaam van narcisme getuigen? Het lijkt me eerder een altruïstische instelling.

      Ik zie de term ‘deugmens’ als een scheldwoord van mensen die de rechtsstaat afwijzen voor mensen die de rechtsstaat willen eerbiedigen.

     5.   

      @Floris
      Na de 1e 2 alinea’s heb ik inmiddels de rest gelezen. Het is inderdaad niet hetzelfde stuk.
      Over de linkse opdeborstklopper valt best het een en ander te zeggen – zie Halsema haar lezing.

      Aan het stuk van jou kan ik helaas geen touw vastknopen. Psychologiserend gezever, eerlijk gezegd bekruipt mij het gevoel dat de schrijver vooral beoogt te laten zien wat voor geweldig mens hij zelf is.

      Meteen al de allereerste zin:

      De term ‘Gutmensch’ is aan het verdwijnen en lijkt te worden vervangen door de term “deugmens”. Dat is een goede ontwikkeling.

      schept verwarring. Waarom is de nieuwe term beter en kunnen we spreken van een ontwikkeling? Waarom was de oude eigenlijk goed?

      Wat me nog het meest tegen de borst stuit aan dit lapje tekst is dat het een logische opbouw ontbeert, dus iets van een probleemstelling (hoeft echt niet uitgebreid te zijn), een hypothese, een toetsing, een conclusie. Het is gewoon een stuk tekst dat net zo goed twee keer zo kort of twee keer zo lang had kunnen zijn.

      Peter Louter is ongetwijfeld een voortreffelijk mens. Hij zou eens moeten proberen mensen te overtuigen buiten zijn kringetje, ipv zijn eigen parochie.

     6.   

      @ Beukman: ik ben toevallig net klaar met het stuk van Halsema. Ik lees er totaal niet in wat jij zegt: dat ze haar linkse medemens niet spaart.

      Het gaat weer eens over Trump en zijn identity politics. Over Sylvana, de kampioen van de identity politics, spreekt ze geen verkeerd woord. Ze heeft best een punt dat veel Trump-stemmers uit onvrede voor hem hebben gekozen, maar is dat niet terecht dan? Dat is van alle tijden. Waarom kozen zovelen in de jaren 60 en 70 voor links? Uit onvrede. Toen had geen hond het over links populisme, maar als Wilders en Trump de onvrede van deze tijd benoemen krijgen ze de volle laag: dan krijgt ineens het woord populist de meest negatieve lading die maar mogelijk is.

      Hypocrisie en goochelen met woorden, meer heeft links niet meer in de aanbieding en het is tekenend voor hun intellectuele en morele failliet.

     7.   

      “Wat me nog het meest tegen de borst stuit aan dit lapje tekst is dat het een logische opbouw ontbeert, dus iets van een probleemstelling (hoeft echt niet uitgebreid te zijn), een hypothese, een toetsing, een conclusie. Het is gewoon een stuk tekst dat net zo goed twee keer zo kort of twee keer zo lang had kunnen zijn.”
      ———————————————————————
      Het stuk legt gewoon de vinger op de zere plek en dat verdragen de deugmensen niet. Na je eerste, enigszins positieve, reactie ga je nu weer vol in de aanval. Kennelijk besef je niet dat daar cognitieve dissonantie aan ten grondslag ligt.

      Dit is bijvoorbeeld zeer typerend voor hoe jij, Quispel, Gelul en nog een paar anderen te werk gaan:

      “De tegenwoordige modes betreffen vooral klimaat en migratie. De deugmens is in discussies over die onderwerpen aan te treffen als donderprediker die anderen voorhoudt wat de juiste houding is. Wie zich daarin niet schikt loopt tegen de inquisitie aan die hem verbaal vernietigt en van zijn reputatie berooft.”

      En daar zijn nogal wat andere onderwerpen aan toe te voegen. Zoals de Trump en Poetin hetze. Dat is door de deugmensen volledig uit proportie getrokken en wie daar nog enige vraagtekens cq nuance in probeert aan te brengen wordt verbaal op bakken met stront getrakteerd.

      “De deugmens heeft behoefte om voor anderen een deugmens te zijn. ‘Zie mij’ is zijn spel, ‘waarom ben je niet even deugdzaam als ik?”.

      Ook dit is een schot in de roos. Virtue signalling is het stokpaardje van de deugmens. Jullie trollen doen bijna niet anders.

      “Ondertussen is de deugmens allesbehalve deugdzaam. Hij maakt slachtoffers en schept maatschappelijke problematiek. Hij bestrijdt niet het kwade, maar degenen die hem niet volgen. Democratisch respect voor andere inzichten dan de zijne behoort niet tot zijn deugden.”

      Alweer raak! Dit gif waart al rond sinds Janmaat. Pim Fortuyn kreeg bakken met stront over zich heen omdat de deugmensen zijn meningen niet met argumenten konden bestrijden dus probeerden ze karaktermoord. Zo rolt links, zo rolt de zogenaamde deugmens, die niet anders is dan een drammer in de vermomming van een heilige.

      Janmaat is al een tijdje geleden. Zo lang duurt de greep van de deugmensen op de samenleving al waarin deze stelselmatig elke redelijke discussie hebben gesmoord met hun morele oordeel over degenen die gewaarschuwd hebben tegen de multicul en andere fatale linkse experimenten.

     8.   

      “De deugmens is in discussies over die onderwerpen aan te treffen als donderprediker die anderen voorhoudt wat de juiste houding is. Wie zich daarin niet schikt loopt tegen de inquisitie aan die hem verbaal vernietigt en van zijn reputatie berooft.”

      My god, wat een zwelproza van die Peter Louterdeuger!
      Man, hier op DDS lees ik niets anders dan mensen die anderen voorhouden wat de juiste houding is. Ik ben hier op DDS zo vaak verketterd door de inquisitie. Dat alles gebeurt vaak ook nog eens in die zgn “zie mij-modus”, DDS-ertjes bieden tegen elkaar op in morele zelfgenoegzaamheid. Jij niet trouwens.

      Kennelijk is deugmenserij niet iets dat verbonden is aan politieke gezindte. Als je dat nou eens zou begrijpen, kwamen we misschien een stuk verder.

     9.   

      “De deugmens is in discussies over die onderwerpen aan te treffen als donderprediker die anderen voorhoudt wat de juiste houding is.”

      Die moralistische vermaning kan echter niet worden toegeschreven aan een individuele, laat staan narcistische, bron. Het zijn geen particuliere opvattingen die ‘ook maar een mening’ zijn. Ze sluiten stuk voor stuk aan op de kernwaarden van de Westerse beschaving, zoals die in het Humanisme en de Verlichting zijn ontwikkeld en breed neersloegen in de grondrechten en in de Grondwet en overige wetten van onze Rechtsstaat.

      Het valt mij op dat degenen die zich kwaad maken over de mensen die daar, al dan niet met een moralistisch geheven vinger, op wijzen altijd de woede oproepen van mensen die die kernwaarden van onze Rechtsstaat ter discussie stellen.

      Floris schreef hier eerder, toen het over de tolerantie en de godsdienstvrijheid in verband met de islam ging:

      Ik pleit niet voor vervolging van moslims, maar voor een verbod. De hier aanwezige moslims staan dan voor de keuze: emigreren naar een moslimland of dat fascistoïde geloof afzweren.
      Het verbod betreft alle uitingen in de openbare ruimte alsmede het sluiten van de haath*tten.

      Het is evident dat deze uiterst bedenkelijke tekst lijnrecht ingaat tegen de kernwaarden van onze rechtsstaat en ook lijnrecht in strijd is met de Grondwet en het grondrecht van de vrijheid van godsdienst. Floris is altijd erg boos op mensen die daar de vinger op leggen en noemt ze schorriemorrie en linkse ‘deugmensen’ die in zijn visie helemaal niet deugen maar het is zonneklaar dat hij degene is die afwijkt van de kernwaarden en die vermaledijde deugmensen juist niet.
      Hij is van het padje en omdat hij dat donders goed beseft projecteert hij dat op anderen.

     10.   

      “My god, wat een zwelproza van die Peter Louterdeuger!
      Man, hier op DDS lees ik niets anders dan mensen die anderen voorhouden wat de juiste houding is. Ik ben hier op DDS zo vaak verketterd door de inquisitie.”
      ——————————————————————
      Ja Beukman, inmiddels is er een tegenbeweging op gang gekomen. Hier en op GS onder andere. Jullie krijgen nu lik op stuk. Daar heeft het decennia aan ontbroken, onder meer door intimidatie. Ik verwijs alwéér naar de demonisering van de genoemde politici maar ook naar de verlamming van de “maatschappelijke discussie” hierover, die dus nooit heeft plaatsgevonden omdat de policoristen die discussie stelselmatig hebben gesaboteerd. En die macht hadden ze, met name via media en onderwijs, en ze zullen er alles aan doen om die macht te behouden. Veel meer dan framing als xenofoob, fascist, racist enzovoorts was er tot voor kort niet voor nodig om de critici te intimideren. Die tijden lijken voorbij.

      Kijk maar eens zonder vooroordelen naar trol Quispel. Hem past de analyse van Louter als een handschoen. Dat jij dat niet ziet of niet wil erkennen plaatst jou wellicht niet in dezelfde weerzinwekkende categorie nep-deugers, maar het pleit beslist niet voor je.

      Ik zie dit moment in de tijd, wat hopelijk een kantelmoment zal blijken te zijn, als het wakker worden uit een verschrikkelijke nachtmerrie. Een nachtmerrie van een halve eeuw linkse dominantie op vrijwel alle terreinen van het maatschappelijk debat. Van een tenenkrommende politiek correcte kuddegeest die geen critici duldde maar zich desondanks valselijk tooide met de veren van de democratie.

      Velen zijn zich er helemaal niet van bewust dat het überhaupt een nachtmerrie is en slapen rustig verder. Tot die slapers behoor ook jij.

      Misschien moet je maar snel die ontmoeting met Holland concretiseren. Hij is immers al wakker en mogelijk kan hij je op pad helpen.

     11.   

      @Floris beweert:
      “Jullie krijgen nu lik op stuk.”

      Ik krijg helemaal geen lik op stuk, hoe kom je daar nou bij?
      Ik deel mensen ook heel anders in dan jij: in verdraagzaam en onverdraagzaam. Ik ben een gematigd mens met gematigde opvattingen. Ik moet dan ook niks hebben van links noch van rechts fanatisme, en zie tussen linkse en rechtse fanaten meer overeenkomsten dan verschillen.

      Op dit moment zijn het vooral rechtse fanaten die de rechtsstaat om zeep willen helpen. Je vindt ze onder andere in de bubbel die DDS heet. Ik kom er graag om af en toe een gaatje in de bubbel te prikken. Net als Ernst, als ik het wel heb.

      En laat nu die Louterdeuger maar eens buiten zijn eigen bubbel treden. Voor eigen parochie preken lijkt me een zinloze bezigheid.

     12.   

      @Beukenootje, ze zullen je nooit herkennen, maar dat snorretje vergeten ze nooit, en die bunker natuurlijk, en die geslachtsziekte, wens je veel succes….

     13.   

      “Ik krijg helemaal geen lik op stuk, hoe kom je daar nou bij?”
      —————————————————————–
      Dat krijg je wel degelijk. Deze ontkenning bevestigt slechts dat je het contact met de realiteit deels kwijt bent of dat je gewoon maar wat zit te trollen.

      “Ik deel mensen ook heel anders in dan jij: in verdraagzaam en onverdraagzaam. Ik ben een gematigd mens met gematigde opvattingen. Ik moet dan ook niks hebben van links noch van rechts fanatisme,”
      ——————————————————————
      Dat denk je misschien maar ondertussen steun je linkse fanaten. Hoe gematigd ben je dan?

      Het is ook fundamenteel onjuist om gematigdheid te bewieroken als zijnde de juiste (midden)weg. Soms is gematigdheid een excuus voor lafheid en onverschilligheid. We zien dat heden ten dage onder andere in de houding van gematigden zoals jij ten opzichte van de islam.

      Niets is verwerpelijker dan deze oorlogsreligie die bol staat van de haat en discriminatie, maar “gematigden” zoals jij wagen zich niet aan fundamentele kritiek. Het woord gematigden kan hier rustig vervangen worden door lafbekken.

      “Op dit moment zijn het vooral rechtse fanaten die de rechtsstaat om zeep willen helpen”
      ——————————————————————
      De rechtsstaat is niet berekend op de instroom van een vijandige oorlogsreligie als de islam en dient aangepast te worden aan de huidige tijd. Hetzelfde geldt voor diverse achterhaalde VN-verdragen.

      Doen we dat niet, zoals “gematigde” watjes zoals jij bepleiten, dan is het binnen een halve eeuw over en sluiten met West-Europa.

    2.   

     Gewoon landverraders, NSB’ers dus.

  2.   

   Dit is nu de reden waarom velen Beukman een trol vinden. Waarom denk je dat het 16 jaar geduurd heeft, Beukman?

   Als deze vent een oorlogsvluchteling was geweest dan had het echt niet zo lang geduurd.

   En DAT het zo lang kan duren geeft meteen aan hoe ziek het systeem is.

   1.   

    Ik weet niet waarom het 16 jaar geduurd heeft, @Floris, daarom hou ik het ook zakelijk itt tot een paar anderen die elkaar de tent uit brullen van verontwaardiging. Weet jij waarom het zolang duurde? Kennelijk wel. Ik hoor het graag van je.

    1.   

     Denk nou eens logisch na, Beukman. De man is keer op keer afgewezen en de asiel-advocaten (opportunistisch schorriemorrie) hebben tot aan het gaatje geprocedeerd.

     Ook daarna bleef deze klaploper (want dat ben je als je niet opdondert als je uitgeprocedeerd bent) hier. Als een teek is hij aan Nederland blijven kleven.

     En dat wordt nu “beloond” door linkse weekdieren die ten onrechte medelijden hebben met dit soort parasieten.

     1.   

      Floris beschouwt de onafhankelijke rechter als schorriemorrie en linkse weekdieren.

      Gelukkig woont hij al 30 jaar niet meer in onze mooie rechtsstaat.

     2.   

      @ernst wenst de grenzen nog opener en meer islam

 16.   

  leuke Discussie feit blijft echter dat deze man ons land moest verlaten na het doorstaan van de procedures. Hoe is het mogelijk dat hij vandaag na zijn e-mail te openen en toch wel degelijk criminele daden op zijn geweten heeft ineens mag blijven. Ik begrijp er werkelijk helemaal niets meer van. De aanhouder wint blijkbaar en in die zin heeft deze man het gelijk aan zijn zijde gekregen.

  1.   

   De man zegt zelf: “Dit laat aan de anderen zien dat er hoop is.”

   En zo blijft de aanzuigende werking in stand.

   Waarom hij toch mag blijven? Omdat we geregeerd worden door weekdieren.

 17.   

  Het ziet er naar uit dat hier twee procedures, die elkaar ook niet mogen beïnvloeden, naast elkaar liepen.

 18.   

  nou nou, het wordt met de dag gekker in dit land, en ook nog zonder inburgeringscursus.
  hij die dit heeft toegekend moeten ze ook het land uit trappen.

 19.   

  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je als illegaal, kraker en andere duistere zaken hebt uitgespookt een verblijfsvergunning kan krijgen in ons land. Wie dit geflikt heeft moet worden gestraft, ontslagen en psychische onderzocht worden.

 20.   

  Eerlijke hardwerkende mensen worden uitgezogen hier in Nederland om dit soort gajes hun verdere leven een uitkering te verschaffen, hun ziekte kosten te betalen, hun huis en inrichting en de vele kindertjes die nog komen een blij en onbezorgd leven te geven.
  Hoe grotere crimineel hoe meer ze voor je klaar staan in dit volkomen geschifte land.
  Degene die hem een verblijfsvergunning heeft gegeven onmiddellijk ontslaan en achter de tralies.
  Heeft de wet overtreden en dat is strafbaar.
  Een uitgeprocedeerde asielzoeker moet terug naar zijn land en komt niet in aanmerking voor een verblijfsvergunning.
  Ook is hij nog strafbaar voor het kraken van panden, achter de tralies daar is waar hij hoort.

 21.   

  Zo zie je maar dat jaren lang de boel traineren en stagneren en criminaliteit en strafbaretfeiten ze alsnog een verblijfsvergunning krijgen ongelooflijk alleen maar om van deze overlast af te zijn.

  Waarom heeft die Soedanees Khalid Abdou Jone hier 16 jaar kunnen rondzwerven waarom is hij 2002 al niet het land uitgetrapt.

  Ze vergeten dat hiermee wereldwijd een verkeerd signaal word afgegeven en morgen de volgende groep klaar staat om het stokje over te nemen.

  Verdomme pak ze beet, hop naar Schiphol en enkele reis Soedan trap ze het land uit.

  We hebben nog steeds te maken met een boterzacht PVDA immigratie en naturalisatiedienst en vooral een slecht werkende Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V).

 22.   

  Volkomen, écht volkomen geschift om zo’n criminele parasiet een verblijfsvergunning te geven!
  En dan dat politiek aangestuurde Instituut Clingedael met hun rapport: zand strooien in de ogen van het volk dat parasieten als deze crimineel moet gaan onderhouden!

  Wat een volslagen stupiditeit!

 23.   

  Misdaad loont in Nederland

 24.   

  Wat willen we nou, met deze waardeloze overheid vol niksnutten. Ze staan erbij en kijken ernaar. Het zijn carrière politici die niks met dit land voor hebben, hun eigen zakken eerst.
  We zullen toch echt eerst die propaganda zenders uit de lucht moeten halen, die het volk die ernaar luistert en kijkt zo te indoctrineren, dat ze als makke schapen weer op dezelfde niksnutten zullen stemmen.
  Dit volk krijgt echt wat het verdient!

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!