Sneu hoor! Nederlandse ISIS-knuffelbeer Yilmaz is nu zelf door z’n geliefde ISIS geëxecuteerd

Wat zielig: Nederland is weer een geëmigreerde landgenoot armer. Ditmaal gaat het om Israfil Yilmaz, een mediagenieke voormalige soldaat die zich aansloot bij ISIS en daar een beetje de knuffeljihadi ging uithangen. Maar dat leverde hem geen lang en gelukkig leven op, zo leren we vandaag: hij is door z’n geliefde werkgever ISIS doodgeschoten.

Eén van de meest beruchte Nederlandse ISIS-gangers, Israfil Yilmaz, zal niet meer terugkeren naar ons land om daar vervolgens in een rechtbank vrijgesproken te worden of een taakstrafje te krijgen. Nee, Yilmaz – die regelmatig interviews gaf aan de NOS en Nieuwsuur – is dood. Vermoord door z’n eigen kalifaatstaat waar hij zo heilig in geloofde, omdat hij een verrader zou zijn. Zeg dus maar dag tegen die gestylde krullenbaard:

“Hij gold een paar jaar als een van de posterboys van de jihad in Syrië: de Nederlander Salih Yilmaz. Maar uiteindelijk zouden het nu dezelfde jihadisten zijn geweest die hem onlangs executeerden, wegens verraad.

Dat schrijft het Duitse blad Bild op basis van gesprekken met een Europese IS-strijder. Volgens het blad had Yilmaz afstand genomen van IS, hielp hij andere ex-IS’ers ontsnappen naar Turkije en wilde hij er zelf ook vandoor. Hij werd zo’n drie maanden geleden erbij gelapt door een Duitse en een Oostenrijkse IS’er, aangehouden door de IS-veiligheidsdienst en geëxecuteerd.”

Kennelijk had Yilmaz hartezeer. Dat wil een persoon met ook maar een greintje menselijkheid wel eens overkomen, ja, als je in dienst bent van het meest gruwelijke regime sinds het Derde Rijk. En dus besloot hij om voormalige ISIS’ers via Turkije te laten ontsnappen. Andere Europese jihadisten hebben hem uiteindelijk ontmaskerd, en voor zijn verraad is de Nederlander uiteindelijk om het leven gebracht.

Het is niet aan mij om feest te vieren als iemand overlijdt, maar in dit geval voel ik ook niet de behoefte om bedroefd te zijn. Wel scheelt dit het OM weer één peperdure strafzaak in Nederland te organiseren – dat is dan toch weer winst, nietwaar?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Adriaan

  Ach gossie.

  1. hans-e-pans

   Komt hij nu ook in aanmerking voor die maagden?

 2. Holland

  Ik hoop dat zijn dood langzaam en pijnlijk was. Dat hij eeuwig moge branden in de hel.

  1. palko

   @Holland, en dat de 72 maagden die in het islamitische paradijs op hem zaten te wachten al ontmaagd bleken te zijn

   1. Archetype01

    nee 72 mannen

  2. Rechtsaf

   @Holland als er een hel is er dus ook een hemel?

 3. henkie

  Waarom hebben ze geen bot mes in de hand genomen en em zijn kop afgesneden?

  1. Ernst Quispel

   Waarom had Henkie dat graag gezien?

   1. Adriaan

    Waarom vraagt @Quispel naar de bekende weg?

 4. meijer61200

  En dat is er weer eentje! Next!

 5. Chauvinist

  Goed nieuws! Nu alle andere moslims nog die achter dezelfde ideologie (dus de koran) als deze Yilmaz staan.

 6. Gerlos

  Ik zal er geen traan om laten.

 7. Willem Alexander

  Goed nieuws, een echte win win situatie.

  FREE TOMMY ROBINSON

 8. Pedrito

  Tja die IS-jongens en -meisjes staan er om bekend dat zij geen halve maatregelen nemen. Velen zullen geen traan laten om de executie van de Nederlandverrader Israfel Ylmaz. Was ongetwijfeld een lieve en rustige jongen, volgens zijn familie en vrienden. Ik kan slechts hopen dat velen de weg van de executie zullen mogen bewandelen. Dat geeft inderdaaad rust en het ruimt zo lekker op!

 9. Nasrani

  Goed nieuws.

 10. Arie B

  De Nederlander Salih Yilmaz. Alleen dat geeft al te denken. Kan er geen traan om laten. Hij heeft gekozen voor het kwaad en het kwaad heeft hem overmocht.

  1. Steve Van der Vekens

   Het leven moet je koesteren, daarom zijn we geboren, om een zo lang mogelijk en gelukkig leven te hebben.
   Hen wordt geleerd dat de dood het mooiste is.
   Arme sukkels, uw leven zo laten vergallen omdat anderen dat willen en omdat je zelf niet weet wie je bent.

 11. Pescador

  Op naar de volgende

 12. sjun

  Salih Yilmaz was nog een beschaafde jongen die hoewel onderdeel van een misdadig regime uiteindelijk nog ten halve keerde. Had islam hem nooit naar de Kalifaatstaat gedreven, dan had hij nu nog geleefd. Geen Kapsalon meer voor Salih. Laten zijn familie, vrienden en bekenden dàt maar eens goed op zich inwerken.

 13. nienke

  Zal er geen traan om laten gelukkig komt DIE in elk geval niet meer naar Ned. had hier misschien een taak strafje gekregen die lieve jongen.
  Opgeruimd staat netjes.

 14. Peixe

  Goed zo moge ze allemaal rotten meer kan ik er niet overzeggen in de bajes lees centerparc in nederland zou hij alleen geld kosten nou wormenvoer jippy

 15. Steve Van der Vekens

  Neen, we zijn niet bedroefd, en we begrijpen dat naïviteit heel gevaarlijk kan zijn, maar wanneer je je dan gedraagt alsof je meerderwaardig en ‘specialer’ bent dan anderen, trek dan ook je plan.
  Domme geitman.

 16. mening66

  Moeten we nu niet in heel Nederland met inbegrip van de bovenwindse eilanden alle vlaggen halfstok hangen??!!!

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.