Thierry Baudet geeft VVD en CDA schuld van Kuzu’s oprot-uitspraak: ‘Decennia aan open grenzen en massa-immigratie!’

Natuurlijk, je mag boos worden op Tunahan Kuzu omdat hij zegt dat Nederlanders die de DENK-partijlijn niet steunen gewoon mogen “oprotten”. Maar kijk ook naar de achterliggende oorzaken, aldus Thierry Baudet. En dat is dat types als Kuzu nu op het pluche zitten in de Tweede Kamer, omdat VVD/CDA-beleid decennialang buitengewoon laks is geweest: “Al het andere is goedkoop gehuil.”

baudet-kuzutweet

Nederland staat nog altijd met open mond te kijken naar de vuiligheid die DENK-leider Tunahan Kuzu bijna achteloos staat uit te braken. Niet eens met de lijn van DENK? Rot dan maar op uit dit land. Het blijft een uitermate grievende uitspraak, die symbolisch is voor het gebrek aan dankbaarheid voor het feit dat inmiddels al drie generaties Kuzu heel behoorlijk hun broek kunnen ophouden in dit land.

Maar leef je niet helemaal uit op Kuzu, zo bepleit Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. Want wat Kuzu hier uitkraamt, is eigenlijk precies wat je had mogen verwachten. Want wat had je anders gedacht dat je ging krijgen, als je sinds de jaren ’60 de VVD en het CDA ziet bidden voor het altaar van de multiculturalistische religie? Als je Rutte, Balkenende, Bolkestein, Lubbers, Van Agt en alle lieden die hen voorgingen zo opzichtig tegen de EU zag aanschuren? En zich zo inzetten om de grenzen open te zetten en het fenomeen massa-immigratie te omarmen?

Om te voorkomen dat er nog meer Kuzu-achtigen nog meer Kuzu-achtige uitspraken gaan doen, moet je niet alleen terugvechten tegen die uitspraken zelf. Je moet niet alleen genezen, maar ook voorkomen. En dus zegt Thierry:

“Wie dit niet wil, moet consistent zijn, NOOIT meer op het kartel stemmen, tegen de EU zijn en lid worden van FVD. Al het andere is goedkoop gehuil.”

Goedkoop gehuil dus. Niets meer en niets midner. Take stock, VVD- en CDA-stemmers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Nasrani

  Tja, hij heeft een punt.

 2. Ernst Quispel

  Kuzu zei dat mensen die niet kunnen accepteren dat Nederland verandert beter kunnen oprotten.
  Tim maakt daarvan dat hij zou hebben gezegd dat wie DENK niet steunt zou moeten oprotten.

  Niet zo netjes.

  1. Ego-non-solus

   `Niet zo netjes` zei het toonbeeld van integriteit op deze site…

  2. Siemien

   @Ernst Onze huis NSB-er Ernst wenst als vuile vieze smerige islamimbeciel alleen maar meer islam, hij verdedigd het met alles wat in hem zit, hij, als islamimbeciel, schoffeert nog een beetje, haalt het bloed onder je nagels vandaan met zijn opmerkingetjes.
   Ernst is een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam zal alles in het werk stellen om de islam te verdedigen, telkens weer opnieuw.
   Zoals ik altijd al heb gezegd, sterker nog, hij zal het aanmoedigen, verheerlijken,nog veel sterker!, of veel erger nog, hij aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..
   En dat wij onze mond moeten houden als het gaat om de islam…

   1. Antidotum

    @Siemien,
    Quispek zal goed aan ze verdienen, mogelijk door subsidie.
    Een andere verklaring kan ik niet bedenken voor zijn islamofiele gedrag.

  3. Roughwood

   Drol wie heeft u gescheten? Drol waar komt u vandaan?

  4. nogmaals

   Quisling, onze landverrader, laat weer eens zien dat hij een pathologische leugenaar is.

 3. Koos sssss

  Zoals vaker gezegd, de jaren ’20 herhalen zich. Over een tijdje staat er iemand op, die zich nog diplomatieker uitdrukt dan Baudet, die nog harder denkt over EU en migratie dan Wilders en die zijn geloofwaardige boodschap goed verpakt.

  En de inmiddels wanhopige bevolking zal massaal op deze man stemmen.
  Daarna komen die jaren ’30 aan de beurt, waar links het zo graag over heeft.

  De oorzaak, zoals TB het treffend aangeeft ligt echter in de faliekant verkeerde politieke keuzes in de decennia achter ons.
  En hoe langer we wachten met de oplossing van dit probleem, deste groter gaat dit probleem worden.
  Tenzij de HH. deugmenschen onder ons in hun onbegrensde naïviteit denken dat Kuzu en zijn vrindjes vanzelf wel zullen inbinden.
  Dat laatste staat gelijk aan kanker genezen door te wachten totdat de kwaal vanzelf wel weer overgaat.

  1. denk eens na

   ++++++++++

   1. poldi

    Koos sssss, een tien met een griffel !

  2. Ni28

   Koos @ Ik heb deze gedachte ook al eens losgelaten met de opmerking dat wij daarna nog graag Wilders zullen herdenken want wat een zachtaardige vent was hij. Hadden wij maar toen geluisterd. Ik vrees dat uw gedachten gang echt uit zou kunnen komen. In Duitsland heb je al de AfD die sinds vertrek van mw. Petri sterk geradicaliseerd is. Wie zegt dat dat het eindpunt is? En wie heeft het opgebouwd? Al die brave partijen van nu die alles toestonden. Hier mag je terecht voor vrezen.

 4. RobertMarsman

  Dus Kuzu zegt wat doms en dan pakt hij het CDA en de VVD aan. Je moet Kuzu aanpakken dacht ik zo want die doen die domme uitspraak.

  Maar dat doet hij dus niet. Sterker nog Baudet durft DENK helemaal niet aan te pakken. Logisch ook met Hiddema in zijn partij die nog al positief is over die relschoppers. Dat zijn best leuke rakkers die Hiddema’s hart hebben gestolen. Althans dat heeft hij toen gezegd.

  1. denk eens na

   een idioot gedachtengoed valt niet aan te pakken , dat is praten tegen een varken zijn reet.

  2. shidaian

   Dit is wel helemaal een stupide opmerking hr Marsman. Typisch symptoom willen bestrijden maar niet kijken naar de oorzaak en die aan pakken. En ook nooit van preventie gehoord zeker. En die bewering ” Sterker nog Baudet durft DENK helemaal niet aan te pakken. Logisch ook met Hiddema in zijn partij die nog al positief is over die relschoppers. Dat zijn best leuke rakkers die Hiddema’s hart hebben gestolen. Althans dat heeft hij toen gezegd”… slaat helemaal nergens op. Nooit van satire gehoord? Nooit goed geluisterd of gekeken naar cynisme. Tja dan heeft u de clou gemist. Dat is duidelijk

 5. Ruud562

  Thierry vergeet in zijn opsomming twee andere belangrijke spelers in het naar de afgrond brengen van Nederland: de PvdA en D66!

 6. EllyD18

  FvD en PVV krijgen niet de kans om hun plannen tot uitvoer te brengen.
  Ze worden gewoon buiten gesloten.
  Als er inmiddels niet zoveel allochtonen zouden mogen stemmen, had de PVV nog een kans gehad, maar nu wordt het steeds moeilijker.

 7. lanex

  Het is al veel te laat, deze overheid is niet meer bij te sturen. Zag vanmorgen een statistiek over welke land het meeste de EU lief heeft. Niet verrassend, Nederland op 1 en de UK als laatste van de 27! Nederland de “ruletaker”, de ja en amen knikker, de hypocriete meeloper zonder ruggengraat, waarvan de massa nog steeds in comateuze toestand verkeert.
  Dit land is een vazallenstaatje van de EU geworden, ik ben er niet trots op!

 8. ruudjeenjose

  Opnieuw zijn veel huichelachtige Nederlanders het eens met die drol die kuzu heet.Allemaal eigen schuld. Vuile huichelaars en wegkijkers die Nederlanders.

 9. Wibo Ukels

  Dus als het je niet bevalt dat Kuzu aanhangers auto’s in de brand steken, want hij heeft het over bijvoorbeeld Zaandam is dat dan de definitie van een veranderend Nederland?

 10. Frits Jansen

  Wie nog dacht dat Baudet een fris jong geluid vertegenwoordigde moemoet nu wel genezen zijn. Hier is een fantasieloze populist aan het woord.
  – open grenzen: nee, sinds de Vreemdelingenwet 2000 worden er strenge eisen
  gesteld-massa-immigratie: rond 1980 besloten veel gastarbeidergastarbeiders te blijven, welhaast gedwongen door een averechts overheidsbeleid. Sindsdien is de immigratie sterk afgenomen.
  Multiculturalisme, EU folie, allemaal tot het bot afgekloven onderwerpen.
  Máxima had gelijk: dé Nederlandse cultuur bestaat niet.
  En de nationale soevereiniteit waar Baudet zo op hamert is een redenering die zichzelf in de staart bijt. Ja, Amerikanen zwijmelen over hun eigen land, omdat ze bijna nooit in het buitenland komen, maar ik zie een natie als een noodzakelijk kwaad, een bestuurslaag.
  Zijn de Europese landen te verschillend om een eenheid te vormen? Dat gaat veel geld kosten, want dan kunnen we niet meespelen op het weteldtomeel.

  Een mooi tegenvoorbeeld is Indonesië, een land dat door allerlei verschillende volkeren bevolkt wordt, die elkaar niet eens verstaan. Maar zoals wij het Engels hebben, hebben zij het Bahasa als gemeenschappelijke taal.

  Als Baudet zo hoog opgeeft van “De Nederlandse cultuur,” dan moet hij zich realiseren dat die internationaal gericht is. En als hij nog aan het christendom denkt dan vergeet hij misschien dat daarin de mens centraal staat, waar ook vandaan.

  Het is allemaal zo verschrikkelijk onoprecht, wat die knul uitkraamt.

  1. Holland

   Ieder woord dat Frits Jansen uitkraamt is ofwel gelogen ofwel verzonnen. Het is allemaal zo verschrikkelijk onoprecht, wat die luldebehanger roeptoetert. Vuilnisman: mag deze zak ook mee!?

   1. Ernst Quispel

    Naarmate de regressie van Holland voortschrijdt leren we hem beter kennen.

    Een prettige ervaring is dat niet.

    1. nogmaals

     Als Quisling een prettige ervaring zoekt, moet hij met fritsie in zijn vodde(n)bak gaan rollebollen, en daarna lekker taalneuqen.

 11. Ni28

  Baudet heeft met zijn stelling gelijk. CDA en VVD hebben decennia lang steeds de linkse beleid van de PvdA geduld en zelfs gesteund. Beide partijen noemen zich rechts maar zijn het allang niet meer. Hun eigen linkse kern regeert binnen die partijen. De VVD is een soort PvdA Light met Rutte als een politieke kameleon.

 12. henkie

  Als hoog opgeleide Nederlander maakt het mij niet uit. Binnen de EU wordt het mogelijk van te duur personeel af te komen, gebruik te maken van goedkoop arbeid in flexverband en goede tarieven te vragen.
  Als de boel in het honderd loopt, ligt de wereld nog steeds aan mijn voeten.
  Medelijden met de achterblijvers heb ik niet, hadden ze ook maar wat moeten voorstellen, ofwel anders moeten stemmen.
  Iedereen krijgt toch de kans in Nederland.

 13. Ni28

  Kuzu gaat voor acceptatie en verwerpt integratie. Dat is de gedachtegoed van DENK.

 14. Gerlos

  Baudet heeft wel gelijk, het wordt eindelijk eens tijd dat er opgetreden gaat worden tegen partij DENK vanwege hun giftige uitspraken tegen ons Nederlanders en STOPPEN om de moslims constant hun eisen in te willigen en eens optreden tegen alles wat niet met onze normen en waarden te maken heeft. Tijd dat die moslims zich eens gaan aanpassen aan ons en niet andersom.

 15. Pescador

  Gelijk heb tie

 16. Hank

  Ik denk dat deze club Denk verboden moet worden wegens ernsige discriminatie.
  Ze gaan steeds een stapje verder net als de burgemeester van Rotterdam…

  1. Meinoud Marinus

   Nou.. @ Hank.

   Dit is nu eenmaal een democratisch resultaat.
   Wees maar blij met de democratie.

   Burgemeester van Rotterdam?
   Democratie!

   Echt waar Hank.. 73 jaar vrijheid + democratie.. Wees dus maar dankbaar!!

   😉

   1. fockingworst

    Burgermeester democratisch gekozen wat een fantasie hahaha

 17. nick

  Voor de liefhebbers:

  Zoek eens op in google: Urban Dictionairy: denk

  Hilarisch!

  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=denk

 18. henkC

  FvD.
  Laat me hier de hoop uitspreken dat Baudet niet de zelfde soort uitlatingen gaat doen als Wilders.
  Niet omdat hij geen gelijk heeft maar puur en alleen om te voorkomen dat het Haagse hem nog meer op een zijspoor zet.
  Zou me niet verbazen dat de FvD binnenkort (net als de PVV) als een soort misdadige organisatie wordt weg gezet.
  Met als gevolg dat nog meer Nederlanders zich buitengesloten voelen.

  1. Ernst Quispel

   Henk bepleit dus dat Baudet niet de waarheid gaat spreken.

  2. Frits Jansen

   Het is al zover.
   Alleen verwacht ik dat de politiek Baudet snel gaat vervelen, en dan zal hij wel de advocatuur in gaan, of een topfunctie krijgen bij een multinational of andere uitzuigers. Want Baudet wil natuurlijk ook luxe leven en dat kan niet met de onkostenvergoeding van een Kamerlid, zelfs niet met de fractieleidersbonus.

 19. Frits Jansen

  Baudet laat weer eens pijnlijk duidelijk zien dat hij een kloon van Wilders is. Iets ijdeler, maar met dezelfde feitenvrije populistenpraat.
  De laatste gold van “massa-immigratie” hadden we rond 1980. De “gastarbeiders” die we vanaf de jaren ’60 hadden aangetrokken omdat we dachten dat we ze nodig hadden voor onze economie werden toen massaal werkloos door een economische crisis. Oorspronkelijk was het plan dat ze na verloop van tijd terug zouden gaan naar hun land van herkomst, maar knettergekke beleidsmakers bedachten dat ze alleen WW zouden krijgen (waarvoor ze jarenlang premie hadden betaald!) als ze in Nederland zouden blijven. Dus toen bleven al die oorspronkelijk tijdelijke gastarbeiders. En toen was gezinshereniging ook normaal.

  Ook het gezeur van open grenzen is onzin. Ja, er staat geen muur om Nederland: je kunt zo ons land binnenwandelen. Maar je krijgt niet zomaar een verblijfsvergunning. Na verloop van tijd is je visum afgelopen en wordt verblijf illegaal.

  Asielaanvragers konden vroeger schier eindeloos doorprocederen, maar in 2000 kwam toenmalig PvdA staatssecretaris Cohen met een nieuwe vreemdelingenwet die ten doel heeft de kanslozen zo snel mogelijk weg te werken – opdat de echte vluchtelingen wel kunnen worden opgevangen.

  Momenteel zijn er veel Nederlanders “met een migratie-achtergrond” die eigenlijk wel weer terug willen, om uiteenlopende redenen. Wilders, Baudet en soortgelijke figuren zouden dat logischerwijze moeten waarderen, maar nee, ze maken het godbeterhet moeilijk voor die stakkers om terug te gaan, door ze te dwingen hun paspoort in te ruilen voor een Nederlands paspoort, en door ze te verbieden onderwijs te geven in de taal van hun land, want dat zou slecht zijn voor de integratie.

  Voor de genoemde populisten is het een nachtmerrie: een probleem dat zich vanzelf lijkt op te lossen. Want hun stemvee bestaat voornamelijk uit ontevredenen. Als een probleem wordt opgelost kan ontevredenheid verdwijnen DUS hun aanhang.

  B&W (Baudet en Wilders) spinnen dus garen bij “massa-immigratie”.

  1. Capo

   Ik heb de indruk dat jij geen fan bent van Wilder of Baudet? Waar ging dat precies fout en wat hebben ze jou aangedaan?

   Ben jij geen ultra linkse papegaai of heb je het zelf bedacht?

   – Populisten
   – Stemvee
   – kloon van Wilders

 20. P.Sisterons

  Och, laat je niet opfokken door een Erdoğan kloon. Ze schelden je de huid vol uit onmacht. Komen dan snel terug op hun woorden om weer vriendjes te worden en een en ander te ritselen. Wiethandel vanuit de moskee is een lucratief verdienmodelletje. Oogjes dicht en mondje toe.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.