Weg met die nare ayatollahs: ‘Trump staat op het punt om Iran te bombarderen’

De nucleaire instellingen van Iran gaan zeer binnenkort onderworpen worden aan een verwoestend Amerikaans luchtbombardement. Tenminste, daar is de Australische regering van overtuigd. Laten we hopen dat ze het bij het goede eind hebben, down under

Als er één regime op aarde is dat het verdient om te worden vervangen door iets anders, dan zijn het wel de genocidale ayatollahs uit Teheran. Ze hebben één van de meest vrije samenlevingen in het Midden-Oosten getransformeerd in een repressief hell hole. Wie me niet gelooft: kijk naar foto’s uit de jaren ’70, kijk naar foto’s van nu – en kijk me dan recht in de ogen aan, zeg dat Iran beter af is. Niemand zal dat kunnen beweren: Iran is pluriforisme, vrijheid en onschuld kwijtgeraakt na de islamistische coup van 1979. Sindsdien is het land almaar fundamentalistischer geworden.

Tijd dus om het land te leren dat tirannie tijdig is, en vrijheid het langste duurt. In Australië geloven ze nu dat Donald Trump wel eens de man zou kunnen zijn die de dictatorayatollahs die les eindelijk eens gaat leren. Te beginnen met een totale vernietiging van de Iraanse nucleaire ambities. Die hele ellende zou volgende maand al best eens de grond in gebombardeerd kunnen worden:

“Senior figures in the Turnbull Government have told the ABC they believe the United States is prepared to bomb Iran’s nuclear facilities, perhaps as early as next month, and that Australia is poised to help identify possible targets.

The ABC has been told Australian defence facilities would likely play a role in identifying targets in Iran, as would British intelligence agencies.”

Jongens, riemen vast en de single van Queens We Are the Champions alvast in de cd-speler: tijd om de criminele leiding van Iran eens te leren eens in te peperen wat vrijheid is!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

97 reacties

 1. Ben Zine

  Oorlog is geen optie. Dat is bewezen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië. Dat waren 4 militaire fiasco’s op een rij, Iran zou nummer 5 worden. Slimme onderhandelingen is de enige weg. Nucleaire ambities opgeven in ruil voor economische tegemoetkomingen.

  1. Frits Jansen

   +1
   Helaas lopen alle Amerikaanse leiders aan de leiband van de Joodse lobby in de VS, en Joden en Iraniërs zijn als water en vuur.
   Dat is een beletsel om Iraniërs serieus te nemen. Zij zien veel westerse acties als terrorisme tegen hen gericht.
   Het Amerikaanse sanctiebeleid tegen Iran is verschrikkelijk, en contra-productief. Dat de VS als soevereine staat hun eigen regels stellen is hun goed recht, maar dat ze Europese bedrijven die zaken doen met Iran in de ban doen zodat ze geen zaken meer kunnen doen met de VS is een inbreuk op onze soevereiniteit.
   Wie is de visionaire leider die de spiraal van wederzijdse haat doorbreekt? Misschien wel een Iraniër.

 2. Capo

  Trump is wel blond maar niet dom!

 3. Steve Van der Vekens

  Groot gelijk Trumpie, weg met de islam!
  Na de aanslag van 09/11, hadden ze daar ook beter een atoombom gedropt.
  De korte pijn, geen ruimte om generaties terroristen te kweken, geen terreur!
  Ik wilde dat toen in de klas voorstellen, maar dat zouden ze toch niet begrepen hebben.
  Nu wordt alleen maar het menselijk leed in standt gehouden.

  1. Steiner

   Komt het nu door het mooie weer dat er ineens zoveel malloten op DDS boven water komen drijven???

   1. Capo

    Banronde?

   2. denk eens na

    37 graden , mooi weer noemen dan heb je een zonnesteek of y je hoort in het midden oosten thuis, ben bang dat het vaak samen gaat.

  2. Steve Van der Vekens

   Wel commentaar op een ander leveren, maar vooral zelf niks toevoegen, zo kennen we de Trump-haters.

 4. DolleDries

  En weer moet Trump de rotzooi van Obama opruimen.

 5. Ni28

  Nepbericht, denk ik. Trump gaat niet zomaar een oorlog ontketenen met Iran gesteund door de Russen. Dat de ayatollahs in Iran moeten verdwijnen is een must en het dient zo snel mogelijk te gebeuren. Maar maak van Iran geen tweede Syrië en blijf met je vingers vanaf. Trump zal zeker Obama niet nadoen met zijn yes, we can. Verstandig.

 6. DolleDries

  Trump goed bezig.

  Financiële bijstand vermindering van Trump krijgt effect: 267 VN-werknemers in de Palestijnse gebieden verliezen hun baan
  Posted op juli 26, 2018 door Rommel in Nieuws // 2 Comments

  In januari 2018 besloot de Amerikaanse president Donald Trump de financiële bijstand van de VS aan de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza te verminderen. Dit omdat de Palestijnse president Mahmoud Abbas weigerde het eens te worden over een onderzoek naar de manier waarop het geld wordt besteed en ook weigerde over vrede te praten.

  1. Bloem

   Dat is tot nu toe het beste nieuws van de dag

  2. Capo

   “ook weigerde over vrede te praten.”

   Er is na 1967 niet zoveel veranderd. Praten over vrede zou het bestaansrecht van de Palestijnen immers ontkrachten. Zij bestaan dankzij de oorlog het het terrorisme tegen Israël, ze willen alleen de totale ontmanteling van Israël. Fijn dat dát nooit gaat gebeuren!

  3. sjun

   Tijd voor navolging. Heoveel Europees en hoeveel Nederlands belastinggeld gaat er eigenlijk naar de fnanciering van moordpartijen in en rondom Israel ter ondergraving van die democratische samenleving?

   1. Capo

    @Sjun: Lijkt mij dat die centen een oormerk hebben? Mits vrouw Kaag het wel best vindt dat Israël wordt bestookt, daar kan ik mij wel wat bij voorstellen, ze houdt het immers met een Palestijn van Arafats-wege.

 7. Nasrani

  Go Trump Go!

 8. Ni28

  Europa heeft gejuicht toen de sjah werd afgezet. Europa heeft gejuicht toen de Arabische lente begon. Europa juicht niet meer maar denkt, hadden wij toen maar niet gejuicht. Arme sjah, arme dictators, die zorgden voor relatieve rust in het Midden-Oosten. Nu is het oorlog met miljoenen vluchtelingen, alles is daar kapot of verkeert in totale chaos en dat wacht nu Europa ook. Europa wordt vertrapt door hoge getallen migranten precies zoals de schurk Khadaffi had voorspeld. En Iran is daarin de belangrijkste negatieve schakel.

 9. dinaro

  Trump kijkt wel uit!
  Die wil heel geen oorlog ontketenen.
  Meerdendeel van de Iraniërs wil gewoon weer een
  westers land worden!
  Zeker de vrouwen daar.
  En het is ook nog een heel jonge bevolking.
  Is het wel een Arabisch land? Het zijn Perzen.
  Niet voor op de grond hoor… haha

 10. Uiterst Links

  Niets geleerd van Irak en wat een oorlog inhoud. Volidioot tim engelbart !

 11. dinaro

  @ Steiner, malloot wat doe jij hier,
  trek je boerkini aan en ga afkoelen
  in een teiltje op je terras.

  1. Steiner

   Dat vraag ik me eigenlijk ook af,normaliter reageer ik niet op geraaskal (“hadden ze daar ook beter een atoombom gedropt”) van de zoveelste malloot dan wel agressieve pubers.(blijf je bezig)
   Zonde van de tijd,helemaal met dit mooie weer.

   1. Steve Van der Vekens

    Hou eens op.
    Geraaskal? Het is nochtans goed doordacht, maar ik begrijp dat jij daar met je oogkleppen en beperkte hokjesdenken geen oor naar hebt.
    Ik zou het kunnen uitleggen waarom dat dat een betere oplossing was, weloverwogen en zoals gezegd, goed doordacht.
    Een oplossing van een leider, en geen halfgekookt zacht ei zoals jij die alleen maar denkt vanuit het ego en bijhorende kloten.

    1. Steiner

     Toch aardig van je dat je alsnog even laat weten dat je werkelijk een malloot van het ergste soort bent.Het werpen van een atoombom noemt meneer (zoek a.u.b. hulp – https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/geestelijke-gezondheidszorg/vraag-en-antwoord/waar-vind-ik-hulp-bij-psychische-problemen)wederom een goede en weloverwogen oplossing.
     Ga je beweegredenen maar niet uitleggen,je zet jezelf alleen maar nog meer voor gek.

     1. Duijndam

      Het willen werpen van atoombommen kan inderdaad alleen in het hoofd van een gek opkomen.

     2. Steve Van der Vekens

      Ach, het typische en ouderwetse cliché-verhaaltje van de medicijntjes…
      Zo, verder zou ik willen zeggen dat het u nog goed gaat, want ik ga hier mijzelf niet verantwoorden voor een sukkeltje dat de zaken alleen maar vanuit zijn eigen beperkte context kan zien.

     3. Steve Van der Vekens

      Veel plezier met dat!

 12. rexm

  Blaaskaak Trump denkt nog steeds dat alles met het pistool of oorlog opgelost kan worden.
  De VS is de veroorzaker van de gigantische vluchtelingen naar Europa, niemand in de EU durft dat te zeggen.
  Ook wil hij Europa de les lezen,laat hem oprotten met meenemen van zijn 40.000 Rambo,s uit Duitsland.

  1. Kees

   Wat een onzin.

   1. Blue monday

    Zeker en ik heb hier nog veel grotere onzin gelezen…

 13. Ritter

  Trump gaat geen oorlog maken met Iran. Trump wil dat het Iraanse volk het regime zelf omverwerpt.

  Trump is een zakenman die goede deals wil sluiten…………en zeker geen oorlog maker.

  Hij praat nu met NK en wil verder praten met Rusland.

 14. Ritter

  Obama (en Hillary!!) waren de motor achter de val van Kadaffi. Trump heeft die militaire actie veroordeeld.

  Libië is nu slechter af dan met Kadaffi en wij in Europa zitten met stromen illegalen die nu via Libië naar Europa reisden.

  Kadaffi hield deze illegalen uit Afrika tegen. Door het omverwerpen van Kadaffi hebben deze illegalen nu een vrije weg naar Europa.

  Dus mede “dankzij” Obama zitten wij in Europa nu met stromen illegalen vanuit Libië.

  1. Steve Van der Vekens

   Obama was de Troyan-Horse van de islam.

   1. Capo

    Klopt!

    Bovendien had hij zichzelf, als president van de VS, ten doel gesteld om de negatieve stereotypering van de islam overal waar deze zich voor zou doen, te bestrijden. Gek, want nergens staat dat de president van de VS daartoe is gekozen.

    1. Steve Van der Vekens

     Jaja, u ziet hoe de invloed van de islam in de wereld is toegenomen.
     Die hoge radicale islamitische oliesjeiks zullen staan dansen hebben wegens het binnensmokkelen van een islamitische spion in het WH.

 15. dinaro

  Ritter, dat is helemaal waar.
  Ghadaffi wilde zijn olie niet meer in dollars betaald hebben.
  Kwam met een eigen munt ‘de gouden dinar’ als ik het goed heb.
  Maar dat had ook met de banken-wereld.
  Vlgs. mij moest ie daarom dood.
  De Banken-Lobby is gewoon de baas.

   1. Blue monday

    Met zo’n link moet het wel kloppen, ik ben helemaal overtuigd.

    Novini.nl wie kent het niet.

  1. C.von Gelbkirchen

   Dinaro:
   “…Maar dat had ook met de banken-wereld.
   Vlgs. mij moest ie daarom dood.
   De Banken-Lobby is gewoon de baas…”

   Antisemitisme!!!

   😉

   1. dinaro

    C van Gelbkirchen, wilt u mij aub eens wat vertellen over
    die wereld overheersende banken??
    Daar draait toch alles om.
    Hoe vies zal het wel niet zijn………..brr

 16. dinaro

  Je zit er helemaal naast rexm.
  Je moet bij Obama en hillary clinton zijn.
  Waar heeft Trump dan een oorlog teweeg gebracht??

 17. meijer61200

  Dat zou helemaal fantastische zijn! Laat dit soort zaken maar over aan President Trump. Gewoon nuken die haatbaarden! Maken we er een grote parkeerplaats met een pretpark van. Trump heeft het druk, maar hij weet alle ophef goed te doorstaan. Wat een verademing die man na die neger die er totaal niets van bakte.

  1. Steve Van der Vekens

   Vergeet ook niet beste Meijer, dat Trump in zijn ‘verstevigde’ toewijding Israël te verdedigen, weleens voor het plan van aanval kan kiezen.
   Want in sommige gevallen, is aanvallen de beste verdediging.
   Dat is natuurlijk aan Trump om dat uit te maken, maar Trump begrijpt dat niets doen geen oplossing is.
   En dat stoot de linkse islam-collaborateurs tegen de borst.
   Ze willen het terrorisme laten groeien, door indoctrinatie van hun kinderen.
   Elke generatie wordt erger en radicaler.
   De linkse lobby wil het werk van Obama verder zetten, door vooral niets te doen, zodat het terrorisme vaste voet aan de grond krijgt.
   Trump weet dat, en Trump wil er iets aan doen, voor het te laat is, het linkse gejank ten spijt.

  2. Blue monday

   “Gewoon nuken”…meneer Meijer heeft er geen moeite mee om heel Teheran en miljoenen mensen de dood in te sturen.

   Sommige reaguurders hier zijn echt compleet gestoord en dan vragen ze je ook nog inhoudelijk te reageren op hun zieke ideeen.

   1. meijer61200

    Klopt Blue Monday! We zouden broers kunnen zijn.

  3. Duijndam

   Denk even iets langer na, is mijn advies.

   Heeft u enig idee wat de gevolgen zullen zijn van een dergelijk onbezonnen actie?

   Trump maakt niet altijd een bezonnen indruk, maar zo bont zal hij het niet maken.

 18. Kees

  Ik denk dat DT wel slimmer is en dat er achter de schermen door de Amerikanen, gesteund door de Mossad, hard gewerkt wordt om het regime ten val te brengen.

 19. dinaro

  @ Kees: dat denk ik ook.
  DT is een diplomaat, en ook nog zakenman.
  Ja, zou best eens kunnen samen met de Mossad.

  1. van Urk

   Gewoon niet bemoeien met die islamitische bedreveners in bedreigen, chanteren, intimideren en ophitsen. https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/07/saudi-arabie-chanteerde-nederland-in-veiligheidsraad-633886/

   1. Steve Van der Vekens

    Wij bemoeien ons beter niet, maar dat is al te laat.
    Dat er een internationale coalitie is geleid door de VS, dat begrijp ik.
    Maar dat diezelfde landen die onderdeel van die coalitie uitmaken islamieten en immigranten (welke ook allemaal islamiet zijn) uit de streek die zij mee bombarderen binnen laten, dat begrijp ik niet.
    Hoe naïef kan een mens zijn?

 20. Rosasolis

  Er zal binnenkort een nieuwe revolutie losbarsten in Iran. De meeste burgers in dit land hebben meer dan genoeg gehad van de corrupte Ayatollah bende. Deze mensen willen alweer hun unieke identiteit weer terug. Lang niet iedereen is Sje-iet moslim in Persie, (iran) Er zijn nog steeds Zoroasters, Joden, en Christinen in dit heel oude land.
  Maar deze 3 oude geloven zijn verboden door de Ayatollahs.
  Een van de meest vooruitstrevend Zoroaster leider van Persie, was de laatste Sjah.
  Die bezig was het hele land te moderniseren tot de 20ste eeuw. Vrouwen gingen naar de universiteiten en naar hun werk gewoon westers gekleed. Toen de Ayatollahs het overnam, moest de sjah vluchten naar Amerika. En dan van de ene dag tot de volgende, werd Iran eeuwen terug gedraaid door de Ayatollah Time Machine.
  Vooral de vrouwen lijden in dit zeer warme land. Ze werden gedwongen door het leven te gaan gekleed van hoofd tot enkelen in meters zware wollen stoffen in kleding die heten “Chadors”. De meeste mensen in Iran zijn arm, zodat er geen airco in hun woning is, en vaak niet eens een fan. Ik heb brieven en mails gekregen van Iraniers, die vertellen over vrouwen die flauw vallen tijdens het boodschappen doen, vrouwen met ernstige hartkwallen, vrouwen van alle leeftijden die een temperatuur van 40 graden niet overleefde in die verplichte zware wollen chadors. Er zijn nu steeds meer jonge vrouwen die durven gewoon westers gekleed buiten in het openbaar
  rond te lopen.
  En zij krijgen steun van hun mannen en vrienden, nu ook van de politie. Er komen steeds meer vrouwen op de universiteiten en op de zorg, de snel veranderingen willen.
  Dus de nieuwste revolutie in Iran is al begonnen, stap voor stap. De Ayatollahs weten
  dat hun tijd steeds achteruit gaan. Zodat wanneer de tijd eindelijk rijp is, zal de echte
  revolutie losbarsten. Iran heeft dreigingen van Trump niet nodig. Dit eeuwen oude land kan en zal het zelf doen.

  1. nogmaals

   Volgens Heinz=Fortiori worden de vrouwen enorm verwend als ze bij 35 a 40 ° C bijkans stikken in dikke lagen zwarte tentdoek.

 21. AS210854

  Het zou zomaar kunnen zijn dat Trumph met Juncker afgesproken hebben dat Trumph bombardeerd en de EU de vluchtelingen opneemt.

  1. denk eens na

   En de junk die met veel tam tam als de winnaar van de onderhandelingen onthaald wordt door de eu))))))

   1. Steve Van der Vekens

    En het linkse deugvolk hangt aan Junker’s lippen, alcoholgeur of niet.

 22. Svetlana

  Ik wil MEER ayatollahs want ayatollahs zijn de liefste mensen in de hele wereld

  1. Capo

   Inderdaad, met deze temperaturen kunnen je hersens gaan koken.

 23. H.Vaes

  Ik heb eens ergens gelezen…..zachte heelmeesters maken stinkende wonden………Dus….Harde heelmeesters genezen stinkende wonden.
  Dus waar kies je voor ?

  1. Steve Van der Vekens

   Het weg-met-ons-volk kiest voor zachte heelmeesters zodat de wonden blijven stinken.
   Zij houden van de geur van verderf in de lucht.
   Dat doet hen denken dat de o zo begeerlijke ‘apocalyps’ in aantocht is.
   Zij hopen dat.
   Daarom steken zij ook rubberen banden in de fik, omdat dat hen – primitief als ze zijn – onbewust aan een apocalyps doen denken.
   Alles moet blijven broeden (de islamitische vrouwen) en etteren. (de uitwassingen van dat broeden)
   Denkend aan zichzelf: “Mijn tijd zal het nog wel duren.”

 24. Gerlos

  Gaat niet gebeuren alhoewel doe ayatollahs niet te vertrouwen zijn en alles achter dat idiote geloof plaatsen want het mag van Allah os de profeet als je het benoemen wil.

 25. nienke

  D66 leider Pechtold verafschuwt Trump wat hij nu met Iran aan het doen is.
  Pechtold houdt van deze wrede dictators en wil vriendjes blijven met Iran, zou bijna zeggen soort zoekt soort Pechtold.
  Hoe kun in godsnaam gaan onderhandelen met deze barbaren die een heel volk knecht vraag ik me af.
  Over mensenrechten gesproken Pechtold wel eens van gehoord?
  Laat Trump z’n gang maar gaan de ayahtollahs moeten eens een lesje krijgen.
  Gelukkig is Trump niet zo’n lafaard en laat zich niets wijs maken door deze dictators,.

  1. Capo

   “Pechtold houdt van deze wrede dictators en wil vriendjes blijven met Iran, zou bijna zeggen soort zoekt soort Pechtold.”

   Pechtold heeft electoraal belang bij de haat tegen Trump. Pechtold noemt zich democraat naar is dat natuurlijk helemaal niet. Waarom denk je dat het (raadgevend) referendum met de snelheid van het licht is afgepoeierd?

   1. Elu Thingol

    @ Capo

    Omdat diens coalitiepartners dat graag zagen geschieden.

    1. Capo

     @Elu: Dat zou kunnen, jezelf daarna nog democraat noemen is niet alleen onjuist maar ook heel erg… onjuist.

     1. Elu Thingol

      @ Capo

      Dat vind ik niet juist: D66 is immer voor het bindend referendum.

     2. Capo

      @Elu: En dat geloof jij? Het raadgevend met de snelheid van het licht afschaffen en daarna kaken stijf op elkaar, dat is de realiteit.

     3. Elu Thingol

      @ Capo

      Ja, dat geloof ik. Het referendum is namelijk nadrukkelijk afgeschaft op instigatie van VVD/CDA (die nooit fan zijn geweest van dat instrument).

    2. Holland

     Quispel is back als Elu Thingol.

     1. Capo

      Zou het Holland, is er dan toch een banronde geweest? Ik zie Quispel nergens meer, en z’n maatje Guus?

     2. Holland

      Quispel heeft geen ban. Van tijd tot tijd kiest hij zelf een nieuwe nick. Waarschijnlijk omdat hij vindt dat zijn oude nickname te versleten is of te beladen is geworden.

     3. Floris

      Als hij inhoudelijk totaal is afgemaakt kiest hij voor een wedergeboorte onder een nieuwe nick.

      Dat hebben we al zo vaak van deze psychopaat gezien.

      🙂

     4. Elu Thingol

      @ Capo

      Wellicht is zijn maatje Guus het slachtoffer geworden van dezelfde snoeischaar die Lugart trof. Maar over Lugart maken we toch ook geen probleem?

     5. Floris

      W I M Quispel, die nu als Elu Thingol (een personage uit de werken van Tolkien) is gereïncarneerd heeft de zoveelste welverdiende schop onder z’n hol gehad. Althans, daar lijkt het op.

      Dat helpt helaas niet om dit menselijke onkruid te verdelgen.

     6. Elu Thingol

      Mijn hemel, u ziet het nog steeds niet.

      Hoe het ook zij: ik laat het hier maar bij. Tijd om een koud drankje te pakken.

     7. Capo

      @Elu Thingol : Ik doe daar niet zo moeilijk over. Kijk maar wat Capo betekent in het Italiaans. En bij ‘mijn hemel’ denk ik eerder aan Guus dan aan Ernst.

     8. Elu Thingol

      @ Capo

      😉

     9. Capo

 26. nogmaals

  Al die DDS-trollen die uit linkse medemenselijkheid bijna een beroerte krijgen als er wordt gesproken over de mogelijkheid van een (nucleaire) aanval op de ayatollahs vonden het prima dat de islamitische voorganger van Trump de situatie volkomen uit de hand heeft laten lopen met zijn slappe deal met Iran. Idem dito met het wegkijken in Korea. Als Trump niet snel handelt, bestaat het risico dat Israël of California wordt genuked!
  Het eerste heeft volledige instemming van de DDS-trollen, en het tweede staan ze onverschillig tegenover.

  1. Steve Van der Vekens

   Ik heb daar een tijd over nagedacht, maar op de vraag wie dan uiteindelijk de kno(o)p moet doorhakken/indrukken daar heb ik geen antwoordt op. Dat is een moeilijke.
   Puur vanuit objectief en professioneel oogpunt door een wereldleider die van aanpakken weet bezien, (al dan niet mogelijks met de kennis van nu) kon de wereldleider beslissen dat een atoombom – wetende met welk soort hopeloos volk hij van doen heeft – gebruikt kan worden door er iets nieuws op te bouwen.
   Daar zullen miljoenen mensen sterven, maar wanneer die atoombom niet gebruikt wordt, zullen er ook miljoenen sterven, op de langere termijn. En sterven wegens martelingen, bombardementen, perversiteiten, jaren tussen de bombardementen leven, uiteindelijk je kind hiermee leren leven, (een trauma heeft ze toch) en dan datzelfde kind na twintig jaar verliezen door een bombardement, waarvan jij altijd tegen haar had gezegd om haar gerust te stellen: “Het is niets lieverd, ga maar slapen.”
   Dat is een vorm van moreel leed welke zich in die situatie in alle vormen kan manifesteren.
   Je leven is altijd in gevaar, vanuit ontelbare hoeken, of je ziet je eigen kinderen op een landmijn lopen.
   Elke dag leeft u in doodsangsten, uw familieleden worden opgeblazen (want Obama moet ook de schijn ophouden) en een tijdje later, zal jij ook wel opgeblazen zijn, of een islamitische struikrovers-bende die je eerst verkracht en vervolgens in een kooi laat opbranden.

   Is dat een oplossing?
   Het mensenleed verspreidt zich over tientallen jaren, in al zijn mogelijke crapuleuze uit-wassingen.
   Door verder niets te doen, worden die pasgeboren peutertjes al opgeleid om te schieten.
   Op hun twaalfde moeten ze al andere vrouwen bezwangeren, etc…
   Obama heeft hen hier de ruimte voor heeft gegeven.
   Om hun plannen bij te sturen, te heroriënteren, te verspreiden, om het internet te leren begrijpen…

   Hoeveel slachtoffers zouden er zijn geteld wanneer Bush daar op 09/11 een atoombom dropte?
   Hoeveel slachtoffers van die datum tot en met nu zijn er in die islamitische wereld gevallen door de oorlog?
   En de oorlog is nog niet gedaan, hij loopt nog door.
   Nieuwe kinderen worden geboren, (islamitische geïndoctrineerden) welke weer voor Isis-kar gespannen worden en vervolgens door de internationale coalitie (geleid door de VS) weer omver geknald worden.
   Dat is het systeem waar we nu inzitten.
   Het is natuurlijk door en door slecht dat IS kinderen zo indoctrineert, en dat weten zij, want daarom doen ze het.
   Dat is voor elk eerbiedig mens een misdaad tegen het hele mensdom.
   Zij die onschuldigen naar het leven staan, verdienen zelf niet te leven.

   Was een atoombom droppen – puur statistisch bezien – dan niet ‘beter’ geweest?
   Dan was heel die verderfelijke wereld-veroverende islam-ideologie de kop ingedrukt.
   En van daaruit beginnen aan de opbouwing van het land.

   Een radicale beslissing, zonder achterpoortjes, waarbij je zeker bent dat het met wortel en tak is uitgeroeid.
   Maar dat is nu te laat, de atoombom is toen niet gegooid en kijk eens waar ons dat het mooie Europa heeft gebracht.
   Trump begint het door te krijgen, u moet dat land en al die harige haat-baarden platbombarderen.

   Een goed wereldleider heeft de optie om een land te nuken wanneer het volk van dat land, aanhangers van een sekte blijken te zijn en onze wereldvrede dreigen te vernielen.
   dat leek mij wat er op 09/11 moest gebeuren, dat land met een nuke platgooien.

   1. Steiner

    Ach gossie,kon je er niet van slapen zodat je midden in de nacht de drang niet kon weerstaan om dit stupide stuk te plaatsen.Het is nog erger met je gesteld dan ik dacht en je meent het nog serieus ook,hoe verzin je het.
    Hoeveel atoombommen wil je dan nog wel niet gebruiken als je na de eerste de hele (moslim)wereld in vuur en vlam hebt gezet???denk je nu echt dat 1 atoombom genoeg is???
    Wat een mafkees.

    1. nogmaals

     Wat is steiners’ oplossing van het wereldwijde islamprobleem?
     Blijven wegkijken?
     En islaminvasie en islamieten pamperen promoten, zodat we straks hier een derde of vierde wereldland zijn geworden met bittere armoede, honger en tekorten aan alles. Na verloop van tijd een burgeroorlog met de 5e colonne. En die dan maar verliezen om de rest van je miserabele leven als moslim door te brengen.
     Als dat je oplossing is, ben je een domme en valse kinderloze vrijgezel.
     Ber

     1. Steiner

      Hoezo gevlucht???omdat ik niet de hele dag op DDS zit te reageren???
      Nogal hilarisch al die conclusies die je trekt omdat ik enorm twijfel aan het verstandelijk vermogen van iemand die het het gooien van een atoombom een goede oplossing vindt.
      Ik ben totaal geen uitleg schuldig en helemaal niet aan kortzichtige types maar ik ben verre van een islamlover,ik woon in Amsterdam west,dus vertel mij niets over het groeiende probleem met moslims.
      Sta verder volledig achter Israel en heb o.a al jaren een ketting met een David ster en een Israëlisch vlaggetje (pin) op mijn jas.

    2. Steve Van der Vekens

     Steiner haat alternatieve invalshoeken omdat dat niet in zijn wereldbeeld waar de Sharia regeert past.
     Het is niet ver te zoeken, het hpoloos offensief motief iemand anders wegens intimidatie het zwijgen trachten op te leggen.
     Goed bezig, maar VOORAL, zelf de anderen lastigvallen., niets toevoegen en hopen dat je ze hebt weggepest.
     Triest en hopeloos politiek-correct figuur.
     U ziet dat je met links geen debat kan houden, want als het onderwerp de oplossing van het huidige probleem is/was dat willen de islampleitbezorgers niet.
     Maar denken een ander te beïnvloeden zodat die niks meer durven schrijven is op mij niet van toepassing.
     Zegt veel over u @Steiner, het zegt over u dat wanneer u dingen geschreven ziet staan die u zelf niet kan bedenken, met de grond gelijk gemaakt dienen te worden.
     Altijddirect in de aanval, om een ander (proberen) weg te jagen,
     U bent een zielige, hopeloze marginaal in het denken dat zou lukken of dat u op enigerlei andere wijze druk op mij zou kunnen uitoefenen.
     Een marginaal dat alleen maar naar een ander wijst, maar zelf niet doorheeft hoe onbeschoft hij is.
     Gelukkig ben ik niet van hetzelfde kinderachtige allooi hier te zeggen dat hij zijn kalmeringspillen moet nemen.
     Ik ben zo niet. Ik heb andere dingen te doen.
     Winners focus on their goals and losers focus on winners.

     1. nogmaals

      Steiner, die zoals zoveel soortgenoten, niet tegen zijn verlies kan, is al gevlucht!
      Hij is 1 van die mensen die zich uit alle macht verzetten tegen hardhandige aanpak van islamieten zoals die ayatollah. Maar diezelfde ayatollahs zullen door het uitblijven van een hardhandige aanpak steeds meer een nucleair gevaar vormen voor Israël en de rest van de wereld.
      Steiner c.s. vinden een atoombom op Israël waarschijnlijk geen probleem, integendeel! En Iraanse atoombommen die elders vallen, staan ze als islamlover ook onverschillig tegenover.

      Ik ben geen voorstander van nuken, zelfs niet van Iran waar tenslotte miljoenen mensen wonen die in feite zelf ook slachtoffer zijn van de ayatollah.
      Ik betwijfel overigens het waarheidsgehalte van het ABC verhaal. Hooguit hoort het bedreigen van Iran bij het plan om de bevolking te stimuleren om zelf die ayatollah te wippen.
      Maar als de ayatollahs kunnen doorgaan op de huidige weg, kan Israël zich zo bedreigd gaan voelen, dat ze helaas een gerechtvaardigde pre-emptive strike (al dan niet nucleair) zullen toedienen aan iran.

     2. Steiner

      Bla bla bla en nog meer geraaskal,als je werkelijk denkt dat een ieder die het gooien van een atoombom krankzinnig vindt en totaal geen oplossing van het moslimprobleem toebehoort tot het linkse kamp dan ben je nog simpeler van geest dan ik dacht.
      Dat je zelf de stommiteit van je “goed doordacht” plannetje niet inziet en vervolgens zelfs allemaal paranoïde verzinsels uitkraamt maakt het dan weer wel humoristisch.
      Natuurlijk het gooien van een atoombom is heel geciviliseerd en totaal niet onbeschoft.
      Mafkees.

    3. Holland

     Zo te zien heeft Blue Monday ook een ban gekregen en is herrezen als Steiner. Tim is wel rigoureus te werk gegaan.

     1. Steiner

      Last van achtervolgingswaanzin???
      Verdiep je eens in de naam Steiner,echt een naam voor een linkse trol???

  2. Elu Thingol

   @ nogmaals

   Wie u beschouwt als linkse trollen weet ik niet, maar in deze heb ik nog geen standpunt ingenomen. De ayatollahs zie ik liever vandaag dan morgen worden weggebombardeerd, maar de ervaring met regime-changes is op z’n zachtst gezegd niet goed.

   1. nogmaals

    U weet niet wie ik bedoel met linkse trollen, maar u voelt zich wel aangesproken?

 27. Ni28

  Quispel zit nu zelfs met zijn nieuwe nick een literaire grootheid als J.R.R.Tolkien te verkrachten door zijn waanbeelden. Alleen zijn dochter Svetlana houdt gewoon haar oude naam. Quispel als een elf, het moet niet gekker worden. Een dwerg hoogstens gezien zijn inhoudloosheid tijdens het kakken met de bijl.

  1. Elu Thingol

   @ Ni28

   U heeft zeker gelijk dat Tolkien een grootheid is, maar u zit ernaast als u denkt dat ik Quispel ben. Uit betrouwbare bron hoorde ik dat GG een groot bewonderaar is van Tolkien.

   1. Capo

    Gewoon even aangeven dat je GG bent, dat is makkelijker. Uiteindelijk wordt door schrijf- en debatstijl vanzelf wel duidelijk wie wie is.

    1. Elu Thingol

     @ Capo

     Dank voor het advies. Mijn ervaring hier schiet te kort.

     1. Capo

      Af & toe gaat de DDS-ban-wind door de rijen, jammer dat we nooit éxact eten wat de reden is. Maar héé, het is gratis, dat spreekt ons altijd aan.

     2. Elu Thingol

      ++++

 28. Frits Jansen

  Toen Trump werd gekozen was het al pijnlijk duidelijk: de VS zijn de morele wereldleider niet meer.
  En nu staat Trump op het punt een van de laatste relatief rustige landen in het Midden Oosten te vernietigen. Irak, Afghanistan en Pakistan, de buren van Iran, zijn al een volslagen puinhoop. Nu Iran nog?
  Dat kan een oorlog worden tussen de VS en de (Europese) handelspartners van Iran.

  Op deze rechtse site moet gezegd worden dat de Ayatollahs reuze rechts zijn. Linkse krachten willen Iran de-islamiseren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.