Wilders reageert op Kuzu die Nederlanders wil laten oprotten: “Erdogan-lovers, snel optiefen naar Turkije!”

Geert Wilders heeft niet veel woorden nodig om te reageren op Tunahan Kuzu die kritische Nederlanders wil laten “oprotten”; wat de PVV’er betreft zijn het juist “Kuzu, Denk en alle andere Erdogan-lovers” die een plekje mogen uitkiezen in een ander land. “Weg met DENK,” voegt Wilders er aan toe.

wilderstweet

Gisteren publiceerde De Dagelijkse Standaard over een video die DENK-leider Tunahan Kuzu had opgenomen met treitervlogger Ismail Ilgun. Lopend over het Binnenhof vertelde Kuzu dat alle Nederlanders die een kritische mening hebben over immigratie zelf maar moeten ‘oprotten’. Het filmpje zorgde voor een gigantische ophef, die Nederlanders van alle politieke gezindten nog maar eens duidelijk maakte dat lieden als Kuzu – die dromen over de deportatie van hun politieke tegestanders – eigenlijk niet thuishoren in de Tweede Kamer.

Niemand brengt die boodschap echter zo fel en provocerend naar buiten als PVV-aanvoerder Geert Wilders. Ook hij heeft kennis genomen van het fimpje van DENK-maarschalk Kuzu, en de PVV’er is niet erg onder de indruk van zijn collega bij de Turks-Marokkaanse politieke partij. Op Twitter gooit de PVV-aanvoerder er z’n eigen portie grof taalgebruik in om Kuzu op z’n plek te zetten:

“Mijn boodschap aan Kuzu, Denk en alle andere Erdogan-lovers: snel optiefen naar Turkije! #kuzu #optiefen #wegmetDenk”

Het moge dus duidelijk zijn dat in de Tweede Kamer het politieke reces is aangebroken, maar daarmee zijn de vijandelijkheden tussen aartsvijanden PVV en DENK zeker nog lang niet gestaakt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Ernst Quispel

  Wilders krijgt iets aandoenlijks.

  1. lugar

   @Ernstlim: En je hebt een aandoening.

   1. palko

    Geert Wilders zegt wat te veel mensen denken. Ongedierte als Tunahan Kuzu hoort niet thuis in een beschaafde samenleving. Ongedierte moet je uitroeien voordat het voort gaat woekeren.

    1. lugar

     Sinds 1950 is het al aardig aan het woekeren, inderdaad.

    2. loes530

     Ik ben het helemaal eens met wilders Kuzu moet zelf maar weg gaan en hij begon zelf en terecht dat die zo antwoord terug krijgt

     1. J.C.

      @loes530

      De Marokkaanse Jesse Klaver van GroenLinks vindt dat de Turk Kuzu van DENK een man is met rare ideeën, maar Jesse Klaver vindt ook dat Wilders van de PVV niet mag zeggen dat de Turkse parlementariër Kuzu geen Nederlander is en maar naar Turkije moet gaan, foei.

      Wat vinden GroenLinks ven de andere kartelpartijen van de uitspraak van de Turk Kuzu dat kritische Nederlanders maar moeten oprotten? Stil, hè…aan de overkant?

      Ernst, zie je wel het herhaaldelijk door mij aangegeven kantelpunt. We gaan de goeie kant op, Nederland weer terug naar z’n Joods/christelijke roots. Weg met de door Lucifer ingegeven “verandering van Nederland”.

    3. Vraagtekentje

     “te veel”???? Volgens mij nog veel te weinig, anders dan stond het er wel anders voor.

  2. Adriaan

   Iets anders dan jouw deftige taal hè @Ernst. Duidelijker kan Wilders het niet zeggen. Kuzu-achtigen moeten geruimd worden. Doen ze met ziekte kippen, koeken en varkens ook.

  3. swetsnek

   SCHIZOFREEN VENTJE

 2. Vraagtekentje

  Dus volgens Kuzu, moeten autochtone NLers opzouten? Waarheen, wij hebben geen dubbel paspoort. Het wordt hoe langer hoe gekker, we moeten volgens die (nietnakanDENKer) ons eigen land verlaten om ruim baan te maken voor de onaangepaste import???? Daar zullen de lieve moslimknuffelaars het wel mee eens zijn. Snap überhaupt niet dat zo’n dubbel paspoort zetelpikker hier kan gedijen in de 2e kamer. Rauss met DENK!

 3. Holland

  Kuzu is een smerige rat die op dezelfde wijze zijn bommetjes loslaat op de Nederlandse samenleving als Quispel dat doet op DDS. Eeuwig provoceren, knuppels in het hoenderhok gooien, de querulant uithangen, mensen op de kast jagen.

  Beiden zijn het mentaal gehandicapten die genoegen beleven aan de kwade reacties van anderen, wat hen een gevoel van superioriteit geeft. Het is geteisem van de richel: pauperige proleten boordevol nazistische sympathieen. Smerig volk.

  1. fockingworst

   @holland +++

  2. Guus Geluk

   “Smerige rat”
   “Mentaal gehandicapten”
   “Geteisem van de richel”
   “Paperige proleten”
   “Nazistische sympathieën”
   “Smerig volk”

   Het oikofobe scheldkanon is weer creatief in de lucht aan het schieten.

   1. Holland

    En wat vind jij Guus, van de opmerkingen van die smerige rat Kuzu? En van de reactie daarop van Wilders? Ik hoor het graag van je.

    1. Guus Geluk

     Ik denk dat Kuzu zeer tevreden is met deze reactie.

     1. Holland

      Ik vroeg wat JIJ ervan vindt.

     2. Guus Geluk

      Ik vind dat niemand hoeft op te rotten, behalve de mensen die zich niet willen aanpassen, zoals Aboutaleb treffend verwoordde.

     3. Holland

      Guus zegt: “…behalve de mensen die zich niet willen aanpassen”.
      ——————————————————————————
      Daarmee zeg je dus precies hetzelfde als Kuzu. Wat ben je toch een kleine, hypocriete gluiperd, Guus. Want: mensen (ook Nederlanders dus) die zich niet willen aanpassen aan de veranderende multiculturele maatschappij mogen van jou oprotten.

      Hiermee heb je je definitief laten kennen als een vieze landverrader. Je eigen volk laat je barsten, als je de islam maar kunt pleasen.

     4. Ernst Quispel

      Holland gaat zich weer hysterisch te buiten aan scheldpartijen.

      Wel pijnlijk als een oudere man zich zo puberaal gedraagt.

     5. Holland

      Guusje wordt aangevallen, Ernst gaat hem gelijk verdedigen. Stelletje sukkelige islamofielen.

     6. Guus Geluk

      Holland,

      U begreep me verkeerd. Ik meen dat iedereen hier mag wonen, maar dat de mensen die onze normen en waarden niet omarmen, die de democratische rechtsstaat te verwerpen, of, om met Aboutaleb te spreken, het niet kunnen hebben als enkele humoristen een krantje maken, mogen “oprotten”.

      Hoe het ook zij: Kuzu lacht zich kapot met deze reactie van Wilders. Geert had hem beter kunnen negeren.

    2. Holland

     Ik begreep je niet verkeerd Guus, je probeert weer aalglad weg te kronkelen. Bovendien herhaal je nu wat je eerder al zei: “de MENSEN die onze normen en waarden niet omarmen, die de democratische rechtsstaat verwerpen (…) mogen “oprotten”.”

     Die ‘MENSEN’ kunnen dus ook Nederlanders zijn die het volstrekt oneens zijn met de multiculturele heilsstaat en zijn rampzalige gevolgen en daartegen in het geweer komen.

     Guus, de omvolkingsspecialist en grote islamliefhebber is Kuzu II.

     1. Guus Geluk

      Holland,

      In wezen is iedereen met de Nederlandse nationaliteit een Nederlander, dus ik meen dat u doelt op de autochtone Nederlander.

      Er zijn inderdaad autochtonen die de rechtsstaat verwerpen, zich niet willen aanpassen en onze manier van leven maar niets vinden. Die mogen wat mij betreft ook oprotten.

      Gisteren riep er bijvoorbeeld een reageerder op tot genocide. Tja, ik bedoel maar.

     2. Holland

      Guus, ik heb je nog niet horen zeggen wat jij nu eigenlijk van die uitspraken van Kuzu vindt. Dus niet wat hij er mee bedoelt en dat je het daar al of niet mee eens bent. Maar wat jij er persoonlijk van vindt dat het Tweedekamerlid Kuzu deze boude uitspraken doet?

     3. Guus Geluk

      Ik schreef zojuist dat ik meen dat er niemand hoeft op te rotten, dus ook de lui van de PVV niet, maar wel de mensen die onze normen en waarden niet… etc etc..

     4. Holland

      GUUS, smerige aal in een emmer snot: ik vraag wat jij ervan vindt dat een Tweedekamerlid dit soort uitspraken doet! Vind je dat verwerpelijk of vind je dat helemaal Ok?

     5. EU kok

      Quote van Holland: ik vraag wat jij ervan vindt dat een Tweedekamerlid dit soort uitspraken doet!
      .
      Verwarring maakt zich even meester van mijn gedachten.
      Heeft u het nu over Kuzu, Wilders of Baudet?

     6. Guus Geluk

      Holland,

      Een politicus mag deze uitspraken doen, want: vrijheid van meningsuiting. Mijn oordeel over de inhoud van de uitspraak heb ik zojuist gegeven: ik ben het er niet mee eens.

     7. lugar

      @Ernstlim: ‘ongelukkig en gefrustreerd’

      Vergis je niet hoor!

      🙂

     8. Holland

      Guus, nog een leuke link voor je die goed bij deze draad past. Heb je weer even leesplezier wat betreft de door jou zo geliefde islam.

      https://www.journalistenwatch.com/2018/07/09/undercover-journalist-die/

     9. Guus Geluk

      Holland,

      Dankuwel voor de link.

    3. Rechtsaf

     @Holland je kunt natuurlijk wel nagaan dat Guusülsün deze opmerking he-le-maal te gek vindt natuurlijk, Guusülsün is een Ernst en Ernst is een Guusülsün.
     Het zijn een stel NSB_ers en rasechte islamlovers en dat zullen ze steeds weer laten blijken, sterker nog, ze kunnen het gewoon niet verbergen zo diep zit hun liefde voor de islam..

     1. Guus Geluk

      Lugar,

      Helaas moet ik u teleurstellen. De NSB bestaat niet meer in Nederland. Deze partij is al een hele lange tijd geleden verdwenen. Derhalve kan er geen sprake zijn van één of meerdere reageerders die lid zijn van de NSB.

     2. lugar

      @Rechtsaf: Ik heb het Guuslim een paar keer uitgelegd, hij blijft bij zijn islamdebiele standpunt. Zullen we Guuslim voortaan aanspreken met Ernstlim, het is toch één en dezelfde.

    4. swetsnek

     VAN GUUS EN ERNST WI.M HOEF JE GEEN ANTWOORD TE VERWACHTEN Holland.

   2. Ernst Quispel

    Holland toont zich ongelukkig en gefrustreerd. Die woede moet ergens naar toe maar het is pijnlijk dat hij zich zo laat gaan.

    1. Holland

     Ernst, je bent een vieze moslimrat. Nog erger dan Kuzu, want die komt er tenminste eerlijk voor uit. Jij hebt ze achter de ellebogen als hypocriete huichelaar en probeert je anders voor te doen dan wat je werkelijke bent, nl een landverradende NSB’er. En Guusje, als je partner in crime, is even smerig als jij.

     1. Ernst Quispel

      Rustig maar, beste kerel.

      Zulke opgefokte woede kan onmogelijk goed zijn voor je gezondheid.

     2. EU kok

      Ik ga zondag een extra kaarsje voor Holland opsteken.
      Weet niet of het helpt maar rustgevend is het wel.

     3. Rechtsaf

      @Holland Onze huis NSB-er Ernst wenst als vuile vieze smerige islamimbeciel saampjes met rugtufje EU dickie, alleen maar meer islam, hij verdedigd het met alles wat in hem zit.
      Zij, als islamimbecielen, schofferen Nederland, halen het bloed onder je nagels vandaan met hun opmerkingetjes.
      Zij zijn zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam, zij zullen alles in het werk stellen om de islam te verdedigen, telkens weer opnieuw.
      Zoals ik altijd al heb gezegd, sterker nog, zij zullen het aanmoedigen, verheerlijken,nog veel sterker!, of veel erger nog, zij vinden het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..

     4. Ernst Quispel

      “ zéér, zéér, zéér”

      🙂

     5. Frits Jansen

      De argumentatie van al deze verwijten schiet schromelijk tekort. Scheldpartijen zijn geen alternatief. En voor de lezer ongelooflijk saai.

     6. Rechtsaf

      @Fritsje ooh maar dat maakt mij niet uit het belangrijkst is dat het beestje bij de naam wordt genoemd, en aangezien jij het verdedigd stel ik vast dat ook jij een islamimbeciel bent..

    2. lugar

     ‘ongelukkig en gefrustreerd’

     🙂

     1. Rechtsaf

      @lugar ErnstlimGuusülsun doet ook nog even een duit in het zakje..

   3. swetsnek

    WAS HET MAAR ZONDAG DAN WORDT GUUSKE WEER FIJN VERWEND

    1. Guus Geluk

     Swetstrol is weer terug.

  3. EU kok

   Gelukkig weten we de waardeoordelen en vooruitziende blik van Holland op juistheid te schatten.
   .
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/schade-merkel-alles-ist-vorbei/#comment-869803
   Maar gelukkig is ze net slim genoeg om dit scenario te kunnen overzien en niet te willen verdwijnen in de geschiedenisboeken als de totaal mislukte Kanzlerin die hoog toornde en diep viel. Ze vertrekt de komende week.

   1. Rechtsaf

    @EU dick jij laat iig zien dat je het liefst meer islam wilt..

 4. Vraagtekentje

  Nou net zitten kijken, rond 15.40 uur zegt KUZU dat wij maar op moeten rotten uit HÚN wijk.

  https://www.youtube.com/watch?v=yXO_3VNAnsY

  1. Vraagtekentje

   uur moet natuurlijk minuten zijn.

 5. ruudjeenjose

  Gelukkig zijn er hier weer genoeg huichelaars die iets tegen Wilders hebben.Huichelaars en wegkijkers .Veel Nederlanders hebben er last van.

 6. Gerlos

  Niet te volgen die mafkezen van DENK, leven in een democratie zoals nu ook weer uit die Turkse bek van Kuzu klinkt en gaat de de nederlanders de les lezen, Kuzu er is een groot probleem met je kut Turken die Nederland niet als hun vaderland beschouwen maar sultan dictator en gek Erdogang aanbidden. Of je wordt Nederlander of je zout op naar je aanbidder Erdogang, K uzu hier ligt het grote probleem en niet bij ons Nederlanders, en met je verschrikkelijk foute uitspraken maak je alleen maar erger en erger, gelijk als minder minder en minder. Allemaal oprotten naar het geweldige democratie land Turkije die Julie kut Turken zo aanbidden.

 7. Frits Jansen

  Laten Kuzu en Wilders maar een beetje politiek pingpongen, dan ga ik intussen iets zinnigs doen. Zoals dis-informatie op DDS rechtzetten. Wat een werk!

  1. Rechtsaf

   @fritsje ja hoofd wegdraaien, dan is het er ook niet natuurlijk…

 8. EllyD18

  Reageren andere Partijen ook nog op Kuzu of vinden ze deze uitspraken van Kuzu wel kunnen ?

  1. Marija

   Die zijn ziende blind en horende doof.

 9. Lex

  Ik vermoed dat Denk binnenkort op het matje word geroepen. Als de partij zo door gaat kan het wel eens het einde gaan worden.

 10. ruudjeenjose

  Gelukkig verdringen de huichelaars zich hier weer met afkeurende woorden richting de PVV. Tegen u zou ik willen zeggen(Hopelijk hartfalen)of anders een bekende ziekte.Was het maar oorlog dan pakten we al die nsbers op.

 11. Hetzalwelweer

  is dit fake news @ Erdogans en de rest?

  Aan alle lieve linkse deugmensen, zij die de islam als hun eigen beschouwen, zij die het liefst alle migranten opnemen in hun huis….
  Jullie weten niet wat islam is en weten niet wat jullie in huis halen….
  Het zijn geen artsen of architecten…maar simpele mensen met enkel maar 1 gedachte, de islam is groot en machtig.
  https://www.youtube.com/watch?v=wjGTmCkU9U8&pbjreload=10
  Kom allemaal naar de EU zodat jullie veilig zijn en hier ditzelfde kunnen doen met ongelovigen….
  @Ernst, Frits, Svetlana en al die andere wannabee islamlovers….
  binnenkort ook in jouw wijk….omdat ze jouw niet willen….maar de EU hun wel….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.