België feliciteert zichzelf: “1000e Marokkaanse crimineel van 2018 gisteren uitgezet. Weer zware jongen minder!”

boefvervoer
Foto:

De Belgische staatssecretaris van asielzaken is erg tevreden met zijn ministerie. Gisteren speelde België het namelijk klaar om alweer de duizendste criminele Marokkaan van het jaar uit te zetten naar Marokko. Rouwig om het vertrek van al die lieden in de misdaad zijn de zuiderburen totaal niet: “Weer een zware jongen minder!”, aldus het gortdroge commentaar van staatssecretaris Theo Francken.

theofranken

De Belgische staatssecretaris voor asielzaken Theo Francken begon de werkdag vandaag door even zichzelf en z’n eigen kabinet een schouderklopje te geven. Het blijkt namelijk dat België bijzonder actief is geweest met het uitzetten van criminele vreemdelingen. Richting Marokko hebben onze zuiderburen dit jaar alleen al duizend misdadigers weten uit te zetten. Het is misschien niet zo’n vrolijke statistiek voor wie nog gelooft in het goede van de mens, maar gezien de omstandigheden mag je toch best een beetje trots zijn.

Dat is Francken dan ook, zo schrijft hij in een tweet:

“De 1.000ste crimineel van 2018 vertrok gisteren met het vliegtuig richting thuisland Marokko. Weer een zware jongen minder. We breken alle records. We werken keihard verder om ons land veiliger te maken. Wat men er ook van zegt of schrijft.”

Als je zin hebt in theater: pak dan maar een strandstoel, en ga wachten op de verontwaardiging die zometeen ter linkerzijde zal opstijgen. Want Francken maakt hier mensen onderdeel van zijn cynische verdeel-en-heerspolitiek! Hij scheert alle Marokkanen over één kam en hij wint aan populariteit over de rug van de zwakkeren van de samenleving! Lol. Tja. Vast hoor, maar in ieder geval laat Francken zich niet gijselen door de intimiderende pro-multicultilobby. En dat is ook best wat waard, of niet soms?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  “Het is misschien niet zo’n vrolijke statistiek”

  Nee dat is het zeker niet, die cijfers moeten als de donder omhoog, en in NL moet deze fantastische uitzetting van die criminele k*tmarokkanen als de wiedeweerga overgenomen worden++++++

 2.   

  Met de achterdeur er een enkele uit en met de wijd openstaande voordeur er weer vele er in.

 3.   

  Zie hier dat het wel kan maar in SLAP/ WEEK Den Haag kan niets, altijd eerst in de verdediging en uitweg zoeken om het niet te proberen.

 4.   

  Links maakt zich altijd meer druk om gekleurde mensen dan de blanke. Of zij nu crimineel zijn of niet, het maakt niet uit. En vindt links nu eigenlijk wel goed dat criminelen uitgezet worden? Ik betwijfel dat.

 5.   

  En? Liggen de voorbedrukte aangifte formulieren al klaar? Want zeg nou zelf, het worden er zo wel minder, minder, minder!

 6.   

  De Ster Reclame:Theo(asiel) heeft weer gebakken lucht voor U?
  Wordt vervolgd! Kom en zie de volgende episode “de echte cijfers” (https://immigratie.app/)
  https://www.vlaamsbelang.org/4-op-5-uitwijzingsbevelen-onu…/

 7.   

  In flagrante tegenspraak met de herhaalde aankondigingen van N-VA-staatssecretaris Francken is er absoluut geen sprake van een kordater terugkeerbeleid. Van de 45.601 uitwijzingsbevelen die in 2017 werden afgeleverd, werden er amper 8.536 uitgevoerd, goed voor zegge en schrijven 18,7 procent.

  Bron: Antwoord van staatssecretaris Theo Francken. Klik Hier!

 8.   

  Vooruit Theo! Maar je weet dat een groot deel van de Belgische bevolking achter je staat.
  Links heeft een panische angst van die partij, en doen er alles aan om deze partij een slechte naam te geven. (Nva)
  Doet een beetje denken aan de heksenjacht op Trump

 9.   

  Goed bezig in ons buurland België, zou Nederland een voorbeeld aan moeten nemen.

 10.   

  Prima vent, die Francken, moeten we meer van hebben! Vooral ook hier!

  Alleen vraag ik me af wanneer die duizend weer voet in Belgie of omringende landen zetten, we hebben ten slotte open grenzen én advocaten van de zieligheidsindustrie, die zich hard maken om uitzettingen tegen te gaan.

  1.   

   De grenzen zijn niet zo open. Ja, we hebben geen Berlijnse muur, maar wie hier komt zonder verblijfsrecht heeft toch een probleem.
   Advocaten doen wat de wetgever toestaat. Maar de mogelijkheden om eindeloos doorn te procederen zijn sinds de Vreemdelingenwet-2000 zeer beperkt.

   1.   

    Fritsje, geloof je deze onzin zelf?

 11.   

  De suggestie dat “linkse” mensen criminele Marokkanen hier willen houden is beneden peil.

  1.   

   Bij ‘minder, minder, minder (criminele) Marokkanen’ stond links Nederland anders op zijn achterste poten en kwam er een tsunami van 5700 voorbedrukte aangiften binnen.

  2.   

   Fritsje de wereld was te klein toen er iemand riep “minder, minder”. Of zat je toen in de bus in Iran of was het Albanië?

  3.   

   “De suggestie dat “linkse” mensen criminele Marokkanen hier willen houden is beneden peil.”

   Het is geen suggestie het zijn de feiten, Holland & Stanly helpen je herinneren!

 12.   

  Het gaat zoals uit de tweet van Francken blijkt om de 1000e crimineel en niet om de 1000e Marokkaanse crimineel. Nederland zet overigens ruim 70 procent van de criminele vreemdelingen uit. Dat zijn uiteraard veroordeelde buitenlanders. Nederland is immers een rechtstaat en dan ben je pas schuldig als dat onomstotelijk is bewezen.

 13.   

  Helaas vrees ik dat ze met dezelfde gang terugkomen, maar dan iets noordelijker. Oftewel in Nederland. In Mocrum staan de linkse kerk activisten al te trappelen om die gediscrimineerde stakkers welkom te heten en te vertroetelen.

 14.   

  Afgelopen week nog ea programma’s zitten kijken een met 3 journalisten . Dan zakt je broek af .Privé leven heeft volgens hun niets met Nieuws te maken en politiek .Mij lijkt als een politicus in zijn privé leven al niet betrouwbaar is is hij dat dan wel als politicus .Ik denk van niet . Dan het verschil . Veel media vertelde niet eens dat het om een abortus ging . Een PVV er zij het mooi .Toen een van hun Kamerleden door een brieven bus piste (dus ook privé wat niet eens waar bleek te zijn) was het voorpagina nieuws .Zo zie je maar Media meet met 2 maten .

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!