Burgemeester Den Haag wil aangifte van CDA-raadslid tegen salafist Van Doorn vanwege opmerking “vijand van de islam”

vandoornenkhoulaniindenhaag
Foto: PvdE'ers Arnoud van Doorn en Abdoe Khoulani voor de ingang van het Haagse stadhuis. Bron: Screenshot Dit was nieuws Tom Kroes / YouTube.

Als het aan burgemeester Krikke van Den Haag ligt, gaat CDA-raadslid Daniëlle Koster aangifte doen tegen Arnoud van Doorn van de PvdE. Hij had de christen-democrate bestempeld als “vijand van de islam” omdat zij oordeelde dat de overleden PVV-politica Willie Dille het verhaal van haar verkrachting niet verzonnen had.

doornio

De nasleep van de zelfmoord van Willie Dille lijkt in Den Haag uit te lopen op een lelijk politiek en strafrechtelijk schouwspel. De overleden PVV-politica beschuldige vlak voor haar tragische dood namelijk PvdE-collega Arnoud van Doorn ervan achter een verkrachting in 2017 te zitten. CDA-raadslid Daniëlle Koster heeft het deels voor Dille opgenomen; zij gelooft een deel van het verhaal en dringt aan op een onderzoek van de politie.

Dat ging er duidelijk niet goed in bij de salafistische volksvertegenwoordiger Van Doorn, die Koster meteen bombardeerde tot “vijand van de islam” en “gevaar voor de samenleving.” Burgemeester Krikke wil graag dat Koster aangifte gaat doen voor die haatzaaiende teksten:

“Op Twitter was direct veel verontwaardiging over de tweet , die als dreigend, haatzaaiend en asociaal wordt ervaren. De stelling ‘vijand van de islam te zijn’ zou mogelijk een Fatwa zijn: een oproep aan andere moslims om af te rekenen met Koster. ,,Is Daniëlle de volgende die over de rand wordt geduwd?,’’ werd op sociale media woedend gevraagd aan Van Doorn.

De uitlatingen van Van Doorn hebben ook de zorg gewekt van Krikke. ,,Burgemeester Pauline Krikke heeft de afgelopen dagen verschillende malen contact gehad met gemeenteraadslid Daniëlle Koster. Zij heeft Koster aangegeven aangifte te doen, zodat het Openbaar Ministerie en politie verder onderzoek kunnen doen,’’ aldus de woordvoerder. Volgens hem lag het initiatief voor de gesprekken bij Krikke.”

Of Daniëlle Koster die aangifte doorzet, is niet duidelijk. Laten we het hopen van wel, want de tijd dat islamistische trolls zoals Arnoud van Doorn zonder straf iedereen maar de moeder konden beledigen en bedreigen, moet nu eindelijk eens voorbij zijn. Dat doe je maar in Marrakesh of Mekka, maar niet in Nederland. De groeten!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

61 reacties

 1.   

  Krikke speelt nu een spelletje.

 2.   

  Van Doorn heeft gelijk, binnen islam is het christendom een vijand, net als alle andere ‘ongelovigen’

  1.   

   Van Doorn praat gewoon wat er in de Koran staat en dat boek is niet verboden. Van Doorn praat gewoon uit naam van godsdienstvrijheid.

   1.   

    @Dries: Dat klopt, met dit verschil dat islam geen godsdienst maar een ideologie is. Het is bovendien een gevaarlijke en dodelijke ideologie. Het begint al als je een moslim zich van de islam wil afkeren, binnen de islam staat daar de doodstraf op.

    1.   

     @Capo, of het nu een geloof is of een ideologie is eigenlijk niet zo van belang, mijns inziens. Dat de islam gevaarlijk, verachtelijk en walgelijk is, bewijst wel dit fragment:
     http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/maleisie-vader-slaat-9-jarig-dochtertje-dood-omdat-ze-fouten-maakte-tijdens-het-reciteren-van-de-koran/
     Ik vrees dat er heel veel moslims er net zo over denken als deze ‘vader’. Je moet volkomen gestoord zijn om je zo te misdragen. Godsdienstwaanzin.

     1.   

      @Adriaan: Het één of het ander is inderdaad ondergeschikt aan de uitkomst die sowieso hetzelfde is; namelijk levensgevaarlijk.

     2.   

      Godsdienstwaanzin vind je in elke religie daar waar zij geloven in een godT/alaha ect
      Daarom is religie een ramp.

     3.   

      ‘Daarom is religie een ramp.” @Kong en hier ben ik het hartgrondig mee eens.

     4.   

      Adriaan mompelt:
      Daarom is religie een ramp.”
      @Kong en hier ben ik het hartgrondig mee eens.
      .
      Adriaan, denk je dat Capo het hier wel mee eens is?
      Moest je niet eerst toestemming vragen om Kong gelijk te geven?
      Straf voor desertie schijnt niet mild te zijn.

     5.   

      @EU dick toch wel weer bijzonder dat je toch weer alles uit de kast haalt om de islam te verdedigen.

     6.   

      Capo heeft rechtsaf van stal gehaald.
      En morgen weer beweren dat hij maar een nickname gebruikt.
      Zielenpootje.

     7.   

      @Rechtsaf: Doe je ook mee met het negeren van multinick en zijn supporters?

     8.   

      De wanhopige Obersturmführer Kapo begint tegen zichzelf te praten.

      :)

   2.   

    @DolleDries

    ‘Van Doorn praat gewoon wat er in de Koran staat en dat boek is niet verboden. Van Doorn praat gewoon uit naam van godsdienstvrijheid.’

    Onze grondwet zegt dat haatzaaien en het oproepen tot het doden van mensen niet mag… de koran staat vol met haatzaaien en zelfs meermaals oproepen tot het doden van ongelovigen… de koran zou volgens onze wet verboden MOETEN worden!

 3.   

  Ik geloof ook niet dat ze dat gaat doen

  1.   

   @Loes: We gaan het afwachten lieverd, als het om islam gaat dan loopt de politiek inderdaad op eieren.

   1.   

    Capo, loes is ook een kind van je fantasie.

 4.   

  “Koster zegt geen reden te hebben om niet in de verklaring van Willie te geloven. ,,Ik geloof niet dat je zo’n verhaal verzint.”
  —————————————————————————
  En dat is dan voldoende om voor “gevaar voor de samenleving” te worden uitgemaakt.

  De mafklapper Van Doorn is zelf een gevaar voor de samenleving.

 5.   

  Van Doorn schiet helaas door. Voor de context is het wel belangrijk dat de man zonder bewijs of logica werd belasterd met de ernstige beschuldiging dat hij leiding zou hebben gegeven aan een groepsverkrachting van een Gemeenteraadslid. Ik snap dat de man daardoor van slag raakte.

  1.   

   @Kawana, ‘Ik snap..’ Jij snapt helemaal niks. Bovendien vinden we wat jij ervan denkt volkomen oninteressant. Je telt niet meer mee.

   1.   

    Juist Adriaan, zo is het besloten en zo gaan we het met z’n allen doen. Samen staan we sterk! ;)

    1.   

     Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.

    2.   

     -Hij had de christendemocrate bestempeld als “vijand van de islam”-
     Dat klopt toch volgens zij bekrompen geest en vele reaguurders van DDS ook.

   2.   

    @Adriaan weer boven water.

    1.   

     Zeker weten @Kong en bezig jou koppie onder te duwen.

     1.   

      @Adriaan: Negeren beste kerel, Kong is een multinicksupporter. ;)

     2.   

      hi hi hi

     3.   

      @capo
      Tot morgen maar weer.

   3.   

    Adriaan, je schendt jouw eigen regel. Laat je niet provoceren dat is de enige doel van de trollen. Zij willen geen discussie zij willen je op de kast jagen.

 6.   

  Arnoud van Doorn, is net als zijn vriend Rudolph Holierhoek alias Abu Babyschudder absoluut knettergek, de laatste mag van mij sterven in zijn cel.

  https://www.geenstijl.nl/5138807/abu-babyschudder-2-jaar-in-cel-voor-kindermoord/

  1.   

   Ps, liefst aan een enge ziekte, islam heeft hij al.

   1.   

    “(…) een enge ziekte, islam heeft hij al.”

    Dat is een goeie, die kende ik nog niet! :P

    1.   

     Dat is een goeie, die kende ik nog niet! :P
     .
     Dat verwondert mij dan weer niet.

 7.   

  Een uitgelekte video, vanuit een moskee in Wenen, Oostenrijk, laat zien hoe een imam zijn volgelingen oproept een eigen islamitische staat te creëren.
  Een imam dringt er bij jongeren op aan om een eigen islamitische staat te creëren omdat “zij de belangrijkste rol in de jihad en bekering hebben” en een andere imam predikt tegen zogeheten “ontrouw”. Hij zegt onder andere dat het bijwonen van christelijke feesten erger is dan het drinken van alcohol – wat in de islam verboden is.
  De nationalistische partij FPÖ heeft de moskee bij de politie aangemeld. Volgens Johann Gudenus, voorzitter van de Nationale Raad, is de moskee eerder door de Moslimbroederschap gebruikt om antichristelijke, anti-Oostenrijkse en antidemocratische boodschappen uit te dragen.
  Dit is niet het eerste islamitische incident in een moskee in Wenen. De Oostenrijkse regering heeft eerder verschillende problematische moskeeën gesloten en door buitenland gefinancierde imams uitgewezen.

  1.   

   Gepikt van Fenixx.

 8.   

  “Vijand van de islam” ja ja, dan kan die heikneuter van van Doorn driekwart, als het er niet meer zijn, van de Nederlanders wel beschuldigen het niet zo op de islam te hebben, ja het liefst de islam uit Europa te donderen.

  Ik mag hopen dat die van Doorn met een bootje uit Marokko terug vaart naar Nederland en onderweg het bootje goed lek raakt, wat een stuk onbenul.

 9.   

  De ouders van kinderen op een openbare school te Laren kregen een brief van het schoolbestuur dat de juffrouw, een moslima, voortaan een hoofddoekje gaat dragen.
  De juf gaf aan dat het dragen van een hoofddoekje haar dichter bij haar geloof brengt. Verder verandert er niets verklaarde zij.
  Wis en waarachtig verandert er wat. De kinderen worden enkele uren per dag ongewenst geconfronteerd met een uiting van de duivelse religie van de juf. Een openbare school heeft geen religieuze achtergrond en dat dient zo te blijven.
  Maar de islam is een virus dat zich ook binnen de muren van de openbare school tracht te verspreiden. Het bestuur van de school had hier stelling tegen moeten nemen en dit niet accepteren. Het doet dit niet en zet de deur zo ook open voor andere uitwassen van deze duivelse religie. Kopvodden dragen door docenten op een openbare school hoort niet!
  Vindt men het raar dat moslima´s moeilijk een baan vinden want de werkgever loopt altijd de kans dat hij met het dragen van kopvodden geconfronteerd wordt nadat een moslima eenmaal is aangenomen.

  1.   

   Ook deze tekst heeft Dolle Dries gepikt. De sukkel is niet in staat zelf een fatsoenlijke zin te schrijven.

  2.   

   @Dries: Negeren die multinicker! ;)

   1.   

    We liggen hier in een deuk met de reacties van dat pedotje. Maar toch ook medelijden wat een arme ziel.

    1.   

     @ dolle dries Ach hij is ook zo geboren zullen we maar zeggen als excuus voor zijn troebele geest.

    2.   

     Trollen kennen geen medelijden, hun werk hier is een geplande sabotage van dit blog. Het is een false volk.

     1.   

      @Ni28: De gevolgen waren al duidelijk en meetbaar, daarom werd in meerderheid besloten om de multinicker en zijn supporters voortaan te negeren of te etaleren. We gaan nog steeds de goede kant op want samen staan we sterk!

     2.   

      “Het is een false volk.”

      Helemaal eens, Ni28.

      :)

 10.   

  Waarvan moet Koster aangifte doen ?
  Ze is toch niet bedreigd, we wonen hier in Nederland. Tenminste Den Haag ligt in Nederland.
  Ze hebben daar wat binnengehaald en zullen het weten.

 11.   

  van Doorn is een engerd. Zijn denkbeelden zijn erg onderdrukkend, confronterend, haast reactionair. Het lijkt net alsof deze man bij de PVV zit. Oh wacht….

 12.   

  Het mohammedaanse relifascisme tiert welig. Dieper kun je niet zinken. Bah!

  1.   

   Hij werd zonder bewijs beschuldigd van het organiseren van een Groepsverkrachting van een Raadslid.
   Geen probleem voor je?

  2.   

   De islamisering van Nederland is inderdaad in volle gang!

  3.   

   @Roughwood: Laat multinicker vooral links liggen, we hebben gezamenlijk besloten hem voortaan te negeren. ;)

 13.   

  Het eerste wat de gemeente den Haag moet doen, is ernaar te kijken waar de gemeente godsdiensten tegemoet komt in welke vorm ook. Dat tegemoet komen moet niet kunnen in Den Haag.
  De gemeente moet zich verder volledig secularistisch opstellen en daarmee de invloed van godsdienst en geloof op de maatschappij van enige samenspanning of organisatie niet willen. Waar de landelijke wetgeving zich tegen dit uitgangspunt verzet, is de gemeente dan wel machteloos.

 14.   

  Zeggen dat iemand “vijand van de islam” is, is niets anders een oproep tot het doden van deze persoon. Daarom moeten we onze ‘vrijheid van godsdienst’ aanpassen. Wanneer iemand een clubje opricht met in het handvest beschreven dat een ieder die niet bij betreffende clubje hoort gedood moet worden, dan is deze persoon strafbaar en wordt dat clubje heel rap verboden! Wanneer het de islam betreft gelden andere regels, in de koran staat letterlijk dat ongelovigen gedood moeten worden… en onze grondwet zegt dat haatzaaien en zelfs het oproepen tot het doden van mensen niet mag! Waarom wordt dit dan wel steevast getolereerd wanneer het islam betreft? Heel vreemd…

 15.   

  Zweedse en Europese politici reageerden vorig jaar hevig verontwaardigd toen de Amerikaanse president Donald Trump de massale immigratie van moslimmigranten rechtstreeks koppelde aan de exploderende criminaliteit in het Scandinavische land – overigens een feit dat door vrijwel niemand meer ontkend wordt. Afgelopen avond bleek Trump opnieuw dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. In Göteborg, Malmö en diverse andere plaatsen staken criminele migrantenbendes vrijwel gelijktijdig vele tientallen auto’s bij o.a. winkelcentra en ziekenhuizen in brand. Twee rechtse Zweedse partijen die een einde willen maken aan de geïmporteerde, om zich heen grijpende chaos en anarchie, staan niet voor niets op forse winst in de peilingen.

  De ook in ons land door links gecontroleerde Nederlandse massamedia vinden het zoals gewoonlijk niet belangrijk om (tot op moment van schrijven) ook maar iets te berichten over de puinhoop die migranten gisterenavond in Zweden aanrichtten. Wel wordt op de zo bekende zeer tendentieuze wijze de indruk gewekt hoe verkeerd het wel niet is dat Italië en Malta weigeren het zoveelste mensensmokkelschip –wederom de Aquarius- bomvol economische migranten toe te laten.
  Terreur: Tientallen auto’s in brand gestoken
  Meer dan 600.000 migranten, vrijwel uitsluitend moslims, liet het amper 10 miljoen inwoners tellende Zweden de afgelopen jaren binnen. En dat wordt gemerkt. Camerabeelden laten zien hoe hordes migranten met onder meer fakkels over parkeerplaatsen bij wooncomplexen, ziekenhuizen en winkelcentra lopen, en daar willekeurig tientallen auto’s in brand steken. In drie steden, vrijwel gelijktijdig, dus zou het heel goed een gecoördineerde terreuraanval geweest kunnen zijn.
  ‘Het is een oorlogszone’
  ‘Het is een oorlogszone,’ twitterde PeterSweden uit Göteborg. Foto’s (ivm copyright helaas niet rechtstreeks te tonen) laten tientallen branden zien. De politie beweert inmiddels dat de situatie ‘onder controle’ is, maar steeds minder Zweden hebben nog vertrouwen in de door de linkse regering zwaar ingeperkte wetshandhavers, die hun baan riskeren als ze ook maar één verkeerd woord uiten over de door het establishment zo gekoesterde migranten uit Afrika en het Midden Oosten.
  Politie arresteert… niemand
  Dus werd er in Frölunda, waar zo’n 31 auto’s in brand werden gestoken en 35 anderen beschadigd, niemand gearresteerd. In Nordost ondergingen 15 auto’s hetzelfde lot, en ook hier geen enkele arrestatie. In Trollhättan gooiden tientallen migrantenjongeren van achter straatblokkades zelfs met stenen naar de politie, die machteloos leken te blijven toekijken. Er wordt nu enkel gezegd dat men probeert de (vaak gemaskerde) daders te ‘identificeren’.
  Moslimmannen verantwoordelijk voor bijna alle gewelddadige verkrachtingen
  Onlangs bleek uit officiële cijfers en een omvangrijk onderzoek van de grote Zweedse krant Aftonbladet dat moslimmannen voor 84% tot 88% verantwoordelijk zijn voor de ‘zeer gewelddadige’ en groepsverkrachtingen in het land. Ruim 95% van de veroordeelden voor seksueel geweld in Zweden is van buitenlandse afkomst.
  Anti-immigratiepartijen op forse winst
  Het zal daarom geen verbazing wekken dat de rechtse anti-immigratiepartij, de Zweden Democraten, op enorme winst in de peilingen staat. Onlangs is er een nog een andere rechtse partij opgericht, Alternatieven voor Zweden, die de immigratie uit islamitische landen niet alleen wil stopzetten, maar zelfs compleet wil terugdraaien.

 16.   

  Krikke is hier de slechterik.
  Zij wil haar perfide rol verdoezelen.
  Van Doorn is een walgelijk serpent maar dit is geen reden tot aangifte.

  Wegkijkers als Krikke zijn geen spat beter dan de islamist van van Doorn.
  Ze zijn feitelijk nog veel erger.
  The Henchmen
  Het Censuur Spook

  De Vrijheid van Meningsuiting is het hoogste goed !!
  Blijf daar met je poten van af Krikke en treed af !

 17.   

  Door ervaring wijs geworden is 90% van de Nederlanders intussen vijand van de islam, het grootste vergif in een samenleving.

 18.   

  Het doen en laten van van Doorn is al reden genoeg voor onderzoek inzake de dood van mevrouw Dille. Ex-PVV-er en nieuwbakken islamiet lijkt wel een hele snelle radicalisering. Dat dit soort mensen in de politiek belanden is zeer schadelijk voor het land. Diversiteit leidt tot onrust of erger, de laatste tijd getuigd van.

  1.   

   @Ni28: Helaas is het OM niet verplicht tot vervolging, maar als ze slim zijn zetten ze alle lijnen richting van Doorn wel wagenwijd open.

   1.   

    Een “rechtstreeks betrokkene” kan tegen een sepot-beslissing van het OM bezwaar maken in een “artikel 12 procedure”.
    Wie zijn hier de “rechtstreeks betrokkenen”?

 19.   

  De islam wil helemaal geen samenleving. Daar is in alle moslimlanden geen spoor bewijs van te vinden. Van het tegenovergestelde, discriminatie, uitsluiting en moord, daarentegen, is er enorm veel te vinden.

  1.   

   U krijgt de prijs voor de hardste islamhater!
   Een samenleving kenmerkt zich door geschreven en ongeschreven regels, uit wetten en tradities.
   Moslims jennen strenge regels.

 20.   

  De vrijheid van meningsuiting gaat niet zover als veel mensen denken (of willen) maar de jurisprudentie laat grote terughoudendheid zien als het om politiek debat gaat: dan zijn er nauwelijks grenzen.
  Kortom aangifte is misplaatst.
  Al is aangifte nodig noch voldoende om een strafvervolging te starten.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!