‘Eisenlijst’ Marokkaans tuig voor toekomstige vrouw: “Maagd, altijd hoofddoek, nooit met mannen gewerkt!”

vrouwenhaat-marokkaan
Foto: Marokkaans tuig over vrouwen.

De vrouwonvriendelijk spat er vanaf bij sommige van onze Marokkaanse nieuwe Nederlanders. Dat uit zich zelf in heuse absurdistische eisenlijstjes die enkele Marokkaanse heren hebben opgesteld voor hun toekomstige huwelijkspartners, om de “sloeries” er uit te filteren…

38f67838f1_Screen_Shot_2018-08-09_at_15.15.17

Oussie Marzouk dacht dat hij de mensheid een dienst bewijs door een lijstje op te stellen met voorwaarden waar zijn toekomstige vrouw zich allemaal aan moet voldoen, en dit te plaatsen in een Facebookgroep voor Marokkaanse lotgenoten.

Zo mag de hypothetische verloofde geen “materialist” zijn, wat dat ook moge betekenen. Tegelijkertijd hoopt hij dat ze knap is en niet al te behaard. Tot zover de eisen waar de meeste mannen nog wel fiducie mee kunnen voelen, maar de rest van het lijstje is echt regelrechte islamistische kolder.

Zo moet mevrouw Marzouk “altijd een hijab” om haar kop hebben gehad, en nog nooit achter een balie gewerkt waar condooms en tabak werd verkocht. Of Oussie snapt dat wanneer je iets verkoopt je het nog niet zelf hebt gebruikt, snapt hij kennelijk niet. Het wordt nog erger als hij zelfs eisen begint te stellen aan de vader van de bruid. Hij mag geen dayouth zijn, oftewel iemand die niet overprotective is en zijn oogappeltje de hele dag in de gaten houdt.

Hoe dan ook wens ik Marokkaanse vrouwen sterkte. Ze moeten aan een belachelijk ‘ideaal’ voldoen, alleen maar om arrogante klootzakjes als Oussie te pleasen. Die je brandmerken als “sloerie” op het moment dat je ook maar één keer iemand een sigaretje hebt verkocht of een jeugdliefde hebt gehad op de middelbare school.

Hé premier Rutte, kunnen we lui als Oussie niet denaturaliseren en terugsturen naar Marokko waar dit gedrag wellicht beter aansluit op de plaatselijke cultuur? Ik zou Nederland graag niet zien vervallen tot de status van een vrouwenhatend tuigland, graag!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

81 reacties

 1.   

  Ach, deze soenitische salafist loopt alvast vooruit op de toekomst.
  Lees deze voorspellingen:

  https://www.demorgen.be/nieuws/voorspelling-moslims-zullen-europa-binnenvallen-en-inwoners-verdrijven-b095ce5a/

  1.   

   Ah, voorspellingen van een “helderziende”…

   Zo erg is die invasie dan niet, want vlak daarna dooft de zon toch.

   1.   

    Kolere zeg! Wat ben jij eigenlijk een diep triest figuur. De gehele dag en zo ook te zien, nacht, hier je verbijsterende domheid etaleren. Is er mu echt niemand, die maar iets om je geeft? Ach ja, de vraag stellen, is hem beatwoorden. GET A LIVE! En zoek werk! Het zal je goed doen!

    1.   

     Moet Top niet werken?

     1.   

      Nee hoor, Top is al met 47 jaar met pensioen gegaan. En neem het maar van Top aan, een heel goed en groot pensioen heeft verdiend. Dat heeft Top bereikt, door hard te werken, in tegenstelling van wat “uw persoontje” voor elkaar heeft gebracht, in uw armzalige leventje.
      En verder zoals gebruikelijk in uw geval; Blablabla. Blaaskaak/pisvlek/parasiet en kijk in de spiegel zodat u zelf de rest kan invullen.

    2.   

     @Top: Goedemorgen, brother in arms, alles goed aan boord?

     (Actueel) Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Elu = Fortiori = Etc…

     (Voorheen) Code 134 = Ernst Quispel = Professor Zonnebloem = Graatsma = Boudewijn Abbas = Danube = Cypres = Ceteris Paribus = Etc…

     1.   

      Het is hier mooi weer. We gaan straks zeilen naar Skibbereen. Er is daar een tractor show en dat is altijd lachen. Je ziet er werkelijk van alles op het gebied van landbouw en er wordt natuurlijk flink ‘gehandeld’ (lees; ingenomen of in onze taal; gezopen). Paddy zal wel weer met een stand staan, dus je moet vroeg zijn, anders kom je er niet eens bij. Goetjes uit het mooie Schull.

 2.   

  Hij heeft vast wel een 9-jarig nichtje die aan de eisen voldoet

  1.   

   @Scaldis dat vindt deze islamlover vast niet erg..

 3.   

  Sinds wanner kun je met een DNA onderzoek vaststellen of iemand nog maagd is

  1.   

   DD: Zo dom is dat schorriemorrie dus. En hoe zit het met zijn eigen fladder gedrag. Het liefst blond met de rondingen op de juiste plaats, zich graag laten door haar laten fêteren. Dus, oefenen op een sloerie en trouwen met familie uit het thuisland.

   1.   

    L. Rozenwater

    Dat is het privilege en het voorkeursrecht van de moslimman binnen de islam.
    De vrouw daarentegen heeft geen rechten, enkel het aanrecht.
    Niet verwonderlijk dat deze macho ideologie te vuur en te zwaard wordt verdedigd door de mannelijke aanhangers.

  2.   

   Geeft het I.Q. aan van deze ‘sorry excuse for a man’. En dat leeft hier, op jouw zak.

 4.   

  Poeh hee!
  Dat is nog al een lijst!

  Maar een van de mooiste punten is het DNA onderzoek naar maagdelijkheid.

  Ps,
  Ik ben blij dat ik géén Marokkaan ben.

 5.   

  Over verwarde Marokkanen gesproken deze meneer is ook diep beledigd en trekt snel de racisten kaart.

  https://www.gelderlander.nl/arnhem-e-o/zaak-marcouch-buitenlander-onder-vergrootglas-in-spanje~a19073ba/

  1.   

   Volgens mij mag dhr. Marcouch blij zijn dat er controles op straat worden uitgevoerd om aanslagen door extremistische Marokkanen te voorkomen. Aanslagen waar hij en zijn dochter evengoed het slachtoffer van kunnen worden. Het zou een ondoelmatig en zeer incompetent politie optreden worden wanneer ook alle hoogblonde dames gehuld in een topje en minirok aan moeten worden aangehouden.

   1.   

    Zien we hier een pleidooi voor etnisch profileren?

    1.   

     Nee hoor, het is slechts mijn adoratie voor de vrijgevochten vrouw.

     1.   

      Dan is het goed, heer Bloem.

    2.   

     @Tengo zien we hier nou een pleidooi voor aanslagen?

     1.   

      @Rechstaf: Mogûh bro!

      Heb je het lijstje van de DDS-multinicker al gezien?

      (Actueel) Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Elu = Fortiori = Etc…

      (Voorheen) Code 134 = Ernst Quispel = Professor Zonnebloem = Graatsma = Isolde = Boudewijn Abbas = Danube = Cypres = Ceteris Paribus = Etc…

     2.   

      @Capo er veranderd veel zo in een week of 3 ;) er waren er mij al een paar opgevallen…

     3.   

      Welkom terug, brother in arms! ;)

      Laten we die multinicker aanpakken, geen centimeter ruimte geven!

     4.   

      @de rechtsaf-kapo…

      https://youtu.be/yOQqBMz70iM

     5.   

      @Capo aanpakken! dat sws, onze antisemitische nsb-er en zéér warm islamitsich pleitbezorgertje pakken we bij de wortel aan.
      Dit soort figuren hebben echt een bloedhekel hebben aan ons land en haar met name échte Nederlandse burgers..

     6.   

      @Rechtsaf: IJsbrand Koudvuur kan aan het multinicker-lijstje toegevoegd worden!

     7.   

      @ijskoud brandvuur is net terug van de k(anaal) pride denk

     8.   

      @Capo dat was duidelijk..volstrekt kansloos

     9.   

      @RA: Inderdaad, multinicker heeft standaard een aantal tabs openstaan waarmee hij zichzelf aanvult, zo blijkt.

     10.   

      @Capo tijd dus om de vloer weer aan te vegen ;)

     11.   

      @RA: Klopt, en let even op zijn tactieken.

      Jarenlang de boel bevuilen met multinicks, gister vergiste ik me want ik zei wekenlang, en dan zielig doen omdat hij is betrapt en bedelen bij de redactie om maatregelen. Hij is een misselijke multinicker en hij verdient het om snoeihard aangepakt te worden.

    3.   

     Het is weer eens wat anders dan het nodeloos op kosten jagen van de Hermandad.

 6.   

  Op basis van 1 bepukkeld sukkeltje heeft dit artikel natuurlijk geen enkele waarde, ik ken ook wel knullen op de Veluwe, die ongeveer hetzelfde denken.

  Interessanter zou ik het vinden welke reacties het losmaakt…..

  1.   

   Op dit soort relativeringen zitten ze bij DDS niet te wachten: Blue Monday.

   1.   

    “(…) zitten ze bij DDS niet te wachten…”

    Op jou zit inderdaad niemand te wachten, misselijk multinicker en oplichter!

  2.   

   Jij kent wat mensen Blue, dat het sukkels zijn wekt geen verbazing.

  3.   

   Aldus, schrijft “de man”, en dat de man, hoort tussen aanhalingstekens, omdat de “man”, echt een affront is voor alle andere mannen, die in ieder geval de lagere school hebben doorlopen. Deze “man” kan als een parasiet, alleen leven op andere, maar dan wel ‘echte mannen envrouwen’. Het is een parasitaire levensvorm, met een grote bek, maar zou zelfs, bij een sociale werkplaats, weggestuurd worden.

 7.   

  De zichzelf censurerende feministische linksaf-maffia heeft hier natuurlijk geen mening over!

 8.   

  “Hé premier Rutte, kunnen we lui als Oussie niet denaturaliseren en terugsturen naar Marokko waar dit gedrag wellicht beter aansluit op de plaatselijke cultuur?”
  Beste heer Engelbart, na alle stoere taal tijdens de verkiezingscampagne is het nu weer gewoon tijd voor pamperen van onze kansenparels.

  Het trieste is, dat dit eigenlijk geen nieuws is doch oud nieuws. We weten al decennia lang dat er slechts weinig Marokkanen zijn die bereidwillig genoeg zijn om zich aan te passen aan de cultuur van het gastland. Het merendeel, met vaak een Berber achtergrond, wordt zelfs onder fatsoenlijke Marokkaanse burgers als ultra conservatief en daarmee problematisch beschouwd.

  De overheid is er ter bescherming van haar burgers, wij kennen in Nederland gelijkheid van sekse, dus ook vrouwen zouden bescherming mogen verwachten tegen dit soort prehistorische praktijken. Helaas, het partij- en media kartel doen er alles aan om het voor iedereen in dit progressieve land te verzieken.

  1.   

   “De overheid is er ter bescherming van haar burgers…”

   Die indruk heb ik totaal niet, jij wel?

   1.   

    Ik voel me heel veilig, kan komen omdat ik in de bossen op de Veluwe woon.

    Maar, het zal u vast aanspreken, laat ik mijn veiligheid niet geheel aan het toeval over…dank zei een prachtig erfstuk…

    ik geef een hint… “Browning Heritage Hunter”

    1.   

     Weet de politie dat ook. Na dit gelul, in ieder geval wel. Even je I.P.aansluiting opvragen bij DDS en bij de provider en klaar is Klaartje. Want de politie heeft het niet zo op illegale wapens.

     1.   

      @Top: “(…) de politie heeft het niet zo op illegale wapens.”

      Daar heb je groot gelijk in Top, alleen wel jammer dat de politie geen mensen heeft om dit op te sporen, laat staan op te lossen. En hoewel ik het feitelijk nooit eens ben met Maandag, heeft hij hier wel een punt.

      Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik heb geen enkele redenen om de politiek te vertrouwen, en het is de politiek die al jarenlang verantwoordelijk is voor het tekort van politiemensen en rechercheurs.

     2.   

      Nou ehh sorry, maar ook bij mij is het niet verstandig om als ongenode gast binnen te huppelen.

   2.   

    Beste Capo, wanneer het aankomt op bescherming van haar burgers tegen de islamisering en geweld vanuit de Islam in de breedste zin van het het woord, is de overheid totaal afwezig.

    Ondertussen is mijnheer Rutte druk bezig de burger verder uit te knijpen, met allerlei vuige belastingplannetjes. Per 1 september gaat de BPM op auto’s weer omhoog. Dat terwijl de overheid eerst heeft beloofd dat de BPM langzaam zou verdwijnen om de automarkt gelijk te trekken met de rest van Europa.
    De volgende leugen van Rutte is alweer een feit

    1.   

     Bloem…
     ….Per 1 september gaat de BPM op auto’s weer omhoog…
     Dat is nou het mooie van de eu, alles wordt gelijkgetrokken maar uitsluitend naar de hoogste tarieven.
     Dit zodat we het niet allemaal even goed hebben in de eu maar allemaal even slecht.
     Rutte..doei!
     Nexit nu!!

     1.   

      ON volgens mij mag Nedeland helemaal geen BPM belasten van de EU.

     2.   

      Het is mogelijk vervelend om te zeggen maar als we willen voorkomen dat Nederland dichtslibt zullen we niet alleen de BPM ferm moeten verhogen. Ook de accijns zal omhoog moeten en rekeningrijden is onafwendbaar.

     3.   

      Maar het zou ook Johnny Roest kunnen zijn, die komt namelijk van hetzelfde toetsenbord.

     4.   

      @Tengo weet je waar ze een hoop geld vandaan kunnen halen? door geen “migranten” meer toe te laten dat scheelt een hoop uitkeringen die vervolgens weer verhaalt worden op de Nederlanders…

     5.   

      @Original NL, Nexit nu !! is geen goed idee. Enkele oost Europese staten raken al onder invloed van China’s economische machtsuitbreiding. Je maakt geen kans als klein land tegenover de supermachten. U ziet wat er nu gebeurt met de handelsmaatregelen van Trump. Als een eenheid heb je nog wat in te brengen tegenover de VS en China, vergeet ook India niet. Het zou een heilloze weg zijn zo in je uppie.

 9.   

  Marokkanen (moslims) nemen hun waarden/normen/levenswijze mee naar Nederland en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie. Van integratie is geen sprake.

  ——-
  ‘Je was deugdzaam of een ho*r, daar zat niks tussen’

  Je reputatie en goede naam, daar leef en sterf je als vrouw voor. Je uit niks, elk verlangen of emotie word onderdrukt, met als gevolg dat ik op vrouwenfeesten rijen donkere loerende ogen elkaar zag begluren, de lippen stijf op elkaar, met ontelbare kinderen die tussen ze in krioelden. En ondertussen draaide de roddelrubriek op volle toeren.

  In een wereld van heilige maagden was niets erger dan voor ho*r worden uitgemaakt. Vreemd genoeg kwamen de dames meestal niet voor elkaar op, maar schakelden ze elkaar uit met ondergrondse valse opmerkingen. Of met piepende stemmetjes: ‘Gelukkig zorg ik goed voor mijn man': als sneer bedoeld voor een dame aan dezelfde tafel, die voor de tweede keer was gescheiden en een ‘slechte naam’ had.

  Donkere, jaloerse listen

  In plaats van elkaar te beschermen, solidair te zijn in de harde mannenwereld waar we met zijn allen onder leden en ons uit probeerden te redden, waren de listen van de vrouw donker en vol jaloezie. Meer en meer kreeg ik bewijs dat de positie van de vrouwen in onze wereld is wat hij is, door onze eigen streken.

  Tot we stoppen met elkaar uit te schakelen en te beconcurreren en onderling een geluid laten horen over hoe we behandeld willen worden door onze mannen, blijven de boeven ons voor kechs uitmaken.

  1.   

   Wat wil je? Als er honderden jaren inteelt is het ‘Marokkaanse ras (volgens de rechter tot nu toe)’. Onderzoeken naar de hoogte van hun belevingswereld (lees I.Q.) worden al jaren gedaan, maar de uitkomsten worden in de meeste gevallen weggestopt is de ‘vergeetladen’. Zelf van dichtbij meegemaakt , Op de Erasmus universiteit , waar een onderzoek van 10 jaar werd weggemoffeld op aanraden van de toenmalige burgemeester Bonnetje Bram Peper, omdat het een schisma zou veroorzaken in Rotterdam en in den lande, als ‘de uitkomsten’, het boven water zouden komen. Zelfs een hoogleraar met naam en faam, is hiervoor en hierdoor opgestapt. En de reden dat ‘de meiden’, het vaak beter doen, is te danken aan het gegeven dat ze helemaal niets anders mogen, als ze ‘gebloed hebben’. Dus hun dagen worden ingevuld met studeren en huishouden.

   1.   

    Nee Top, dat is een gekoesterd misverstand. De rechter in Nederland vindt absoluut niet dat Marokkanen een ras vormen.

    Dat zou ook wel heel vreemd zijn, vind je zelf ook niet?

    1.   

     “(…) vind je zelf ook niet?”

     Opzouten, multinicker!

     1.   

      Hij vergeet blijkbaar, de voorlopige uitspraak, van het “‘minder minder’ proces van Wilders.

     2.   

      Zeker, Top, ik doel op die gerechtelijke uitspraak.

     3.   

      “(…) ik doel op…”

      Waar jij op doelt is totaal onbelangrijk, multinicker!

    2.   

     “…Dat zou ook wel heel vreemd zijn, vind je zelf ook niet?…”

     Het is ook vreemd, dat betekent dat bij de grens van Algerije het Marokkaanse ras plotsklaps ophoudt, en het Algerijnse ras begint. Het Tunesische ras ook trouwens…

     1.   

      Zolang er onderling een kindje kan worden veroorzaakt wat later ook vruchtbaar is, kun je niet van een ras spreken.

 10.   

  Maar dan ook geen uitkering ontvangen.

 11.   

  Echt waar, het IQ van dat volk is op het achterlijke af wat ook niet anders kan dan als de vader tevens oom is of moeder een tante.

  http://truthandgrace.com/musliminbreeding.htm

  1.   

   Dat inteelt erfelijke ziektes kan veroorzaken is bekend. Voor de relatie met IQ bestaat minder wetenschappelijke evidentie, of Vit zou moeten menen dat de inwoners van de Nederlandse vissersdorpen dommer zijn dan de overige Nederlanders.

   https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/168644-erfelijke-ziektes-in-vissersdorpen.html

   1.   

    @Tengo zoals ik steeds zeg, nsb-er Ernst wenst als vuile vieze smerige islamimbeciel alleen maar meer islam, hij verdedigd het met alles wat in hem zit, hij, als islamimbeciel, schoffeert Nederland, haalt het bloed onder je nagels vandaan met zijn opmerkingetjes.

   2.   

    @Tengo Takatakata

    “Voor de relatie met IQ bestaat minder wetenschappelijke evidentie”

    Ik ga er vanuit dat Nicolai Sennels er ‘iets’ meer verstand van heeft als je het niet erg vind.

    1.   

     Ps, dat geldt niet alleen bij moslims, dat er labiliteit optreed is bewezen wat blijkt door in een bedachte entiteit te geloven.

 12.   

  Wat een ophef over een recalcitrante puber.
  Die zit zich nu rot te lachen over de ophef die hij veroorzaakt heeft.

 13.   

  En wat een reacties op dit FB-bericht van al die feministische wijven die zelfs de straatbordjes veranderen om recht te doen aan vrouw.

  Oh, wacht ik droomde. Want het is stil aan de linkerzijde, héél stil want het betreft weer de islam, hé. En dan zwijg je en kijk weg!

  1.   

   Volgens mij maken Marokkaanse meisjes ook lijstjes daar staat meestal dit op: Hij moet een goede opleiding hebben gedaan op minstens middelbaar niveau en het liefst op haar niveau; HBO dus. Hij moet een goede baan hebben met goede carriere kansen. Als hij met mij omgaat doet hij dat als een heer en nooit onderdrukkend. Hij mag geen womanizer zijn, dus trouw. Niet roken, niet drinken en geen strafblad. Wat zullen met zulke lijstjes er dan een boel Mocro mannen eenzaam zijn.

 14.   

  Deze moslimbraaksel getuigd van het gelijk van Boris Johnson. Moslimwaarden zijn onverenigbaar met Europese waarden. Iedereen weet het behalve de politici. En als die het weten dan zijn zij Europa aan het verraden. En zij weten het en verraden onze eigen cultuur willens en wetens.

 15.   

  De wereldvreemden die denken dat dit een lijstje van een “puistige puber” is kan ik uit de droom helpen. Dit is behoorlijk representatief voor de eisen van Marokkanen aan hun toekomstige vrouw.

  Tot die tijd proberen ze te pakken wat ze pakken kunnen en ne*uken ze zich drie slagen in de rondte. Liefst blondjes.

 16.   

  Laat die eikel maar onder de trein komen,

 17.   

  Het beroerde is dat ziekenhuizen waaronder universitaire, en dan gaat het niet speciaal over Marokkanen, enorm veel tijd en kosten besteden aan buitenlanders, die onderzoeken en operaties krijgen, die geen enkele geneeskundige waarde vertegenwoordigen maar slechts met hun persoonlijke, godsdienstige of wat voor veelal achterlijke opvattingen te maken hebben. [Voor gewone Nederlanders wel om ziek van die toestanden te worden]. Dat houdt maar niet op en tekent de politieke achterlijkheid in Nederland, die de laatste jaren alleen maar erger is geworden. De smoezen, die artsen gebruiken zijn bekend maar dienen niet maatgevend te zijn. Hard ”patiënten” de waarheid voor houden en niet op de verzoeken of eisen in gaan, dient regel te zijn. Dan alleen hou je Nederland gezond. Het aantal artsen, dat in de fout gaat moet aanzienlijk zijn. Deze artsen dienen aangepakt te worden.

 18.   

  De genoemde gebreken in bepaalde vissersdorpen zijn ernstig maar betreffen zijn in de meeste gevallen een gering aantal. Dit kan inhouden, dat hier passende geneeskundige voorzorg mogelijk is.
  Enkele generaties geleden was het vrij algemeen in dorpen, in ieder geval in bepaalde bepaalde grote streken van het land, dat gesprekken tijdens familiebezoeken (hier te zien als van broers en zusters en aangetrouwd) op (alle) zondagmiddagen voor het grootste deel gingen over families in de wijdere omgeving waarbij gedrag en erfelijke afwijkingen (vatbaarheid voor tuberculose, doofstom, enzovoort) uitgebreid ter sprake kwamen. Discriminatie op deze basis kwam voor bepaalde ernstiger gevallen veel, zo niet altijd, voor. Dat begon al met de jeugd onderling. Ook op scholen merkbaar. Ouders verboden dan omgang, bijvoorbeeld dus omdat er doofstom in de familie voor kwam.
  Erfelijke afwijkingen worden nu uit andere werelddelen naar hier gebracht. Blijkbaar soms ook niet onderkend. Het kan ook gedrag betekenen en dan, hoe stom ook, wordt er therapie toegepast, die mogelijk niet kan helpen. Erfelijke afwijkingen kunnen dan ook met heel ander klimaat of andere natuurlijke omstandigheden elders op de wereld te maken hebben.

 19.   

  En deze idioten leven helaas in ONS LAND,

 20.   

  Zo lost het Marokkanenprobleem zichzelf op… :-)

  1.   

   @Sjun: Ik heb er ook geen enkel probleem mee dat zij het bij zichzelf houden. :P

 21.   

  Ben je opeens “tuig” als je bepaalde wensen hebt?

  Je moet je wel bedenken dat het waarschijnlijk gaat om mensen uit het Rifgebergte, conservatieve agrarische gemeenschappen.

  1.   

   Zodra wensen met opdringen eisen worden is het tuig.

 22.   

  Aan alle lieve linkse deugmensen, zij die de islam als hun eigen beschouwen, zij die het liefst alle migranten opnemen in hun huis….
  Jullie weten niet wat islam is en weten niet wat jullie in huis halen….
  Het zijn geen artsen of architecten…maar simpele mensen met enkel maar 1 gedachte, de islam is groot en machtig.
  https://www.youtube.com/watch?v=wjGTmCkU9U8&pbjreload=10
  Kom allemaal naar de EU zodat jullie veilig zijn en hier ditzelfde kunnen doen met ongelovigen….
  @Ernst, Frits, Svetlana en al die andere wannabee islamlovers….
  binnenkort ook in jouw wijk….omdat ze jouw niet willen….maar de EU hun wel….

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!