Erik van Muiswinkel vindt Thierry Baudet een antisemiet en “boreale naaktposeur met oikofiele aandrang”

De aan lager wal geraakte cabaretier Erik van Muiswinkel kan het maar niet laten om zich in uiterst beledigende termen uit te laten over de fractievoorzitter van het Forum voor Democratie. Nadat hij eerder al flirtte met het idee om Antifa op te stoken tegen Thierry Baudet, heeft hij nu weer een nieuw ‘creatief’ scheldwoord gevonden om het Tweede Kamerlid de huid vol te schelden.

erik-de-muis-huiswerk

Op social media heeft de gevallen komiek Erik van Muiswinkel weer van zich doen spreken. Hij plaatst daar een bericht dat bedoeld is voor FVD-voorzitter Thierry Baudet. Of – zoals Van Muiswinkel hem noemt – een “boreale naaktposeur met oikofiele aandrang“. Van Muiswinkel heeft namelijk “huiwerk” voor hem, en dat is het lezen van een blogje dat geplaatst is door een communistische Twitter-gebruiker.

Het stuk heet The anti-semitic origins of “citizens of nowhere”, en gaat over hoe bepaalde Brexit-activisten zich bedienen van frasen die eerder in de twintigste eeuw ook zijn gebruikt om Joden uit te sluiten of zelfs te verdrijven. Als voorbeelden van sinistere lieden die er dergelijk kwestieus taalgebruik op nahouden, zou behalve de Britse Tory-premier Theresa May en haar Labour-voorganger Gordon Brown ook de schrijver David Goodhart zijn. Oftewel: ineens is iedereen in het Verenigd Koninkrijk een antisemiet, vanwege dingen die ze zeggen en niks met Joden te maken hebben ook gezegd werden door antisemieten die vage vergelijkbare zaken uitkraamden en wel iets met Joden te maken hadden.

Wat dat met Thierry Baudet te maken heeft, maken de cryptocommunist en Erik van Muiswinkel geen van tweeën duidelijk. Maar dat maakt ook niet uit, want het is altijd lekker als je iemand even het verwijt van antisemitisme kan aanwrijven, hè? Van antisemitisme is het immers nog maar één stap naar de Tweede Wereldoorlog. En dat is uiteindelijk waar je je politieke tegenstander heen wil framen: naar de top van het Adelaarsnest. Waar alle hoge nazi’s, fascisten en antisemieten hun genocidale feesten vierden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

97 reacties

 1. Tengo Kawana

  Ik denk dat Baudet inmiddels wel spijt zal hebben van zijn exhibitionisme.

  1. Capo

   “Ik denk…”

   Wat jij denkt en of je denkt interesseert ons in het geheel niet. Je bent een bewezen, actieve en actuele multinicker en bestookt forummend Nederland al jarenlange met je smerige vuile spelletjes. Je bent hier uitgekotst en de meerderheid heeft besloten om jou te negeren en te exponeren.

   1. Fortiori

    Deze tekst heb ik al eerder gezien. Het is spam.

    1. Capo

     Fortiori = Tengo = Becker = Johnny Roest = Suzanne = JanKlaasen = Onno = Duijndam = Fortiori = Hermann = Ad Infinitum = Ky = Etc…

     1. Fortiori

      Fortiori = Fortiori, dat is juist !

     2. bifbof

      Hij is bijna niets , soort anti deeltje , vacuum

     3. Ky

      Ik stel het erg op prijs als je mijn naamkaartje daar niet bijzet. Ik ben namelijk niet zo’n idiote deuger. Je kunt niet iedereen beschuldigen gewoon omdat je neurotisch bent. Nou ja… het kan wel maar komt je geloofwaardigheid niet ten goede

   2. Vit

    @Capo

    Moeilijk hé dat negeren.

    1. Capo

     @Vit: Valt reuze mee Vit, als je goed oplet ga ik niet in discussie maar plaats ik in dit geval alleen een rij met actuele multinicks waardoor ‘het’ wordt geëxponeerd. Op andere plaatsen doe ik alleen een mededeling die is voortgekomen uit onze gezamenlijke wens om de multinicker te negeren of te etaleren, en met succes!

     Verder negeer ik de kliek, want zeg nou zelf, hoewel het vast stond wordt nu klinkklaar wie waar staat en weten we wie we kunnen negeren. 😉

     1. Meester Kong

      omschrijving trol Capo Gestapo:

      “Capo” verscheen meer dan negen maanden geleden op dit forum onder de nickname “Ba*z”. Als gebruiker viel hij direct op door enerzijds diens adoratie ten opzichte van Thierry Baudet (hij kopieerde teksten van FvD letterlijk naar het forum) en anderzijds door zijn hyperactiviteit. Vaak navigeerde Baaz van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat over het forum. In deze hyperactiviteit bleef hij volharden.

      Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: Baaz, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

      “Baaz” ontwierp “Siemien” als een nieuwe alias. Siemien moest een rechtspopulistisch-christelijk geluid laten horen. Met “Siemien” viel hij zijn hoofdaccount “Baaz” ook bij, alsof het twee verschillende personen aan het woord waren.

      Nog een vierde persoon verscheen ten tonele, waarvan niet zeker is of hij ook in verband kan worden gebracht met “Capo/Baaz”, maar van wie het wel waarschijnlijk is. Het betreft “eRik2017″, een gebruiker die naast veel herrieschoppen weinig toevoegde, en uiteindelijk werd verbannen. “eRik2017″ kwam terug als “W**elsunCode”: dit account was evident bedoelt om te provoceren, aangezien er op dat moment een andersdenkende genaamd Code actief was. Sinds vorig jaar is “eRik/W**elsunCode” niet meer gesignaleerd, hetgeen natuurlijk doet vermoeden dat “Baaz” klaar was met dat typetje en het heeft “gede-activeerd”.

      Kort daarna werd personage nummer vier gelanceerd, genaamd Abri079. Dit figuur doorspekte zijn commentaren met kleinerende opmerkingen ten opzichte van andersdenkenden.

      Hoofdaccount Baaz werd er uiteindelijk afgegooid. Kennelijk een bericht té veel geplaatst; de redactie was het zat. “Zout” kwam opdraven als nieuw hoofdaccount. Toen deze er ten langen leste eveneens werd afgegooid noemde “Zout” zichzelf “Pit”. Onder “Pit” begon hij dubbelaccounts aangemaakt om te trollen. Zo immiteerde hij met de nickname “Control” andere gebruikers, op een wijze dat reageerder Floris op een gegeven moment in de veronderstelling was met Ernst van doen te hebben, maar in werkelijkheid was het dus “Capo” die zat te zieken.

      Ook Pit werd er door de redactie afgegooid. Terug kwam hij als Lugar, met als dubbelaccounts Thee, Dirk van Jurie en gister. Onder deze nick werd hij lange tijd niet echt serieus genomen. Af en toe gooiden Holland en consorten hem een koekje toe als hij hen weer eens met een inhoudsloze reactie nawauwelde.

      Nu is het dus Capo. Capo heeft zich inmiddels ontpopt tot de nieuwe Websitegestapo. Hij hangt de internetmoderator uit. Het is misplaatst dat uitgerekend dit individu de ander de maat neemt wat multi- en dubbelnicks betreft. Zelf is hij immers consequent actief onder meerdere nicks en heeft hij in het verleden herhaaldelijk geprovoceerd en gestookt. Dat ging toen weken achtereen door.

      (Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.)

     2. Vit

      Zelf geef ik de voorkeur aan totaal negeren, elke letter is verspilde energie.

     3. Capo

      @Vit: “Zelf geef ik de voorkeur aan totaal negeren, elke letter is verspilde energie.”

      Zeker, daar heb je ook gelijk in, je bent een wijs man! Toch kent het etaleren van de multinicker ook voordelen, nadrukkelijke voordelen zelfs. Het is hierin alleen wel belangrijk niet in discussie te gaan en jezelf te beperken tot de mededeling van de heldere feiten.

      We hebben immers in gezamenlijkheid besloten dat we de multinicker gaan negeren, en dat, beste Vit, gaat wonderwel. Zie ze eens spartelen en sputteren met z’n vieren! Na een paar dagen is het resultaat al zeer belovend en komt multinicker daadwerkelijk niet meer aan de bak omdat iedereen nu weet wie hij is en wat hij doet. Samen staan we sterk Vit!

     4. Meester Kong

      Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.

    2. EU kok

     Hi hi hi

  2. penis aqua di rosa

   Waarom Tengo, de heer Baudet lag netjes uitgestrekt. Niet te zien, niks onoirbaars aan
   of het nu een politicus is of één van de nicknamers, ieder is gelijk.
   Laat ieder mens op zijn eigen manier genieten van het mooie weer.
   Wie zou er hier voor uitkomen dat hij/zij nudist is? Is voor mij gelijk aan dit bescheiden plaatje.

  3. penis aqua di rosa

   Waarom?
   Hoe aanstootgevend was dit dan? Hij genoot in adamskostuum van het lekkere weer.
   Gewoon doen, jaloers misschien?

  4. sjun

   Het doet zich vooral aanzien dat ene F.L.E. van Muiswinkel (1961) zijn confrontatie met de tand des tijds maar moeilijk een plek kan geven en ervoor kiest dat af te reageren op wie de tijd zichtbaar minder sporen achterliet. Toch sneu dat deze Klein(e)künstler al ver voor zijn dood uit de mode raakte en maar niet kan wennen aan een publiekloos bestaan in de anonimiteit.

   1. Tengo Kawana

    Baudet is nogal jeugdig en het is mijnheer Sjun mogelijk niet bekend dat de zichtbare sporen van de tand des tijds zich meestal pas op latere leeftijd tonen.

    Ik adviseer hem terzake zijn eigen lichaam nauwgezet te observeren.

    1. sjun

     Vriendelijk dank voor het doorleefde advies. Het kan geen kwaad het eigen lichaam te monitoren om in geval van een kwaal tijdig de remedie ter hand te nemen.

     1. Tengo Kawana

      Zo is het, mijn beste.

 2. Pescador

  Waarom niet zo´n foto als er zo´n foto van een bekende nederlandster te zien is, staat iedereen ( behalve van muiswinkel das vast een homo) te kwijlen en te blerren dat het een mooi wijffie is , nu doet Baudet het en nu loopt iedereen te janken omdat ze sjaloers zijn op dat mooie en gezonde ligaam van hem.

  1. Top

   Dat komt omdat deze ietwat zielige man, een alcohollist is. Dat zit vaak verborgen, bij de mensen uit ‘het vak’. Omdat het van nature ‘aandachtsboefjes’ zijn ( ik chargeer een beetje) weten ze geen raad, met de tijd, dat ze niet in de schijnwerpers staan. Ik heb een goede kennis verloren aan deze verschrikkelijke vorm van ontmenselijking. Het zit, lijkt het wel, in hun genen. Bij van Muiswinkel, is het stadium “het maakt mij niets meer uit” al ver voorbij. De rit gaat nu alleen nog maar, richting afgrond. Helaas pindakaas! Er was een tijd, dat hij best grappig was. Helaas lang geleden.

 3. Capo

  Van muizenwinkel…

  Ik heb thuis een keer last van muizen gehad. Ik heb toen vallen gezet met pindakaas, muizen zijn gek op pindakaas, heel merkwaardig. We mogen het geen pindaboter noemen want de naam ‘boter’ schijnt een beschermde status te hebben. Vreemd, want pindakaas heeft eigenlijk niets met kaas te maken, hoewel muizen wel gek op kaas schijnen te zijn.

  Muizen kunnen veel schade aanrichten… http://www.knaagdierwering.nl/

  Hoe dan ook: de muis ruikt aan de pindaboter in de klem, de muis likt eraan en dan BAM, klem dicht en schedeltje geplet. Pijnloos en snel.

  1. Frits Jansen

   “Peanut butter” is Amerikaans. Maar het is boter noch kaas, en ook geen eieren.

  2. Frits Jansen

   Toe maar … Ik deel die bezwaren volstrekt niet. Of ik me me de opvattingen van deze man (vrouw??) vereenzelvigd is iets anders.

  3. Heinz

   Het is juist, ik heb het bij mijn vrienden van Remia nagevraagd. Het Amerikaanse peanutbutter mag hier alleen als pindakaas worden verkocht. Hier heeft u een punt, maar alleen voor wat dit onderwerp aangaat.

   1. Heinz

    @Capo

  4. Blue monday

   Die “grap” had je al eerder vertelt, zelfs van Muiswinkel is origineler.

 4. Frits Jansen

  Attente journalisten hebben Baudet betrapt op het aanschaffen van een woordenboekje om Van Muiswinkel te begrijpen. Als would-be erudiet slaat Baudet natuurlijk een pleefiguur als hij zo met eigen middelen bestreden wordt.

 5. Gerlos

  Gelukkig was de mooie foto van Baudet, stel je voor dat die aan lager wal geraakte kwast van een Eric van Muiswinkel bloot op deze site had gestaan nou dan waren de rapen gaar.

  1. Meester Kong

   @Gerlos

   HOMO

   grapje, één van mijn beste vrienden is homo 🙂 🙂 🙂 🙂

 6. Ni28

  Erik van Muiswinkel, is dat een van de trollen hier soms? Doodzwijgen!

 7. DolleDries

  Zit ik nu bij DDS op het patiënte blaadje met reacties van cliënten bij GGZ.

  1. Meester Kong

   @DD
   Zal je missen, je tomaatjes grappen waren prima te pruimen.
   Niet verwacht dat jij zo laat ringeloren door zo’n valse Capo

 8. nienke

  Van Muiswinkel? zou hij niet een beetje jaloers zijn op Thierry ?
  Ongelooflijk kinderachtig gedrag van deze blaaskaak.

  1. Tengo Kawana

   Volgens mij is Baudet helemaal niet benijden, Nienke.

   1. Capo

    “Volgens mij…”

    De overgrote meerderheid wil niets van jou weten want je bent een actieve multinick en bent al minstens 15 jaar bezig met het saboteren van de Nederlandse forums. Je bent een notoire leugenaar en bent geëxponeerd.

    1. Roughwood

     Oppertrol Quisling heeft van zijn morele eigenpijperij alhier een dagtaak gemaakt.

    2. Roughwood

     Ach ja, Van M. Een, niet serieus te nemen, meelijwekkende doorgeslagen maniakaal obsessieve jankmoralist en links fascistische deugagitator. Komt klaar op Antifa pamfletten. Braakt aan de lopende band aperte quatsch uit. Heeft inmiddels de ruif, waar hij jaren uit vrat, helemaal volgescheten. Kan beter stoppen zichzelf onsterfelijk belachelijk te maken. Het gejammer begint deplorabele vormen aan te nemen.

     1. Tengo Kawana

      Ik zie dat het zowel met de seks als met de stoelgang van Roughwood helemaal goed zit.

     2. Roughwood

      Wederom worden we getrakteerd op een inhoudelijke topreactie van Quisling. Ben hierdoor helaas wel slachtoffer geworden van een acuut gevalletje spuitpoep!

     3. Capo

      @Roughwood: Doe je ook mee met het negeren van Tengo (multinicker)? Zoals je hebt gemerkt komt er alleen maar zuigerij van zijn adres. Afgelopen weekend hebben wij, op aangeven van Adriaan, met een grote meerderheid besloten dat wij multinicker en zijn supporters voortaan zullen gaan negeren. Doe je mee? Samen staan we sterk!

     4. Tengo Kawana

      Obersturmführer Kapo probeert uit alle macht zijn manschappen bij elkaar te houden.

      Er is echter een toenemende geneigdheid tot desertie.

      Morgen gaan we in deze oorlogssoap zien of hem dat gaat lukken.

      🙂

 9. Ries

  Kong heeft het exelprogramma van DDS gekopieerd en lijkt weet te hebben van nicknames. Dat is alleen maar mogelijk als hij direct bij de redactie betrokken is. En dat verklaart veel. Namelijk dat de redactie zelf de nicks post. Goed voor de Coucke. Ok jongens, vooral ter rechterzijde. DDS is geïnfiltreerd. Wegwezen dus. We worden belazerd.

  1. Capo

   @Ries: Kong doet kopiëren van Elu, je weet wel degene die multinicker steunt en support. Kong heeft besloten dat hij dit hier en daar gaat neer plempen. Dat geeft ons de gelegenheid om hem te negeren. Supporters en ondersteuners van de multinicker worden immers genegeerd. 😉

   1. Meester Kong

    @Capo

    Je bent een ongelooflijk figuur.
    Een forum willens en weten kapot maken.

    En nog Fries ook, lever even snel je paspoort in.

   2. Elu Thingol

    @ Capo

    U kunt het me niet blameren en ik duikel uw oude nicks ook niet op, omdat ik u weg wil hebben. Maar u moet begrijpen dat het voortdurend uithangen van de webgestapo mensen gaat irriteren. Laat het modereren gewoon over aan Engelbart & Co, die kunnen dat prima alleen af. En ga op de inhoud, want nagenoeg elke bijdrage die u levert gaat daar helemaal niet over.

    1. Floris

     Engelbart bande Guus Geluk. Dat zal z’n redenen wel gehad hebben.

     🙂

     1. Meester Kong

      @Floris
      Lugar/capo kreeg ook een ban, zal zijn redenen wel hebben 🙂

     2. Capo

      @Floris: Glashelder hoe de verhoudingen liggen nadat Adriaan ons laatst opriep tot het massaal negeren van de multinick in het bijzonder en zijn supporters in het algemeen. 😉

     3. Meester Kong

      @capo
      Wel vreemd dat wij sindsdien niets meer horen van Adriaan.

     4. Floris

      “@Floris
      Lugar/capo kreeg ook een ban, zal zijn redenen wel hebben :)”
      ——————————————————————-
      Kong doet een jij-bak. Hoe origineel.

     5. Capo

      @Floris: Bovendien ben ik de eerste die dat heeft toegegeven. 😉
      Maar héé, we hebben het hier wel tegen een supporter van de multinicker en die zouden wij natuurlijk ook negeren. 😉

     6. Elu Thingol

      Floris doet een jij-bak. Hoe origineel. 🙂

     7. Floris

      Voor Kong ben ik wat milder, hoewel hij dat eigenlijk niet verdient.

      Wat “ons” met zoveel woorden wordt verweten is dat jij steun krijgt omdat je rechts bent en dat klopt ten dele, maar andersom geldt hetzelfde: de linksen steunen elkaar net zo goed. Het hele verhaal van Guus is dus pot-ketel.

      Ik zei: het klopt ten dele, maar er zit nog een andere kant aan het verhaal. De oorzaak van de ontsporingen is steeds Quispel. Jij bestrijdt deze trol en dat steun ik. Ik zou je daarin ZELFS gesteund hebben als je links was.

      Nu ga ik ongetwijfeld van de trollen weer het verwijt krijgen dat ik geobsedeerd ben met Quispel, maar net als jij bestrijd ik hem omdat hij een ongelofelijke schoft is.

      En dat hebben velen gedaan. Volkomen terecht.

      Degenen die hem de hand boven het hoofd houden verdienen niets anders dan pek en veren. En daar trakteren we hen volgaarne op. Door ze te negeren en ze af en toe tot de enkels aan toe af te zagen.

     8. Tengo Kawana

      “Nu ga ik ongetwijfeld van de trollen weer het verwijt krijgen dat ik geobsedeerd ben met Quispel”

      Daar heeft het inderdaad alle schijn van.

      🙂

     9. EU kok

      @floris.
      Gevoel voor humor kan u niet ontzegd worden.
      Ik zou je daarin ZELFS gesteund hebben als je links was.
      ze af en toe tot de enkels aan toe af te zagen.
      .
      Muiswinkel kan nog wat van u leren.

     10. Elu Thingol

      Door zijn obsessie ziet deheer Floris het inderdaad niet helder. Hij schijnt maar niet te begrijpen dat men het irritante nepgemodereer van Capo helemaal zat is, en dat het bovendien hypocriet is, aangezien de man zelf klierde en trolde op dit forum.

    2. fockingworst

     Hier geeft elu met al zij Nicks ruiterlijk dat ie heel veel Nicks heeft gehad… Een normaal persoon heeft 1 nick en daar blijft het bij. Zoals ik

     1. Capo

      @Worst: Laat de multinicksupporters vooral links liggen, lekker negeren, we gaan de goede kant op! 😉

     2. Tengo Kawana

      Capo houdt de moed er in.

      🙂

  2. Meester Kong

   @Ries
   Eh credits gaan naar Guus Geluk

  3. EU kok

   quote:
   Ok jongens, vooral ter rechterzijde.
   DDS is geïnfiltreerd.
   Wegwezen dus.
   We worden belazerd.
   .
   Inderdaad Ries.
   Guus, dopper, beukman, Kong en ik zijn gewoon redacteur.
   Om clicks te genereren hebben we deze nicks aangemaakt.
   Alleen een slim en geslepen persoon als u heeft ons ontmaskert.
   Chapeau

   1. Meester Kong

    @EU
    Moest dat nu, bijna een nieuwe laptop gekregen van DDS

    1. EU kok

     Kong, soms is de waarheid belangrijker dan een laptop.

 10. TotDeSchijtOnsDood

  Als gevestigde Kartel slinkerds zolang geobsedeerd blijven
  met wat je gedaan en gezegd hebt,
  doe je het goed!

 11. Tguard

  Moe en zielig is dhr van m.
  Een trieste vertoning na een redelijke carrière …. jammer

 12. dinaro

  Thierry Baudet ligt erbij als een god.
  Zie ik Mark Rutte al voor me…
  Of Buma… haha
  Mooi toch?
  Tengo Kawana komt niet in beeld,
  die slaat toch al een pleefiguur 🙂

  1. Capo

   “Tengo Kawana komt niet in beeld, die slaat toch al een pleefiguur…”

   Inderdaad, die wordt massaal genegeerd. Zo doe je met multinickers die al meer dan 15 jaar de boel besodemieteren met een veelvoud aan aliassen.

   1. Meester Kong

    Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.

    1. Blue monday

     Eens, griezelig mannetje die Capo.

     Absurd dat ze hem hier tolereren.

     Tsja, hij klinkt dom rechts…wellicht is dat voldoende om dit medium te bevuilen,

    2. Floris

     De notoire dwarsligger en SP-trol maakt gemene zaak met het trollenkabinet van Quispel.

     Het maakt geen indruk, ouwe rotte tomaat. Je bent kansloos.

     1. Capo

      @Floris: Juist!

      – Tengo (+10)
      – Elu
      – Kok
      – Kong
      – Monday

     2. EU kok

      Hi hi hi

     3. Meester Kong

      In de geest van de steeds meer spartelende Capo

      Het volgende:

      Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.

 13. TotDeSchijtOnsDood

  Tekkel Tengo was hier ongetwijfeld bij..
  https://www.youtube.com/watch?v=89m6aH_wnPU
  zoek je gezicht bij de trol!haha

  1. TotDeSchijtOnsDood

   Kontendraaier Kong heb ik al gespot…

 14. Blue monday

  Sinds wannneer ben je aan lager wal geraakt als je exact de waarheid over naaktposseur Baudet vertelt?

  Meneer cactus, Frank Masmeijer, die zijn aan lager wal.

  1. Floris

   En jij natuurlijk.

   1. Blue monday

    En ik natuurlijk, maar ik tel niet mee als onbekende Nederlander.

    Trouwens, je loopt aardig binnen hoor met de oud-papiervrije van niet verkochte daklozenkranten.
    Binnenkort open ik mijn 2e opslagloods.

  2. TotDeSchijtOnsDood

   De naakte waarheid doet pijn!
   Links moet altijd hokjesdenken..hokjespraten.
   Ook Baudet word meteen, en niet alleen na deze tweet, weggezet in een hokje wat links beslist,
   bestaat het hokje niet…maken ze een nieuwe!
   Links gebruikt de dubbele standaard..rascisme/discriminatie tegen blanken is onmogelijk.
   Links wil 1 land, alle grenzen moeten weg!
   Links wil het onmogelijke..
   Zoals ook blauwe maan dag, wat het toevallig vandaag weer is.
   kruipend met een blauwe maan komt deze slinkerd het reageergedeelte ingeslopen..
   dacht al dat ik gemekker hoorde

   1. Meester Kong

    @Dodeschijt
    Verander links in rechts en daarna ben ik het met je eens…

    1. TotDeSchijtOnsDood

     In geen van mijn zinnen geloofwaardig…

     1. Capo

      @TDSOD: Lekker negeren joh, de multinicksupporter is alleen maar aan het zuigen. 😉

   2. TotDeSchijtOnsDood

    The anti-semitic origins of “citizens of nowhere”
    Een stuk hokjesdenken…niets meer

 15. RWB51

  Van Muiswinkel naar de GGZ? Toch veel te duur.

 16. Vit

  Thierry heeft in ieder geval wel ballen, Rutte een leeg zakje.

 17. AS210854

  Heb genoten van de foto van Baudet. Moet er niet aan denken als muis er had gelegen. Brrrrrŕrrr.

 18. A3aan

  Óók toevallig hè, hoor je van alle kanten dat het aardig is ’s nachts naar de hemel te kijken daar er uit de noordoostelijke radiant vallende sterren te zien zijn, als in de media een vallende ster, nou ja ster, zijn gifpijlen op een Nederlandse politicus heeft gericht.

  Jammer van de sterren, het weer zat met wat bewolking tegen, geen vallende ster gezien. Jammer van Erik van Muiswinkel? Nou nee, eigen schuld je nare karakter, verborgen achter al de typetjes doet de belangstelling voor mijnheer in ieder geval bij mij tot nul reduceren. Daar is geen woordenboek bij nodig.

 19. Two Ravens Black Kettle

  Erik van Muiswinkel zou vroeger een slavendrijver geweest zijn nadat slavernij al twintig was afgestraft.
  Als ik aan Erik denk denk ik aan de Lord of Flies van Golding
  De bully
  Niet Baas Bully
  Daar is deze beroepsviezerik en iconoclast te miezerig voor
  Maar de sadist Roger

  De Muiswinkel
  Laaghartig, vals, vet geworden van de centen gestolen van diegenen die hij zo veracht.
  In elke periode vind je Muiswinkels
  Diegene die de poorten opent van de belegerde stad.
  Diegene die de Liefdevolle verraad aan het gepeupel
  Diegene die wijst waar de weerloze zit verstopt
  De verklikker, de vernieler, de hater

 20. Lex

  Het word tijd dat die muizen man eens vertrekt met zijn winkel. Ik proef pure jaloezie, op wat Thierry Baudet heeft bereikt en hij weinig of niets.

  Wie weet kennen ze elkaar uit het verleden.

  Het zou wel eens pure afgunst kunnen zijn.

  Een bijzonder zielig figuur.

 21. LieverKipsLeverworst

  Jezus Christus, wat een gezeik hier. Het ging toch over die homo Mausseladen?

  1. Tengo Kawana

   Van Muiswinkel is bij mijn weten geen homoseksueel.

   Wat zou daarvan overigens de relevantie zijn?

 22. Two Ravens Black Kettle

  Erik van Muiswinkel

  Vleesgeworden hypocrisie
  Jarenlang zijn zakken gevuld door opper Zwarte Piet te spelen en nu de corrupte Deuger uithangen door 95% van de Nederlanders racist te roepen.
  Veel goorder kun je als mens niet worden.

 23. Pietje beel

  Deze site is wel lekker bezig hoor, constant anti antisemieten maar ter gelijke tijd worden de moslims ook Semieten zwart gemaakt en gehekeld

 24. Karel de Grote

  Ach ja, je moet het zo zien. Toen onze lieve heer de intelligentie uitdeelde heeft Erik niet eens in de rij gestaan, heel veel van zijn medebroeders hebben achter in de rij gestaan waar ze laatste restjes kregen maar hij kwam er niet aan te pas.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.