Fake news van hater Abou Jahjah: zogenaamd door Israël gedood Palestijns meisje is springlevende Amerikaanse

Hoax-alert bij professionele Israëlhater Abou Jahjah! De Libanees-Belgische ex-Hezbollah-strijder rouwt om de dood van een Palestijns meisje dat door een Israëlisch bombardement om het leven zou zijn gekomen. De pech voor hem is: het meisje leeft gewoon nog. En is niet eens een Palestijnse, en woont niet eens in het Midden-Oosten.

aboujahjahhoax

Momenteel zijn Israël en de Palestijnse terroristen van Hamas elkaar weer in de haren aan het vliegen. Nadat Hamas een rakettenregen van jewelste liet neerdalen op het zuiden van Israël, retalieerde Israël door doelen van de terreurbeweging in de Gazastrook onder vuur te nemen. En dat laatste is interessant voor de Israëlhaters, want als er per ongeluk burgerslachtoffers vallen, dan kan je dat breed uitmeten in je propaganda.

Zo van: zie je wel, Israël is een wreed en onmenselijk land! Ze doden onschuldige mensen omdat het monsters zijn. Walgelijk!

Dat gold dus ook de dood van het meisje Bayan Abu Khamash. Lieden als Abou Jahjah verdrongen zich om een foto van het meisje wereldkundig te maken, samen met het triomfantelijke nieuws dat Israël achter het bombardement op haar ouderlijk huis zou hebben gezeten. Maar maakt u zich geen zorgen: het bovenstaande schattige meisje leeft gewoon nog. Want ze heet niet Bayan Abu Khamash, maar Elle Lively McBroom:

En kleine Elle is nog springlevend. Ze heeft zelfs een eigen Instagrampagina’s met uiterst schattige foto’s:

Lief hè? Dus nog een laatste tip aan Israëlhaters zoals Abou Jahjah die graag met fake news de conversatie proberen te kapen. Probeer het de volgende keer met een onbekend meisje, en níét met het oogappeltje van bekende YouTube-fenomenen die meer dan tien miljoen abonnees verzameld hebben. Vroeg of laat komt er dan heus wel iemand achter dat je hebt zitten jokken in dienst van een stelletje Hamas-terroristen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Gerlos

  Wie brengt wie nu in het diskrediet, ik denk deze Israël hater Abou Jahjah of hoe deze verknipte moslim ook heten mag.

 2. henk vintage

  Verknipte moslim is een pleonasme

 3. Bloem

  Palestijnse militanten vuurden vanuit de enclave aan de kust raketten af op Israël, dat terugsloeg met luchtaanvallen. Sorry had Israel de andere wang toe moeten keren? Gezien het geweld dat de Palestijnen de afgelopen decennia op Israëlische ongewapende burgers heeft losgelaten, valt de terughoudendheid van het Israëlische leger slechts te prijzen. De Palestijnen noemen dat daarentegen laf en gaan steeds verder om een reactie van Israël uit te lokken

 4. Ritter

  Het is helaas niet alleen Abou Jahjah die de feiten verdraaid.
  ————–

  ‘BBC verdraait de werkelijkheid’

  “Dat de mainstream media in het buitenland in hun berichtgeving het niet altijd zo nauw nemen, is helaas al bekend. De waarheid Vaak wordt in de berichtgeving van buitenlandse media wel de waarheid verteld, maar op zo’n manier dat die verkeerd begrepen kan worden. Het slachtoffer wordt de dader, de moordenaar wordt het slachtoffer.”

  http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/34587/language/nl-NL/Default.aspx

 5. Ritter

  Eenzame soldate ontvangt de ‘Award of Excellence’
  http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/34584/language/nl-NL/Default.aspx

 6. Adriaan

  Hoe in- en inslecht kunnen mensen zijn. Ik word hier zo droevig van.

  1. van Urk

   Adriaan. Propaganda vol met leugens over Israel zijn de kernwapens van de Palestijnen. Iedereen slikt dat voor real.

 7. TotDeSchijtOnsDood

  HamasTv 2 weken geleden!
  Censuur niet nodig van Youtube,,tsja

  https://www.youtube.com/watch?v=48geg-vylIY

  1. Capo

   @TotDeSchijtOnsDood: Merkwaardig inderdaad, tal van andere, veel onschuldiger contents, worden steevast gecensureerd.

 8. lancar

  Er wordt nu flinkt gepiest op de onderhavige Moslim om zijn broodje aap verhaal, en de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet, maar alle godsdiensten en religieuzen zijn aan elkaar gewaagd. Geen een is goed. De enige manier om de Islam, het Jodendom, het christendom en alle andere godsdiensten te hervormen is door van ze af te komen. Dus religieuzen en religies, en nu opgerot naar de planeet Mars, zodat de totnogtoe heersende religieuze ellende op aarde tot het verleden gaat behoren.

  1. van Urk

   lancar heeft net als Stalin -de architect van een samenleving zonder Godsdienst- de oplossing voor wereldvrede gevonden.

   1. Original NL

    Afschaffen van religie’s is idd een goede stap op weg naar wereldvrede.

    1. van Urk

     Original NL. Religie kan zeker een aanjager zijn van een conflict maar nooit de hoofdoorzaak van een conflict. Kijk vooral om welke echte redenen een oorlog wordt veroorzaakt. Denk maar aan WO 1, WO 2, Vietnam, Irak of Syrie wat in eerste instantie voornamelijk politieke hoofdredenen zijn. Maarten van Rossum zei ooit eens dat alle blanke mannen van rond de veertig de hoofdoorzaak zijn van geweld. Dat kan voorkomen worden door ze tussen de leeftijd van zeventien en vijventwintig op te laten sluiten tot ze hun hormenen en driften een beetje onder controle hebben. In zekere zin was dat grappig bedoeld, maar er zit zeker een kern van waarheid in. De oorzaak van vele ellende is in de regel zucht naar macht, bezit en agressie. Typische mannelijke eigenschappen.

 9. Florissa

  Een huis in puin met hier en daar wat speelgoed verspreid ,wat foto”s maken ,heeft kapitalen opgeleverd voor de palestijnen , zelfde verhaal voor tentenkampen , er is inmiddels zoveel geld gestuurd ,ze zouden allemaal in een bungalow kunnen wonen ,maar dan moeten ze aan het werk ,en dat is nou ook weer niet de bedoeling .

 10. AS210854

  Liegen en bedriegen is alles wat deze man kan.

 11. Bolder

  Gelukkig zijn de MSM en Social Media er als de kippen bij om Abu JahJah c.s. van Internet te bannen wegens verpreiden hate speech en fake news. Net zoals ze deden met Alex Jones, toch?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.