Half Nederland over de zeik vanwege minister Kaags belofte aan Rihanna

Geen categorieaug 21 2018, 16:00
Rihanna, beter bekend als Chris Brown's Greatest Hits, slingert een Tweet de wereld in waar ze Nederland even vraagt om 100 miljoen dollar voor een onderwijsproject in de derde wereld. In plaats van niet of netjes te reageren dat Rihanna op moet zouten, gaat minister Sigrid Kaag er gewoon vrolijk op in!
[embed]https://twitter.com/SigridKaag/status/1031821346999885825[/embed]
En dat merkt ze. Twitter ontplofte naar aanleiding van de reactie van de minister. Samenvattend vinden diverse mensen dat Rihanna dat geld zelf maar op moet hoesten, het hele 'Twitter-één-tweetje' een vooropgezet spel is en dat zo'n Amerikaanse ster zich niet met Nederlands beleid moet bemoeien.
Compleet debiel ook dat een minister even 'leuk' en 'populair' wil doen met Rihanna die zich, tussen het zingen over onzin en zich met wiet kapot roken door, even bekommert om educatie in de derde wereld.
Ach kijk! Zojuist heeft Sigrid bekendgemaakt dat we zelfs 140 miljoen beschikbaar hebben voor de Rihanna's van de wereld die even om ons belastinggeld vragen. Is dat even leuk! Misschien dat 50 Cent nog wel ergens een ghetto in Liberië heeft gevonden waar de overige 40 miljoen naartoe kan. Trekken we dat land ook een keer uit de drek.
Vooropgezet of niet, het is toch te gek voor woorden dat een minister hier überhaupt gehoor aan geeft? Neem je werk eens serieus en loop niet te flirten met die popsterren omdat die nou eenmaal populair zijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten