Islamitische politicus uit België dreigt kritische vrouw met steniging en “slachten als een halal schaap”

Een vrouw die het niet zo opheeft met de Belgische partij Islam – die de sharia wil invoeren – kreeg een bak kritiek van de lokale lijsttrekker van deze beweging. Hij meldde haar halal te zullen slachten als een schaap, en dreigde daarnaast met steniging.

Wie vindt dat DENK de grenzen van het moreel acceptabele regelmatig overtreedt, moet eens in België kijken. Een partij die letterlijk naar de naam ISLAM luistert propageert daar het invoeren van de sharia bij onze zuiderburen. En deze DENK-on-steroids houdt er bijzonder onfrisse politici op na met wie Tunahan Kuzu en Arnoud van Doorn in vergelijking ontzettend beschaafde jongens lijken.

In Sint-Lambrechts-Woluwe, ten noordoosten van Brussel, heeft ISLAM-politicus Philippe Lateur het namelijk aan de stok gekregen met een vrouw die de partij maar niets vindt. Dat kwam haar op het dreigement van “slachting” en “steniging” te staan:

“De MR-afdeling van Sint-Lambrechts-Woluwe dient klacht in tegen de lokale lijsttrekker voor Partij Islam, Philippe Lateur. Die klacht komt er nadat de lijsttrekker in kwestie een vrouw met steniging bedreigd heeft op de Facebookpagina van MR+.

Daarbij schuwt hij volgens de RTBF geen aggressieve woorden. “Ik zal je slachten als een halal schaap,” schrijft hij. Of nog: “Ik zal je sneller stenigen dan je denkt.”

Hij publiceert ook meer details over de vrouw in kwestie, zoals haar werkplaats, en neemt contact op met de lijst MR+. Hij eist dat de commentaren en de foto’s die de vrouw publiceerde onder de post verwijderd worden. “Anders zal ik die persoon stenigen.””

De MR – de Franstalige VVD/D66 – is daar niet van gediend en dient nu een klacht in tegen ISLAM. Ook willen de Waalse liberalen dat ISLAM verboden wordt. Of dat moet gebeuren via de Grondwet of een ‘normale wet’, daar zijn MR en de andere Franstalige partijen van België nog niet uit…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Tengo Kawana

  Gelukkig slaagt DDS er altijd weer in een doorgedraaide idioot op te sporen die doorgedraaide waanzin verkoopt.
  Vervolgens gaan we ons daar enorm over opwinden.

  Het moet niet gekker worden!

  1. EU kok

   een doorgedraaide idioot op te sporen die doorgedraaide waanzin verkoopt.
   .
   Opsporen?
   Hoeft niet, Capo meldt zich binnen enige minuten.

   1. Adriaan

    Hufters!

    1. Capo

     @Adriaan: Komt helemaal goed! 😉

     1. Adriaan

      @Capo, het staat nog vers in mijn geheugen dat Kawana dramatisch afscheid heeft genomen van DDS. Ik ga niet opzoeken waar en wanneer hij dat heeft gezegd, maar je zult ongetwijfeld die woorden ook nog op je netvlies hebben staan. Hij is verslaafd aan DDS, dat kunnen we wel constateren. Professionele hulp is het enige dat hem misschien nog kan redden, alhoewel ik direct een kanttekening maak, dat ik mijn twijfels heb of dat wel gaat lukken. Ik heb nu een paar keer gereageerd op zijn reacties. En wellicht dat ik dat nog een keer probeer. Lukt het dan nog niet, dan rest mij nog maar één ding: totaal negeren.

     2. Rechtsaf

      @Capo we hebben hier met zieke islamitische ratten te maken, die ondanks alle waarschuwingen en zichtbare feiten de islam verdedigen en ontlasten.
      Wat ook zichtbaar is, is hetgeen je steeds verkondigd als je het hebt over etaleren, ze verbergen het niet eens dat dat Tengo als grafzerk gedraagt hier, zoals trollen doen..

     3. Capo

      @Adriaan: Ik heb zijn perfide en sofistische riedeltjes uiteraard bewaard, ik wist waar ik aan begon toen ik besloot hem aan te pakken, jouw oproep van 10 augustus was daar o.a. het startsein voor. Ik ben nog niet zo heel lang op DDS maar al vanaf het begin zag ik dat ̲̲W̲̲i̲̲m̲̲ ̲̲H̲̲u̲̲t̲̲t̲̲e̲̲n̲̲ de dood in de pot was voor de oprechte forummers. Hij blijft zichzelf bedienen van sokpoppen en blijft extra nicks aanmaken. Ik geef het in elk geval niet op beste Adriaan!

      @Rechtsaf: Zoals ik al eerder schreef, het zijn de opzettelijk onwetenden die bovendien een illusoire en ondergravende multinicker steunen.

  2. Bloem

   Tja ze zijn met scheepsladingen hierheen gehaald. Dan moet men het niet vreemd vinden dat er zoveel idioten rondlopen en de plaatselijke idioten zich erbij aansluiten. De DDS hoeft weinig moeite te doen om dagelijks het forum vol te schrijven met deze misdrijven. Daarentegen moet het de msm ontzetten veel moeite kosten om er geen gewag van te maken. En weer valt het op dat u dergelijke agressie wederom niet afkeurt in uw post, doch de brenger van het nieuws meent te moeten berispen voor nieuws brengen. Goed bezig heer Dopper.

 2. DolleDries

  Zo Tim jij krijgt weer complimenten hier.

 3. Fortiori

  Aan beide kanten van het spectrum staan extremisten. Dat is altijd al zo geweest.

  1. Tengo Kawana

   Inderdaad, als we alles wat hier op dit blog soms wordt uitgebraakt serieus zouden nemen doen we ook geen oog meer dicht.

   1. Adriaan

    @Kawana, goed gerelativeerd. Eindelijk weer eens een verstandige opmerking. Je eerste in dit ‘draadje’ was walgelijk.

    1. Capo

     @Adriaan: Het is nóg erger… In het artikel van Peter de Vries zei het multinickende dwaallicht het zo:

     “De moslims in Nederland riepen op deze vandaal (Wilders) te beschermen.”

     http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/peter-r-de-vries-cartoonwedstrijd-wilders-valt-buiten-vrijheid-van-meningsuiting-is-haatzaaien-en-provoceren/#comment-905351

     De moslims in Nederland… 😛

     1. Adriaan

      @Capo, zover was ik nog niet. Had een drukke dag en ben nog niet helemaal ‘ingelezen’. Pfff…

     2. Capo

      Je hebt bijna niets gemist. Na drie keer afscheid gelooft toch niemand hem meer. 😉

    2. Rechtsaf

     @Adriaan er is niets verstandigs aan het bagatelliseren van satanisch kwaad in de vorm van islam.
     Heb je gelezen wat er boven dit item staat, ik weet niet hoe jij erover denkt maar dit gebeurd in België dat is niet zo heel ver bij je vandaan, weet je wel..

 4. Ries

  Ben benieuwd naar de reactie van Peter R. De Vries.

 5. Gerlos

  Het is en blijft eeën zeer vredelievend geloof dat islamitische gedoe van de profeet Mohammed.

 6. worstcase

  Dit vernemen we natuurlijk niet in de andere media. Helaas. Het zoveelste bewijs dat we gewoon worden beduveld. Gelukkig dat DDS er is. Er is inmiddels een enorme voorraad bewijzen van de achterlijkheid en vooral van het grote gevaar van die middeleeuwse ideologie die bol staat van sadisme. Hun aanhangers, het overgrote deel van de moslims dus, willen gewoon onze westerse democratie om zeep helpen. Ik vrees dat er binnen niet al te lange tijd progroms gaan plaats vinden tegen alles en iedereen die met de islam te maken hebben. Overal in Europa trouwens. Ze zullen met grof geweld worden weggejaagd, zoals ook in China en Rusland het geval is. Daar weten ze hoe het werkt. Een verkeerde, maar begrijpelijke reactie. En voor een belangrijk deel de schuld van de linkse naïeve wegkijkers.

  1. Tengo Kawana

   Worstcase stelt een ernstig probleem aan de kaak en wijst op de wrede sharia-wetgeving die de moslimburgemeesters Aboutaleb en Marcouch hebben ingevoerd in Rotterdam en Arnhem.

   Dit land kreunt en kermt onder de bloedige islamisering waartegen we maar geen weerwoord kunnen vinden.

   Het moet niet gekker worden

   1. Rechtsaf

    @Tengo het feit dat jij met je grafzekenkop hier op deze manier op reageert laat zien dat jij echt een vies smerig islamlovertje bent die maar niet op wil rotten hier…

   2. Stanly2000

    Tengo kan niet gekker worden!

 7. Ni28

  En intussen heeft Wilders zijn wedstrijd gestaakt onder de vele dreigementen op zijn adres en dreigende gevaar voor andere Nederlanders. Verstandig, de islam heeft intussen de ware gezicht al laten zien. Onverenigbaar met onze cultuur. Hou islam buiten de deur dat is het beste.

  1. Adriaan

   Ni28, zullen we Kawana eens een plezier doen? Dan zeggen we gewoon dat alle foute moslims die in Nederland verblijven, meteen in gammele bootjes de zee opgestuurd moeten worden. De AIVD heeft ze allemaal in hun systeem zitten. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn.

   1. Ni28

    K & Trol is niet relevant, Adriaan. Zonde van de tijd.

  2. sjun

   In Myanmar hebben ze begrepen dat je daarbij soms zelf ook vuile handen moet maken om je niet te laten intimideren, afpersen en overlopen. De slag voor Wenen was dan ook heel anders afgelopen als er toen GroenLinks, PvdA, CU, D66, CDA, SP en VVD politici het beleid bepaald hadden. Onder andere daarom is he verstandig politici te vervangen voordat zij het volk laten vervangen. Wat op Noord-Cyprus en in Libanon gebeurde kan hier bij ongewijzigd beleid ook gaan gebeuren. http://het-ander-klokje.blogspot.com/2006/07/20-toen-arafat-en-zijn-bende-uit.html

 8. Ni28

  Er opereert ook een doorgedraaide idioot al jaren op DDS onder verschillende namen. Makkelijk te vinden.

  1. DolleDries

   Heel veel namen .Voor het gemak noemen we hem hier altijd Martijntje anders is het niet bij te houden.

 9. Willem Bever

  Dus toch,
  Een achterlijke sekte

 10. nienke

  Door deze afschuwelijke dreigementen heeft Wilders de boel gestaakt.
  Zij de woestijnratten hebben het weer voor elkaar en zo kun je dus ook geen enkel verandering in hun manier van leven in het westen doorvoeren.
  Zij eisen en WIJ kruipen voor deze fanatici.
  Een imam kan de meest afschuwelijke preken geven in dit land niemand durft er ook maar iets over te zeggen vanwege de vreselijke dreigingen.
  Ja ja mensen we hebben hier wat binnen gehaald een intolerante, dominerende,dreigende (religie) waar iedereen als de dood voor is.
  Dank zij onze politici en het linkse tuig hebben we nu deze situatie gecrieerd.

 11. FLP

  Rustig rustig er is niets aan de hand …sluit u ramen en deuren …en zet de noodzender aan. Er komt een ambtenaar voor u aan de deur met een noodpakket….deze moet u volgens de instructies gebruiken. A. Rosé bril opzetten. B. Oordoppen in doen

 12. Vraagtekentje

  Fijn zo’n clubke bij onze zuiderburen, lekker vlakbij, en het fijne is; we hebben er zelf ook 1, alleen is daar de echte aap nog niet helemaal uit de mouw gekomen. Maar bij deze grijze wolven in schapenvacht, sluimert hetzelfde sentiment vlak onder de oppervlakte, we wachten af wanneer zij bekent maken dat ze vrouwen die kritiek hebben halal willen slachten of stenigen. Maar vooral wat er dan gaat gebeuren…..glas,plas,was?

  1. Hetzalwelweer

   En ze voeren graag datgene uit wat ze beloven, in de naam van hun god…..

   https://www.youtube.com/watch?v=wjGTmCkU9U8&pbjreload=10

   Dus aan al die multinicks hier op dds die de Islam zo graag omarmen, dit is wat jullie doen met mensen die er anders over denken, dit is jullie volk…..

   1. Hetzalwelweer

    En oh ja Sylvana, kijk je ook ff???? Dit wil jij in Nederland dus….niet?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.