Kijken! Dappere Iraanse vrouw komt in opstand tegen haathijabi’s die haar terroriseren vanwege tonen haar

Dit zijn uiteindelijk de vrouwen die aan de wereld tonen dat niet heel Iran verworden is tot een duister islamistisch shit hole waarin alleen de extremisten recht van spreken hebben. In het hele land komen progressieve vrouwen in opstand die het beu zijn zich aan de vernederende kledingwetten van de ayatollahs te moeten houden. En helemáál klaar zijn ze met belederende en agressieve mede-vrouwen die deze mode-misogynie ook nog even komen handhaven.

Genoeg heeft ze ervan: door anderen verteld te worden hoe ze zich moeten kleden. Voor vrouwen die zich niet aan de allerstrengste interpretatie van de islamistische kledingwetten van Iran houden is het dagelijkse kost lastiggevallen te worden op straat door de moraalpolitie die je even komt melden dat je hoofddoek strakker moet, of je jurk juist wat wijder. Nare, belerende vrouwen die je even ongevraagd van islamistisch mode-advies komen voorzien. Rot lekker op, denkt menig mondige Iraanse vrouw.

Voor de vrouw uit het bovenstaande filmpje was een ontmoeting in de bus de spreekwoordelijke druppel die de islamemmer deed overlopen. Zoals de Iraanse wet voorschrijft draagt de vrouw een hoofddoek, maar heeft ze hem zo los mogelijk om haar schouders hangen. Desalniettemin is het de moraalpolitie niet vroom genoeg, en kreeg de nietsvermoedende reizigster tóch een vinnige opmerking naar haar hoofd geslingerd. En daarna ontstaat er in de bus zowat een mini-opstand tegen het ayatollah-gezag, want het blijkt dat de bus propvol zit met lieden die schoon genoeg hebben van de betuttelende anti-vrouwenwetten van Iran.

Prachtig!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. sjun

  Het eerste schaap over de dam. Er zit een tweede revolutie aan te komen die de mensen bevrijdt van de religieuze scherpslijpers die hen klein dom en onmondig houden.

  1. Dubbele Komma

   Jammer genoeg krijgen de haatbaarden daar volop steun van types als WlM met al zijn nep accounts.

   Dit soort types haat vrijheid en houden van de ji-haat

   Onze “feministes” zal je ook niet horen over de gehoofddoekte onderdrukking in Iran.

   En socialisten hebben nou eenmaal een octrooi op de waarheid.

   Dus de onderdrukte mensen door islam in iran hoeven van onze medelanders geen steun te verwachten….

   Die kicken juist op islamitische onderdrukking en pedofilie vandaar hun afkeer voor bijvoorbeeld Tommy robinson.

 2. Holland

  De hoop is gericht op de revolutie van binnenuit. Niet op de nukes van Trump. Als een volk echt in opstand komt is er geen houden aan. Dat heeft de geschiedenis overal keer op keer bewezen.

  Ik gun ’t het Iraanse volk erg graag dat ze het juk van de ayatollahs en de orthodoxe islam kunnen afwerpen. Het zal de aanzet tot een omwenteling voor het hele Midden-Oosten kunnen zijn.

  1. IJsbrand Koudvuur

   Wijze woorden Holland.
   Ik ben het helemaal met je eens.

   1. Capo

    Dat is niet relevant want jij reageert met meerdere nicks.

    1. IJsbrand Koudvuur

     Haha… capootje toch.

     Ik zat gisteren eventjes te kijken of ik met een VPN nog mn oude nick kon gebruiken. Ja dus.
     Maar maak je geen zorgen hoor! Ik houdt het bij IJsbrand. Dat is m’n nick. Meinoud, Gelbenkirchen en laaghlandt zijn niet meer…

     Ps. Wacht! Het was toch wel duidelijk dat ik Meinoud was?! Of kwam je daar gisteren pas achter!? @capo

 3. DolleDries

  Gekke linkse vrouwtjes.

  Westerse vrouwen vochten decennialang voor hun rechten. Maar woensdag protesteren vrouwen in Denemarken publiekelijk door nikabs en boerka’s te dragen in strijd met de nieuwe wet die hen verbiedt om gezichtssluiers te dragen in openbare ruimtes.
  De nieuwe wet werd geïntroduceerd door de Deense regering, die op woensdag van kracht werd.
  Terwijl Marcus Knuth van de regerende liberale partij Venstre, evenals waarschijnlijk het meest in het Westen, de kleding van sommige conservatieve moslimvrouwen als “sterk onderdrukkend” beschouwt, zeggen anderen dat het “discriminerend” is tegen een minderheidsgroep om het verbod te hebben.
  Daarom zullen Deense niet-moslimvrouwen zich bij moslimdemonstranten voegen. De meesten van hen zijn van plan om gezichtsbedekkende kleding te dragen tijdens bijeenkomsten in het hele land.
  Veiligheidsproblemen waren de drijvende kracht achter de nieuwe wet, die niets met religie of ras te maken heeft.
  De nieuwe wet geeft de politie de mogelijkheid om vrouwen te instrueren hun sluiers te verwijderen of hen te dwingen openbare ruimtes te verlaten. Indien geweigerd, zouden agenten ze boeten en hen vertellen naar huis te gaan, aldus minister van Justitie Soren Pape Poulsen.
  Boetes kunnen variëren van 1.000 Deense kronen (£ 120 / $ 160) voor een eerste overtreding tot 10.000 kronen voor een vierde overtreding.

  1. Dubbele Komma

   Dit is precies wat ik bedoel Dries.

   De zwakzinnigen onder ons zullen het nooit opnemen voor een door islam onderdrukt volk

   Ze offeren zelfs zelf onze vrijheden op en zien het liefst dat de EU een echte dictatuur word.

   Vinden ze prima…

 4. Suzanne

  Geweldige vrouw!

 5. Two Ravens Black Kettle

  Hear, hear

  De moderne Iraanse vrouwen en rechts versus de islamisten en de Links (incluis 90% van de WegKijkChristenen en de Open Borders VVD)

 6. Ritter

  “Allah” i.p.v. kruis: Kerk wordt moskee – dreigende waarschuwing voor islamisering

  Het kruis op de toren is al weg. Nu prijkt er op de Evangelische Kapernaum-kerk in Hamburg een gouden Arabisch “Allah”-teken (foto). Binnenkort wordt in het stadsdeel Horn de reusachtige Al-Nour-moskee geopend – een symbool voor de geloofsverandering in Duitsland – een dreigende waarschuwing voor de islamisering. De leider van de islamitische gemeenschap zegt dat aanslagen niets met de islam te maken zouden hebben.

  De verbouwing heeft € 5 miljoen gekost. Waar het geld vandaan komt: onduidelijk. Journalisten stellen er geen vragen over. De mainstream pers vindt vooral één ding belangrijk: na een bouwperiode van vijf jaar wordt het christelijke godshuis nu een islamitisch. De “Welt” is blij: “Nu is er een einde gekomen aan het wachten: op 26 september is de opening.”

  Maar wie zit er achter de moskeegemeente? De bijna gelijknamige Berlijnse Al-Nur-moskee deed steeds opnieuw van zich spreken vanwege haat-preken. Daar zouden zelfs plegers van aanslagen verkeerd hebben. Over de moskeegemeente in Hamburg is iets dergelijks niet bekend. Haar leider, Daniel Abdin, weigert echter zich te distantiëren van islamitische terroristen. Voor hem zou, zei hij twee jaar geleden al tegen “Focus”, “de radicalisering vele redenen hebben, alleen geen theologische.” Abdin noemde dat een “religieus misbruik” door mensen, die gisteren nog “kleine criminelen” geweest zouden zijn, aldus het weekblad. Terroristen als “kleine criminelen”? Een schreeuw van verontwaardiging bleef uit.

 7. NoDoubt

  In de Koran en Hadith staat onderdrukking van de vrouw centraal, zij moet luisteren naar haar man omdat de vrouw te dom is. Deze opstand is van tijdelijke aard. En aan Mohammed en Allah mag niet getornd worden. Dat feministen in Denemarken in opstand komen tegen de sluierwet is te achterlijk voor woorden. Ze weten niet meer waar ze voor vechten.
  Vrouwen zijn domme tweederangs wezens, als huisdieren zonder bezittingen. Trouw jonge meisjes voor seksueel genot. Maak van ongelovige meisjes jullie verhandelbare seksslavinnen:
  Koran 53:27, Muslim B1N142, Bukhari 6:301, 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 65:4, 70:30, Bukhari 62:137, Bukhari 34:432, Ibn Ishaq 693, Tabari IX 113

  Vrouwen zijn minderwaardig en het bezit van mannen. Zij moeten zich bedekken en altijd beschikbaar zijn voor seks. Tijdens de ramadan zijn vrouwen na zonsondergang verplicht tot seks wanneer de man het wilt. Menstruerende vrouwen zijn vies, blijf uit hun buurt. Sla ongehoorzame vrouwen. Verkracht onbedekte en ongelovige vrouwen:
  Koran 2:187, 2:222/223, 2:228, 4:3. 4:24, 4:34, 23:1-6, 24:33, 33:50, 33:59, 70:30.

  1. Antidotum

   @No Doubt

   En dan geloven die notoire sukkels ook nog dan hun heilige leuter, na de dood, tot in den eeuwigheid wordt verzorgd in het vermeende bordee ..eh paradijs van allah door 72 maagden.
   Dat krijg je ervan als je de wetenschap verwerpt en de Quran als enige leidraad ziet.
   Dan blijf je te stom om te peopen.

 8. Antidotum

  Die lelijke zwarte vuilniszakken zijn natuurlijk stik jaloers op die mooie meid die maling heeft aan de macho ideologie welke van vrouwen minderwaardige schepsels maakt.
  You go girl.

 9. Elu Thingol

  Zelfs in Afrika/Midden-Oosten zijn er lichtpuntjes zichtbaar. De nieuwe Ethiopische premier, de kroonprins in Saoedi-Arabië; de ontwikkelingen in Jordanië en Tunesië.

  1. Capo

   @Elu: Lichtpuntjes worden binnen de islam áltijd om zeep geholpen, dat is inherent!

 10. Ruud562

  Go for it, girl, fuck the islam!

 11. Ni28

  Vele Iraanse vrouwen zijn dapper door hun riskante opstand tegen de discriminatie en vrijheidsberoving door strenge religieuze voorschriften. In schril contrast met Nederlandse groeperingen zoals Bij1 partijtje e.d. linkse idiote activisten waar de vrijheidsberoving bij de vrouwen als een goed recht wordt goedgepraat.

 12. Gerlos

  Vechten tegen de bierkaai maar wel zeer moedig. Dat achterlijke moslim geloof kan je helaas niet uitbannen.

 13. Frits Jansen

  Die vrouw ziet er normaal uit voor Iraanse begrippen: ze laat ongeveer de helft van haar haar zien. Dat is de regel.
  Dat meer conservatieve vrouwen er iets van zeggen lijkt me sterk, want dan kunnen ze wel aan de gang blijven, want die vrouw ziet er heel normaal uit voor Iraanse begrippen.

  1. Hetzalwelweer

   Dit is wat de msn laat zien

   https://www.youtube.com/watch?v=wjGTmCkU9U8&t=6s

   Dit niet….!!!!!!!

 14. Frits Jansen

  In Iran lopen veel vrouwen er zo bij als de dame op de foto.
  Ik denk dat andersom is dan wordt gezegd: conservatieve Iraanse vrouwen vinden het beleid van de Ayatollah te liberaal, en spreken hun seksegenoten daarop aan.
  Het idee dat de Ayatollahs tegen de bevolking in gaan klopt dus niet.

  Uiteindelijk is het met de islam net zo als met andere godsdiensten: God resp. Allah verdient wel respect, alleen heeft hij (zij?) het niet zo getroffen met zijn (haar?) “personeel op aarde”.

  Niet altijd, want er zijn ook heel liberale moslimlanden.

  Misschien iets voor Donald Trump om rechtstreekse onderhandelingen met Allah te openen? Dan praten ze op niveau (zal Donald vinden).

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.