Knettergek GroenLinks wil alle migrantenboten in Amsterdam laten aanmeren: ‘Laat ons veilige haven zijn!’

Als het aan GroenLinks Amsterdam ligt, gaan alle migrantenboten die nu nog ronddobberen op de Middellandse Zee binnenkort richting Nederland. Naar het GroenLinks-reservaat Amsterdam, om precies te zijn.

De hoofdstad van Nederland moet dé haven voor migrantenboten worden. Dat schrijft een raadslid van GroenLinks Amsterdam vandaag. De lokale volksvertegenwoordiger, Tirza de Fockert, vindt het namelijk wel een goed idee als alle problemen die zich momenteel voordoen in Italië en Griekenland worden geïmporteerd naar Nederland. Je gelooft gewoon niet wat je leest:

“Organisaties die vluchtelingen van de Middellandse Zee redden moeten kunnen rekenen op Amsterdam als veilige haven. Dat schrijft GroenLinks-raadslid Tirza de Fockert in Trouw.

‘Wie levens redt van mensen die zo kwetsbaar zijn dat ze het als enige uitweg zien om de helse tocht over de Middellandse Zee te ondernemen, moet op ons kunnen rekenen. Schepen die mensenlevens redden leg je niet aan de ketting. Die haal je veilig de haven binnen en je laat ze vrij uitvaren om door te gaan met hun werk’, betoogt het raadslid in de krant.”

GroenLinks Amsterdam heeft vast niet nagedacht hoe dit plannetje te financieren is. Of waar al die mensen gehuisvest moeten gaan worden. Of dat deze teksten überhaupt niet bijdragen aan de oplossing van het probleem, aangezien er een aanzuigende werking van uitgaat. Als ik een mensensmokkelaar was, zou ik de teksten van De Fockert lekker verspreiden in Afrika. Zo van: kijk eens, zelfs het rijke Nederland staat met open armen klaar om jullie te ontvangen. Waar wachten jullie nog op? Geef mij al je spaargeld, en ik stuur je op een gammel vlotje richting het Rijksmuseum, de Dam en het Vondelpark. Zoiets.

Maar goed, dan zou je logisch moeten nadenken en beredeneerde keuzes moeten maken. Liever gooit GroenLinks het op ‘menselijkheid’. En wanneer je dat toverwoord noemt, verstomt iedere denkkracht. Bij henzelf dan. Gelukkig blijven bij ons de radaren wél draaien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

107 reacties

 1. Eugenie de la Fleur

  Groenlinks is dan ook een partij dat zich inzet voor mensenrechten, waar dan ook. Nu de andere partijen nog.

  In Amsterdam heeft men (heel democratisch) massaal op deze partij gestemd en gezien het een gemeentelijke besluit is om deze mensen op te vangen is het zeer ongepast om daar als (buitenstaander) een andere mening over te hebben

  1. Holland

   “…en gezien het een gemeentelijke besluit is om deze mensen op te vangen is het zeer ongepast om daar als (buitenstaander) een andere mening over te hebben.”
   ————————————————————————————————–
   Een Tengo Quispel haal je er door zijn taalgebruik meteen uit.

   1. Capo

    @Holland: “Een Tengo Quispel haal je er door zijn taalgebruik meteen uit.”

    Inderdaad, uiteraard haalt multinicker er direct een kloon bij = HEM

   2. Capo

    @Holland: Ik denk dat multinicker nu wel helemaal los gaat, hij merkt dat hij volkomen kansloos is geworden. 😉

   3. EU kok

    Holland heeft hier best wel een punt.
    Aan het taalgebruik is vaak te zien aan welke kant van het schoolplein men staat.
    Ritter en nog een paar zijn hier gelukkig een uitzondering op.

   4. Original NL

    Holland…
    Als je op de naam Eugenie de la Fleur klickt kom je in het archief van uiterst links……..hetzelfde gebeurd als je op svetlana klickt…

    1. Original NL

     En klick op natte scheet en ook dan kom je in het archief van uiterst links…

     1. Elu Thingol

      Uiterst links was hier eerder actief onder de nickname CJD, maar heeft zijn gebruikersaccount hernoemd naar Uiterst Links. Een radicaal links figuur dat niettemin op een forse omhelzing van de forumcommunity kon rekenen, aangezien hij kon schelden op de VVD.

      CJD heeft eens als Svetlana de stijl van Ernst geïmmiteerd, teneinde de verdenking te wekken dat Ernst als Svetlana door de mand viel, maar in werkelijkheid was het dus CJD. Zijn immitatie was qua spelling niet in orde en daar is Ernst juist altijd zo zorgvuldig in.

      Vanmorgen heeft CJD alias Uiterst Links alias Svetlana de stijl van Capo na-geaapt met een parodie-account. Dat account is dus Uiterst links, maar had hij even snel hernoemd.

      Ergo: het is een trol.

     2. Elu Thingol

      CJD/Uiterst Links/Fleur/Svetlana/Natte Scheet is overigens niet de slimste trol. Hij had niet begrepen dat bij het hernoemen van het account in de archieven de oorspronkelijke naam altijd zichtbaar was. Iedereen die op één van zijn nicks klikte kon dus weten dat het CJD was, die undercover ging als bijvoorbeeld Svetlana.

      De schijn wekken meerdere personen te zijn wordt gedaan door twee verschillende accounts aan te maken.

     3. Tengo Kawana

      Interessant en onthullend, Elu.
      Verbazingwekkend hoeveel moeite mensen doen om hier niet aan de inhoudelijke discussie deel te nemen.

     4. Elu Thingol

      Je vraagt je af wat ze hier doen.

   5. Ni28

    De trollen zijn ondanks hun gewaande intelligentie heel dom, Holland. Beledigend dom!

  2. HEM

   Je haalt eerst zoveel mogelijk idioten binnen, indoctrineert ze en laat ze dan “democratisch” stemmen.

   Als Groen Links nog gewoon CPN zou heten zouden er veel minder mensen op stemmen.

   1. Eugenie de la Fleur

    HEM. desalniettemin hebben deze mensen door hun naturalisatie het Nederlandse stemrecht. Hun mening weegt dus net zo zwaar op als die van jou 😉

    1. Rechtsaf

     @Eugenie weet je wat jij moet doen, met je antisemitsche islamitische trollensmoel, lekker oprotten hier, je bent net als je multinickers hier echt, dit is een understatement, om te kotsen gewoon, er zit een zéér, zéér naargeestige ondertoon in jou reacties.

     1. Capo

      @Rechtsaf: Multinicker gaat los. Kijk maar:

      Natte Scheet wordt bevestigd door Tengo, HEM wordt bevestigd door Tengo, Svetlana = Tengo = Eugenie de la Fleur, etc…

      Het rekensommetje is snel gemaakt. Multinicker is uitgekotst en gaat nu volkomen los, al speelt hij natuurlijk de vermoorde onschuld, geflankeerd door z’n twee hulpsinterklazen.

     2. Elu Thingol

      Capo praat tegen zichzelf, de multinicker, de aandachttrekker, de hypocriet.

     3. Rechtsaf

      @Capo ik denk dat hij zit te schuimbekken met een nat plekje in zijn onderbroekje..

     4. Tengo Kawana

      Laat je niet afschrikken, Eugenie. Sommige mensen hier zijn boos op alles en iedereen. Trek het je niet persoonlijk aan.

     5. Eugenie de la Fleur

      🙂

     6. Capo

      @Rechtsaf: Scrol nog maar eens rustig langs de verschillende reacties, je ziet het pas als je het ziet. Multinicker is aan z’n laatste rit bezig, hij is volkomen geëtaleerd en z’n hulpsinterklaas probeert te redden wat er te redden valt. En weet je wat dat is? Helemaal niks, nulkommakommaniks!

      Samen staan we sterk bro! PTL!

    2. HEM

     Daar is het dus al verkeerd gegaan.

    3. HEM

     Als je het probleem kent, kun je het ook oplossen.

   2. wheelboy

    Hem ,
    Als de kiezers van GL eens les in economie krijgen verplicht .Dan zullen ze inzien dat heel het GL verhaal niet kan . Of bergen met geld kost en de belasting druk omhoog moet met alle gevolgen van dien . En GL kan er dat Groen wel aflaten want de meer mensen de meer het milieu onder druk komt te staan . Daarbij heb ik nog nooit een echte oplossing van het milieu vraagstuk gehoord van GL . Alleen een ouwe hangende vinylplaat das GL . Tax Tax Tax Tax . Alleen het bovenstaande geeft het nivo van de gemiddelde GL stemmer aan .Dom en weet niet met geld om te gaan !

   3. Ni28

    De wezenlijke probleem is dat je mensen zonder enige gevoel voor democratie, democratisch laat stemmen. Democratie zet hiermee zelf een bom onder haar fundamenten.

  3. Tengo Kawana

   Ja, daar is weinig tegen in te brengen, Eugenie.

   Amsterdam koos democratisch voor een links College. We kunnen kritiek hebben op dat linkse beleid maar niet dat het niet democratisch tot stand kwam.

  4. chrism

   en de rest van Nederland moet dit dan ook pikken ?

   Beetje van de zotte of niet ?

   Hoe willen jullie dit betalen en waarvan ?

   Waar ga je ze laten in het al op wachtlijsten voor woningen in Amsterdam ?

   Waarom geen opvang in Afrika als jullie je er toch druk om maken ?

   Groen Links is net als de PVDA , D66 , CDA , VVD ,CU aan het roepen en gillen en denken totaal niet na hoe of wat de gevolgen zijn .

  5. AS210854

   Fijn dan, de kosten hiervan laten we dan ook maar door Amsterdam betalen, de mensen een dan ook natuurlijk in Amsterdam te laten wonen en geen enkeling mag zicht buiten Amsterdam begeven. Het zou nl ongepast zijn om deze door te belasten aan de rest van Nederland

 2. Capo

  Eugenie de la Fleur = Svetlana = multinicker

  1. Ni28

   Capo, de trollen hebben je nu op de korrel genomen, laat het van je afglijden. Alles wat zij zeggen geldt voor hun en niet voor een ander. Mij trachten ze te doodzwijgen door alleen op jou te reageren maar ik zie het als een positieve gebaar. Daar ben ik mooi vanaf.

   1. Capo

    @Ni28:

    Beste Ni28,

    Laten we niet vergeten wat multinicker heeft geflikt en nog steeds flikt!

    Dank voor je bemoedigende woorden, dat doet mij altijd goed! Ik trek mij er niet zoveel van aan. Ik was mij ervan bewust dat ze mij zouden uitkiezen omdat ik hierin het voortouw heb genomen, het hoort erbij. Het is niet leuk maar wel de moeite waard. Laten we elkaar blijven aanvuren om niet op te geven, de aanhouder wint en samen staan we sterk!

 3. Natte Scheet

  Helemaal mee eens Eugenie de la Fleur. Mensen die in de problemen zitten moet je helpen. De barmhartige Samaritaan vroeg ook niet welke religie de man in nood had. Hij hielp hem, en precies dit moeten wij ook doen met de vluchtelingen uit Syrie

  1. Tengo Kawana

   Het is feitelijk ook het Regeringsbeleid, Natte Scheet.
   Ik ben het dus met je eens.

   1. sjun

    De barmhartige Samaritaan betaalde zelf de kosten die hij met zijn zorg genereerde in plaats van anderen verplicht op te laten draaien voor de kosten om zijn eigen goedmenselijkheid uit te venten.

    1. Tengo Kawana

     Van de gelovigen in het oude Jeruzalem werd een tiende geeist om de armenzorg mogelijk te maken.

     Het weigeren die tiende op te brengen toont geen neiging tot barmhartigheid.

     1. sjun

      Meer dan een tiende wordt al aan de belastingen afgedragen. Daarnaast hoefden de bewoner van Jeruzalem niet de halve wereld te gaan onderhouden en kende het Jeruzalem uit die tijd ook al geen uitgebreide uitkeringen en toeslagencultuur met aanzuigende werking. Ik stel echter voor dat er in het Haagse Westduinpark aan de Laan van Poot zo ter hoogte van de Pauwenlaan een behoorlijk opvangcentrum voor de nieuw binnen te halen GroenLinkse knuffels komt. Daar hebben niet meteen achterstandswijkers last van te verwachten cumulerende kosten.

     2. Capo

      “Ik stel echter voor dat er in het Haagse Westduinpark aan de Laan van Poot zo ter hoogte van de Pauwenlaan een behoorlijk opvangcentrum voor de nieuw binnen te halen GroenLinkse knuffels komt.”

      Goed idee, heeft Willem ook wat om naar uit te zien.

     3. Tengo Kawana

      Ik vind het geen goed idee nieuwbouw te plegen in het schaarse Nederlandse duingebied.

      Als de opvang naar de mening van sjun moet plaatsvinden in de betere wijken hoeft dat niet per se in het duingebied.

    2. Bloem

     Beste Sjun, Lachen dat commentaar van onze antisemitische kinderlover. In Nederland betalen we geen tiende maar 52%

     1. Elu Thingol

      Bron?

     2. Tengo Kawana

      Zeker, maar daarvoor is maar een zeer klein deel bestemd voor de armenzorg.
      Het overgrote deel betaalt zich weer aan ons uit in diensten, infra-structuur, veiligheid en wat niet al.

     3. Tengo Kawana

      De vraag van Elu is terecht: niet iedereen betaal 52%. Als je dat betaalt heb je weinig reden tot klagen.

     4. Capo

      @Bloem: Ze (multinick c.s) denken echt dat je op ze gaat reageren. 😉

     5. Elu Thingol

      Ik zou willen dat Capo eens stopt op me te reageren. Daar knapt het blog van op.

     6. Rechtsaf

      @Elu weet je wat jij moet doen, met trollensmoel, lekker, samen met je anderen antisemitisch islamitische pedoliefhebbende klerelijers, oprotten hier, je bent echt, maar dat is een understatement, een vies smerig mannetje om te kotsen gewoon, er zitten zéér, zéér naargeestige ondertonen in jou reacties.

     7. Elu Thingol

      Ah, Capo gaat schelden, toe maar.

    3. Rem

     Sjun.. Aan de overkant van de Laan van poot in de duinen zijn wat bunkers vrij misschien daar in huisvesten.?( Lekker dichtbij voor de liefhebbers.)

  2. Elu Thingol

   De Samaritaan had zelf een andere religie. Het was een heiden en Samaritanen werden veracht door het uitverkoren volk.

   En toch koos Christus de Samaritaan uit als de hoofdpersonage in diens parabel.

   1. sjun

    En wederom leren hedendaagse Farizeeën uit de Globalistische Kerk van Gutmenschen weer niets van de parabel.

    1. Elu Thingol

     Er zijn nog steeds mensen die voor dood worden achterlaten en farizeeën die hen voorbijlopen.

     1. sjun

      Die mensen komen dus niet zèlf deze kant op gereisd. Daar zijn we dan enkele dwarse tegenwerpingen verder al weer uit. Zo wordt steeds inzichtelijker dat continue appels met peren vergeleken worden in een poging de moraal te claimen om zichzelf op de hoeken van de straten als bijzonder goed mens te etaleren. Zo komt ook de parabel uit Mattheus 6:2-4 nog even voorbij. En weer sluiten dezelfden de oren.

    2. Capo

     @Sjun: Je hebt het dan ook tegen een hulpsinterklaas.

 4. henk vintage

  En daarna aan de ketting leggen en een procedure beginnen tegen de eigenaren wegens mensensmokkel.

  1. Rechtsaf

   @Henk dan ben je te laat! die boten moeten in Afrika al aan de ketting..

 5. Bloem

  Tirza de Fockert Is een lokale politica die zich gelukkig niet mag bemoeien met landelijk beleid. Tenzij de Gemeente Amsterdam het geheel uit eigen zak wil financieren, komt met een plan van aanpak en garanties dat de opgevangen kansenparels de gemeentegrenzen van Amsterdam niet verlaten. Succes

 6. dinaro

  Tengo Kwispel haal je er door zijn
  taal gebruik meteen uit.
  Kansloos multinicker.

  1. Capo

   @Dinaro: Multinicker haalt nu alles uit de kast, gebruikt verschillende multinick-kloons door elkaar en zijn hulpsinterklaas loopt nog wat achter HEM aan. Het is kansloos want hij is uitgekotst.

   HEM = Tengo = multinicker c.s.

   1. Fortiori

    Pas maar op @Capo, met het opslaan van al die aliassen heeft U gauw een extra harde schijf nodig…

 7. lIN-T

  Verban die domme linkse trut naar Lesbos.

  1. Capo

   Turkije mag ook wel, hier zijn veel linksaffers gek op Turken.

  2. Ni28

   Lesbos zoekt overigens migranten.

 8. Ritter

  Wel, miljoenen illegale migranten in Afrika staan klaar om de overtocht te maken naar Europa waar het “gratis geld” is te krijgen.

  Ten eerste waar wil GroenLinks deze illegalen huizen?

  Ten tweede wie bekostigd dit allemaal? De meeste illegalen zullen hun levenlang in de uitkering blijven en dus door de belastingbetaler moeten worden onderhouden.

  Dat is financieel niet te dragen.

  Daarbij hebben deze illegale migranten een totaal andere mentaliteit en vaak ook een andere religie (islam) waardoor integratie onmogelijk is.

  Kortom, als je massaal illegale migranten toelaat pleegt Nederland demografische/culturele/financiële zelfmoord.

  1. Capo

   “Ten eerste waar wil GroenLinks deze illegalen huizen?”

   In een nieuw te bouwen Linkspaleis in het Haagse Westduinpark aan de Laan van Poot zo ter hoogte van de Pauwenlaan.

  2. Tengo Kawana

   “als je massaal illegale migranten toelaat pleegt Nederland demografische/culturele/financiële zelfmoord.”

   Daar ben ik het mee eens.

 9. struisvogelpolitiek

  Ik heb het al eens eerder geschreven op DDS. Onder curatele stellen die stad.

  1. Watcher

   Kan dat dan.

   1. Tengo Kawana

    Ja, dat kan maar bij mijn weten alleen als het financieel uit de hand loopt.

    1. struisvogelpolitiek

     Amsterdam, 4,2 miljard aan schulden. 4,2 Miljard rood staan, tijd voor een curatele procedure.

     1. Tengo Kawana

      Amsterdam was nooit een artikel 12-gemeente en daar ziet het de komende tijd ook niet naar uit.

 10. Adriaan

  Dat Amsterdam deze kansarmen binnen wil halen lijkt me wel logisch. Groen Links is zo links dat ze de realiteit niet meer kunnen waarnemen. Amsterdammers zijn volkomen de weg kwijt. Als ze dit volk binnenhalen, prima, maar laten ze het niet in hun hersens halen om deze gelukszoekers te verspreiden over de rest van Nederland. Amsterdam zal ze zelf moeten huisvesten. Een groot hek (muur mag ook) om Amsterdam en afzonderen van de rest van Nederland is nog de beste oplossing.

  1. struisvogelpolitiek

   @Adriaan
   Gelijk heb je, en een paar miljard meer aan schulden zal Amsterdam ook niet moeilijk doen nu Halsema de scepter zwaait.

   1. struisvogelpolitiek

    En de Nederlandse belastingbetaler zal er uiteindelijk voor opdraaien.

  2. sjun

   Vooralsnog lijkt het om ieen niet al te nobele GroenLinkse gans te gaan die met het voorstel kwam. Ik heb nog niet gehoord dat er veel bijval uit de raad voor dit voorstel kwam. Dat zou ook moeilijk worden want dan moet bijvoorbeeld in Amsterdam West, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid-Oost worden uitgelegd dat de tering naar de nering gezet moet worden en komen de eigen doelgroepen ten koste van de bestuurbaarheid van de stad in opstand.

   Te verwachten valt dus dat het kwakende gansje in kwestie Tirza de Fockert, vlot op een politiek zijspoor terecht komt als ze haar eigen bondgenoten in verlegenheid blijft brengen.

   1. Tengo Kawana

    Sjun bevestigt mijn observatie, het was slechts de mening van een enkel raadslid en niet het standpunt van GL.

    Hiermee kan de kwestie als een storm in een glas water worden getypeerd.

    1. sjun

     Ik vermoed dat het om een vanwege achterstandsredenen naar de stad getrokken en ook daarom politiek naar voren geschoven meisje van buiten de stad gaat. Iemand die onder Neo-Marxistische invloed via een studie culturele antropologie of sociologie aan haar wereldbeeld schaafde. Feit dat ze haar issues overdadig etaleert op Twitter geeft aan dat er nog een zoektocht naar bevestiging plaatsvindt. Wellicht is ze verstandig genoeg om zich daarbij nog iets te laten gezeggen al sluit ik niet uit dat ze zich als een tweede Ellie Lust zal mani(e)testeren. Maar we gaan het vanzelf zien. Alleen wie nooit iets probeert maakt geen missers.

   2. Tengo Kawana

    Toch geen domme meid hoor.

    http://www.tirzadefockert.nl/over/

    1. sjun

     Het bevestigt wat ze al met haar weinig bezonnen intussen breed uitgevente uitspraken prijsgaf. Toch sneu dat het meisje uit de provincie maar niet uit die Rozengrachtbubbel lijkt te kunnen komen. Maar wellicht komt dat nog. Ze is nog maar net als nummer 12 op de Amsterdamse lokale GroenLinkse lijst als volksvertegenwoordigster naar voren geschoven. Opmerkelijk overigens wel dat er alweer een overlap tussen linkspolitiek en media gepresenteerd wordt.

  3. Ni28

   Met de Rijksmuseum als een We Are Here Centrum.

 11. Pescador

  alle pieten op de dam tralalaie tralalala , duistere zaakjes nederland wordt eindelijk hervormt en over een paar jaar is Amsterdam de hoofdstad van nieuw Afrika.
  het wordt tijd dat wilders aan de macht komt

 12. Zcooby

  Wat ben ik blij dat ik ver weg woon van Amsterdam.

  1. struisvogelpolitiek

   Ikke ook, hahahaha.

 13. Ni28

  “Je gelooft gewoon niet wat je leest”
  Geloof het maar Tim, GroenLinks samen met D66 en andere linksen zijn in staat om dit door te drukken. Aangezien wij de facto door ngo’s vol activisten geregeerd worden hoeft dit geen droom te zijn maar een werkelijke regelrechte nachtmerrie. En dan hebben zij het over menselijkheid. Wat is onmenselijker dan een volgepropte landje nog krapper te maken? Deze partijen hebben geen hersens en roepen maar wat. Deze partijen zijn verraders van eigen volk en naarmate meer migranten komen krijgen zij nog meer invloed. Europa wordt zo een islamitische heksenketel waar leefbaarheid steeds slechter wordt. En de roepende linkse menigte die zegt dat het hier nog steeds goed is moet naar de opticien om een pakje visie te kopen om onze toekomst toe te lichten.

 14. Tengo Kawana

  Het betreft hier de persoonlijke opinie van een enkel raadslid. Ik las nog niet een verklaring van GL, laat staan van het College, met die strekking.

 15. Vraagtekentje

  Ben het helemaal met Mw. Tirza de Fockert eens, allemaal naar de kapittel Adam, daar worden er dagelijks een of meer omgelegd, dus zijn ze in no time weer van hun nieuwe burgers af. En graag op kosten van het linkse stemvee uit Adam zelf, meer meer cultuurverrijkers en staatsuitvreters.

  1. Vraagtekentje

   “de Fockert” What’s in a name?

 16. Ni28

  Misschien is het een betere idee om een veilige haven voor Groen Links zoeken. Iets in de geest van Guantanamo maar dan voor hersenloze mensen.

 17. EllyD18

  Het is Amsterdam waar de gekken het voor het zeggen hebben.

 18. Two Ravens Black Kettle

  Prima
  Muur eromheen
  En alle gelukszoekers, haatbaarden, wahabisten, burka’s en teruggekeerde jihadisten over de muur kieperen.
  Have fun Regressive Left weirdo’s.

 19. Koos sssss

  Wat ze in Amstelstan doen moeten ze zelf weten. Hoe ondraaglijker links het maakt, des te sneller is dat linkse feestje afgelopen en worden ze als paria’s behandeld.

  Alleen zal je net zien: Amstelstan haalt ze binnen en de rest van het land kan voor hun onderhoud betalen. Voor zover ze al niet over het land uitzwermen.

  Maar als we Amstelstan net zo kunnen vergrendelen als de Duiters in WOII met Warschau hadden gedaan mogen ze daar wat mij betreft gezellig creperen. Daar hebben de Amstelstanners dan ook zelf voor gestemd.

 20. P.Sisterons

  Nederland is bomvol. Ze kunnen beter schepen volladen met illegalen in Amsterdam en dan dat volk terugvaren naar de Sahara. Nederlanders eerst in Nederland.

  1. Vliegenvanger

   Helemaal met je eens, laten ze eerst in Nederland alle sores maar eens oplossen, i.p.v nog meer ellende hier heen te halen.

 21. dinaro

  Dat wijf is knettergek,
  zolang ze het zelf niet hoeft te betalen.
  Salon socialist.
  Misschien heeft ze zelf wel zin in zo’n
  neger.
  Syrie”s komen helemaal deze kant niet
  meer op.

 22. slayer

  een gemeente raadslid heeft 0,0 te vertellen over mensen die wel of niet ons land in mogen . dat is landelijke politiek ,de mening van tirza de fockert is net zo interessant als die van de afhaal chinees.

  1. Elu Thingol

   In de essentie ben ik het met u eens.

 23. DolleDries

  Laad ons een veilige haven zijn.Vraag dat maar eens aan de Joden

 24. Rosasolis

  Ik was geschrokken toen ik dit bericht heb gelezen van ochtend in Trouw. Groen Links wil dat Aquarius en ander reddende boten die illegale migranten halen vanaf overvolle oude bootjes en rubber boten, laten komen naar de havens van Nederland. En niet alleen Amsterdam, maar alle havens in ons land! Ik zie het al, Behalve Amsterdam de havens van Den Helder, Hoorn, Enkhuizen krijgen duizenden zieke, ongeschoolde migranten uit arme Afrikaanse landen…Terwijl de sociale zorg en de voedselbanken moeten voor vele werklozen, en probleem gezinnen van ons eigen burgers hulp bieden. Ik heb een aantal jaren in Den Helder gewoond, en ken dit stad heel goed…Er was een kleine groep oude baraken beschikbaar voor enkele echte Syrische vluchtelingen, waarvan een aantal terug zijn gekeerd naar hun thuisland. Maar meer is er niet in
  ons marine stad beschikbaar.

  1. Mart

   Rosasolis…genoeg opgelegde marineschepen daar toch?Valt nog weinig aan te vernielen…behalve het koperwerk dan.

 25. HW

  Het liefst zie ik deze boten aan de ketting in Malta, Spanje of Italië, want zij dragen bij aan de slavenhandel binnen Europa.
  Ik denk ook te weten waarom GroenLinks deze boten wil laten aanmeren in Amsterdam.
  De leden van deze linkse organisaties zijn allemaal lid van Groen Links en verdienen bakken met geld aan het vervoer of nemen zo af en toe zo’n lekkere negerin te pakken tegen een schappelijk prijsje.
  Beter kan het toch en zoiets moet je natuurlijk voor je leden in stand houden.

 26. Vliegenvanger

  Niet normaal die groenlinks beweging.
  Ik denk dat ze zaagsel in dr bol hebben.
  Wat een klets verhaal, iemand zonder verstand die dat weer even voorsteld.
  Laat ze eerst de problemen in Nederland zelf maar eens oplossen, voordat ze andere dingen aanpakken.

 27. Rene_K

  Er staat een fout onder de foto. Er staat namelijk “vluchtelingen” waar “migranten” of beter nog “kolonisten” hoort te staan.

  1. Frits Jansen

   Ja, precies, kolonisten zijn het!
   Wie klaagt er dat luie gelukszoekers het verdommen de handen uit de mouwen te steken? Ze zijn er op uit om namens Mohammed Nederland van binnen uit te veroveren. Het Nederlandse bestuur wordt afgezet, en er komt een Sharia-raad voor in de plaats. Iraanse jurken worden verplicht.
   Stiekem voeden die islam-separatisme ook anti EU-sentimenten, want na een NL-exit kan hier makkelijker een islamitische staat worden gevestigd.

   Doodeng is het! Verschrikkelijk!

   Intussen lijkt het in al die aangeharkte Vinex wijkjes alsof Nederland nog niet in oorlog is. Allemaal wegkijkers! VRESELIJK!

   1. Capo

    Een eenvoudige vraag: Wat is jouw belang bij islam?

    1. Holland

     Frits Jansen heeft een sadomasochistische natuur en kickt op de gedachte dat hij straks een onderdanige knechtenrol mag spelen en de laarzen van de islamnazi’s mag likken.

 28. Mart

  De FOCKERT houdt zeker van vuurwerk….nou die kan het gaan bezichtigen als er weldra meerderen door zijn clubje uitgenodigde feestvierders op het amsterdamse toneel verschijnen.

 29. Gerlos

  Dit zijn verkeerde hersenspinsels van die idioten van de linkse groen partij. Er zijn hier al meer dan genoeg van gelukszoekers, passipanten die onze gel ruif leeg vreten.

 30. Frits Jansen

  We hebben in Nederland een zwaar verouderde Grondwet, al was het maar dat die op veel punten helemaal niet te handhaven is.
  Maar wel duidelijk is dat gemeenten geen buitenlandse politiek mogen voeren. Nu mag een Raadslid roepen wat ze wil (vrijheid van meningsuiting!) maar uitvoering geven aan zulke ideeën is verboden, en kan tot ingrijpen van “Den Haag” leiden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.