Kuzu moet betalen! Deurwaarder op het DENK-partijkantoor afgestuurd

De politieke partij DENK lijkt in serieuze juridische problemen te zijn beland. Niet alleen is de club veroordeeld tot het terugbetalen van €16.000 aan de referendumcommissie, ook lijkt de club de ontketende media-oorlog met advertentie- en onderzoeksbureau OptimusAd aan het verliezen. Laatstgenoemde stuurt morgen een deurwaarder langs om een brief te bezorgen die vooruitloopt op schadeclaims en verdere juridische procedures. Ook zal de status van de inboedel worden opgemaakt voor een eventuele conservatoire beslaglegging.

De politieke partij DENK lijkt steeds dieper in de penarie te zakken. Eerder dit jaar verloren ze al maar liefst €146.000 aan subsidie van de Tweede Kamer, omdat ze vorig jaar onterecht dubbel geïncasseerd hebben. Eerder deze week kwam daar nog eens €16.000 bovenop, omdat DENK subsidie tijdens het sleepwetreferendum op onrechtmatige wijze besteed heeft.

Nu DENK echter niet meer alleen vijanden maakt binnen de politiek en de overheid, maar tevens ruzie zoekt met burgers en ondernemers kan de partij ook fikse vorderingen uit die hoek verwachten Eén van de schuldeisers is Eduard Nandelall, CEO van advertentiekantoor OptimusAd. Hij wordt door DENK aangevoerd als zondebok in meerdere kwesties. Nandelall zou de schuld dragen voor het BNNVARA-verhaal waarin de omroep onthulde dat Kamerlid Farid Azarkan een nepnieuwscampagne omtrent Geert Wilders had gepland. Ook schuift DENK Nandelall de €16.000 boete van de referendumcommissie in de schoenen.

Nandelall heeft helemaal genoeg van al de aantijgingen en kondigt aan om morgen een deurwaarder naar DENK te sturen. Tegen De Dagelijkse Standaard zegt hij:

“Er is voor mij geen andere mogelijkheid meer om in contact te komen met DENK dan het sturen van een deurwaarder. Ik heb diverse mails, brieven en apjes gestuurd maar daarop krijg ik nul reactie. Ook mijn vraag om te komen praten bij mij op kantoor en de resultaten te laten zien blijft onbeantwoord.

Alles wijst er nu dus op dat DENK een juridische procedure tegen mij gaat starten – enkel en alleen voor de media-aandacht. Omdat Farid Azarkan mij geheim heeft gefilmd en diverse lasterlijke uitspraken over mij heeft gedaan, gaan wij dus ook een schadevergoeding vorderen.”

DENK kan hun borst dus gaan natmaken!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. netwat

  Hoe kan het dat zo’n frauduleuze partij niet opgedoekt word. Het kan toch niet zo zijn dat een criminele partij politiek mag bedrijven? Zou wat zijn als mc Bandidos in 1 keer een politieke partij zou oprichten. Ik snap er echt de ballen van dat deze partij nog niet de politiek uit gebonjourt is.

  1. Adriaan

   @netwat, dat je DENK een criminele partij vindt, gaat mij iets te ver. Het is in Nederland nog steeds wet dat iedere Nederlander een politieke partij kan oprichten. En daar gaat het fout. Kuzu is primair een Turk. De overheid is zo dom om dit soort een tweede paspoort te geven. En daar moeten we van af. Het interesseert Kuzu geen flikker wat er in Nederland gebeurt. Zijn prioriteit is gericht op Turkije. Verbieden kunnen we deze clubjes niet. Wel aanpakken als ze in de fout gaan. En die Turken hebben daar kennelijk een handje van.

 2. Equilibrium

  Dan moeten de meeste partijen verdwijnen.
  VVD als eerste.
  Wat een opluchting zou dat zijn…

 3. fockingworst

  @ netwat.. Beter islamieten wegsturen.. Worden dit soort partijen ook niet meer opgericht(utopie)

 4. EllyD18

  Dit is een heel klein tipje van de sluier.
  Graaien en oplichten zit in het bloed.

 5. Pescador

  Ach een politieke partij die niet deugt en kan blijven zitten, een minister precident die liegt en aan dementie lijd kan gewoon aanblijven , net als wiebes pechtholt ollegren buma en die ontzettende christelijkeleugenaar die daar voor joker staat mogen gewoon aanblijven. Want daat stome nederlandse volk pikt het toch wel.

  1. Fortiori

   Het enige wat je met liegen bereikt is niet geloofd worden als je de waarheid spreekt.

   1. Vit

    Mijn motto is: Spreek de waarheid dan hoef je niet zoveel te onthouden.

    1. sjun

     Ene Haagse Willem krijgt met dat onthouden ook steeds meer moeite en heeft daarom steeds minder beslagen ten ijs: https://tinyurl.com/ya3cksfj

     1. Capo

      Zo Sjun, jij draait er niet omheen, m’n beste! Weten we meteen waar we moeten zoeken als we de 10+ multinicks willen vinden.

 6. Gerlos

  Aanpakken die ratten van DENK, liefst die hele partij kas leeghalen en deze idiote Erdogang partij in een faillissement laten storten.

 7. P.Sisterons

  Die gasten van denk hebben helemaal geen subsidie nodig. Ze kunnen alles zelf bekostigen door de opbrengst van hun wietschuren. Maar zoals we onderhand allemaal wel weten is dat die salafisten hier naar toe komen om de boel te beroven en te ontwrichten. De Nederlander staat erbij en kijkt ernaar. De regering bestaat uit een stel lafaards die maar niet willen toegeven dat Nederland bomvol is en dat de bevolking het strontbeu is om dagelijks lastig gevallen worden door al de negatieve invloed van prehistorisch volk. Oplossing: grenzen dicht, strenge remigratiewetten en immigratie alleen nog mogelijk op uitnodiging.

 8. Gerlos

  Hopelijk wordt alles maar dan ook alles in beslag genomen.

 9. ruudjeenjose

  Helaas lopen er in Nederland veel huichelaars en wegkijkers. Zij stemmen voor denk.Stem op de PVV Dan wordt denk dacht.Geen islam in de regering.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.