Lekker dan: Isräel-hatende, terroristische Gaza-schutter blijkt dokter van Artsen zonder Grenzen te zijn

Fijn hoor, van die artsen die overdag de neutrale en Hippocrates-eed afleggende medische specialisten zijn, maar ’s avonds gewoon met een machinegeweer op pad gaan om je land overhoop te schieten. Surrealistisch? Tamelijk, ja. Maar het gebeurt wél gewoon in Israël.

Stel, je bent Israël. Je wil je land verdedigen, maar je wil ook redelijk zijn. Kortom: je geeft Palestijnse terroristen mee dat je ze in de gaten houdt, maar als teken van goede wil laat je ook allerlei hulporganisaties toe om deze mensen te helpen. Wie weet, misschien kunnen meer welvaart en een betere gezondheid de terroristische verlangens van de Palestijnen in de Gaza-strook na verloop van tijd temmen.

Dat klinkt heel nobel en altruïstisch, maar dan ga je er wel van uit dat bij die hulporganisaties louter integere en neutrale mensen rondlopen. En dus niet allerlei doorgedraaide schietterroristen op hun loonlijst hebben staan. Wat dus wel het geval blijkt bij Artsen zonder Grenzen. Triest:

“Israel said on Thursday a Palestinian gunman killed by its forces on the Gaza Strip border this week was a nurse working for Medecins Sans Frontieres (Doctors Without Borders) and that it was seeking an explanation from the international aid group.

Israel’s liaison office for Gaza, Cogat, named the Palestinian as Hani Majdalawi and said he was shot dead on Monday after shooting and throwing a grenade at soldiers. “

AzG heeft bevestigd dat Majdalawi inderdaad bij hen in dienst was, maar vertelt niets over de toedracht van zijn dood. Ook waar zijn lichaam nu is, is onduidelijk.

Wat wel duidelijk is, is dat Israël er een hoofdpijndossier lijkt bij te krijgen. Niet alleen krijgt het land weerstand van op hol geslagen Palestijnse terroristen en hun propagandistische aanjagers, maar nu dus ook van medewerkers van op papier volstrekt onpartijdige NGO’s. Ga er maar aan staan…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Rechtsaf

  Goh wie had dat nou gedacht?

  1. Adriaan

   Voor de rest gaat het wel goed daar in het Midden-Oosten.

   1. Capo

    @Adriaan: Zolang het maar goed gaat met Israël. De islam mag daarbij best vernietigd worden.

    1. Bolder

     Waar zie jij in het artikel of de reactie van @adriaan het woord Islam staan?

 2. Vraagtekentje

  Test

  1. Capo

   @?

   Séx, drúgs, Wím, Hútten, (allemaal zonder ‘) en nog een paar woorden worden gecensureerd en komen daardoor niet in beeld wanneer je die woorden gebruikt in een reactie.

   1. Elu Thingol

    G-g-gollem.
    G-g-gollem.
    G-g-gollem

    1. Capo

     Dus dat is het geluid van Tengo’s deurbel! Logisch dat jij ‘m opendoet Gustaafff.

     1. Elu Thingol

      G-g-gollem.
      G-g-gollem.
      G-g-gollem.

     2. IJsbrand Koudvuur

      🙂

   2. Vraagtekentje

    Capo: Dat had ik inmiddels begrepen dus heb ik maar een paar *** geplaatst, een goede verstaander heeft immers maar een half woord nodig toch:-)

    1. Capo

     Inderdaad, ik dacht ook wel dat ik een open deur in had getrapt. 😉

 3. Vraagtekentje

  Van dat clubje wat die “vlucht*lingen” hierheen sleept en qua s*x ook nogal eens buiten de pot plast?

  1. Bloem

   Pff die was ik alweer vergeten. Verkrachten van weerloze vrouwen/meisjes zijn ze ook al goed in.

 4. Bloem

  AZG is lekker op dreef, niet alleen importeren ze Islamitische terroristen naar Europa, ze zetten ze inmiddels ook aan het werk in Israël. Het kan niet langer ontkend worden dat AZG tot een criminele organisatie is verworden. Human trafficking and terrorism.

  1. Capo

   @Bloem: Israël redt zich wel hoor. 😉

   1. Bloem

    Laten we het hopen, met al die linkse gekken die wereldwijd de boel verzieken

  2. sjun

   Waar ze mee omgaan… Een soortgelijke kruisbestuiving vindt er tussen regressief Links en Mohammedanisme plaats. Ene Volkert van der Graaf uit Harderwijk gedroeg zich ook al als gewetenloos terrorist die iemand om zijn mening ombracht en hij kan er naast de moord op Pim Fortuyn meer als bijvoorbeeld de gemeenteambtenaar Chris van der Werken op zijn geweten hebben.

   1. Capo

    Inderdaad, zo had ik het nog niet gezien maar het is exact dezelfde demonische geest!

 5. Ritter

  Subsidiëren Europese overheden al dan niet bewust de Palestijnse terreur tegen Israël?
  https://brabosh.com/2018/08/24/pqpct-jpz/

  1. van Urk

   Die Linkse NGO,S, VN organisaties, EU, Arabische LIGA etc. Hebben bewezen dat het gewoon allemaal antisemitische klerelijers zijn. Zelfs het Nederlandse Rode Kruis moest zich diep gaan schamen door liever gewonde Nazi,s op te lappen dan een poot uit te steken voor de Joden. http://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/30/rode-kruis-kwam-niet-op-voor-meest-bedreigden-joden-13759283-a1579275

   1. IJsbrand Koudvuur

    Urk…

    “…Zelfs het Nederlandse Rode Kruis moest zich diep gaan schamen door liever gewonde Nazi,s op te lappen dan een poot uit te steken voor de Joden…”

    Da’s al wel weer een tijdje geleden hè? 😉
    En dat de rest allemaal antisemitische klerelijers zijn zal ook wel meevallen.
    Dat alleen ‘een zekere Hani Majdalawi’ zo’n actie uithaalt, tja…
    Niet alles over een kam scheren, zou ik zeggen.

  2. Tengo Kawana

   Brabosh.

   🙂

   1. van Urk

    De miljarden komen toch ergens vandaan aangezien de Palestijnen geen grootschalig economie hebben. En wat daar van overblijft gaat naar de Palestijnse ”Defensie”.

 6. AS210854

  Ben sprakeloos.

 7. Gerlos

  Je zal maar jood zijn en hulp nodig hebben van deze dwaas, hoe zou dat aflopen denkt u.

 8. A3aan

  Ach, de kogels worden nogal duur maar mevrouw al Qaq-Kaag doneert wel een paar miljoen op kosten van de Nederlandse belasting betaler.

 9. worstcase

  Schande!! Hopelijk worden de donateurs wakker en stoppen ze per direct met het steunen van AZG. Evenals die andere: Amnesty International. Ook die laat zich inpalmen door de anti-semitische moslims.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.