Links-progressieve censuurkaravaan trekt verder na Alex Jones: nog drie YouTubers aangepakt

Het verwijderen van het kanaal van Infowars-voorman Alex Jones is geen eenmalige actie van YouTube, Facebook en enkele anderen, zo blijkt nu. In de nasleep van de verwijdering van de complottheorie-hoofdman worden er nóg meer andere kanalen aangepakt.

Ik heb er geen seconde minder van geslapen dat Alex Jones van social media als YouTube en Facebook is afgelazerd. De man heeft een fortuin vergaard met het verkopen van dubieuze medicijnen en het verspreiden van complottheorieën. Daarvoor wordt hij nu – terecht- aangepakt. Maar het zou de kluwe techbedrijven die Alex Jones – Facebook, YouTube, Spotify en Apple – wel sieren als ze de slag tegen Alex Jones niet omtoveren in een oorlog tegen alles wat niet links en politiek-correct is.

Helaas lijkt het daar nu wel op uit te draaien: ten minste drie verschillende YouTubers zijn in de afgelopen dagen aangepakt door de censurerende techreuzen uit Silicon Valley. Grapjes maken over de racistische Washington Post-redacteur Sarah Jeong? Yup, daar gaat je Twitter-account.

Of een livestream doen over Alex Jones? YouTube knalt je offline terwijl je nog aan het praten bent met je fans. Het geval van Kalvin Garrah is helemaal triest: een transseksueel die strijdt tegen social justice warriors. Buiten de gebaande paden aan het begeven, dus dat betekent anno 2018 ook een ban.

Het lijstje met slachtoffers van de YouTubes en Facebooks van deze wereld begint daarmee inmiddels wel schrikbarend lang te worden:

https://twitter.com/shoe0nhead/status/1028829382037721088

Hopelijk zijn er spoedig betere tijden aanstaande…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Tengo Kawana

  “Ik heb er geen seconde minder van geslapen dat Alex Jones van social media als YouTube en Facebook is afgelazerd.”

  Als Tim deze censuur toejuicht, wat is dan precies zijn probleem?

 2. Ritter

  De bedoeling van de grote techbedrijven ( die zeer links zijn) is om de rechterkant van het politieke spectrum monddood te maken.

  Media zoals CNN lobbyen ook om dat te laten gebeuren.

  Bij het monddood maken van Jones speelde CNN een belangrijke rol.
  —————
  InfoWars Ban: CNN, Democrats lobby succesvol voor Big Tech om hun critici te censureren

  InfoWars Ban: CNN, Democrats Successfully Lobby Big Tech to Censor Their Critics
  https://www.breitbart.com/tech/2018/08/06/infowars-ban-cnn-democrats-successfully-lobby-big-tech-to-censor-their-critics/

  1. Blue monday

   Bij meneer Ritter is alles wat hem niet bevalt direct “links”

   Zo weet hij dat alle grote techbedrijven links zijn…volgens mij hebben we een wereldprimeur te pakken als het geen lulkoek was.

   1. Ritter

    Blue monday

    Kennelijk bent u niet op de hoogte van de feiten.

    Grote techbedrijven zoals Google , facebook, Apple steunen de Democraten tijdens de verkiezingen. Niet alleen dat. Ze steunen vaak ook allerlei actiegroepen en dat soort dingen en uiten openlijk kritiek op het beleid van Trump.

    Vooral Google doet dit. En ook passen ze zoekresultaten.

    REVEALED: Google’s Social Justice Warriors Create Wrongthink Blacklists
    https://www.breitbart.com/tech/2017/08/07/revealed-inside-googles-sjw-cabal-blacklists/

  2. Tengo Kawana

   Ritter weet het zeker, Breitbart vertelt het zelf.

   🙂

 3. Ritter

  “Grapjes maken over de racistische Washington Post-redacteur Sarah Jeong? ”
  ———————-

  Sarah Jeong bewijst dat racisme wel is toegestaan…………….zolang het maar tegen blanken is.
  ————–

  New York Times huurt openlijke anti-blanke racist in.
  https://www.geenstijl.nl/5143234/new-york-times-huurt-openlijke-anti-blanke-racist-in-duikt-in-slachtoffermodus-bij-kritiek/

 4. DolleDries

  Een van de grootste Amerikaanse onafhankelijke alternatieve nieuwssites, Natural News, waarschuwt dat het gecoördineerde censureren en blokkeren van Infowars een signaal is van een aanstaande nieuwe false flag aanslag, die wel eens groter zou kunnen zijn dan 9/11. Hiermee zou de ‘Deep State’ achter onder meer de Clintons een uiterste poging willen doen de mid-term verkiezingen te manipuleren, zodat de globalisten hun macht kunnen behouden en president Trump uit het Witte Huis kunnen verdrijven.

  Voorman van Natural News, Mike Adams, schrijft dat ‘iedereen die gelooft dat het plotseling monddood maken van Alex Jones door meer dan 10 online diensten en platforms geen gecoördineerd complot is, lijdt aan waanideeën… Deze acties zijn duidelijk door de Deep State aangestuurd om een prominente, andersdenkende stem te elimineren, als voorbereiding op een historische false flag aanslag die waarschijnlijk groter zal zijn dan 9/11, en die de toekomst van ons land zal veranderen.’
  ‘Extreemlinkse totalitaire tirannie’
  Extreemlinks (zoals de Antifa terreurgroep) pleegt met steun van de Deep State en de CIA steeds meer geweld in de VS, en de internet / tech giganten voeren hun censuur tegen alle onafhankelijke stemmen en bronnen in snel tempo op, zodat straks niemand het zelfs maar waagt te twijfelen aan de officiële verklaringen, die enkel door de goedgekeurde nepnieuws/propagandakanalen –de grote reguliere media- mogen worden verspreid.
  ‘We leven onder een onvoorstelbaar afschuwelijk Orwelliaans totalitair regime,’ vervolgt Adams. ‘Google, Apple, YouTube, Facebook, Twitter en andere tech giganten maken zich schuldig aan de ergst denkbare criminele kwaadaardige gangsterprakijken, sabotage en tirannie. Dit is niet toevallig. Ze hebben allemaal het bevel gehad de onafhankelijke media te censureren, als voorbereiding op wat er komen gaat.’
  Alex Jones aangepakt, twijfelde als eerste aan 9/11
  Juist Jones wordt nu als eerste aangepakt, omdat hij de eerste was die onmiddellijk de officiële 9/11 verklaringen in twijfel trok, en zei dat het om false flag aanslagen ging. In de loop der jaren hebben duizenden onafhankelijke experts direct of indirect zijn gelijk bewezen. Alleen ongeïnformeerde, naïeve mensen die nog steeds denken dat de reguliere media onbevooroordeeld zijn en de waarheid brengen, geloven nog dat de Twin Towers en het Pentagon enkel door een klein groepje moslimterroristen werden aangevallen, en dat zij daarbij geen enkele hulp van buitenaf hebben gehad.
  Jones werd ook jarenlang bespot omdat hij bleef waarschuwen voor de komst van ‘totale controle’ censuur, een ‘complot’ dat nu keiharde realiteit geworden is. Desondanks wordt hij ook door de slaafs aan de leiband van de Amerikaanse media lopende Nederlandse nieuwsverstrekkers steevast een ‘complotdenker’ genoemd, wat op zich al absurd en hypocriet is, omdat diezelfde media blindelings een volkomen onbewezen ‘Russisch complot’ blijven verspreiden, en speciale aanklager Robert Mueller een commissie leidt die dat zogenaamde ‘complot’ onderzoekt.
  ‘Alex werd meer dan wie ook verketterd als paranoïde complotdenker, maar het hele land is hem nu een excuus schuldig. En waarom is het een misdaad om een theorie te hebben die niet overeenkomt met die van de mainstream media? Op heel Facebook en YouTube kun je video’s vinden van radicale islamitische terroristen die jihad en terreur promoten, maar zij worden niet geblokkeerd, en Jones wel, terwijl hij enkel andere meningen verkondigt. Maar Alex heeft het vaker bij het rechte eind dan alles wat CNN naar buiten brengt.’
  Met de censuuraanval op Infowars is bewezen dat Jones zijn site terecht die naam gaf: er IS een ‘info oorlog’ gaande, en die wordt gevoerd door het globalistische establishment, met de bedoeling alle rechtse, conservatieve en ‘populistische’ stemmen weg te vagen.
  ‘Alsof je stroom of water wordt afgesloten omdat je de verkeerde mening hebt’
  Dat dreigt nu ook op infrastructureel niveau te gaan gebeuren. Dat houdt in dat sites zoals Infowars en Natural News straks mogelijk helemaal niet meer worden doorgegeven. Adams: ‘Alsof je energieleverancier tegen je zegt: wij vinden dat je je elektriciteit verkeerd gebruikt, en daarom gaan we je stroom afsluiten… Of stel dat het waterbedrijf bij je aan de deur komt en zegt: wij hebben gehoord dat u president Trump op Twitter volgt, en daarom gaan wij uw water afsluiten.’
  Adams denkt dat een mogelijke false flag een massale schietpartij bij CNN of een andere groot mediabedrijf zou kunnen zijn. Qua aantal doden lijkt zo’n slachtpartij echter niet groter en schokkender te kunnen zijn dan 9/11 (met in totaal zo’n 3000 doden). De massamedia zullen eensgezind conservatieve Trump-aanhangers als de schuldigen aanwijzen, met de bedoeling de stemming onder het Amerikaanse volk ten gunste van de Democraten te doen omslaan, zodat die de mid term verkiezingen zullen winnen.
  De Natural News kopman roept president Trump en het ministerie van Justitie dringend op om in te grijpen, en ‘de leiders van die bedrijven te arresteren. Ik overdrijf niet, want ze voeren een complot uit, ze plegen een coup, en ze maken zich schuldig aan economische sabotage.’

  1. Tengo Kawana

   DolleDries pikte weer zonder bronvermelding debiele onzin van Xandershit.

   1. Blue monday

    Tis echt vreselijk ver gezocht..je spoort niet als je dat geloofd

 5. TotDeSchijtOnsDood

  Links loopt uit de hand…

  “Facebook teams up with NATO to censor news”
  https://www.youtube.com/watch?v=rXJPN1zKPi0

 6. RobertMarsman

  Iedereen begrijpt natuurlijk dat de mening van Alex Jones helemaal niet de reden is van zijn ban. Noem het complottheorieën of wat je ook wil. Maar dat is niet de reden van zijn ban aangezien Alex Jones die mening al uit zolang Infowars bestaat, en dat bestaat al 20 jaar lang. Dus waarom is Alex Jones niet eerder gebanned geweest?

  De enige reden waarom hij van social media is geknikkerd is zijn invloed op de Amerikaanse verkiezingen. Infowars was de enige media die pro-Trump was. Zonder infowars zou Trump het een heel stuk moeilijker hebben gehad. De invloed van Alex Jones op de uiteindelijke verkiezingen is niet te onderschatten en daarom hebben ze hem gepakt.

  1. TotDeSchijtOnsDood

   Invloed op de verkiezingen is makkelijk..
   https://www.youtube.com/watch?v=kzYCvK5N-Os

  2. Tengo Kawana

   Je hebt gelijk, Robert, dat Alex Jones Trump fanatiek steunde en een deel van zijn rechts-extreme achterban effectief bewerkte om op Trump te stemmen.

   Ik denk echter niet dat dit veel te maken heeft met deze verbanning. Jones kwam in aanraking met het strafrecht en daar werden ze bij Facebook en Yotube een beetje zenuwachtig van.

 7. Elu Thingol

  Tim schreef:

  Ik heb er geen seconde minder van geslapen dat Alex Jones van social media als YouTube en Facebook is afgelazerd. De man heeft een fortuin vergaard met het verkopen van dubieuze medicijnen en het verspreiden van complottheorieën. Daarvoor wordt hij nu – terecht- aangepakt.

  Hear, hear!

 8. Elu Thingol

  OT: Eerder heb ik mijn zorgen uitgesproken over de kritiekloze houding van een gedeelte van populistisch rechts ten opzichte van “sterke leiders”. Inmiddels heb ik een medestander.

  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/08/verontrustende-gedweep-rechts-143123w/

 9. Ries

  Afnokken jongens! DDS wordt joop.nl 2.0.

  1. DolleDries

   Niet doen Ries gewoon je mening zetten en verder niet reageren op die idioten. Je ziet dat ze steeds wilder om zich heen gaan slaan met name de pedo Elu Tengo gaat als een dolle hond te keer en valt steeds meer door de mand.

   1. EU kok

    Ja Dries, jij verdedigt dit linkse blog natuurlijk.
    Denk dat Ries verstandiger is.

   2. Tengo Kawana

    Ik zie dat Dolle Dries helemaal niet als een dolle hond tekeer gaat.

    🙂

    1. Capo

     “Ik zie…”

     Wat jij ziet interesseert ons helemaal niets! Jij bent een multinicker en wij hebben met een grote meerderheid besloten dat we jou zat zijn. Je bent meer dan 15 jaar bezig geweest met het vervuilen van de verschillende forums in Nederland en op DDS ben jij niet langer welkom!

     1. Tengo Kawana

      Het begint je een beetje te ontglippen, Capo.

      Zie je dat zelf ook?

   3. Capo

    @DD: Goed zo, ga door! 😉

 10. Capo

  Met groot genoegen neem ik waar dat onze beslissing van afgelopen weekend om multinicker Tengo (etc…) te gaan negeren en te etaleren vruchten afwerpt. We houden ons aan onze afspraken en het gaat goed. Multinicker wordt massaal genegeerd en ook zijn supporters zijn ontdekt en worden genegeerd. Het gevolg is dat ze nu vooral zuigen en trollen en dat was te verwachten, maar geef niet op! 😉

  Complimenten aan jullie allemaal, keep up the good fight! Samen staan we sterk zodat multinicker na meer dan 15 jaar van forumterreur zal verdwijnen!

  1. EU kok

   Capo kan voorlopig niet zitten vrees ik.

   1. EU kok

    Teveel veren in zijn eigen achterste gestoken.

  2. Elu Thingol

   Tijd om het publiek weer eens voor te stellen aan onze forumclown.

   omschrijving trol Capo Gestapo:

   “Capo” verscheen meer dan negen maanden geleden op dit forum onder de nickname “Ba*z”. Als gebruiker viel hij direct op door enerzijds diens adoratie ten opzichte van Thierry Baudet (hij kopieerde teksten van FvD letterlijk naar het forum) en anderzijds door zijn hyperactiviteit. Vaak navigeerde Baaz van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat over het forum. In deze hyperactiviteit bleef hij volharden.

   Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: Baaz, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

   “Baaz” ontwierp “Siemien” als een nieuwe alias. Siemien moest een rechtspopulistisch-christelijk geluid laten horen. Met “Siemien” viel hij zijn hoofdaccount “Baaz” ook bij, alsof het twee verschillende personen aan het woord waren.

   Nog een vierde persoon verscheen ten tonele, waarvan niet zeker is of hij ook in verband kan worden gebracht met “Capo/Baaz”, maar van wie het wel waarschijnlijk is. Het betreft “eRik2017”, een gebruiker die naast veel herrieschoppen weinig toevoegde, en uiteindelijk werd verbannen. “eRik2017” kwam terug als “W**elsunCode”: dit account was evident bedoelt om te provoceren, aangezien er op dat moment een andersdenkende genaamd Code actief was. Sinds vorig jaar is “eRik/W**elsunCode” niet meer gesignaleerd, hetgeen natuurlijk doet vermoeden dat “Baaz” klaar was met dat typetje en het heeft “gede-activeerd”.

   Kort daarna werd personage nummer vier gelanceerd, genaamd Abri079. Dit figuur doorspekte zijn commentaren met kleinerende opmerkingen ten opzichte van andersdenkenden.

   Hoofdaccount Baaz werd er uiteindelijk afgegooid. Kennelijk een bericht té veel geplaatst; de redactie was het zat. “Zout” kwam opdraven als nieuw hoofdaccount. Toen deze er ten langen leste eveneens werd afgegooid noemde “Zout” zichzelf “Pit”. Onder “Pit” begon hij dubbelaccounts aangemaakt om te trollen. Zo immiteerde hij met de nickname “Control” andere gebruikers, op een wijze dat reageerder Floris op een gegeven moment in de veronderstelling was met Ernst van doen te hebben, maar in werkelijkheid was het dus “Capo” die zat te zieken.

   Ook Pit werd er door de redactie afgegooid. Terug kwam hij als Lugar, met als dubbelaccounts Thee, Dirk van Jurie en gister. Onder deze nick werd hij lange tijd niet echt serieus genomen. Af en toe gooiden Holland en consorten hem een koekje toe als hij hen weer eens met een inhoudsloze reactie nawauwelde.

   Nu is het dus Capo. Capo heeft zich inmiddels ontpopt tot de nieuwe Websitegestapo. Hij hangt de internetmoderator uit. Het is misplaatst dat uitgerekend dit individu de ander de maat neemt wat multi- en dubbelnicks betreft. Zelf is hij immers consequent actief onder meerdere nicks en heeft hij in het verleden herhaaldelijk geprovoceerd en gestookt. Dat ging toen weken achtereen door.

   (Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.)

   1. Tengo Kawana

    Die arme Capo, hij wordt hier akelig voor lul gezet.

    Hij heeft het natuurlijk wel aan zichzelf te danken.

    1. EU kok

     Tot vijf tellen lukt hem ook al niet.
     de stumpert.

     1. EU kok

      Capo 1 uur ago Beantwoorden
      De teller staat op vier Ni28:

      1– Tengo Kawana (+10)
      2– Elu Thingol
      3– EU kok
      4– Meester Kong
      5– Blue Monday

    2. Elu Thingol

     Op den duur gaat het moderator spelen irriteren.

 11. Mrgiess

  Volg deze site al een tijdje, inlusief de reacties. Goed dat jullie die overal tegen in gaan nu is negeren hier een beschrijving ervan, “Door zich namelijk tegen een beperkt aantal personen te richten, tracht een trol die te isoleren en daarmee de aandacht af te leiden. Door tevens controleerbaar juiste uitspraken te doen of handelingen te verrichten, geeft een trol de indruk serieus bezig te zijn, terwijl het werkelijke doel van zijn acties gelegen is in het stoken van onrust en het opzetten van mensen tegen elkaar, ” een duidelijkere beschrijving kan je haast niet vinden.

  1. Capo

   “Volg deze site al een tijdje, inlusief de reacties.”

   Wat fijn dat jij deze site, inclusief de reacties, al een tijdje volgt. Weet je wat een multinicker is?

  2. Elu Thingol

   Ik zal Mrgiess voorstellen aan het individu “Capo” dat hier al meer dan een jaar kliert, zuigt en trolt.

   omschrijving trol Capo Gestapo:

   “Capo” verscheen meer dan negen maanden geleden op dit forum onder de nickname “Ba*z”. Als gebruiker viel hij direct op door enerzijds diens adoratie ten opzichte van Thierry Baudet (hij kopieerde teksten van FvD letterlijk naar het forum) en anderzijds door zijn hyperactiviteit. Vaak navigeerde Baaz van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat over het forum. In deze hyperactiviteit bleef hij volharden.

   Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: Baaz, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

   “Baaz” ontwierp “Siemien” als een nieuwe alias. Siemien moest een rechtspopulistisch-christelijk geluid laten horen. Met “Siemien” viel hij zijn hoofdaccount “Baaz” ook bij, alsof het twee verschillende personen aan het woord waren.

   Nog een vierde persoon verscheen ten tonele, waarvan niet zeker is of hij ook in verband kan worden gebracht met “Capo/Baaz”, maar van wie het wel waarschijnlijk is. Het betreft “eRik2017”, een gebruiker die naast veel herrieschoppen weinig toevoegde, en uiteindelijk werd verbannen. “eRik2017” kwam terug als “W**elsunCode”: dit account was evident bedoelt om te provoceren, aangezien er op dat moment een andersdenkende genaamd Code actief was. Sinds vorig jaar is “eRik/W**elsunCode” niet meer gesignaleerd, hetgeen natuurlijk doet vermoeden dat “Baaz” klaar was met dat typetje en het heeft “gede-activeerd”.

   Kort daarna werd personage nummer vier gelanceerd, genaamd Abri079. Dit figuur doorspekte zijn commentaren met kleinerende opmerkingen ten opzichte van andersdenkenden.

   Hoofdaccount Baaz werd er uiteindelijk afgegooid. Kennelijk een bericht té veel geplaatst; de redactie was het zat. “Zout” kwam opdraven als nieuw hoofdaccount. Toen deze er ten langen leste eveneens werd afgegooid noemde “Zout” zichzelf “Pit”. Onder “Pit” begon hij dubbelaccounts aangemaakt om te trollen. Zo immiteerde hij met de nickname “Control” andere gebruikers, op een wijze dat reageerder Floris op een gegeven moment in de veronderstelling was met Ernst van doen te hebben, maar in werkelijkheid was het dus “Capo” die zat te zieken.

   Ook Pit werd er door de redactie afgegooid. Terug kwam hij als Lugar, met als dubbelaccounts Thee, Dirk van Jurie en gister. Onder deze nick werd hij lange tijd niet echt serieus genomen. Af en toe gooiden Holland en consorten hem een koekje toe als hij hen weer eens met een inhoudsloze reactie nawauwelde.

   Nu is het dus Capo. Capo heeft zich inmiddels ontpopt tot de nieuwe Websitegestapo. Hij hangt de internetmoderator uit. Het is misplaatst dat uitgerekend dit individu de ander de maat neemt wat multi- en dubbelnicks betreft. Zelf is hij immers consequent actief onder meerdere nicks en heeft hij in het verleden herhaaldelijk geprovoceerd en gestookt. Dat ging toen weken achtereen door.

   (Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.)

   1. EU kok

    Een nieuwe reageerder die midden in de nacht verschijnt en direct een reactie krijgt van Capo site-gestapo.
    Valt helemaal niet op.

    1. Elu Thingol

     Capo hanteerde in het verleden veelvuldig dubbelaccounts om zichzekf bij te vallen. Enig wantrouwen bij een nickname die hem bijvalt is op z’n plaats.

    2. Tengo Kawana

     Ja, de actie van trol Capo begint een behoorlijk zieke indruk te maken.

     1. Elu Thingol

      Inderdaad.

 12. DolleDries

  Zweedse en Europese politici reageerden vorig jaar hevig verontwaardigd toen de Amerikaanse president Donald Trump de massale immigratie van moslimmigranten rechtstreeks koppelde aan de exploderende criminaliteit in het Scandinavische land – overigens een feit dat door vrijwel niemand meer ontkend wordt. Afgelopen avond bleek Trump opnieuw dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. In Göteborg, Malmö en diverse andere plaatsen staken criminele migrantenbendes vrijwel gelijktijdig vele tientallen auto’s bij o.a. winkelcentra en ziekenhuizen in brand. Twee rechtse Zweedse partijen die een einde willen maken aan de geïmporteerde, om zich heen grijpende chaos en anarchie, staan niet voor niets op forse winst in de peilingen.

  De ook in ons land door links gecontroleerde Nederlandse massamedia vinden het zoals gewoonlijk niet belangrijk om (tot op moment van schrijven) ook maar iets te berichten over de puinhoop die migranten gisterenavond in Zweden aanrichtten. Wel wordt op de zo bekende zeer tendentieuze wijze de indruk gewekt hoe verkeerd het wel niet is dat Italië en Malta weigeren het zoveelste mensensmokkelschip –wederom de Aquarius- bomvol economische migranten toe te laten.
  Terreur: Tientallen auto’s in brand gestoken
  Meer dan 600.000 migranten, vrijwel uitsluitend moslims, liet het amper 10 miljoen inwoners tellende Zweden de afgelopen jaren binnen. En dat wordt gemerkt. Camerabeelden laten zien hoe hordes migranten met onder meer fakkels over parkeerplaatsen bij wooncomplexen, ziekenhuizen en winkelcentra lopen, en daar willekeurig tientallen auto’s in brand steken. In drie steden, vrijwel gelijktijdig, dus zou het heel goed een gecoördineerde terreuraanval geweest kunnen zijn.
  ‘Het is een oorlogszone’
  ‘Het is een oorlogszone,’ twitterde PeterSweden uit Göteborg. Foto’s (ivm copyright helaas niet rechtstreeks te tonen) laten tientallen branden zien. De politie beweert inmiddels dat de situatie ‘onder controle’ is, maar steeds minder Zweden hebben nog vertrouwen in de door de linkse regering zwaar ingeperkte wetshandhavers, die hun baan riskeren als ze ook maar één verkeerd woord uiten over de door het establishment zo gekoesterde migranten uit Afrika en het Midden Oosten.
  Politie arresteert… niemand
  Dus werd er in Frölunda, waar zo’n 31 auto’s in brand werden gestoken en 35 anderen beschadigd, niemand gearresteerd. In Nordost ondergingen 15 auto’s hetzelfde lot, en ook hier geen enkele arrestatie. In Trollhättan gooiden tientallen migrantenjongeren van achter straatblokkades zelfs met stenen naar de politie, die machteloos leken te blijven toekijken. Er wordt nu enkel gezegd dat men probeert de (vaak gemaskerde) daders te ‘identificeren’.
  Moslimmannen verantwoordelijk voor bijna alle gewelddadige verkrachtingen
  Onlangs bleek uit officiële cijfers en een omvangrijk onderzoek van de grote Zweedse krant Aftonbladet dat moslimmannen voor 84% tot 88% verantwoordelijk zijn voor de ‘zeer gewelddadige’ en groepsverkrachtingen in het land. Ruim 95% van de veroordeelden voor seksueel geweld in Zweden is van buitenlandse afkomst.
  Anti-immigratiepartijen op forse winst
  Het zal daarom geen verbazing wekken dat de rechtse anti-immigratiepartij, de Zweden Democraten, op enorme winst in de peilingen staat. Onlangs is er een nog een andere rechtse partij opgericht, Alternatieven voor Zweden, die de immigratie uit islamitische landen niet alleen wil stopzetten, maar zelfs compleet wil terugdraaien.

 13. Two Ravens Black Kettle

  Uiteindelijk zal Facebook, Youtube en Twitter een Orwelliaans links hersenspoel propaganda bastion worden.

  Wie creëert een platform die de Vrijheid van meningsuiting en daarmee de Verlichting en daarmee de beschaving kan redden ?

  1. EU kok

   quote:Wie creëert een platform die de Vrijheid van meningsuiting en daarmee de Verlichting en daarmee de beschaving kan redden ?
   .
   Dat lijkt mij nu een uitstekend idee om door u verwezenlijk te worden.
   Geen woorden maar daden heet dat.
   Gezien uw postings moet dit voor u een makkie zijn.

 14. Two Ravens Black Kettle

  De progressieven zullen niet stoppen voordat het vrije Westen is veranderd in de middeleeuwen.

 15. Two Ravens Black Kettle

  Wanneer een kind naar de naakte keizer wijst is de eerste instinct van de collaborerende Deugmens om het kind al joelende op een brandstapel te werpen.

  Seconde na seconde kalft de vrijheid van meningsuiting af
  Het Kartel vindt dat prachtig

  1. Capo

   “Seconde na seconde kalft de vrijheid van meningsuiting af
   Het Kartel vindt dat prachtig”

   Lijkt mij dat we het niet opgeven?

 16. Gerlos

  Wie mag deze man wel wezen, nooit iets van gehoord of gelezen, dus niets gemist.

 17. Jantje

  Mij benieuwe wanneer men rechtzaken gaat beginnen tegen de social media reuzen, wegens het spelen van eigen rechtertje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.